PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Samsun'dan Selamlar :)

BeBeRuhi13
06.March.2016, 02:07
Herkese merhaba :) aranıza yeni katıldım. Adım Rıfat KESKİN Samsunda yasıyorum üni. 2. sınıf muhasebe bölümü öğrencisiyim aynı zamanda kurye olarak çalışıyorum daytona 250 ye fena halde merak salmış durumdayım forumdan gözlemlediklerime bakarak söylüyorumki RR hakkında duyduğum kötü düşünceleri çürütücek tarzda bilgiler var umarım faydasını görürüm.
Not: Çalıştığımdan dolayı foruma fazla vakit ayıramıyabilirim muhabbetlere geç dahil olursam affola.

Bypale
06.March.2016, 02:13
Herkese merhaba :) aranıza yeni katıldım. Adım Rıfat KESKİN Samsunda yasıyorum üni. 2. sınıf muhasebe bölümü öğrencisiyim aynı zamanda kurye olarak çalışıyorum daytona 250 ye fena halde merak salmış durumdayım forumdan gözlemlediklerime bakarak söylüyorumki RR hakkında duyduğum kötü düşünceleri çürütücek tarzda bilgiler var umarım faydasını görürüm.
Not: Çalıştığımdan dolayı foruma fazla vakit ayıramıyabilirim muhabbetlere geç dahil olursam affola.

Kardeşim aramıza hoşgeldin. Samsundan forumda üyelerimiz var. Onlarlada irtibat kurarsan sana yardımları olacaktır.8)

FouL
06.March.2016, 02:17
Samsundan rıfat RR forumlarina hoşgeldin.. Daytona candir hele bide beyaz ise uffff : )))) şunu rahatlıkla söyleyebilirim fiyatı doğrultusunda servis yedek parça aksesuar vs. Dahil alabilinecek en iyi iki urun var bence biri spyder diğeri daytona
Farkindaysan ikisinde RR nin efsane kasalari.. Başka marka ile kiyaslamaya gerek yok verecegin paraya gore en iyisi budur : )

Crixus
06.March.2016, 02:24
Hoş geldin Rıfat aramıza samsundan. kötü düşünceler nelermiş merak ettim açıklarsan belki yardımcı oluruz. ☺

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

UfoGörenMasumÖğrenci
06.March.2016, 02:30

Hoşgeldin kardeşim. Bende öğrencıyım gecen hafta spyder aldım. Gönlünden kopan maınayı alda gel :D

Mustafa Gözgen
06.March.2016, 05:59
Hos geldin kardesim :D ben de daytona mı 3 hafta önce aldım çinliye yaklaşma diyenlere kesinlikle kulak asma lastikleri hariç büyük bi sıkıntısı yok küçük sıkıntılar da zaten bu işin bi parçası ve eminim aldıktan sonra daha çok hayran olacak ve seveceksin ;D

BeBeRuhi13
06.March.2016, 11:10
işin aslı biraz alakasız ama yamahanın wr 125 x modeli olan supermoto ve RR arasında kalmıştım ama gel gelelim RR ın görüntüsünden bi türlü alamıyorum kendimi :))

BeBeRuhi13
06.March.2016, 11:12
Kötü düşünceler hani RR kullanmayan hemen herkesin söylediği işte çinlidir dökülür parana yazık çekişi kötü fabrikasyon hatalar vs. laflar ama dediğim gibi biraz araştırma için buraya girince için rengi farklı geldi :)

CELİL
06.March.2016, 11:58
Merhaba Rıfat Samsun'dan aramıza hoş geldin samsunda çok iyi tecrübeli arkadaşlarımız var onlara katılırsan desteklerini esirgemezler 8)
RR hakkında makinayı bilmeden tanımadan Çinli makina diye diğer çinli makinalarla aynı kefeye koyup atıp tutuyorlar Biz senelerdir kullanıyoruz çok memnunuz arıza yapmıyormu ufak tefek tabiki yapıyor ama her makinada olacak kadar fiyat performans olarak en iyi çin makina RR dur forumu okudukça sende göreceksin inşallah kısa sürede gönlündeki Daytona'ya kavuşursun 8)

detailer
06.March.2016, 12:44
Hoşgeldin Rifat. Samsun dan forumda aktif olan penguennoktanet kerem hocam, ömer55 ömer hocam, bir de ben varim. Doğru zamanda katıldın aramıza. Yakın zamanda samsunda irtibat kurabildigimiz tüm chopper sevdalilarini buluşturmayı planlıyoruz. Bende siyah daytona var. Toplantılara katilirsan yakından görmüş olursun. İrtibatı koparmayalim.

HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cressida
06.March.2016, 17:02
Aramıza hoş geldin :)

BeBeRuhi13
06.March.2016, 17:43
insallah başkan teşekkür ederim :)

BeBeRuhi13
06.March.2016, 17:46
çok iyi olur Mehmet TOPAL abi sevinirim :) öyle bi etkinliğede katılmayı çok isterim

ereneren
06.March.2016, 18:16

hosgeldin aramıza kardeşim ne merak ediyosan sorabilirsin burda daytona kullanan herkes yardımcı olacaktır samsunda olanlarla irtibata geç :)

2_rock
06.March.2016, 18:32
Rıfat hoşgeldin. Samsunda abilerimiz kardeşlerimiz var hatta şuan bir oluşum içindeler onlarla birlikte buluşmalar gezilere katılırsan ve forumda aktif olursan hem çok faydalı bilgiler alacaksın hemde sana verilen o yanlış bilgileri kafandan sileceksin emin ol .bu forum üyeleri tam bir aile gibi olduğu için burada sadece yardım sevdim destek saygı görürsün bunları sende yaptığın sürece. Tekrar hoşgeldin

Peder
06.March.2016, 18:44
RR ailesine hoşgeldin kardeşim. En kısa sürede gönlündeki motora kavuşman dileğiyle. Umarım yollarda ve forumda aktif olursun. Samsunda çok iyi abilerimiz kardeşlerimiz var :)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nickziki
06.March.2016, 21:21
Hoşgeldin aramıza. Sen de zehri almışsın artık kurtuluş yok maalesef.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

penguennoktanet
06.March.2016, 22:24
Hey hey hey +1 daha olduk :)

Hoşgeldin. Bende RR almadan önce aynı söylentiler ile vazgeçirmeye çalışan çok oldu. Hala da "Hocam bunu satalım da sana bir japon alalım" söylemlerine maruz kalıyorum.

Spyder'ı 2 seneden fazla bir süredir kullanıyorum ve çok memlunum. Kendi kişisel sayfamda da motoru tanıtan yazımda belirttim. Bana sorarsan doğru yoldasın.

Motoru temin ettikten sonra da elimizden gelen yardım ile (alım sırasında motora baktırabileceğimiz usta'dan, parça konusuna kadar) yanındayız :)

Bu yakınlarda bir toplantı/biraraya gelme de yapmayı düşünüyoruz. Katılırsan memlun oluruz :)

detailer
06.March.2016, 23:03
Şimdi dostlar rifat kardesimizin de aramıza katilmasi vesilesiyle araya bir bilgilendirme ekleyim istiyorum. Bir süre önce samsunda RR teşkilatı kurma niyetiyle yola çıktık. Samsunda ikamet eden RR üyelerine ulaşmaya, cevremizden de chopper sevdalilarini biraraya getirmeye çalışıyoruz. Yalnız bazı üyeler motor hayatını bırakmış, kimi başka kulüplere takılıyor, bir kısmı samsundan ayrilmis vs. Sayıca aziz. Ancak havaların isinmasiyla motorlar ugarajdan çıkmaya başladı. Yollarda baya chopperci görmeye başladık. Onlardan da aramıza dostlar ekledik mi ekibimiz büyüyecektir.

CaNeR
07.March.2016, 10:25
Kardeşim aramıza hoşgeldin samsunda tecrübeli yardımcı olabilcek abilerin var eminim onlarlada bi araya geldiğinde kaynaşırsın, tekerin düz bassın 8)

karakalem
07.March.2016, 11:27
Samsundan aramıza hoşgeldin kardeşim. Aklına takılan her ne olursa sana elimizden geldiğince yardımcı oluruz.

Ömer
07.March.2016, 11:55
Rıfat hoşgeldin

grolof
07.March.2016, 13:09
Kardeşim aramıza hoş geldin.Bende samsun atakumdayım ve sanırım forumların en yaşlı üyesiyim.
Her ne kadar nufus kağıdımda 69 yazsada ben kendimi 49 gibi hissediyorum:)
Samsundan foruma üye olan bir kaç arkadaş varız ama nedense bir türlü bir araya gelemedik.
Arkadaşlardan biri bir organizasyon yaparsa bir araya gelebiliriz.
Umarım gönlüne göre bir motor bulursun.

detailer
07.March.2016, 15:14
Kardeşim aramıza hoş geldin.Bende samsun atakumdayım ve sanırım forumların en yaşlı üyesiyim.
Her ne kadar nufus kağıdımda 69 yazsada ben kendimi 49 gibi hissediyorum:)
Samsundan foruma üye olan bir kaç arkadaş varız ama nedense bir türlü bir araya gelemedik.
Arkadaşlardan biri bir organizasyon yaparsa bir araya gelebiliriz.
Umarım gönlüne göre bir motor bulursun.

Abi ben de seni arıyorum yahu. Atakum'da ne kadar olta atan arkadaş varsa sordum seni :cheesy:

UğurOrhon
08.March.2016, 13:28
Aramıza hoşgeldin Rıfat. Umarım gönlündeki daytonaya kavuşursun ve yeni sezonda bol bol yol yaparsın :)

Antalya - Merkez

tbaylan
08.March.2016, 14:17
Rıfat aramıza hoşgeldin kardeşim. Forumda ve yollarda aktif olman dileği ile.

Sevgiler.

tb

grolof
08.March.2016, 21:07
Abi ben de seni arıyorum yahu. Atakum'da ne kadar olta atan arkadaş varsa sordum seni :cheesy:
Özelden telefon numaramı yazdım.İstediğin her an beni arıyabilirsin.Bende zaman çok her zaman müsait sayılırım.
Belki samsundaki arkadaşları bir araya toplıyabiliriz.:)

detailer
08.March.2016, 23:42
Özelden telefon numaramı yazdım.İstediğin her an beni arıyabilirsin.Bende zaman çok her zaman müsait sayılırım.
Belki samsundaki arkadaşları bir araya toplıyabiliriz.:)
Bunları duyduğuma sevindim abi. Numaranı kaydettim. En kısa zamanda arkadaşların da programı uydugunda biraraya geleceğiz.