Kardeşim helal olsun sana, valla dediğini yaptın....:D
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Yiğit becerikli olduğu kadar da mütevazı. Yaptığı airbrush'ları kendi internet sitesinde mevcut ama reklam olur diye koymadı sanırım.
Yiğitçim, neydi internet sitenin linki???
yol yapalım yol

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)vallla daha site tam olarak acılmadı deneme asamasında 1 haftaya bıtecek tam olarak ama genede takıp etmek istiyenler olursa yiğit kardeşim utanmıs soyleme:mrgreen: ben soyleyım barı sponsor olarakta RaptorRiders var
www.airbrushturkey.net
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Evet, çok yavaş arkadaş bence de...
yol yapalım yol
YOK
istanbul-ümraniye
A Rh (+)arkadaslar öncelikle hepınız sagolun sizin kullanabılecegınız ve işinize yarayacak bişeyler yapabılıyorsam ne mutlu bana...
ben sitenin adresini versem nolur site daha açılmadı
herkes için hayırlı bısey yaptık arkadaslar,kendı işimizi kendımız gördük
inceledım de 150 lık regal raptor ların kapakları motosıklet rengınde oluyor genelde kötü de durmuyor.bu kapakları motosıkletın renginde boyayabılırız.
benım sıtenın açılması ve reklam işiyle alper abi uğrasmakta sagolsun ama cok yogun buaralar,yakında halletmeye calısırız.
bu malzeme(polyester)bizim işe uygun,ön çamurluk ve dıger yan kapakları da yapabılırız.:D
bu ilk kapağı ne renge boyayayım ,fikir verin??
siyah yapayımmı?

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
DD250
İZMİR
0 Rh (-)bence honda rebel de ki gibi siyaha boyayıp üstüne bir kromaj şerit geç..ben honda rebelin kapaklarını çok beğeniyorum doğrusu..
GÜNEŞ DOĞDU!!!!
0 Rh -
Çankaya iZMiR
artık yok sattım
istanbul
0 Rh (+)valla yiğitcim helal olsun orjinal gibi yapmışın kapağı bide arka tırnakları oldumu kusursuz bir kapak meydana çıkacak. burdan öğrendiğimiz demekki yapılabiliomuş ve gidip 130 ytl ve üstü rakamlar vermeden, ayrıca renk seçeneği olan bir kapak meydana geldi. yiğit saolsun bayağı uğraşmışa benziyor üretken bir arkadaş emeğine sağlıkve ben tekrardan helal olsun deyip kutluyorum kendisini. şimdi bu kapak sağ taraf oluyor arkadaşlar, eğer bir arkadaşımızda sol kapağını verebilirse onun kalıbınıda çıkartıp çoğaltabiliriz tabi yiğit müsait ise
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)