PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil yardim numaralari

dbxerdem
08.May.2016, 18:01
Tum RR Ailesinin annelerinin gununu kutlayarak baslamak isterim. Sezon acildi acilacak. Hepimiz bir yerlere gitmek icin sbirsizlaniyoruz. Grupca gidilen gezilerde kendimizi guvende hissediyoruz. Fakat solo yapilacak gezilerde benim aklima gelen bir soru var. Yasanacak bir ariza sirasinda acaba illere gore bir acil yol yardim telefon listesi olusturabilirmiyiz? Mesela Ben bu yaz Kibrisa gidecegim. Konya uzerinden giderken yasayacagim bir sikintida arayabilecegim Kim ya da hangi tamirci olabilir? Uyelerimiz cesitli illerden var. Boyle bir acil yardim hatti nasil olur? Varsa da kusura bakmayin. Zamaniniza tesekkur eder hepinize mutlu bir hafta dilerim.

ereneren
08.May.2016, 18:33
Tum RR Ailesinin annelerinin gununu kutlayarak baslamak isterim. Sezon acildi acilacak. Hepimiz bir yerlere gitmek icin sbirsizlaniyoruz. Grupca gidilen gezilerde kendimizi guvende hissediyoruz. Fakat solo yapilacak gezilerde benim aklima gelen bir soru var. Yasanacak bir ariza sirasinda acaba illere gore bir acil yol yardim telefon listesi olusturabilirmiyiz? Mesela Ben bu yaz Kibrisa gidecegim. Konya uzerinden giderken yasayacagim bir sikintida arayabilecegim Kim ya da hangi tamirci olabilir? Uyelerimiz cesitli illerden var. Boyle bir acil yardim hatti nasil olur? Varsa da kusura bakmayin. Zamaniniza tesekkur eder hepinize mutlu bir hafta dilerim.

erdem abi cok gerekli cok iyi bi konu gercekten cok lazım olur böyle numaralar

dbxerdem
08.May.2016, 20:44
Eren tik yok :) sen beni ara Ben de seni :) :)

Peder
08.May.2016, 22:19
Erdem abi çok güzel bir düşünce. Fakat sanırım forumumuza reklam veren servis yada ustalar dışında herhangi bir servisin yada ustanın paylaşılması kurallara uymuyor diye hatırlıyorum. Yanlış hatırlıyorsam düzeltin lütfen

2_rock
09.May.2016, 12:26
Erdem abi bildiğim kadarıyla türkiye moto yardım yada moto ambulans diye bir yardım ekibi olması lazım adından tam emin değilim. İnternetten araştırıp bakabiliriz.bir araba ile gelip motoru çekiyorlar tamirciye kadar yada kolay ise olay yerinde müdahale ediyorlar ama fiyatları baya fazla idi .

Peder
09.May.2016, 13:14
Erdem abi bildiğim kadarıyla türkiye moto yardım yada moto ambulans diye bir yardım ekibi olması lazım adından tam emin değilim. İnternetten araştırıp bakabiliriz.bir araba ile gelip motoru çekiyorlar tamirciye kadar yada kolay ise olay yerinde müdahale ediyorlar ama fiyatları baya fazla idi .

Motobulance diye biliyorum bende. İstanbul içi servisi var 7/24 100 tl civarı bi fiyat istiyodu taşımaya bi vlogger videosunda görmüştüm. İstanbul dışında bir yardım ağları varmı bilmiyorum

bronks
09.May.2016, 13:52
Böyle bir veri tabanı oluşturulması hepimizin hayrına olur bence de. RR üyelerinin de eklemeleriyle böyle bir şey oluşturabilir

CELİL
09.May.2016, 20:53
Erdem çok güzel bir düşünce fakat
RR 'a sponsor olmayan servis veya Bayileri reklamasyon olmaması açısından yayınlamıyoruz ayrıca listeleri güncel tutmak mümkün değil bugün belirlediğimiz firma yarın pek çok sebeplerden olmayabilir
Bence en iyi çözüm yola çıkmadan önce güzergahta bulunan varsa RR il sorunmlusu yoksa bölgede aktif olan arkadaşların telefonlarını almak ve acil durumda onlara ulaşarak yardım almak 8)

2_rock
10.May.2016, 01:41
Bu tarz olumsuz durumlarda il ve ilçelerdeki abilerimiz kardeşlerimiz elinden geleni yapacaklardır.

denizintruder
10.May.2016, 01:45
aynen böyle bir durumda sanırım haberleşerek durum her türlü çözülür. ama bunun dışında abi ankarada filan bu servislerin bazıları yol yardım sunuyor bildiğim kadarıyla

2_rock
10.May.2016, 01:48
Artık aldora yardım var ankarada herturlu gelio araba ile alırız motoru sonrasında tamir