Arkadaşlar hayırlı bayramlar. Birşey sormak istiyorum üç gün sonra motora binip tur atmak istedim yola çıktım fakat yolda iken sürekli motor stop ediyor neden olabilir yakıt mı yemiyor acaba
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor 250 Daytona
Balıkesir
A Rh (+)Arkadaşlar hayırlı bayramlar. Birşey sormak istiyorum üç gün sonra motora binip tur atmak istedim yola çıktım fakat yolda iken sürekli motor stop ediyor neden olabilir yakıt mı yemiyor acaba
Regal Raptor 250 Daytona
Balıkesir
A Rh (+)Aynen jikleyi ilk çalıştırırken açık bırakmıştım. Rolantide çalışıyor ama viteste iken gidince yada ışıkta iken bekleyince stop ediyor yakıt diye bnde düşündüm shellden aldım en son felan dedim bidaha başka biryerden alıp karıştırdım. Yarın jiklesiz deneyim birde bakalım inş düzelir. Çok çok tşk ederim abim sağolun hayırlı bayramlar olsun
Ghost 350 DD350E-6C
Denizli
A Rh (+)Eğer hava soğuksa cikleyle çalıştır ve ve biraz gidince cikleyi kapat hafif rölantisini yükselt bizim motorların ısınması 1 2 km yi bulabiliyor ısınınca rölantiyi az düşürürsün cikle açık gitmek tehlikeli hafif ısındımı motor cikle motoru stop ettirir yada çalışırken tekletir çok soğuk olmayan havalarda ciklesiz çalıştırmak daha mantıklı bence
FatalSarac
Raptor Riders DENİZLİ
Love & Respect
Regal Raptor 250 Daytona
Balıkesir
A Rh (+)@Fatal çok tşk ederim cikleden yüksek ihtimalle unuttum kalmış öyle maalesef
Ghost 350 DD350E-6C
Denizli
A Rh (+)Cikle açık unutulursa aşırı benzinle besler motoru ve egzozlardab çiğ atar benzini açık egzoz falan varsa bir süre sonra alev atmaya başlar motor yanıya sanırsın ve bildiğim kadarıyla cikle bujiyide karartıyor gereksiz açık kaldımı
FatalSarac
Raptor Riders DENİZLİ
Love & Respect
Regal Raptor 250 Daytona
Balıkesir
A Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)