Orijinalini görmek için tıklayınız : muhsin ertugrul sahnesi kapanmasın
RızaHoşgör
23.October.2007, 00:49
sevgili arkadaşlar,
boyalı basında yer bulamasada aydın doğan muhsin ertuğrul sahnesini satın alma girişimlerinde son noktaya geldi.malum alanı işmerkezi v.s. olarak değerlendirmek istermiş!
lütfen aşagıdaki linke tıklayarak sahnemiz kapanmasın imza kampanyasına katılın.
saygılarımla
http://www.tiyatromadokunma.com/imza/sanalimza.asp
polat
23.October.2007, 01:09
Ben girdim hadi arkadaşlarr oylayınn
RızaHoşgör
23.October.2007, 01:29
hadi oylamaya devam arkadaşlar.
okan
23.October.2007, 10:28
1403 okan verim.... hayırlısı olsun rıza kardeşim.. inşallah olay sizizn isteğiniz doğrultusunda gelişir.....
carvalho
23.October.2007, 10:30
1.404 Selçuk Tanrıverdi
***Sanatsız bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir*** (M.K.Atatürk)
yenikoylu_ua
23.October.2007, 10:35
1408 Yenikoylu_ua
kıvılcım
23.October.2007, 11:35
bu konu basit gözüksede çok önemli bir konu sanat bir milletin görüşünü ortaya koyar mutlaka ilgilenmeliyiz
infinitedreams
23.October.2007, 11:41
Arkadaşlar, muhalefet etmek niyetinde değilim... inanın bilmediğim için, iyi niyetimle soruyorum; "O sahne neden kapanmasın?"
Tiyatro için özel bir yeri, anlamı olan bir sahne mi... ya da tiyatronun merkezi falan mı? Belki de o civardaki tek tiyatrodur. Ya da ne?
Bilmediğim bir şeyi desteklemek için sanal da olsa imza atmak istemediğim için soruyorum, yanlış anlamayın.
*Sanatın bir milletin fikrini ortaya koyduğu görüşüne katılıyorum ama o sahne giderse sanatımız bitmez herhalde değil mi?
rigormortis
23.October.2007, 11:47
yerine her ne yapılacaksa yapılsın... bir tiyatro yerine gidip hiç bir işin düzgünce yapılmadığı başka bir kurumu kapatsınlar daha iyi.. imzalamaya devam derim... :roll:
agresus
23.October.2007, 13:25
Arkadaşlar, muhalefet etmek niyetinde değilim... inanın bilmediğim için, iyi niyetimle soruyorum; "O sahne neden kapanmasın?"
Tiyatro için özel bir yeri, anlamı olan bir sahne mi... ya da tiyatronun merkezi falan mı? Belki de o civardaki tek tiyatrodur. Ya da ne?
Bilmediğim bir şeyi desteklemek için sanal da olsa imza atmak istemediğim için soruyorum, yanlış anlamayın.
*Sanatın bir milletin fikrini ortaya koyduğu görüşüne katılıyorum ama o sahne giderse sanatımız bitmez herhalde değil mi?
güzel kardeşim... öncelikle muhsin ertuğrul sahnesi istanbul büyük şehir belediyesinin en eski ve kapsamlı sahnesidir... hatta büyük şehirin tiyatrolarının merkezidir desem yanlış olmaz... sahnesi teknolojisi eskimiş bile olsa bu şehirdeki yegane döner sahnelerden biridir... 450 kişilik seyirci kapasitesi- yanlış hatırlıyo olabilirim-, merkezi oluşu, kolay ulaşılabilirliği ve bir çok kapalı gişe oyuna ev sahipliği yapmış olmasından dolayı önemli ve dahi değerlidir... yine bunlarlla beraber zaten sahne sayısı çok az olan güzel ülkemizin güzel şehrinde sahnelerin yıkılıp alış veriş merkezlerinin yapılıyo olması da olayın bir diğer can alıcı noktasıdır... zaten yeterince zengin olan belediyemizin yeni sahneler açmak, sanata daha fazla destek vermesi gerekirken, tiyatro sahnesi olarak kullanılan herhangi bir yeri alış veriş merkezi olsun diye satması gerçekten ayıptır... inşallah bu sebepler oy vermen için yeterlidir...
doğan
23.October.2007, 15:22
bende imzaladı. ayrıca bişey daha söylemek istiyorum; istanbul devlet tiyatroları 1 ekimde sahnelerini açtı. ben ekim ayı için 3 tiyatroya bilet aldım ve 2 sine gittim. diğeri de bu akşam. Ve fiyatı sadece 6 ytl. her ayın ilk günü internetten bilet satışı başlıyor. herkese tavsiye ederim. işte bu da internet sitesinin link i :
http://www.devtiyatro.gov.tr/web/bolgeler/istanbul.htm
infinitedreams
23.October.2007, 15:53
güzel kardeşim... öncelikle muhsin ertuğrul sahnesi istanbul büyük şehir belediyesinin en eski ve kapsamlı sahnesidir... hatta büyük şehirin tiyatrolarının merkezidir desem yanlış olmaz... sahnesi teknolojisi eskimiş bile olsa bu şehirdeki yegane döner sahnelerden biridir... 450 kişilik seyirci kapasitesi- yanlış hatırlıyo olabilirim-, merkezi oluşu, kolay ulaşılabilirliği ve bir çok kapalı gişe oyuna ev sahipliği yapmış olmasından dolayı önemli ve dahi değerlidir... yine bunlarlla beraber zaten sahne sayısı çok az olan güzel ülkemizin güzel şehrinde sahnelerin yıkılıp alış veriş merkezlerinin yapılıyo olması da olayın bir diğer can alıcı noktasıdır... zaten yeterince zengin olan belediyemizin yeni sahneler açmak, sanata daha fazla destek vermesi gerekirken, tiyatro sahnesi olarak kullanılan herhangi bir yeri alış veriş merkezi olsun diye satması gerçekten ayıptır... inşallah bu sebepler oy vermen için yeterlidir...Kardeşim bilgi için sağol. Olaya uzak biri olduğum için bunları bilmiyordum. Bahsettiğin şeyler belki "orası olmazsa olmaz" için yeterli değil ama oranın ne kadar önemli olduğunu yeterince belli ediyor.
