herkese selamlar adım kaan istanbul anadolu yakasındayım. motor sevdam daha küçük yaşlardan beri var fakat devamlı kendimi kısıtlamışımdır ertelemişimdir taki geçenlerde bi arkadaşımın motorunu altıma alana kadar3 4 gün sonra (ilk cumartesi ) kendimi ehliyete yazılıo buldum ve gecen haftada ilk motorumu aldım
yanlız ehliyet agustosta gelio
o zamana kadar orman yollarında börtü böcek kuş sesleri bana arkadaşlık ediyor olcak:mrgreen: ehliyetten sonra haftasonu gezilerine katılmak sizlerle yüzyüze tanışmak isterim.ozamana kadar forumdan yazabilcem sadece gerek bilgi paylaşımı gerek muhabet için..

RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)
3 4 gün sonra (ilk cumartesi ) kendimi ehliyete yazılıo buldum ve gecen haftada ilk motorumu aldım
yanlız ehliyet agustosta gelio
o zamana kadar orman yollarında börtü böcek kuş sesleri bana arkadaşlık ediyor olcak:mrgreen: ehliyetten sonra haftasonu gezilerine katılmak sizlerle yüzyüze tanışmak isterim.ozamana kadar forumdan yazabilcem sadece gerek bilgi paylaşımı gerek muhabet için..

her nekadar kitapçıkta 14 litre desede. yanlız motorda hiç bi ayar yok. haftasonu ehliyeti olan bi arkadaşla 300km rodaj bakımına götürcez.orda öğrenmiş olurum ne ne işe yarar diye. ilk gün sadece debriyaj ayaklığını ayağıma göre ayarladım ve motor sıcakken bile rolentide stop ediyodu rolentiyi gereginden fazla açmak zorunda kaldım çünkü motor sogukkende çalıştırmada problem yaşıodum.yanlız iiyi bi hava-benzin karışımı ayarlamak gerekio bide ateşlemede sorunum var bujilerin değişmesi gerek sanırım.motor yaklaşık bi sene kadar köşede yatmış biliosunuz 150cc lere pek rağbet yok.bide ön balatalar diske sürtüyor sanırım giderken vıyaklıyor hafiften ön freni sıkınca ses kesiliyor.bunların hepsi bakımda düzelir bende nasıl yapılcağını öğrenmiş olurum diye düşünüyorum.bilmeden kurcalamak istemiyorum ama bikaç aya iyice öğrenmiş olurum mekanik aksamını