PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 10 Kasım Atamızı saygıyla anıyoruz!

wolfsnevercry
10.November.2007, 13:44
bugün günlerden 10 kasım ahh atam ahhh sen gittikten sonra neler değisti bu ülkede rahat bırakmadılar bizi 4 bir yandan hala sarılıyız dostumuz kalmamıs 4 bir yanda herkez menfaat için toprak için güç için yasar oldu atam gelde gör atam türkiye cok deisti atam..

HUZUR İÇİNDE YATSIN...SAYGILAR

müslüm baba
10.November.2007, 13:50
Bende bekliyordum bu sitede niye hala 10 kasımla ilgili bir başlık açılmıyor diye, yeni üyemiz Can a kısmetmiş.

Atam sana rahat uyu diyemiyorum çünkü sana layık olamadık.

Mr.Quanta
10.November.2007, 14:18
babacim, sabah ilk isim kalkip ATAM'i ebedi istirahatgahinda ziyaret etmek oldu. daha yeni girdim odama. belki arkadaslarim anma merasimini izliyolardir tv'den.

gidikurt
10.November.2007, 16:10
Tv reklamlarında Haluk Bilginer ATATÜRK'Ü canlandırmış süper duygulu olmuş.
ATAM Vatan bize emanet her ne kadar senin dilediğin gibi koruyamasakta sen yine rahat uyu.

okan
10.November.2007, 17:14
Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir.

Senin bıraktığın cumhuriyeti sonuna kadar yaşatacağız.
Senin çizdiğin yolda yürüyeceğiz, sana dil uzatan yobazlara inat, NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

aslanburclu
10.November.2007, 18:47
sarı zeybeği izledinizmi izlemediyseniz izleyin derim

yenikoylu_ua
11.November.2007, 17:27
Atam sen rahat uyu

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

NE MUTLU KURDUĞUN BU CUMHURİYETİ KORUMAYA YEMİN EDENLERE

carvalho
12.November.2007, 13:16
"BENİM NAÇİZ VÜCUDUM ELBET BİR GÜN TOPRAK OLACAKTIR. AMA TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR" (M.K.Atatürk)

Rahat uyu Ata'm!

Kino
12.November.2007, 14:03
ben de foruma bugün yeni girdiğimden dolayı ilk iş olarak

sen yerinde rahat uyu başkumandanım , cumhurreisim, Atatürk'üm ,MUSTAFA KEMAL'im

biz ve bizim gibiler olduğu sürece kurduğun bu cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır.

10 Kasım saat 9 u 5 geçe sirenlerin çalması ile beraber 2 damla düstü gözlerimden...

dogane
12.November.2007, 14:06
Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir.
Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir.
Benim kuvvetim, benim size olan sevgim ve sizin bana olan sevginizdir.

M.Kemal Atatürk