abi bu resimli bilgiler için sana ne kadar teşekkür etsem azdır
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor
istanbul
A Rh (+)abi bu resimli bilgiler için sana ne kadar teşekkür etsem azdır
regal raptor E-9 250cc
istanbul
0 Rh (+)ARKADAŞLAR GAZYAĞI.BAUHAUS TA istemediğiniz kadar var.ayrıca ona yakın olan haramidere carrefour da var.buralardan temin edebilirsiniz.
SENİN BÜTÜN ANLATABİLDİĞİN KARŞIDAKİNİN ANLAYABİLDİĞİ KADARDIR.
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)arkadaşlar gaz yagını büyütmeyin bütün büyük marketlerde var siz yeterki temizlige girişin arayın beni ulaştırması benden olsun ama yaglamaya karışmam haberiniz olsun bazıları nerdeyse yazıyı yazdın gel bide yagla temizle demedikleri kaldı![]()
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)bızım R&R larda helebıde cantan varsa zıncıre zor ulasırsın...
bende tum ımkanlar varken bıle cok zorlanıyorum...
ama mutlaka yaglanması en azından ara sıra kontrol edılmesı gereken bı nokta...
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
truva tr-4 240
İstanbul
A Rh (+)Birçok çeşit sprey şekli yağlama denedim (cümle nefis oldu). Eğer sprey kaliteli değilse; fazla yağlama yaptıysanız, kurumayı bekleseniz dahi jantlara sıçrıyor ve mahfediyor. O nedenle az az ama sık yağlamak en iyi çözüm. Kalitesiz spreyler pisliği toplamak için tam bir bela.
Artı jantlardaki lekeleri çıkarmak için, bir sürü pahalı malzemeler dahi olsa, en iyi çözümün yine benzin olduğunu söyleyeilirim. Lastiğin bir probleminden dolayı sökmek sorunda kalmıştım ve benzinle jantı silmeye başladığım zaman inanılmaz derecede hızlı ve temiz iş gördüğünü görmüştüm. Pahalı ürünlere gerek yok.
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)benzin veya gazyagı kulanıldıktan sonra lastikleri ve jantları sabunlu suyla güzelce yıkayın ve durulayın arkadaşlar
REGAL RAPTOR 250 CC
Manisa
B Rh (+)aynen abı benımde kullanmıs olduğum yontemı sen anlatmıssın evet hepımızın evınde rahatlıkla uygulayabıleceğı bır yontem kolay gelsın herkese
BIR EGSOZUN SESI BIN EGSOZUN TADI VAR YOLUNUZ VE FARINIZ ACIK OLSUN ....
TLGYLDZ-REGAL RAPTOR
MANISA-KIRKAĞAÇ
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)