PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba. Aranıza bende katıldım

ubasaroglu
22.March.2016, 21:05
Merhaba arkadaşlar ben Uğur. Bende bugün Regal Raptor DD150 modelini satın aldım yarın inşallah elimde olacak. Herkese merhaba demek istedim.
Kazasız belasız sürüşler dilerim.
iyi günler.

CELİL
22.March.2016, 21:13
Merhaba Uğur aramıza hoş geldin yeni RR 'un Hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan nazar 8)

Peder
22.March.2016, 21:16
RR'a hoş geldin

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2_rock
22.March.2016, 21:19
Uğur hoşgeldin. Motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle. Yolunda farinda hep açık olsun

FouL
22.March.2016, 21:50
Uğur RR forumlarina hosgeldin.. Hayırlı Uğurlu olsun nazar toplantı etkinliklerde ve forumda seni aktif gormek ten mutluluk duyarız..

Not: Başkanım arkadaş yeni konuyu tanışma bölümüne tasirmisin mümkünse..

ubasaroglu
22.March.2016, 22:19
çok teşekkürler. İnşallah bende aktif olacağım site içinde organizasyonlara katılacağım çok isterim çünkü. öncelikle iyi bi kendimi geliştirmem lazım sizlerın sayesınde olacak bu. ve cok sorularım olabılır sizlere :)

Bypale
22.March.2016, 22:27
Adaşım aramıza hoşgeldin. Motorun hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifli sürüşler. 8)

spue
22.March.2016, 23:34
Uğur, aramıza hoş geldin. Yeni makinan hayırlı olsun.nazar
Kazasız sorunsuz, gönlünce km.'ler dilerim.

newmoon06tr
23.March.2016, 00:00
Uğur RR ailesine hoşgeldin. Motorun hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifli sürüşler.

erhan_
23.March.2016, 00:09
Aramıza hoşgeldin, motorun hayırlı olsun, güzel günlerde bin 8)

Ozan
23.March.2016, 01:42
RR ailesine hosgeldin...yeni motorun hayirli olsun kazasiz belasiz kullanman dilegiyle

ubasaroglu
23.March.2016, 15:57
Herkese çok teşekkür ediyorum.

centaur
23.March.2016, 16:03
Büyük RR Ailesine hoşgeldin dostum.. Tekerine taş değmesin inşallah..

centaur
23.March.2016, 16:11
çok teşekkürler. İnşallah bende aktif olacağım site içinde organizasyonlara katılacağım çok isterim çünkü. öncelikle iyi bi kendimi geliştirmem lazım sizlerın sayesınde olacak bu. ve cok sorularım olabılır sizlere :)

Toplumdaki yanılgının ,olumsuz imajın aksine motorsiklet sevdalıları belirgin ölçüde yaşam kalitesi olan insanlar... Çok zengin yada çok soylu oldukları için değil emek sarfettikleri,tutkulu oldukları,zevk sahibi oldukları için. Lakin motorsiklet araba yada diğer taşıtlar gibi bireyselliği kaldıran bir taşıt değil. Burada devreye kulüpler,gruplar ve oluşumlar giriyor. Motorcunun yaşam kalitesi,bireysel gelişmişliği,tutkusu ile birliktelik birleştiğinde muhteşem bir lezzet ortaya çıkıyor ; dostluk,kardeşlik ! İşte bu yüzden birlikte olmak,aktif olmak,irtibatta olmak çok önemli ... Dostum inan bana RR Ailesi'nin bir parçası olmanın keyfini almaya başlayınca,birşeyler öğrendikçe,buluştukça, bu aileyi tanıdıkça hazzın büyüyecek :) Bir buluşma bittiğinde eve dönerken yeni buluşmayı iple çekiyor olacaksın ;)

AMZ35
23.March.2016, 23:31
Hos geldin Ugur kardes kazasiz belasiz surmen dilegiyle...

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ubasaroglu
23.March.2016, 23:41
Toplumdaki yanılgının ,olumsuz imajın aksine motorsiklet sevdalıları belirgin ölçüde yaşam kalitesi olan insanlar... Çok zengin yada çok soylu oldukları için değil emek sarfettikleri,tutkulu oldukları,zevk sahibi oldukları için. Lakin motorsiklet araba yada diğer taşıtlar gibi bireyselliği kaldıran bir taşıt değil. Burada devreye kulüpler,gruplar ve oluşumlar giriyor. Motorcunun yaşam kalitesi,bireysel gelişmişliği,tutkusu ile birliktelik birleştiğinde muhteşem bir lezzet ortaya çıkıyor ; dostluk,kardeşlik ! İşte bu yüzden birlikte olmak,aktif olmak,irtibatta olmak çok önemli ... Dostum inan bana RR Ailesi'nin bir parçası olmanın keyfini almaya başlayınca,birşeyler öğrendikçe,buluştukça, bu aileyi tanıdıkça hazzın büyüyecek :) Bir buluşma bittiğinde eve dönerken yeni buluşmayı iple çekiyor olacaksın ;)

Çok teşekkür ediyorum. Benimde duygularım düşüncelerim bu şekılde inşallah bende artık sizinleyim. Buluşmalara organizasyonlara katılacağım. Kendimi biraz daha geliştirmem gerekiyor tabikide :):)

ubasaroglu
23.March.2016, 23:42
Bu arada motorumu bugun aldım getirdim biraz test sürüşü yaptım ve tarif edilemez bir duygu :) fotoğrafları yarın yükleyeceğim :)

Trkr
24.March.2016, 13:07
RR'a hoşgeldin.

Berkay BEKTAŞ
24.March.2016, 18:47
Uğur hoşgeldin kardeşim tekerine taş değmesin :artiz:

ubasaroglu
24.March.2016, 22:03
https://www.youtube.com/watch?v=0v9dmiVMdRQ

yeni aldığım motosikletimin videosu arkadaşlar.

DarkMacros
25.March.2016, 10:27
Hoşgeldin :)

BeBeRuhi13
25.March.2016, 16:56
bi hayırlı olsunda benden kardeşim kazasız belasız kullan inşallah aramızada hoşgeldin :)

frknulas
25.March.2016, 17:03
Uğur RR a hoşgeldin motorun da hayırlı olsun güle güle kullan 8)

Ömer
25.March.2016, 17:23
Uğur hoş geldin. Yeni motorun hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler

HuBo
03.May.2016, 20:15
hayırlı uğurlu olsun yeni makinan kazasız belasız sürüşler

Draven
03.May.2016, 20:48
Uğur aramıza hoşgeldin kardeşim, motorun hayırlı olsun, tekerin hep düz bassın ;)