Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 10 Toplam 31 Sayfadan BirinciBirinci ... 8910111220 ... SonuncuSonuncu
Toplam 304 adet sonuctan sayfa basi 91 ile 100 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayrıca salih fazla akresuar yok doğru ama .benim aklımda spike elcik custom, ayna ,3gen ucu kıvrımlı sisibar ,öncam koruma demiri özel dikim yançantalar var inş yaparsam görüşrüzünüz .
    birde öncamın nereye monte edileceği için foto sözüm vardı .unutmadım:
    Özel dikim yan çanta için V Max Yamaha'nın bir çantası var (Gerçi baz aldığım makine bizimkini beşe değil yirmibeşe katlar ama sen çantaya bak ) Hem küçük hem dizayn olarak hoşuma gitti.. Ama Daytona'da nasıl durur bilmem, yine de denemek lazım. Kırtasiyeden karton-uhu alıp şimdilik kartondan modeller yapıp nasıl duruyor diye üzerine mi kondursak acaba :mrgreen:

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    çantalar çok şık görünüyor ,bizim motorlarda nası durur şahibeli .peki bu çanlarırın fiyatları hakkında b,r b,lg,n vaarmı

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,641
    Beğenilmiş
    7,107
    çantaların modeli çok hoş spor fakat daytonanın arka çamurluk kuyrugu farklı üzerine pek oturmaz gibi fotoshop proğraramı bilen birinin makinanın resmi üzerinde çizgilerine uygun bir taslak yapabilse ne iyi olurdu

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çantalar çok şık görünüyor ,bizim motorlarda nası durur şahibeli .peki bu çanlarırın fiyatları hakkında b,r b,lg,n vaarmı
    Beşyüz dolar .. Fakat diktirmek için belki örnek teşkil edebilir.. Çanta olayını bir ön çalışma yapmadan diktirmek de işi şansa bırakmak demek.. Celil Bey'in bahsettiği gibi Photoshop programı (ben kullanmayı bilmiyorum) iyi olurdu.Hatta 360 derece görüntü veren bir programda tasarlamak mükemmel olurdu (çünkü yandan güzel gözüken arkadan berbat durabilir).. Bu arada kırtasiye esprisi yaptım ama gerçekten de çantacıya mukavvadan bir kalıp vermek gerekiyor galiba..

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Johnny Pag (bizim makinenin ABD'deki tasarımcısı, biliyorsunuzdur muhakkak) aksesuarları arasında şu deri çanta da var..
    http://www.johnnypagapparel.com/prod...ddlebags-.html
    Aşağıda fits model(şu modellere uyar) derken Pro Street'i de saymış.(Pro Street bildiğiniz gibi Daytona'nın ABD'deki adı) Ama motor üzerinde nasıl durduğuna dair örneğe rastlamadım..

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Koltuk şikayeti ile ilgili olarak alternatif koltuk modeli de var bu sitede:
    http://www.johnnypagapparel.com/prod...olo-seat-.html
    Aşağıdaki açıklamaya bakarsak:
    The padded solo seat was designed to push the rider forward and allow easier access to the foot and hand controls
    İçi dolgulu tek kişilik koltuk sürücüyü öne doğru itip el ve ayak kontrollerine daha rahat ulaşmayı sağlar..

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı TWO-WHEEL TANGO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koltuk şikayeti ile ilgili olarak alternatif koltuk modeli de var bu sitede:
    http://www.johnnypagapparel.com/prod...olo-seat-.html
    Aşağıdaki açıklamaya bakarsak:
    The padded solo seat was designed to push the rider forward and allow easier access to the foot and hand controls
    İçi dolgulu tek kişilik koltuk sürücüyü öne doğru itip el ve ayak kontrollerine daha rahat ulaşmayı sağlar..
    kotlukla ilgili sorununuz görünüm değil aksine görünü güzel bile.sorun süngerein sert ve kalitesiz olması .yapılacak işlem kılıfın içine 1 2 cm yükseltecek sekilde sünger yada silikon gibi yumuşak bişi attırmak .ayrıca koltuk fiyatları pahalıymış ne canım bu eve oturma grubumu alıyoruz:D

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    http://www.johnnypagapparel.com/prod...Dual-seat.html
    Bizim koltuğun fiyatı daha da güzel 229 $

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Foruma her girişimde soracağım, unutuyorum Benim arka balata ötüyor. Islık şeklinde değil de, balatası bitmiş İETT otobüsü gibi Isınınca azalıyor gibi..Serviste 'abi çin işi balata yapar, boşuna masrafa girme, bitince iyisini takarız' dediler.. Kaliperlerde mi sorun var dedim, yok balatada dediler..Sizde durum nasıl??

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı TWO-WHEEL TANGO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Foruma her girişimde soracağım, unutuyorum Benim arka balata ötüyor. Islık şeklinde değil de, balatası bitmiş İETT otobüsü gibi Isınınca azalıyor gibi..Serviste 'abi çin işi balata yapar, boşuna masrafa girme, bitince iyisini takarız' dediler.. Kaliperlerde mi sorun var dedim, yok balatada dediler..Sizde durum nasıl??
    balata sipreyii:mrgreen:

Sayfa 10 Toplam 31 Sayfadan BirinciBirinci ... 8910111220 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)