| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)alperim son motorsiklet alan ve satan olarak şu an senden iyi bu işi bilen yoktur şu alım satım işlemleri ve ücretleri hakında ayrıntılı bir bilgi verirmisin saygılar
REGAL RAPTOR 250-E 9B
İstanbul
B Rh (+)Hayırlı olsun çok güzel motor, yaw bende garip bi iştah belirdi; Şoyle anlatiim:
bütün motorları kullanasım var, seninki çikolata gibi (binme istegi konusunda) cruiser motorlarda rakının yanında balık gibi :D ara sıra racing bile çekiyo canım :D iyice aç gözlü oldum ben![]()
Find yourself
regal raptor E-9 250cc
istanbul
0 Rh (+)Alperim yeni makinan çok güzelmiş .hayırlı günlerde ve gezilerde,kazasız sürüşler nasip etsin RABBİM..
SENİN BÜTÜN ANLATABİLDİĞİN KARŞIDAKİNİN ANLAYABİLDİĞİ KADARDIR.
Türkiyekardeşim hayırlı olsun umarım motorum uğurlu gelmişdir sana yani eski motorum yeni motorunda çok çok güzel güle güle kullan![]()
HYOSUNG GV650 AGUİLLA
İSTANBUL
A Rh (+)hayırlı olsun kazasız belasız yolculuklar dilerim maliyeti hakında bilgi veririsen bende almak istiyorum görüşmek üzere
REGAL RAPTOR DD 9B
istanbul
A Rh (+)Güle Güle Kullanman Ve Iyi Günlerde Kazasiz Belasiz Sürüşler Dileğiyle.. Benimde O Telaştan Başladi şimdi..sattiğim Andan Itibaren Yeni Bir Makine Bulucam Umarim Senin şansin Bendede Olur... Keyifle Kullan...
34 uae 93(a rh+)
yer: ist-kartal(eskişehirli)
honda transalp
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)