Orijinalini görmek için tıklayınız : 10 Kasım Atamızı saygıyla anıyoruz!
wolfsnevercry
10.November.2007, 13:44
bugün günlerden 10 kasım ahh atam ahhh sen gittikten sonra neler değisti bu ülkede rahat bırakmadılar bizi 4 bir yandan hala sarılıyız dostumuz kalmamıs 4 bir yanda herkez menfaat için toprak için güç için yasar oldu atam gelde gör atam türkiye cok deisti atam..
HUZUR İÇİNDE YATSIN...SAYGILAR
müslüm baba
10.November.2007, 13:50
Bende bekliyordum bu sitede niye hala 10 kasımla ilgili bir başlık açılmıyor diye, yeni üyemiz Can a kısmetmiş.
Atam sana rahat uyu diyemiyorum çünkü sana layık olamadık.
Mr.Quanta
10.November.2007, 14:18
babacim, sabah ilk isim kalkip ATAM'i ebedi istirahatgahinda ziyaret etmek oldu. daha yeni girdim odama. belki arkadaslarim anma merasimini izliyolardir tv'den.
gidikurt
10.November.2007, 16:10
Tv reklamlarında Haluk Bilginer ATATÜRK'Ü canlandırmış süper duygulu olmuş.
ATAM Vatan bize emanet her ne kadar senin dilediğin gibi koruyamasakta sen yine rahat uyu.
okan
10.November.2007, 17:14
Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir.
Senin bıraktığın cumhuriyeti sonuna kadar yaşatacağız.
Senin çizdiğin yolda yürüyeceğiz, sana dil uzatan yobazlara inat, NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
aslanburclu
10.November.2007, 18:47
sarı zeybeği izledinizmi izlemediyseniz izleyin derim
yenikoylu_ua
11.November.2007, 17:27
Atam sen rahat uyu
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
NE MUTLU KURDUĞUN BU CUMHURİYETİ KORUMAYA YEMİN EDENLERE
carvalho
12.November.2007, 13:16
"BENİM NAÇİZ VÜCUDUM ELBET BİR GÜN TOPRAK OLACAKTIR. AMA TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR" (M.K.Atatürk)
Rahat uyu Ata'm!
Kino
12.November.2007, 14:03
ben de foruma bugün yeni girdiğimden dolayı ilk iş olarak
sen yerinde rahat uyu başkumandanım , cumhurreisim, Atatürk'üm ,MUSTAFA KEMAL'im
biz ve bizim gibiler olduğu sürece kurduğun bu cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır.
10 Kasım saat 9 u 5 geçe sirenlerin çalması ile beraber 2 damla düstü gözlerimden...
dogane
12.November.2007, 14:06
Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir.
Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir.
Benim kuvvetim, benim size olan sevgim ve sizin bana olan sevginizdir.
M.Kemal Atatürk
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.