Orijinalini görmek için tıklayınız : şehirler arasi motosiklet
Brusvan7
23.October.2018, 17:52
-------------------------------
Rutkay Ediz
23.October.2018, 20:28
Selam Berat, otobüs firmaları yolcu durumuna göre kargo kabul ediyorlar. Tabii riskleri var onları göze alman lazım. Fiyatı da tahmini 250-300 lira civarındadır ama aldığın motoru denemende fayda var, sürerek getirmekte bir seçenek. Kargoyu da lojistik firmalarına sorman lazım. Yurtiçi kargo ile getirtemessin. Horoz lojistik bir seçenek olabilir...
Herkese öncelikle iyi günler,Ankara da yaşıyorum ve yakın zamanda istanbul'dan motosiklet alacagım, ama bu motosikleti kargo,otobüs firmasıveya herhangi bir başka nakliye yoluyla nasıl getireceğim.
Getirebilirsem ortalama fiyatları ne olur,bilgilendirirseniz ve yardımcı olursanız sevinirim
AhmetYalçın
23.October.2018, 21:42
Mehmet abi (kurt) biliyor o isleri soralim bi
Brusvan7
23.October.2018, 22:02
Selam Berat, otobüs firmaları yolcu durumuna göre kargo kabul ediyorlar. Tabii riskleri var onları göze alman lazım. Fiyatı da tahmini 250-300 lira civarındadır ama aldığın motoru denemende fayda var, sürerek getirmekte bir seçenek. Kargoyu da lojistik firmalarına sorman lazım. Yurtiçi kargo ile getirtemessin. Horoz lojistik bir seçenek olabilir...
öncelikle cevap için teşekkürler,ne gibi sorunlar olabilir bu konu hakkında bilginiz var mı ?
Brusvan7
23.October.2018, 22:02
evet bilen birinin olması epey bi yardımcı olacakır
AhmetYalçın
23.October.2018, 22:06
Mehmet abiye sordum otobus firmalarina travego model otobus sorup uygunsa motoru onun bagajina koyup getirebiliyormussun
Brusvan7
23.October.2018, 22:08
Mehmet abiye sordum otobus firmalarina travego model otobus sorup uygunsa motoru onun bagajina koyup getirebiliyormussun
ortalama fiyat ne olur ve karşılaşırsak ne gibi sorunla karşılaşabiliriz acaba ? tekrardan teşekkürler
AhmetYalçın
23.October.2018, 22:45
Fiyatlari hic bilmiyorum firmalari arayip sorabilirsin cok fazla tutacagini sanmiyorum motoru iyice baglaman gerek ayni otobusle gelirsin zaten
Akcollu
24.October.2018, 09:38
Ege ulaşım, kargokar gibi firmalardan fiyat alabilirsin. 250 TL ye anlaşabilirsin. Belki otobüsle daha hesaplı olur. Özellikle yoğun yolcu olmayan saatleri seçersen. Otobüsün kendi şoför ve muaviniyle konuşup anlaşıp yüklersiniz. Yalnız nasıl bağlayacağın konusunda fikrim yok. Birde özbursa nakliyattan da fiyat alabilirsin.
M6 Note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cicada
24.October.2018, 14:06
Ben olsam binerek gelirdim. Yavaş yavaş keyif ala ala manzara izleye izleye 8)
gorkemYılmaz
27.October.2018, 14:08
Herkese öncelikle iyi günler,Ankara da yaşıyorum ve yakın zamanda istanbul'dan motosiklet alacagım, ama bu motosikleti kargo,otobüs firmasıveya herhangi bir başka nakliye yoluyla nasıl getireceğim.
Getirebilirsem ortalama fiyatları ne olur,bilgilendirirseniz ve yardımcı olursanız sevinirim
Yakın zamanda Antalya dan Ankara ya otobus ile motosiklet getirdim. Travegolar alabiliyor sadece motosikletleri. Fiyatı çok yüksekten açıyorlar fakat iyi pazarlıkla uygun fiyata indirebilirsin.Mesela bana 400 tl fiyat çektiler fakat 200 e kadar indirmiştik.:cheesy:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.