PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba

ardagermiyanoglu
21.August.2022, 23:03
Selamlar, Ankara'dan aranıza katıldım. 36 yaşında, yazılımcıyım. EN 500 alarak, motosikletli yaşama ilk defa adım atıyorum. Tavsiye ve tecrübelerinize her zaman açığım ve bundan memnun olurum. Motoru almam ile yıllar boyunca baskıladığım ama hiç bir zaman unutamadığım bu tutkuyu umarım en güzel şekilde değerlendirebilirim. Sağlıklı günler dilerim.

CELİL
22.August.2022, 00:46
Merhaba Arda Ankara dan aramıza hoş geldin 8)
Yeni Makinen En 500 ile yeni güzel keyifli bir macera başlıyor Ankara ekip bu süreçte sana yardımcı olacaktır keyifli sürüşler 8)

acelik
22.August.2022, 01:19
Aramıza hoşgeldin Arda. Güzel makina aldın hayırlı olsun Raci abi gözü gibi bakardı. İlk buluşmada görüşmek üzere

bulentbc
22.August.2022, 01:32
Aramıza Hoşgeldin, forumda aktif olma dileğiyle.
Alanya’dan Selamlar.

Ömer
22.August.2022, 11:55
Arda hoşgeldin...

Keyifli forumlar...

Bir enduromsu çapır daha gelmiş deyip konuyu biraz bükelim :)

FouL
22.August.2022, 11:59
Öncelikle Hoşgeldiniz.. Yeni makinanızın tekerine taş değmesin.. nazar keyifli sürüşler diliyorum..

TuruncuBuji
22.August.2022, 12:43
Aramıza hoş geldin. Yeni makinan hayırlı uğurlu olsun. Keyfini doya doya çıkarman dileği ile.

Mehmet A.
22.August.2022, 14:05
hoşgelişler olsun. Raci abi bahsetmiştir ama bizim 10 gün arayla buluşmamız olur. duruma göre ya sürüş ya da kafe toplantısı.
forumda takip ederek katılabirsin.

Raci06
22.August.2022, 14:08
Arda hoşgeldin ,
umarım hızlı gonzalesle aran iyidir. (benim motorun adı hızlı gonzales idi ) Buluşmalarda ve forumda aktif olmanı dilerim.
selamlar
RACİ

newmoon06tr
22.August.2022, 14:30
Arda RR Foruma hoş geldin, bizim hızlı gonzales sana hayırlı uğurlu olsun, tekerine taş değmesin. forum da ve buluşmalarda aktif olman dileğiyle.

ardagermiyanoglu
22.August.2022, 21:13
Teşekkür ederim hepinize, buluşmaları dört gözle bekliyorum. Güzel günler.

erkopaşa
24.August.2022, 00:47
Arda hoşgeldin...

Keyifli forumlar...

Bir enduromsu çapır daha gelmiş deyip konuyu biraz bükelim :)

abi ben bükecektim yaaaa....:)
Hayırlı uğurlu olsun. Demek enduromsu chopperı alan sensin. eyvah ki eyvah :):):)
Biraz Muhabbet samimiyet oluşsun dilimden düşmezsin artık, Raci abi bilir:)
Yolun açık olsun, forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle.
Antalya'dan selamlar.

ardagermiyanoglu
24.August.2022, 01:27
Selamlar, yedi yıl Antalya'da yaşadım muhabbet etmekten memnun olurum. Enduro konusunda ise bulunduğum yer için uygun olduğunu düşünüyorum. KTM ADV düşünürken bunu aldım. :) Sadece bir makina değil topluluk ile birlikte düşünürsek, çok avantajlı bir tarz seçmişim.

Zafer
24.August.2022, 11:16
Aramıza hoş geldin. Arda yeni makinan hayırlı olsun. Keyfini çıkarman dileği ile.tekerine taş degmesin👍

Ömer
24.August.2022, 19:25
abi ben bükecektim yaaaa....:)
Hayırlı uğurlu olsun. Demek enduromsu chopperı alan sensin. eyvah ki eyvah :):):)
Biraz Muhabbet samimiyet oluşsun dilimden düşmezsin artık, Raci abi bilir:)
Yolun açık olsun, forumda ve yollarda aktif olman dileğiyle.
Antalya'dan selamlar.

Daha ne olduğunun farkında değil.
Neyse buluşmaya az kaldı öğrenir :)