| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)konuyu özetlemek gerekirse hepimiz V motorun iyi oldugunda hemfikiriz fakat ben şehir içi trafikte yazın sıcagında sıvı soğutmalı makina omazsa olmaz diyorum tel jant görsel olarak tercih edilebilir ama iç lastik zorunlulugu var patladımmı yolda kalırsın dublex lastik gümlemedikten sonra hava basarak belli bir süre götürür kasa ve görsellik herkes için göreceli kavramlar zevkler ve renkler tartışılmaz parça temini ve piyasa ikinci el değeri ve satısı bana göre regal raptorla aynı tutulamaz lifanın pazarı satışı regal raptor gibi olsaydı bugün onunda bir forumu olurdu![]()
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)ama işte evlenilcek hatun yerine eğlenilcek hatun gibi görüntüsü yüzünden daytona almış söylediğine göre
Valla bu gidişle eğlenilecek hatun bile olamayacak gibime geliyor Daytona.
Bakım giderleri otomobilin bakım giderlerini katlayacak.Bir sezonda sadece 2 kere yag değiştirdiğimizi varsayacak olursak 60+60=120 tl gerisini saymaya bile gerek yok.
Ben arabamın senelik yağını 55 tl değiştim yav.......
Arkadaşlar şimdi motorsiklet zevk işi diyecekler .Tamam doğrudur ama aldığınız keyif cüzdanları yakmaya başladığında keyiflikten çıkmaya başlar,başka birşey olmaya başlar.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Konu CELİL tarafından (03.February.2012 Saat 18:16 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)