Kendinize iyi bakın.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
KUBA 150-25
Balıkesir
0 Rh (+)
Kendinize iyi bakın.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
Regal '' dd 100 E '''
İstanbul Gaziosmanpaşa 500 evler
A Rh (+)Evet HerkeSe Selam
Evet Rapdör Aliesi Ve beu yaz Bu sıralar Beklediğimi Bir Ameliyat Var Ona olan Hazılığımı Hayatıma Hazırlıyorum Yaşadığım Motor SevgiSi İçimde kaybolmuicak... Ve sizlerle Olabileciğime ve hekesin birbirini unutmayacağı düşünelerek Hayat buYo Nice FeSTiVaLLeRe, Etkinliklerle dileğiyle dilerr Aranızada Bi Süre.. OlamayaCağımı Bildirmek isTedim Kendinize Ben Gelene Kadar İyi bakarsınız HayırLısıyLa bi ProTez esTeTik bir Göz Ameliyatım var GelinCe herkes Beraber Çok Şeyler Yaşayacağımızı Umuyorum SonSuz FesTivaller Ve Kendinize Ait Güzel Bir yaşam Diliyorum... irtibaağtı koparmicaz RaPToR aİlLesiii HeerkeSe Byee İyi bakın kendinize hadayin Görüşmek üzere:D
Regal Raptor DADYW CLASS 250cc
AFYONKARAHİSAR
A Rh (+)Allah şifanızı versin. Ameliyatınızın başarılı geçmesini dilerim. En kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanızı dilerim...
Ne kadar bilirsen bil söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır.
REGAL RAPTOR DD250E-9
Nevşehir
B Rh (+)En kısa zamanda tekrar sizi aramızda görmek dileğiyle. Allah acil şifalar versin.
50 DH 038 REGAL RAPTOR
50 A 4816 HONDA VARADERO
Regal Raptor DADYW
Çanakkale
0 Rh (+)Öncü kardeşler.
Emeğinize sağlık. Güzel bir mekan seçmişiniz. Fotolar güzel. Artık geriye o tarihte orda olmak kaldı. Herkeze mutlu buluşmalar. hayırlı yolculuk ve sürüşler. Günü iple çekiyoruz. O tarihe kadar RR nin bakımını yapmam lazım.
Birden akılıma gelen bir konu var. Bence buda önceden planlanmalı.
Buluşmadan sonra toplu bir sürüşle sanırım geziler olacak motorsiklt le Ayvalık civarında.
Mesela CUNDA adasınan gidilip orda bir çay içme gezme vb. bir aktivite
sonra SEYTAN zofrası ve ayak izinin bulunduğu yerleri görme.
sonra ismini CENNET TEPESİ olarak bildiğim bir seyir yeri var oralara motorla gidilebiliyor. Buralara bizi götürecek getirecek bir rehber kılavuz var mı içimizde.
Bunu da bir programa bağlamak lazım. Sonra rehberin yanında konvoy güvenliğini sağlıycak, konvoyun kavşaklarda bölünmesini engelliycek yeri geldiği zaman karşı trafiği kesip konvoyun parçalanmadan geçişini sağlayıp arkadan toparlıyarak gelecek JOKER lere ihtiyaç olacak.
Öneri: bu jokerler ardçısı olmayan sürücülerden olursa daha çevik haraket ederler.
birkeresinde İZMİR MT gurubuyla bir geziye katılmıştım çok hoş bir organize vardı aralarında. Orada görmüştüm. Tabi bunun yanında katılan herkes toplu sürüş kurallarına uydu. Anlatamadığım bir çok ayrıntı var. Sanki bu gezi önceden çalışılmış gibiydi. Yada bu geziyi adamlar sık yapıyorlardı. Alışkanlık tı onlar için ama ben beğendim.
Kesinlikle bir yönetim ve uum vardı.
Bunu da dikkatlerinize sunarım. Zaten sayı fazla olmaz sa buna gerek kalmaz. Ama 40-50 motosiklet olunca mutlaka bir düzen disiplin şart . Tecrübeli arkadaşların dikkatine sunarım.
Hepinize Çanakkale den sevgiler saygılar.
Konu yanar17 tarafından (01.June.2008 Saat 23:35 ) değiştirilmiştir.
Ne Ekersen Onu Biçersin.
Kırmızı DADYW CUSTOM
ÇANAKKALE - Merkez
RR DD250 E9
şanlıurfa
B Rh (+)Allah şifa versin... Tez zamanda sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle...
Regal Raptor DADYW
Çanakkale
0 Rh (+)Birde bu yerin google earth dan yerini görebilirmiyiz. Dikili merkezin ayrıntılı görünüşü mevcut. Yararlı olacağın dan eminim.
Ne Ekersen Onu Biçersin.
Kırmızı DADYW CUSTOM
ÇANAKKALE - Merkez
RR DD250 E9
şanlıurfa
B Rh (+)Yaw arkadaşlar gülmeyin ama diyelim ki ben tek başıma geldim oralara ve bulamadım, kimi arayacağım? En baştan kesin orda olacak bir arkadaş rica etsem bir iletişim numarası verebilirmi acaba?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)