| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Yakında motosiklet ileri sürüş teknikleriyle ilgili bir yazı yayınlayacağım herkes okumalı.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
mondial 100 nt turkuaz
Istanbul
0 Rh (+)Müslüm Baba
Biliyorsun ben de yeni RR aldım..şu vibrasyon konusu biraz açar mısın? düşük cc li motorlarda mutlaka olur mu? yani hacimle mi ilgili yoksa genel aksam problemlerinden mi oluşur yada her ikisi demi? Normali anormali nedir?
selamlar
Bilgihan YILDIZ..1970
FREE YOUR MIND !...
0 Rh (+)
Regal Raptor dd250E9
Antalya
AB Rh (+)Hocam ses için 500 km bakımını bekliyorum kimseye elletmek istemedim mayıs gibi antalya yapıcam tekrar sorucam o serviste yanıt bulamzam fethiyedekine sorucaz çözsünler antalya kaş yaptım 4 buçuk saat 3 viteste 70 80 i geçmeden 200 km yaptım yağ gibi aktı helal olsun regal raptore yazın birde bodrum düşünüyorum hayırlısıyla Motor yol istiyo şehir içinde hemen sıkılıyo hakkını vermek lazım saygılar.
Murat Fatih Ataç
Body Building & Fitness Expert Trainer
0534 244 46 98
muratfatihatac@hotmail.com
muratfatihatac@gmail.com
RR 250 cc E9B
AB rh +
Kaş/Antalya
07 SAD 35
REGAL RAPTOR 250 CC
Manisa
B Rh (+)muslum baba elıne koluna sağlık vermıs olduğun bılgıler ıcın gercekten bılınmesı gereken sey bunlar tecrublerın sıralandığı bu motor dunyası gercekten ınsana guzel ve kalıcı cozumler uretıyorlar
BIR EGSOZUN SESI BIN EGSOZUN TADI VAR YOLUNUZ VE FARINIZ ACIK OLSUN ....
TLGYLDZ-REGAL RAPTOR
MANISA-KIRKAĞAÇ
DADYW -- DD250E-9
İSTANBUL
B Rh (+)ustam eline koluna sağlık çok faydalı bilgiler bunlar. ama kendi adıma konuşayım : daha motoru yeni aldığım için bu saydığınız parçaların çoğunun yerini henüz bilmiyorum ve bu yüzden yazılanlara biraz fransız kalıyorum.şöyle resimli bi anlatım varmı sitede veya koyabilirmisiniz?
yardımcı olursanız çok sevinirim...şimdiden teşekkürler.
DADYW DD250E-9 B Rh (+)
dd250e-9
istanbul
A Rh (-)bende arkadaşla aynı durumdayım. günden güne motoru daha yakından tanıyoruz ama bazı konulara hala yabancıyım. çoğu maddeyi anladım ama bazılarını öğrenmem lazım;
4- sigorta kutusu nerede?
14-yedek su deposu nerde ?
15-hararet saati nasıl takılır?
18-karbüratar hama memeleri nasıl kapatılır?
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)