Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 11 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

dbxerdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erdem Atan
    Ogretmen
     RR DAYTONA
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Acil yardim numaralari

Tum RR Ailesinin annelerinin gununu kutlayarak baslamak isterim. Sezon acildi acilacak. Hepimiz bir yerlere gitmek icin sbirsizlaniyoruz. Grupca gidilen gezilerde kendimizi guvende hissediyoruz. Fakat solo yapilacak gezilerde benim aklima gelen bir soru var. Yasanacak bir ariza sirasinda acaba illere gore bir acil yol yardim telefon listesi olusturabilirmiyiz? Mesela Ben bu yaz Kibrisa gidecegim. Konya uzerinden giderken yasayacagim bir sikintida arayabilecegim Kim ya da hangi tamirci olabilir? Uyelerimiz cesitli illerden var. Boyle bir acil yardim hatti nasil olur? Varsa da kusura bakmayin. Zamaniniza tesekkur eder hepinize mutlu bir hafta dilerim.

ereneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erenacikgoz
    antrenör
     250 spyder
     Ankara/Mamak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı dbxerdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tum RR Ailesinin annelerinin gununu kutlayarak baslamak isterim. Sezon acildi acilacak. Hepimiz bir yerlere gitmek icin sbirsizlaniyoruz. Grupca gidilen gezilerde kendimizi guvende hissediyoruz. Fakat solo yapilacak gezilerde benim aklima gelen bir soru var. Yasanacak bir ariza sirasinda acaba illere gore bir acil yol yardim telefon listesi olusturabilirmiyiz? Mesela Ben bu yaz Kibrisa gidecegim. Konya uzerinden giderken yasayacagim bir sikintida arayabilecegim Kim ya da hangi tamirci olabilir? Uyelerimiz cesitli illerden var. Boyle bir acil yardim hatti nasil olur? Varsa da kusura bakmayin. Zamaniniza tesekkur eder hepinize mutlu bir hafta dilerim.
    erdem abi cok gerekli cok iyi bi konu gercekten cok lazım olur böyle numaralar

dbxerdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erdem Atan
    Ogretmen
     RR DAYTONA
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Eren tik yok sen beni ara Ben de seni

Hakan Tekin
    Lojistik
     Daytona
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    317
    Erdem abi çok güzel bir düşünce. Fakat sanırım forumumuza reklam veren servis yada ustalar dışında herhangi bir servisin yada ustanın paylaşılması kurallara uymuyor diye hatırlıyorum. Yanlış hatırlıyorsam düzeltin lütfen

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Erdem abi bildiğim kadarıyla türkiye moto yardım yada moto ambulans diye bir yardım ekibi olması lazım adından tam emin değilim. İnternetten araştırıp bakabiliriz.bir araba ile gelip motoru çekiyorlar tamirciye kadar yada kolay ise olay yerinde müdahale ediyorlar ama fiyatları baya fazla idi .

Hakan Tekin
    Lojistik
     Daytona
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    317
    Alıntı 2_rock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erdem abi bildiğim kadarıyla türkiye moto yardım yada moto ambulans diye bir yardım ekibi olması lazım adından tam emin değilim. İnternetten araştırıp bakabiliriz.bir araba ile gelip motoru çekiyorlar tamirciye kadar yada kolay ise olay yerinde müdahale ediyorlar ama fiyatları baya fazla idi .
    Motobulance diye biliyorum bende. İstanbul içi servisi var 7/24 100 tl civarı bi fiyat istiyodu taşımaya bi vlogger videosunda görmüştüm. İstanbul dışında bir yardım ağları varmı bilmiyorum

Turgay Çavuşoğlu
    özel sektör
     RR Spyder 250
     İstanbul - Sultangazi - (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,179
    Beğenilmiş
    518
    Böyle bir veri tabanı oluşturulması hepimizin hayrına olur bence de. RR üyelerinin de eklemeleriyle böyle bir şey oluşturabilir

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,609
    Beğenilmiş
    7,104
    Erdem çok güzel bir düşünce fakat
    RR 'a sponsor olmayan servis veya Bayileri reklamasyon olmaması açısından yayınlamıyoruz ayrıca listeleri güncel tutmak mümkün değil bugün belirlediğimiz firma yarın pek çok sebeplerden olmayabilir
    Bence en iyi çözüm yola çıkmadan önce güzergahta bulunan varsa RR il sorunmlusu yoksa bölgede aktif olan arkadaşların telefonlarını almak ve acil durumda onlara ulaşarak yardım almak

Aldora Özkan
    Tercüman,Organizasyon
     Regal raptor spyder 350
     Ankara - Çankaya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Bu tarz olumsuz durumlarda il ve ilçelerdeki abilerimiz kardeşlerimiz elinden geleni yapacaklardır.

denizintruder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

DENİZ DEMİRKAHYALILAR
    Öğrenci
     Suzuki C800 Intruder
     Ankara/Altındağ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    5
    aynen böyle bir durumda sanırım haberleşerek durum her türlü çözülür. ama bunun dışında abi ankarada filan bu servislerin bazıları yol yardım sunuyor bildiğim kadarıyla

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)