Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 14 Toplam 20 Sayfadan BirinciBirinci ... 41213141516 ... SonuncuSonuncu
Toplam 192 adet sonuctan sayfa basi 131 ile 140 arasi kadar sonuc gösteriliyor

dilek kocatepe
    öğrenci:)
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı foreman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oncelıkle ıftar yemegı harka ıdı...
    emegı gecen ve katılan herkeze tesekkur ederım...
    toplantı bıtıs anı ıle toplu olarak kalktık.orkun ve ben aynı ıstıkamete gıdıcegımız bırlıkte yola cıktık...
    orkun 125 cc kullandıgı ıcın onume gecmesını ıstedım.
    cevızlıbag ı daha yenı gecmıstıstık kı orkun yan yolda arka frenı sıkması ıle motorunun arkası yaklasık 45 cm saga kaydı.frenı bırakmasa ıdı kesın yatardı.
    neyse bende onu acele etmesın dıye tekrar arkama aldım.yan yoldan tekrar e 5 e gectıgımız sırada orkunun arkamda olmadıgını fark ettım.
    hemen motorumu kenara cekerek yanına kostum.oda motorunu yenı kaldırmıs kenara cekıyordu.
    sagını solunu yokladım.allah a cok sukur bıseyı yoktu.
    bu sırada emır ve artcısı dılek yanımızda durarak yardıma kostular...
    cok sukur kı sag ayna dısında makınada ve orkunda bısı yoktu.youmuza devam ettık...
    emıre ve dılege gosterdıklerı yakınlıktan dolayı tesekkur ederım...
    orkun cum sanada tekrar gecmıs olsun...
    kendıne dıkkat et.ılk fırsatta ya makıneyı buyultelım yada arkalara canta takalım...bıraz daha agır olursa yola tutunamama sorunun kalmıyacak...
    teşekürlük bişey yok fatih lütfen,tanımasaydıkta aynı endışeyi hissederdik,empati yapmak yeterli...çok şükür bişey yoktu ama ben yola devam ederken tedirgin oldum kendı adıma,hepimiz yaşayabiliriz bunu anlık bir hata yada bizden kaynaklanmayan bi aksilik çok şeye neden olabilir,herşeyin canı cehennme,malda geçiyor mülkte,
    Ben ciddi bir trafik kazası yaşadım 1999 yılında ve tedavim 8 ay sürdü tam 3 ay oturarak uyudum ve su içmekten acizdim,araba kazAsıydı belki ama sağlığı kaybetmenın değerini yaşadım,çok şükür hayattayım o 1 yıl küçük serçe parmağımın bile ne kadar değerli olduğunu,elinle bir sigara tutmanın,esnerken ağzını kapatabilmenin,saçını tarayabilmenin, hatta uyuyabilmenin,kimseye ihtiyaç duymadan üst baş değiştirmenin ne kadar lüx olduğunu düşünüyordum,hayat çok kısa,bi an elimizden kayıp gidebilir ,sabun köpüğü gibi,o kadar degerli şeylere sahibizki aslında,ellerımiz,ayaklarımız,beynimiz,hareket edebılıyor, yürüyor, konuşuyor olmamız o kadar önemliki,arada bir bunları düşünmemiz gerek...
    Güven için ne gerkiyorsa yapılmalı,illa yaşayarak öğrenmemek gerek...
    Biz tehlikeli bir şeyin tutkunuyuz,bize verdiği mutluluk kadar, hüzünde vermesin...
    Herkeze kazasız,belasız,yan yatmasız sürüşler ola...
    Elmas evrendeki en sert maddedir,var olan hiçbirşey 1 elması çizemez,bir başka elmas dışında...

RızaHoşgör - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RIZA HOŞGÖR
    Serbest Meslek
     RR 2007
     Çanakkale
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Oğlum bir daha ''Orkun geliyorsa organizasyon iptal edilecek'' dedirtmeden kullan bu zıkkımı yaw :(
    Geçmiş olsun
    DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?

