Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 28 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

BeBeRuhi13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rıfat KESKİN
    Öğrenci
     RKS/Titanic
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Post Samsun'dan Selamlar :)

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım. Adım Rıfat KESKİN Samsunda yasıyorum üni. 2. sınıf muhasebe bölümü öğrencisiyim aynı zamanda kurye olarak çalışıyorum daytona 250 ye fena halde merak salmış durumdayım forumdan gözlemlediklerime bakarak söylüyorumki RR hakkında duyduğum kötü düşünceleri çürütücek tarzda bilgiler var umarım faydasını görürüm.
    Not: Çalıştığımdan dolayı foruma fazla vakit ayıramıyabilirim muhabbetlere geç dahil olursam affola.

Uğur Güler
    ULAŞIM
     Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
     İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    9,015
    Beğenilmiş
    2,222
    Alıntı BeBeRuhi13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese merhaba aranıza yeni katıldım. Adım Rıfat KESKİN Samsunda yasıyorum üni. 2. sınıf muhasebe bölümü öğrencisiyim aynı zamanda kurye olarak çalışıyorum daytona 250 ye fena halde merak salmış durumdayım forumdan gözlemlediklerime bakarak söylüyorumki RR hakkında duyduğum kötü düşünceleri çürütücek tarzda bilgiler var umarım faydasını görürüm.
    Not: Çalıştığımdan dolayı foruma fazla vakit ayıramıyabilirim muhabbetlere geç dahil olursam affola.
    Kardeşim aramıza hoşgeldin. Samsundan forumda üyelerimiz var. Onlarlada irtibat kurarsan sana yardımları olacaktır.

FouL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat K.
    Fotoğrafçılık
     RR Daytona 250e 6c Beyaz
     İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    11,660
    Beğenilmiş
    1,791
    Samsundan rıfat RR forumlarina hoşgeldin.. Daytona candir hele bide beyaz ise uffff : )))) şunu rahatlıkla söyleyebilirim fiyatı doğrultusunda servis yedek parça aksesuar vs. Dahil alabilinecek en iyi iki urun var bence biri spyder diğeri daytona
    Farkindaysan ikisinde RR nin efsane kasalari.. Başka marka ile kiyaslamaya gerek yok verecegin paraya gore en iyisi budur : )

Crixus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Özgür ALBAY
    Yönetici
     Harley Davidson Sportster XL883 Custom
     İstanbul - Sultanbeyli (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    121
    Beğenilmiş
    99
    Hoş geldin Rıfat aramıza samsundan. kötü düşünceler nelermiş merak ettim açıklarsan belki yardımcı oluruz. ☺

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    LİVE TO RİDE
    RİDE TO LİVE

UfoGörenMasumÖğrenci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Umut Ulamış
    Öğrenci
     Spyder 250
     Ankara ve Düzce
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı BeBeRuhi13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin kardeşim. Bende öğrencıyım gecen hafta spyder aldım. Gönlünden kopan maınayı alda gel :D
    Özü Gülmeyenin Yüzü Güler mi ?

Mustafa Gözgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa Gözgen
    Öğrenci
     Daytona 250
     Ankara/Bilkent
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

Samsun'dan Selamlar :)

Hos geldin kardesim :D ben de daytona mı 3 hafta önce aldım çinliye yaklaşma diyenlere kesinlikle kulak asma lastikleri hariç büyük bi sıkıntısı yok küçük sıkıntılar da zaten bu işin bi parçası ve eminim aldıktan sonra daha çok hayran olacak ve seveceksin ;D
    Konu Mustafa Gözgen tarafından (06.March.2016 Saat 06:01 ) değiştirilmiştir.

Rıfat KESKİN
    Öğrenci
     RKS/Titanic
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    işin aslı biraz alakasız ama yamahanın wr 125 x modeli olan supermoto ve RR arasında kalmıştım ama gel gelelim RR ın görüntüsünden bi türlü alamıyorum kendimi )

Rıfat KESKİN
    Öğrenci
     RKS/Titanic
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Kötü düşünceler hani RR kullanmayan hemen herkesin söylediği işte çinlidir dökülür parana yazık çekişi kötü fabrikasyon hatalar vs. laflar ama dediğim gibi biraz araştırma için buraya girince için rengi farklı geldi

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Merhaba Rıfat Samsun'dan aramıza hoş geldin samsunda çok iyi tecrübeli arkadaşlarımız var onlara katılırsan desteklerini esirgemezler
    RR hakkında makinayı bilmeden tanımadan Çinli makina diye diğer çinli makinalarla aynı kefeye koyup atıp tutuyorlar Biz senelerdir kullanıyoruz çok memnunuz arıza yapmıyormu ufak tefek tabiki yapıyor ama her makinada olacak kadar fiyat performans olarak en iyi çin makina RR dur forumu okudukça sende göreceksin inşallah kısa sürede gönlündeki Daytona'ya kavuşursun

M.T.
    SS
     Harley D.
     Ötüken
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Hoşgeldin Rifat. Samsun dan forumda aktif olan penguennoktanet kerem hocam, ömer55 ömer hocam, bir de ben varim. Doğru zamanda katıldın aramıza. Yakın zamanda samsunda irtibat kurabildigimiz tüm chopper sevdalilarini buluşturmayı planlıyoruz. Bende siyah daytona var. Toplantılara katilirsan yakından görmüş olursun. İrtibatı koparmayalim.

HTC One M8s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler