Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 16 Toplam 17 Sayfadan BirinciBirinci ... 614151617 SonuncuSonuncu
Toplam 169 adet sonuctan sayfa basi 151 ile 160 arasi kadar sonuc gösteriliyor

alex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat ZONP
    Satış şefi
     Regal raptor 250 D-9 E
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Öncü katrdeşlerim hepiniz saolun ve tekrar gecmiş olsun...ben sabah 9.00 da istanbuldan cıktım öğlen tatar kardeşimle izmitte buluşup hem ziyaret hem ticaret misali bir kaç müsterime uğrayarak 350 km sonunda bursada tayfun bull ve selcuk la buluşarak sabah gün doğusuyla birlikte ayvalığa vardık...tabi zafer pansiyonda güvenliğim acısından) odamın kapısını kilitlediğim için arkadaşlar beni bırakıp gerekli öngezi alt yapı calışmaları için cıkmışlar...Hakkı kardeşimizin katılımıylada cok güzel bir yer ayarlandı..akşam dikilide aramıza yeni katılacan ayvalıklı ihtiyar abimiz ile hepbereber güzel bir balık keyfi yapuıldı sonrası malum deniz kıyısında ( resimlerde görüldüğü üzere )biralarımız yudumladık ZEKİ MÜREN taş plak eşliğinde ..heehu..hakkı kardeşimizin müzük tesisatı herseye bedeldi)ertsi sabah bende bodruma gitmek için yola cıktım....!sizlerle bir kac tecrubemi paylaşmak istiyorum...gece sürüşü için mutlaka gerekli techizatınızı alınız ve yanızda acil yardım cantası bulundurun...tabii bu arada sürüş esnasında ARI sokması da cabası heheu..bu durumda soğuk kanlı olmak cok faydalı olacaktır...dizliklerini takınız sadece düşme esnasında değil uzun yolda aracların fırlattığı taşların etkisini azaltmakta cok faydalı olacaktır.....mutlaka nazi kaskınızı takmayın yüzünüze gelecek bir taş kötü sonuclar doğura bilecektir..?bir bandana yada boyunluk bulundurun ve boyun kısmına takın kaskınıza yada siza carpan sinek böcek arı vb yol arkadaşlarımızın)) içinize kaçmasını önleyecektir bu durumda dada mutlaka sakin olmakta fayda var nede olsa böcek sadece sokacaktır motorunuzu sağa cekip gerekli işilemi yaaprsınız) bodrumda 3 gün kaldıktan sonra dönüş yoluna gectim...7 saatlik keyifli ve bol rüzgarlı bir sürüşten sonra balıkkesirde ALİ BOZKURT abimizle bulustum..O gecre beni misafir eden ali abi ve yengeme cok teşekkür ederim..ALİ ABİ EMEĞİN VE SOHBETİN İÇİN COK SAOL...sabah motorun gerekli bakımın ayptırdıktan sonra akşam CANIM İSTANBULA geri döndüm..SELCUK kardeşimede ayrıca tesekkur ederim..ARKADAŞLAR cok güzel bir ailenin uyesı olmanı ayrı gurununu daha cok yasycaksınız...

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Bu motorculuk nasıl bir iştir böyle ya, insan düşündükçe bir garip oluyor gerçekten. Ayvalığa gitmeden önce ali abimi tanırdık biz, alex tanırmıydı tanımazdı, 1 günlük tanışma ertesinde alex ali abiye uğradı istanbul dönüşünde ve ali abi onu misafir etti, düşünsenize bu olanı, ne kadar ilginç ne kadar güzel ve dokunaklı birşey, düşsemde kalksamda motorcu olduğuma, bu camiadaki bu işe gönül vermiş insanları tanıyabildiğime ve dostluğun farkını gösteren insanların içinde olduğuma gerçekten çok mutluyum ve hep dua ediyorum...

BULL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BÜLENT ERGİN
    Sikorta
     Aprilia Pegaso 650ie
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    haydi çocuklar motora

alex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat ZONP
    Satış şefi
     Regal raptor 250 D-9 E
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Tayfun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu motorculuk nasıl bir iştir böyle ya, insan düşündükçe bir garip oluyor gerçekten. Ayvalığa gitmeden önce ali abimi tanırdık biz, alex tanırmıydı tanımazdı, 1 günlük tanışma ertesinde alex ali abiye uğradı istanbul dönüşünde ve ali abi onu misafir etti, düşünsenize bu olanı, ne kadar ilginç ne kadar güzel ve dokunaklı birşey, düşsemde kalksamda motorcu olduğuma, bu camiadaki bu işe gönül vermiş insanları tanıyabildiğime ve dostluğun farkını gösteren insanların içinde olduğuma gerçekten çok mutluyum ve hep dua ediyorum...
    Motorcu olmanın bu kadar duygusal hisli içten paylaşımcı dostca yani ifadesi zor olduğunu bilmiyordum..iyiki motor almışım iyiki sizleri tanımısım...

delibeygir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

h.zafer yükselen
    elektrik-elektronik teknisyeni
     Yok
     Muğla - fethiye
    Beğenmiş
    11
    Beğenilmiş
    13

+100000000000000000000000000000000000
    BİR KÖR İÇİN ELMASTA BİRDİR CAMDA SANA BAKAN KÖRSE SEN DEĞERİNDEN BİŞEY KAYBETMEZSİN !!!!!!!

HAYAT ASLINDA BASİTTİR,ZOR GELİRSE BAS İTTİR, BAKTIN OLMUYO HA...TİR !!!

BU DÜNYADAKİ TEK 18 BEYGİR REGALİN SAHİBİ DELİBEYGİR !!!

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Efsane gezilerimizden sadece biri.
    yol yapalım yol

hakkı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hakkı özboyacı
    Makina Mühendisliği
     suzuki DL1000
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    gelen olursa sizi karşılamaya zevkle gelirim, hatta dönüşünüzde asos a kadar eşlik edebilirim.
    hakkı
    DL1000

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    yok Hakkıcım, şimdilik öyle plan yok. Sadece nostalji niyetine astım eski efsane geziyi.

Gerçi bu yaz o taraflara geleceğiz, öyle görünüyor, yeni topiklerle parlatırız yeni gezileri.
    yol yapalım yol

HONEY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bulent Bal
    Turşucu
     VARADERO
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Kaanka, Filiz ve ben bu sene haziran ilk haftası Ayvalıktayız işallah

Geleneksel vstrom toplantısında

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Ben de 23 Nisan'da sanrım.
    yol yapalım yol

Sayfa 16 Toplam 17 Sayfadan BirinciBirinci ... 614151617 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)