1-aidikurt + gidikurt (First Lady)
2-mojo + rakursi
3-perioğlu +3
4-carvalho
5-gogo + 2
6-zeko + 3
7-kayar +3
8- asikaptan +4
9-kudurock+2
10-BULL
............................
+2 olarak düzeltiyorum
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DADYW CLASS
İSTANBUL
B Rh (+)1-aidikurt + gidikurt (First Lady)
2-mojo + rakursi
3-perioğlu +3
4-carvalho
5-gogo + 2
6-zeko + 3
7-kayar +3
8- asikaptan +4
9-kudurock+2
10-BULL
............................
+2 olarak düzeltiyorum
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)http://www.motoplus.org/egitimvegosteri.asp
Sitedeki google reklamlarını tıklarken fuar programına rastladım. Fuar boyunca çeşitli eğitmenlerden birçok eğitim olacakmış. On-line kayıt yaptırabilirsiniz.
yol yapalım yol
Kanuni Caracal 200
İstanbul
0 Rh (+)Arkadaşlar sitede;
5 Şubat Perşembe günü ziyaret saatleri 11:00 - 20:00 olarak yeniden düzenlenmiştir
şeklinde ibare bulunmaktadır, diğer günler kapanış saati hakkında bilgisi olan yokmu?
Ctesi iş çıkışı gitmem gerekiyor bu sebepten çok üzerine düşünyorum.
Live to Ride, Ride to Live
regal raptor
istanbul
0 Rh (-)carvalo kardeşim bende pazsar gunku bır semınere katılımda bulundum tesekkurler verdiğin fikir için cuma gunku bulusmanınsa gelemıcem kusura bakmayın umarım pazar gunu gorusebılrıs cumaertesıde fuarda olucam ben eksılerım var onları tamamlarım bu arada aidikurt kardeşim besiktasttan sonra nasıl bır yol izlicez rönoparka gecmek için beşiktaşa yetişemezsem yolda yakalayayım bari sizi :D huysuz kardeşim hergun kapanıs sekız olcak sen işyerinden isin almaya çalıs bence .....
cuma gunku bulusma ıcın kayifli surusler arkadaslar ben katılamasamda :::(
regal raptor
istanbul
0 Rh (-)kardeşlerim uzugunum pazar gunku bulusmaya katılamıyacagım meslek lodos korkuttu teknede beklemem gerekıyor ama surprizde yapabılırm;!! :(
Kanuni Caracal 200
İstanbul
0 Rh (+)Fuar yetkilileri ile irtibata geçtim sorumun cevabını aldım. Hergün 8de kapanıyormuş bu sebepten mecburen Pazar günü fuara gidebiliyorum.
Umarım orada karşılaşabiliriz.
Live to Ride, Ride to Live
Xevo 400
İstanbul
A Rh (-)http://www.meteor.gov.tr/tahmin/il-v...spx?m=ISTANBUL
Burada diyor ki "Kuvvetli Sağanak Yağışlı"
:(:(:(
Naapıcaz? Ben ve kız arkadaşım gitmeyi planlıyoruz, daha önce de sağanak yağışta trafiğe çıkmıştık ama süre kısa idi ve ben eve döndüğümde sırılsıklamdım :D
Sanırım yolculuk pek keyifli olmayacak

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)korkma kardeşim yagmus yagınca gırerız bır kopru altına dınıncede gene yola devam oyle yada boyle gıderiz![]()
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)