Öncü katrdeşlerim hepiniz saolun ve tekrar gecmiş olsun...ben sabah 9.00 da istanbuldan cıktım öğlen tatar kardeşimle izmitte buluşup hem ziyaret hem ticaret misali bir kaç müsterime uğrayarak 350 km sonunda bursada tayfun bull ve selcuk la buluşarak sabah gün doğusuyla birlikte ayvalığa vardık...tabi zafer pansiyonda güvenliğim acısından) odamın kapısını kilitlediğim için arkadaşlar beni bırakıp gerekli öngezi alt yapı calışmaları için cıkmışlar...Hakkı kardeşimizin katılımıylada cok güzel bir yer ayarlandı..akşam dikilide aramıza yeni katılacan ayvalıklı ihtiyar abimiz ile hepbereber güzel bir balık keyfi yapuıldı sonrası malum deniz kıyısında ( resimlerde görüldüğü üzere )biralarımız yudumladık ZEKİ MÜREN taş plak eşliğinde ..heehu..hakkı kardeşimizin müzük tesisatı herseye bedeldi
)ertsi sabah bende bodruma gitmek için yola cıktım....!sizlerle bir kac tecrubemi paylaşmak istiyorum...gece sürüşü için mutlaka gerekli techizatınızı alınız ve yanızda acil yardım cantası bulundurun...tabii bu arada sürüş esnasında ARI sokması da cabası heheu..bu durumda soğuk kanlı olmak cok faydalı olacaktır...dizliklerini takınız sadece düşme esnasında değil uzun yolda aracların fırlattığı taşların etkisini azaltmakta cok faydalı olacaktır.....mutlaka nazi kaskınızı takmayın yüzünüze gelecek bir taş kötü sonuclar doğura bilecektir..?bir bandana yada boyunluk bulundurun ve boyun kısmına takın kaskınıza yada siza carpan sinek böcek arı vb yol arkadaşlarımızın
)) içinize kaçmasını önleyecektir bu durumda dada mutlaka sakin olmakta fayda var nede olsa böcek sadece sokacaktır motorunuzu sağa cekip gerekli işilemi yaaprsınız
) bodrumda 3 gün kaldıktan sonra dönüş yoluna gectim...7 saatlik keyifli ve bol rüzgarlı bir sürüşten sonra balıkkesirde ALİ BOZKURT abimizle bulustum..O gecre beni misafir eden ali abi ve yengeme cok teşekkür ederim..ALİ ABİ EMEĞİN VE SOHBETİN İÇİN COK SAOL...sabah motorun gerekli bakımın ayptırdıktan sonra akşam CANIM İSTANBULA geri döndüm..SELCUK kardeşimede ayrıca tesekkur ederim..ARKADAŞLAR cok güzel bir ailenin uyesı olmanı ayrı gurununu daha cok yasycaksınız...

Regal raptor 250 D-9 E
İstanbul
A Rh (+)
) odamın kapısını kilitlediğim için arkadaşlar beni bırakıp gerekli öngezi alt yapı calışmaları için cıkmışlar...Hakkı kardeşimizin katılımıylada cok güzel bir yer ayarlandı..akşam dikilide aramıza yeni katılacan ayvalıklı ihtiyar abimiz ile hepbereber güzel bir balık keyfi yapuıldı sonrası malum deniz kıyısında ( resimlerde görüldüğü üzere )biralarımız yudumladık ZEKİ MÜREN taş plak eşliğinde ..heehu..hakkı kardeşimizin müzük tesisatı herseye bedeldi