Evet, alış merkezini başka yere yapsınlar diyebilirim şimdi.
RızaHoşgör
23.October.2007, 22:28
güzel kardeşim... öncelikle muhsin ertuğrul sahnesi istanbul büyük şehir belediyesinin en eski ve kapsamlı sahnesidir... hatta büyük şehirin tiyatrolarının merkezidir desem yanlış olmaz... sahnesi teknolojisi eskimiş bile olsa bu şehirdeki yegane döner sahnelerden biridir... 450 kişilik seyirci kapasitesi- yanlış hatırlıyo olabilirim-, merkezi oluşu, kolay ulaşılabilirliği ve bir çok kapalı gişe oyuna ev sahipliği yapmış olmasından dolayı önemli ve dahi değerlidir... yine bunlarlla beraber zaten sahne sayısı çok az olan güzel ülkemizin güzel şehrinde sahnelerin yıkılıp alış veriş merkezlerinin yapılıyo olması da olayın bir diğer can alıcı noktasıdır... zaten yeterince zengin olan belediyemizin yeni sahneler açmak, sanata daha fazla destek vermesi gerekirken, tiyatro sahnesi olarak kullanılan herhangi bir yeri alış veriş merkezi olsun diye satması gerçekten ayıptır... inşallah bu sebepler oy vermen için yeterlidir...
volkan kardeşim benden önxce yetişip gündüzden arkadaşları bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.gelin görünki ülkemizin sanata bakışını sitemizzden görmek çok kolay.300 üzerinde üye var.%5 i ilgili olsa şu an bu başlık altında 15 mesaj olurdu.maalesef 3 ü benden oldugu halde 15 değil :(
üzgünüm arkadaşlar :(
barismert
24.October.2007, 01:23
ben 2 hafta önce falan NTV de bi haber izlerken bi tiyatrocu bu konuyla ilgili konusuyodu ve gayet memnundu yıkılıp yerine alışveriş merkezi yapıcaklarımış alışveriş merkezinin içinede daha büyük bir tiyatro salonu koyucaklarmış diyodu ne bilim anlayamıyorum 1 hafta sonra tvde izledim tiyatrocular eylem yapıyodu muhsin ertugrulun önünde konuyu cözmüş diilim takip eden arkadaşlar araştırdıysa bilgi verirse sevinirim
ugurcuk
25.October.2007, 00:01
bu imza kampanyasına galiba 1 bilgisayardan 1 kere katılınıyor. kız arkadaşımda imza eklemek istedi ama olmuyor galiba bilgisi olan var mı?
RızaHoşgör
25.October.2007, 00:14
ben 2 hafta önce falan NTV de bi haber izlerken bi tiyatrocu bu konuyla ilgili konusuyodu ve gayet memnundu yıkılıp yerine alışveriş merkezi yapıcaklarımış alışveriş merkezinin içinede daha büyük bir tiyatro salonu koyucaklarmış diyodu ne bilim anlayamıyorum 1 hafta sonra tvde izledim tiyatrocular eylem yapıyodu muhsin ertugrulun önünde konuyu cözmüş diilim takip eden arkadaşlar araştırdıysa bilgi verirse sevinirim
o sahnenin alış veriş merkezi olmasından memenun olacak tiyatro hainidir.evet aydın doğan efendi bir salon yapacagını vaad ediyor ama gel görki proje içinde hangi büyüklükte ve kalitede ürün olacak bahsetmiyor.halen şehir tiyatrolarının malı olan bu bina satıldıktan sonra adı edilen binada sahne olsa bile kiracı konumunda olacak.adamlarsa önce bir sahne yapsınlar bunu tiyatro severlerin hizmetine sunsunlar sonrada kapitalist kalelerini inşa etsinler
sana cevap olarakta ugurcuk:
bu imza kampanyasına galiba 1 bilgisayardan 1 kere katılınıyor. kız arkadaşımda imza eklemek istedi ama olmuyor galiba bilgisi olan var mı?
her imzadan sonra sayfayı kapatıp tekrar açarsan yeniden kullanım hakkı elde edersin.ama sahte isimlerle listeyi şişirmek bize yakışmaz.ilgili arkadaşlar varsa isimlerini bekleriz.
saygılarımla
ugurcuk
25.October.2007, 01:39
sana cevap olarakta ugurcuk:
her imzadan sonra sayfayı kapatıp tekrar açarsan yeniden kullanım hakkı elde edersin.ama sahte isimlerle listeyi şişirmek bize yakışmaz.ilgili arkadaşlar varsa isimlerini bekleriz.
saygılarımla
yok rıza abi 1 gubn sonra tekrar girdim olmadı. sahte isimler değil zaten bu işe katılmak isteyen gerçek kişiler bunlar
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.