RızaHoşgör - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RIZA HOŞGÖR
    Serbest Meslek
     RR 2007
     Çanakkale
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı shopar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekürlük bişey yok fatih lütfen,tanımasaydıkta aynı endışeyi hissederdik,empati yapmak yeterli...çok şükür bişey yoktu ama ben yola devam ederken tedirgin oldum kendı adıma,hepimiz yaşayabiliriz bunu anlık bir hata yada bizden kaynaklanmayan bi aksilik çok şeye neden olabilir,herşeyin canı cehennme,malda geçiyor mülkte,
    Ben ciddi bir trafik kazası yaşadım 1999 yılında ve tedavim 8 ay sürdü tam 3 ay oturarak uyudum ve su içmekten acizdim,araba kazAsıydı belki ama sağlığı kaybetmenın değerini yaşadım,çok şükür hayattayım o 1 yıl küçük serçe parmağımın bile ne kadar değerli olduğunu,elinle bir sigara tutmanın,esnerken ağzını kapatabilmenin,saçını tarayabilmenin, hatta uyuyabilmenin,kimseye ihtiyaç duymadan üst baş değiştirmenin ne kadar lüx olduğunu düşünüyordum,hayat çok kısa,bi an elimizden kayıp gidebilir ,sabun köpüğü gibi,o kadar degerli şeylere sahibizki aslında,ellerımiz,ayaklarımız,beynimiz,hareket edebılıyor, yürüyor, konuşuyor olmamız o kadar önemliki,arada bir bunları düşünmemiz gerek...
    Güven için ne gerkiyorsa yapılmalı,illa yaşayarak öğrenmemek gerek...
    Biz tehlikeli bir şeyin tutkunuyuz,bize verdiği mutluluk kadar, hüzünde vermesin...
    Herkeze kazasız,belasız,yan yatmasız sürüşler ola...
    Bebişim ne güzel yazmışsın öyle.Yüreğine kalemine sağlık.Eeee okula başladığın bir yerden belli oldu
    DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?

rakursi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gülay bahar bayraktar
    raporlama uzmanı
     suzuki M800
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Kisstanbul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi gelenek oldu bu bende her toplantıdan sonra bir kaç takla
    orkun senin yanına koruma vericem artık
    geçmiş olsun canım sen bana lazımsın biliyosun şirin baba

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    İftar yemeğine katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Organizasyonu büyük bir titizlikle yapan Rıza kardeşime ayrıca teşekkür ediyorum. Rıza baba, çok ferah bir mekan harika menü ve çok uygun fiyatlı mekan bulmuş bize...

Grubumuzun organizasyonuna ilk defa katılan Faruk ağbimize (Arkon) ayağına sağlık diyorum. Senin gibi tecrübeli motor tutkunlarına her zaman ihtiyacımız var ağabey, buluşmalarımıza daha sık bekleriz.

Bu iftar yemeğimizin gelenekselleşmesi dileğiyle, herkese sevgiler, saygılar...

Orkuncum, geçmiş olsun bu arada. Lastik havalarını bir kontrol eder misin, dengesizlik ondan da olabilir...
    Konu carvalho tarafından (22.September.2008 Saat 10:14 ) değiştirilmiştir.
    yol yapalım yol

vatansever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hüseyin vatansever
    Bilg. öğretmeni
     regal raptor E-9 250cc
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    İFTARA KATILAN HERKEZE ÇOK TEŞEKKÜRLER.

