| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
HYOSUNG GV650 AGUİLLA
İSTANBUL
A Rh (+)şekermisiniz ki eriyeceksiniz sizlerin yaşında çamaşır telini zicir yapıp serivsin kardan buzdan gelmediği zaman 30 km yol yapıp işe gitmiş fabrika müdürünün teşekürünü almış insafsız trafik poliside dönüşte kazandıgım yevnmiyenin 2 misli cezasına çarptırılmış biriyim hala o polise hatırladıkca bildiğim .... bedduaları sayarım.
o arada ısınmak için girdigim benzin istasyonlarında yag sobaları olurdu onlardan bir kaçını kucaklamışımdır bu günkü korumalar yok gazete kagıdını göhsüne koyarsın eldiven filan hak getire bir tanesinde rizeli bir agır vasita şöferi
ha uşağimmm sen akillimusun delimusin bu havada akıllı binmez sen delüsün heralde dedi
peşinden
ben senün yaşındayken beş giderdüm şimdi piri zor gideyruz sende benim yaşıma geldüğünde bu sözümü haturlarsun.egerki yaşarsan demiştü .kulakları çınlasın
şükür yaşıyoruz.
şimdi gidenler marşa bassın gitmeyenler sesini çıkarmasın gideceklere yol versin
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)Alooo bu arada saat 17,00 .siz ne duruyorsunuz netin başında.hadi yol zamanı
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)
daş fırın pide hayaliyle çıkıyorum rıza baba.
akşam yimeea yemedim, öğleyi de hafif geçtim bilesin.
yol yapalım yol
HYOSUNG GV650 AGUİLLA
İSTANBUL
A Rh (+)rıza kardeşim o kadar istedim ancak işimle ilğili problem çıktı hafta sonu çalışmak zorunda kaldık çadırımı uyku tulumu her şeyimi hazırladım semaverimi bile getirecektim ama bu iş kötü geldi bu ekonomik krizde kaçırılmıyacak hafta sonu işi inşallah daha sonra telafi edeceğim yagmur çamur korkutmaz benide yagmurlu havada yıldırım ve dikatsiz sürücülerdedn korkarım sadece oda kaderde varsa sokakta bile çıkar karşıma artık sizlerin fotolarını ve yazıları ile yetinecegiz çaresiz
gidenler saglıkla giiiiiiiidin dönün anlatın dinleyelim
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)Evet Arkadaşlar,
Öncü birlik saat 21,30 itibariyle Biga ya ulaştı.İdriskoru fırınındaki pidelerin tadına bayılan ekip lezzet rehavetine kapılıp geceyi Biga da Şahin Otel de geçirmeye karar verdi.Yarım saat önce kendileriyle yaptığımız kısa bir Biga turu ardından Otele yatıya gönderdim.Yarın Honey ve Kaanka 07,00 ferisi ile gelecek.Öncü birliğin Biga dan Kamp alanına doğru çıkış saati 08,30 olacaktır.
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)Evet Değerli RR ciler,
Harika bir gezi daha tatlı anılarla sonlandı.Ben Biga ya döndüm.Akşam olmadan da İstanbul ekibi evlerine ulaşmış olacaktır.
Bu mükemmel gezinin fotolarını çeken arkadaşlardan acil fotoları bekliyorum.Yağdı yağmadı tartışmaları arasında başlayan organizasyon neredeyse sıfır yağış ile sonuçlandı.Biga dan Kalkım a çıkarken Yenice de sıkı bir yağmura tutulduk ama ıslanmadık çünkü Biga da İnrar yollarını hareketlendiren suyun başında arkadaşlarımızı durdurmuş ve su içmiştik:Bu suyu çıkartmamak için Yenice ye kadar ancak dayanabildik.Girdiğimiz Petrol istasyonunda hacet görüyordukki yağmur patladı.Yarım saat kadar yağış ardından tekrar yola koyulduk.Henüz 5 km gitmemiştikki yolda yağış olmadığını gördük ve bu kuruluk fastival bitimine kadar sürdü.Ama festival boyunca sürekli yağış halinde olan şeylerde vardı.GÜNEŞ,SOHBET,NEŞE gibi.
Festivalin organizasyonunu sağlayan Değerli Remzi ve güzel eşi Asiye ye çoç çok teşekkür ederim.İnanılmaz büyük bir organizasyonu yüreklerinin büyüklüğü ile aştılar.Neredeyse sıfır hata.Burada sponsor Kalkım Belediyesi ve Halkıda kutlarım.İçimden koca İstanbul un ,mesela ;Sarıyer,Beykoz,Silivri Belediyeleri bu işi başaramazken tanınmamış bir organizatöre(artık tanınıyor) güvenip işe girişen Kalkım Belediye Başkanına ''Vayyy be.İnanmak böyle olur '' dedim.Katılım gösteren arkadaşlar,bu organizasyonu lütfen herkese anlatınki moto organizasyonlarından korkan belediyeler şapkalarını önüne alsın.Organizasyon sahiplerine tek eleştirim TUVALET kalitesi.Lütfen bir sonraki organizasyonda bu sorunu çözünki değerli emeklerinize gölge gelmesin.
Son sözüm sitemizden bu organizasyona katılmak isteyipte katılamayan arkadaşlara;çok şey kaçırdınız.
Cümlelerim 1 deyişle bitecek.
İKİ ÇEŞİT MOTOCU VARDIR:YAĞMURDA SÜRMÜŞ OLANLAR VE HENÜZ YAĞMURDA SÜRMEMİŞ OLANLAR.UNUTMAYINKİ BİRGÜN MUTLAKA YAĞMURDA SÜRECEK YADA SÜRMEK ZORUNDA KALACAKSINIZ.
Sevgilerimle
Konu RızaHoşgör tarafından (23.May.2010 Saat 16:16 ) değiştirilmiştir.
keeway superlight
BALIKESİR/TEKİRDAĞ/İSTANBUL
B Rh (+)çok güzel bi organizasyon oldu ewe geldiğim gibi ilk işim sizin siteye üye olmak oldu =))
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)