Orijinalini görmek için tıklayınız : tapatalk kullananlar imdat
yenidunya
15.March.2016, 10:07
Tapatalk kullanarak yorum yazamıyorum, konu açamıyorum, bunu başarabilen arkadaşlar nasıl yapıyorlar acaba
CELİL
15.March.2016, 12:51
Merhaba İsmail bende Tapatalk'ı sevmiyorum resim yükleme için kullanıyorum
Bir konuya cevap yazmak için yazmak istediğin konunun üzerine tıkla konunun içine gir sayfanın en altında hızlı cevap var veya yanında daire içinde yukarı yön işareti var ikisinden'de cevap yazabilirsin yazdıktan sonra hızlı cevap yazısının sağında üçgen ok işaretine tıkla işlem tamam olur kolay gelsin 8)
yenidunya
15.March.2016, 13:20
Hiçbiri olmuyor
CELİL
15.March.2016, 13:26
Hiçbiri olmuyor
O zaman belki kurulum hatası olmuştur uygulamayı silip tekrar yükle öyle dene
srwnk
15.March.2016, 13:56
Tapatalk kullanarak yorum yazamıyorum, konu açamıyorum, bunu başarabilen arkadaşlar nasıl yapıyorlar acaba
Takip Edilen \ Raptorriders \ Alt Forumlar \ RaptorRiders \ Konuyu Seçip \ Sağ üst köşedeki 3 noktayı tıklarsan Yeni Konu başlığı açılıyor...8)
frknulas
15.March.2016, 14:55
Hiç biri olmuyorsa Celil abinin söylediği gibi sil baştan yükle. İstersen silmeden versiyona falan bak belki güncelleme gelmiştir yapmamissindir ondan kaynaklı da olabilir. Ben sıkıntısız kullaniyorum
Abdroid kullanuosan yeni guncelleme geldi. Guncelle ve hatta cihazi kapat ac oyle dene...uzun suredir hic kapatmadiysan gecici bellegi bosaltip rahatlamasi gerekebilir
Peder
15.March.2016, 17:24
Güncelleme yada kurulum hatası olabilir. Ben sorunsuz kullanıyorum
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yenidunya
15.March.2016, 22:40
Artık basatdim
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yenidunya
15.March.2016, 22:41
Sadece Yaparak ki yüklemek yetmiyormuş forum üzerinden de giriş yapmak lazimmis, artik daha aktifim genler
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2_rock
16.March.2016, 17:19
Birisi şu Tapatalk ı Banada öğretsin bu kadar sinir bozucu bir uygulama olamaz .dedem gibi orjinal sayfayı yenileye yenileye devam ediyorum
Peder
16.March.2016, 20:16
Birisi şu Tapatalk ı Banada öğretsin bu kadar sinir bozucu bir uygulama olamaz .dedem gibi orjinal sayfayı yenileye yenileye devam ediyorum
Aynı sıkıntıları bende yaşıyorum maelesef mecbur katlanıyoruz
2_rock
16.March.2016, 20:32
Aynı sıkıntıları bende yaşıyorum maelesef mecbur katlanıyoruz
Biz RaptorRiders ı böylede seviyoruz .aşkımıza Tapatalk engel olamaz
Peder
16.March.2016, 21:12
Biz RaptorRiders ı böylede seviyoruz .aşkımıza Tapatalk engel olamaz
Çok doğru sonuna kadar katılıyorum
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.