çok keyifliydi.Beni ve eşimi kelebekleştirerek evimize kadar bırakan ARKON(Faruk Bey)' a da ayrıyetten çoook teşekkür ederiz.

bu arad kaza geçiren ORKUN um sanada çok çok geçmiş olsun.ALLAH bir daha göstermesin.
    SENİN BÜTÜN ANLATABİLDİĞİN KARŞIDAKİNİN ANLAYABİLDİĞİ KADARDIR.

gülay bahar bayraktar
    raporlama uzmanı
     suzuki M800
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    raptor ailesi ,
    sevgili rıza hoşgör organizasyonunda hazırlanan iftar yemeğimize katıldığınız için teşekkür ederim. hepinizi birarada görmek çok güzeldi. herkes gülüyordu ve keyifliydi.
    bir doğum gününe katılacağımız için sizlerle gecenin sonuna kadar kalamadık. o nargilenin kokusu hala burnumda vallahi :mrgreen:
    honey , murat eniş, kıvılcım, yeniköylü gözlerim sizi aradı bilesiniz
    Konu rakursi tarafından (22.September.2008 Saat 12:37 ) değiştirilmiştir.

gençer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gençer Güden
    Mimarlık
     RR dd 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı zeko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadasım gecmis olsun :(:(ya ben anlayamadım siz beden geride kaldınız emirle dilek beni gecti ne aradsa onalrı gectiniz sizyav neyse salık olsun
    tibii erken kalkmamızında etkisi vardır ancak daha dikkatli olmalıyım. akşam sizinle tanışamadık, hiç hatırlamıyorum. neyse bidahakine artık.

gece çok güzeldi. Yeri ayarlayan Rıza abicim başta olmak üzere katılan herkese çok çok teşekkür ediyorum. ilk defa dün akşam tanıştığım Faruk abime honda deauville hakkında verdiği bilgiler için ayrıca teşekkür ederim. güzel bir grup olduğumuzu söylemişsin teşekkür ederiz , akşam aramızda olmana çok sevindim, senin gibi bir tecrübeyi herzaman görmek istiyeceğiz heberin olsun:))

Akşam konuşuyoruz; hamilelik, çocuk derken uzun zamandır ayrı kaldık,nekadar iyi oldu geldiğimiz... v.s şeklinde devam ederken Doğan bişey söyledi dediki; İnsan akrabalarını bukadar özlemiyor değilmi dedi. kesinlikle katılıyorum(akrabalarım siteyi takip etmiyordur değilmi)))) siz bir başkasınız arkadaşlar iyi ki varsınız.

fotoğaflarıda görsek tam olacak..
    En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((

gülay bahar bayraktar
    raporlama uzmanı
     suzuki M800
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşlar 1 haftadır teknik bir sorun nedeniyle fotograf yükleyemiyorum
    dün gecenin fotoları elimde
    kim gönüllü yüklemek ister?
    mail adresine hemen göndereceğim

AnLaŞ ÇiFtÇi
    METROLOGY
     şimdilik yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar öncelikle güzel mönü ve huzurlu bir mekan için onca koşuşturması içinde zaman ayırıp bizlere bu güzel organizasyonu yaptığı için RIZAcığım sana çok teşekkürediyorum.Gene harıkaydın ve sevgili arkadaşlarım sizleri gene sıcak gülüşünüz ve içten sohbetinizle birarada görmekten duyduğum mutluluğa yeni tanıştığımız arkadaşlarlarında katılmasıyla çok daha keyifli bir yemek olduğunu söylemeliyim.Her ne kadar kalıp nargileyi devirmek istesemde (orkuncuğum henüz bitirmemiş ve geleneksel kazasını yapmamış olduğu için) bu mümkün olmadı.
    Ve ORKUNCUĞUM:?: bu ne istikrar bu ne görev edinme sadakatı? BİSMİLLAHİRAHMANIRAHİM..kurşun mu döktürelim? eskortla mı seni eve bırakalım?
    soluk aldır olum biraz bize bizde insanız yüreğimiz ağzımızda organizasyonlar yapcaz artık..DIKKAT ORKUN KAZA YAPABİLİR ibaresiyle topik açacağız:mrgreen:
    şaka bi tarafa üzdün gene bizi yaww çok geçmiş olsun dikkatet biraz ne olur

Sayfa 14 Toplam 20 Sayfadan BirinciBirinci ... 41213141516 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)