Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Stop ediyor

badboy
12.September.2016, 19:22
Arkadaşlar hayırlı bayramlar. Birşey sormak istiyorum üç gün sonra motora binip tur atmak istedim yola çıktım fakat yolda iken sürekli motor stop ediyor neden olabilir yakıt mı yemiyor acaba

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CELİL
12.September.2016, 21:57
Merhaba Mehmet jikle'yi kontrol et açık kalmışsa yapar veya benzinde pislik olabilir gazı bırakınca rolantide stop ediyorsa rolanti ayarını karbüratörün sağ yanındaki siyah ayar düğmesinden biraz yükselt 8)

badboy
12.September.2016, 22:04
Aynen jikleyi ilk çalıştırırken açık bırakmıştım. Rolantide çalışıyor ama viteste iken gidince yada ışıkta iken bekleyince stop ediyor yakıt diye bnde düşündüm shellden aldım en son felan dedim bidaha başka biryerden alıp karıştırdım. Yarın jiklesiz deneyim birde bakalım inş düzelir. Çok çok tşk ederim abim sağolun hayırlı bayramlar olsun

Fatal
14.September.2016, 13:47
Eğer hava soğuksa cikleyle çalıştır ve ve biraz gidince cikleyi kapat hafif rölantisini yükselt bizim motorların ısınması 1 2 km yi bulabiliyor ısınınca rölantiyi az düşürürsün cikle açık gitmek tehlikeli hafif ısındımı motor cikle motoru stop ettirir yada çalışırken tekletir çok soğuk olmayan havalarda ciklesiz çalıştırmak daha mantıklı bence

FatalSarac
Raptor Riders DENİZLİ

badboy
14.September.2016, 13:49
@Fatal çok tşk ederim cikleden yüksek ihtimalle unuttum kalmış öyle maalesef

Fatal
14.September.2016, 13:51
Cikle açık unutulursa aşırı benzinle besler motoru ve egzozlardab çiğ atar benzini açık egzoz falan varsa bir süre sonra alev atmaya başlar motor yanıya sanırsın ve bildiğim kadarıyla cikle bujiyide karartıyor gereksiz açık kaldımı :)

FatalSarac
Raptor Riders DENİZLİ

badboy
14.September.2016, 20:45
Cikle açık unutulursa aşırı benzinle besler motoru ve egzozlardab çiğ atar benzini açık egzoz falan varsa bir süre sonra alev atmaya başlar motor yanıya sanırsın ve bildiğim kadarıyla cikle bujiyide karartıyor gereksiz açık kaldımı :)

FatalSarac
Raptor Riders DENİZLİ
Hadi ya öğrendiğim iyi oldu :(