Merhaba arkadaşlar ben Uğur. Bende bugün Regal Raptor DD150 modelini satın aldım yarın inşallah elimde olacak. Herkese merhaba demek istedim.
Kazasız belasız sürüşler dilerim.
iyi günler.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD150 E2
İSATANBUL
A Rh (+)Merhaba arkadaşlar ben Uğur. Bende bugün Regal Raptor DD150 modelini satın aldım yarın inşallah elimde olacak. Herkese merhaba demek istedim.
Kazasız belasız sürüşler dilerim.
iyi günler.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Uğur aramıza hoş geldin yeni RR 'un Hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan![]()
![]()
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)RR'a hoş geldin
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Regal raptor spyder 350
Ankara - Çankaya
B Rh (+)Uğur hoşgeldin. Motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle. Forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle. Yolunda farinda hep açık olsun
RR Daytona 250e 6c Beyaz
İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Uğur RR forumlarina hosgeldin.. Hayırlı Uğurlu olsuntoplantı etkinliklerde ve forumda seni aktif gormek ten mutluluk duyarız..
Not: Başkanım arkadaş yeni konuyu tanışma bölümüne tasirmisin mümkünse..
Regal Raptor DD150 E2
İSATANBUL
A Rh (+)çok teşekkürler. İnşallah bende aktif olacağım site içinde organizasyonlara katılacağım çok isterim çünkü. öncelikle iyi bi kendimi geliştirmem lazım sizlerın sayesınde olacak bu. ve cok sorularım olabılır sizlere![]()
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Adaşım aramıza hoşgeldin. Motorun hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifli sürüşler.![]()
Yamaha dragstar 650 sport
İstanbul
AB Rh (+)Uğur, aramıza hoş geldin. Yeni makinan hayırlı olsun.
Kazasız sorunsuz, gönlünce km.'ler dilerim.

Suzuki Intruder M-800 (Thunderbolt)
Ankara
0 Rh (+)Uğur RR ailesine hoşgeldin. Motorun hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifli sürüşler.
Yamaha Drag Star 650
Ankara-Çankaya
A Rh (+)Aramıza hoşgeldin, motorun hayırlı olsun, güzel günlerde bin![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)