-------------------------------
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YOK
yok
0 Rh (-)-------------------------------
Konu Brusvan7 tarafından (19.Ağustos.2024 Saat 00:45 ) değiştirilmiştir.

Suzuki Volusia VL800
Ankara
0 Rh (+)Selam Berat, otobüs firmaları yolcu durumuna göre kargo kabul ediyorlar. Tabii riskleri var onları göze alman lazım. Fiyatı da tahmini 250-300 lira civarındadır ama aldığın motoru denemende fayda var, sürerek getirmekte bir seçenek. Kargoyu da lojistik firmalarına sorman lazım. Yurtiçi kargo ile getirtemessin. Horoz lojistik bir seçenek olabilir...
CBF 1000A
Ankara
B Rh (-)Mehmet abi (kurt) biliyor o isleri soralim bi
Güney Afrika da bir siyah, Avrupa da bir Asya lı, İspanya da bir anarşist, İsrail de bir Filistin li, San Cristobal sokaklarında bir maya yerlisi, Almanya da bir Yahudi, Türkiye de bir motosikletçiyim.
Subcomandante Marcos
YOK
yok
0 Rh (-)
YOK
yok
0 Rh (-)evet bilen birinin olması epey bi yardımcı olacakır
CBF 1000A
Ankara
B Rh (-)Mehmet abiye sordum otobus firmalarina travego model otobus sorup uygunsa motoru onun bagajina koyup getirebiliyormussun
Güney Afrika da bir siyah, Avrupa da bir Asya lı, İspanya da bir anarşist, İsrail de bir Filistin li, San Cristobal sokaklarında bir maya yerlisi, Almanya da bir Yahudi, Türkiye de bir motosikletçiyim.
Subcomandante Marcos
YOK
yok
0 Rh (-)
CBF 1000A
Ankara
B Rh (-)Fiyatlari hic bilmiyorum firmalari arayip sorabilirsin cok fazla tutacagini sanmiyorum motoru iyice baglaman gerek ayni otobusle gelirsin zaten
Subcomandante Marcos

Daelim Daystar 250
ANKARA
A Rh (+)Ege ulaşım, kargokar gibi firmalardan fiyat alabilirsin. 250 TL ye anlaşabilirsin. Belki otobüsle daha hesaplı olur. Özellikle yoğun yolcu olmayan saatleri seçersen. Otobüsün kendi şoför ve muaviniyle konuşup anlaşıp yüklersiniz. Yalnız nasıl bağlayacağın konusunda fikrim yok. Birde özbursa nakliyattan da fiyat alabilirsin.
M6 Note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

RR Daytona (GANDALF)
Köyceğiz / MUĞLA
0 Rh (+)Ben olsam binerek gelirdim. Yavaş yavaş keyif ala ala manzara izleye izleye![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)