Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 8 Toplam 11 Sayfadan BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu
Toplam 101 adet sonuctan sayfa basi 71 ile 80 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    biyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ahmet GÖR
    serbest
     DD250E-9
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Dünkü gezi yorucu olmasına rağmen herşey çok güzeldi.Özellikle böyle güzel bi gruba dahil olduğum ve sizlerle tanıştığım için çok memnunum.Artçı kuzenimin cektiği fotoğrafları yarın 10:00 gibi yükleyeceğim bi aksilik olmazsa.Bu arada günün esprisi halen beni güldürmekde, aklıma geldikçe :mrgreen: '' bende bir korna var ''
    Emeği geçen herkese teşekkürler

mertyagci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mert Yağcı
    Orman Mühendisi
     YOK
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Gezide emeği geçen herkese çok teşekkürler.Yalnız dönüş yolculuğum çok kötü geçti onu belirtmek isterim.2 motorcunun peşine takıldım dediler biz beşiktaş ve levent tarafına gidiyoruz sende gel dediler.Takıldım peşlerine 35 km gittik beylik düzünden çıktık,sonra otobana girdik metrobüs yoluna avcılardan eve gidene kadar atla karayı seçtim vede yolda bastılar gittiler beklemediler.bana tam 100 km haybiyedne yol yaptırdılar.Neyse önemli değil ama benimde aklım başıma geldi bir daha gruptan ayrılmam.

RızaHoşgör - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RIZA HOŞGÖR
    Serbest Meslek
     RR 2007
     Çanakkale
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı mertyagci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gezide emeği geçen herkese çok teşekkürler.Yalnız dönüş yolculuğum çok kötü geçti onu belirtmek isterim.2 motorcunun peşine takıldım dediler biz beşiktaş ve levent tarafına gidiyoruz sende gel dediler.Takıldım peşlerine 35 km gittik beylik düzünden çıktık,sonra otobana girdik metrobüs yoluna avcılardan eve gidene kadar atla karayı seçtim vede yolda bastılar gittiler beklemediler.bana tam 100 km haybiyedne yol yaptırdılar.Neyse önemli değil ama benimde aklım başıma geldi bir daha gruptan ayrılmam.
    güzel arkadaşım ben ve kubilay bizi takip et demiştik ama sen kime takıldın bilmem. bizler 35 dakikada maslakta idik bilesin
    DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?

RIZA HOŞGÖR
    Serbest Meslek
     RR 2007
     Çanakkale
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ağaç dikme olayı gerçekten güzeldi ama neden birilerinin bahçesi kıvamında olan yere diktik anlamıom bence orası 10 sene sonra golf sahası olacak
    gençercim emeklerin için çok teşekkür ederim yemeğe kalamadım kusura bakma ama o balıkçıya gidelim en kısa zamanda
    bide benden size tavsiye oraya bidaha gideceksek bahçeşehir üzerindne gidelim hem çok daha kısa bir yol hemde daha temiz bir yol.
    uğur kardeşim istanbul yıl geçmiyorki değişmesin. giderken ben ve gençer bile bildigimizi düşündüğümüz yolda kaybolduk dönüşte öyle bir yoldan geldikki 100/110 arası sürekli basabildik ve 35 dak maslak

RIZA HOŞGÖR
    Serbest Meslek
     RR 2007
     Çanakkale
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    gencer kardeşim sağol var ol

Mert Yağcı
    Orman Mühendisi
     YOK
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel arkadaşım ben ve kubilay bizi takip et demiştik ama sen kime takıldın bilmem. bizler 35 dakikada maslakta idik bilesin

Valla kime takıldım isimlerini bilmiyorumki.Baba oğul vardı,bide orta yaşlı bir abimiz.

anakin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

emre saygıner
    grafik
     strom150
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar tanıştığıma memnun oldum çok keyifliydi emeği geçen herkeze teşekkür.
    Profesyonel artçı kuzen.

hızlıTAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HızlıTaz
    Serbest Meslek
     REGAL raptor 250cc
     Türkiye
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaş tanışak benim adım emrullah beni kötüleme ben bilmiom oyoları sizle geldik seni arkada bırakmama icin elinden geleni yaptım sen de arkamda beni kötülüon oyolda bende vardım evet baba ohul biziz beni kötüleme kardeş bende senin gibi düşünüom ama kimsewye böle söleme bak ben yorum yazdımı sizin hakınızda bende 290 km yaptım bunu anlayan anladı
    Konu hızlıTAZ tarafından (25.May.2009 Saat 22:46 ) değiştirilmiştir.

Mert Yağcı
    Orman Mühendisi
     YOK
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı hızlıTAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaş tanışak benim adım emrullah beni kötüleme ben bilmiom oyoları sizle geldik seni arkada bırakmama icin elinden geleni yaptım sen de arkamda beni kötülüon oyolda bende vardım evet baba ohul biziz beni kötüleme kardeş bende senin gibi düşünüom ama kimsewye böle söleme bak ben yorum yazdımı sizin hakınızda bende 290 km yaptım bunu anlayan anladı

Canım kardeşim seni neden suçlayayım.Sağlık olsun neyapalım sonuçta sağ salim geldik.Ama çok yanlış bir yol seçtik.Sende farkına varmışsındır.Ama beni öyle bir yerde kaybettinizki sizi kaybettim önüme 2 farklı tabela çıktı birisinde edirne yazıyor diğerinde bilmemne köylü bir tabela.Hangisinden gitceğimi sapıttım.Allah'a emanet saptım yani.Allah'tan doğru sapmışımi Avcılar'a kadar geldim gerisini biliyordum zaten.

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    mert kardeşim bız cok yanlıs yollara saptık 10 km'lık yolları 200 km yaptık hatta bazen dag yollarında kaybolduk tasa topraga gırdık tarlalardan gittik ama sonucta bilikte yol yaptık ya onemlı olan budur güldük geçtik hatta cok guzel maceralar yasadık bu yanlıs yollar yuzunden.

Biraz sitemkar yamıssın hızlıtaz kardeşimizde biraz alınmıs. Bunlar olabilecek olaylar.Hadi bakalım bırakın polemiğe girmeyi öpüşün barışın :mrgreen:
    RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

Sayfa 8 Toplam 11 Sayfadan BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)