Tapatalk kullanarak yorum yazamıyorum, konu açamıyorum, bunu başarabilen arkadaşlar nasıl yapıyorlar acaba
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor dd 250 e
İstanbul-Ümraniye ( Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Tapatalk kullanarak yorum yazamıyorum, konu açamıyorum, bunu başarabilen arkadaşlar nasıl yapıyorlar acaba

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba İsmail bende Tapatalk'ı sevmiyorum resim yükleme için kullanıyorum
Bir konuya cevap yazmak için yazmak istediğin konunun üzerine tıkla konunun içine gir sayfanın en altında hızlı cevap var veya yanında daire içinde yukarı yön işareti var ikisinden'de cevap yazabilirsin yazdıktan sonra hızlı cevap yazısının sağında üçgen ok işaretine tıkla işlem tamam olur kolay gelsin![]()
regal raptor dd 250 e
0 Rh (+)Hiçbiri olmuyor
Regal Raptor DD 250e-6c Daytona
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Hiç biri olmuyorsa Celil abinin söylediği gibi sil baştan yükle. İstersen silmeden versiyona falan bak belki güncelleme gelmiştir yapmamissindir ondan kaynaklı da olabilir. Ben sıkıntısız kullaniyorum
Düz Giden Furkan - TNK![]()
2M is my life... Music & Motorcycle
Regal Raptor Spyder 250
Muğla - Bodrum
AB Rh (+)Abdroid kullanuosan yeni guncelleme geldi. Guncelle ve hatta cihazi kapat ac oyle dene...uzun suredir hic kapatmadiysan gecici bellegi bosaltip rahatlamasi gerekebilir
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)Güncelleme yada kurulum hatası olabilir. Ben sorunsuz kullanıyorum
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
regal raptor dd 250 e
0 Rh (+)Artık basatdim
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
regal raptor dd 250 e
0 Rh (+)Sadece Yaparak ki yüklemek yetmiyormuş forum üzerinden de giriş yapmak lazimmis, artik daha aktifim genler
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)