Orijinalini görmek için tıklayınız : Askerlik ve Regal Raptor arasında kaldım yardımmm...
MaRaNtZz
29.December.2007, 16:01
Merhabalar ;
Arkadaşlar sizlerden bir yardım talebim olucak fikirlerinizle beni çok aydınlatacağınıza inanıyorum.Ben 3-5 ay içerisinde Regal Raptor DD250E-9 almak istiyorum ama nerden alayım 2. el mi yoksa sıfırmı alayım arada kaldım.Benim arada kalmamın sebebi de 2008 yılı sonunda askere gidicek olmam ve motorun evde yatırıcağımdır.Askerlik malum ya kısa dönem yada uzun belli deil ama 15 ay olarak düşünürsek, sıfır motor alırsam dönünceye kadar kötü bir hale gelir diye düşünüyorum sıfır motor alıp paslanmaya terketmek içimden gelmiyor, siz ne dersiniz paslanma falan olurmu sizce.2. el alırsam az Km yapmış temiz bir motor dahamı iyi olur acaba ne dersiniz.Yoksa askerliği bitirip daha sonramı motor sahibi olsam offfff kafam iyice karıştı.Bana önerilerinizi bekliyorum.Teşekkürler...
siyahus
29.December.2007, 17:24
Uzun dönem yapacaksan al motorunla git , sabah ,akşam ,haftasonu binersin :) 6 ay yapacaksanda ve eğer kışın askere gideceksen yine alırsın bi sezon binersin. Zaten çoğumuz kışın sarıp sarmalayıp yatırıyoruz motoru. Yaza gidecek olursan alma bosuna 1,5 sene yatar yine. her durumda kafayı bozmuşsun zaten eninde sonunda alırsın . Hayırlı olsun 8)
okan
29.December.2007, 17:28
hayatta hiç bi şeyini erteleme kardeşim.. al motorunu gidene kadar pinersin .. soora ya yatırırsın yada yanında götürürsün...
gezgin murat
29.December.2007, 20:48
Merhabalar ;
Arkadaşlar sizlerden bir yardım talebim olucak fikirlerinizle beni çok aydınlatacağınıza inanıyorum.Ben 3-5 ay içerisinde Regal Raptor DD250E-9 almak istiyorum ama nerden alayım 2. el mi yoksa sıfırmı alayım arada kaldım.Benim arada kalmamın sebebi de 2008 yılı sonunda askere gidicek olmam ve motorun evde yatırıcağımdır.Askerlik malum ya kısa dönem yada uzun belli deil ama 15 ay olarak düşünürsek, sıfır motor alırsam dönünceye kadar kötü bir hale gelir diye düşünüyorum sıfır motor alıp paslanmaya terketmek içimden gelmiyor, siz ne dersiniz paslanma falan olurmu sizce.2. el alırsam az Km yapmış temiz bir motor dahamı iyi olur acaba ne dersiniz.Yoksa askerliği bitirip daha sonramı motor sahibi olsam offfff kafam iyice karıştı.Bana önerilerinizi bekliyorum.Teşekkürler...
MESAJINDA ASKERLİGİNİN OLDUGUNU YAZMIŞSIN KARDEŞ VEDE MOTORUM PASLANIR DİYEDE KORKUYORUSUN BENCE KORKMANA GEREK YOK NEDEN DİYECEKSEN 10-15 TANE MUM AL ONLARI BİR GÜZEL EZ VEYA ERİT ONDAN SONRA O MUMLARI MOTORUN GÖRE BİLDİGİN YERİNE ELİNİN DEYDİGİ HER YERİNE GÜZELCE SÜR SİNYALLAR,FAR,GİDON,KORKMA HERTARAFINA SÜR CANTLARA LASTİKLERE ONDAN SONRA BIRAK 50 SENE KALSA YİNE BİŞEY OLMAZ ASKERDEN GELİNCEDE SICAK SUYLA GÜZELCE YIKA ONDAN SONRA BİN GEZ MUM KORUMAYA KARŞI BİRE BİRDİR SONUÇ % 100 BEN ASKERE GİDERKEN AYNISINI YAPTIM GELDİM BIRAKTIGIM GİBİ BENİ BEKLİYORDU ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN KARDEŞİM BU ARADA HAYIRLI TESKERELERDE DİLERİM
dinyeper
29.December.2007, 22:29
sıfır al giderken 2500 e satarsın bana hehehehe!!!
aslanburclu
29.December.2007, 23:21
al kardeşim al .... al bin hevesini al eee nede olsa kutsal meslek nasıl olsa yapılacak
ama allah korusun gidipte gelmemek yine allah korusun bi sakatlık olupta gelipta alıp binememek var
yaw al bi ikinci el nasıl olsa ikinci eller sıfırdan daha iyi binilmiş denenmiş bir sorun çıkarmaz yaaa düşünme be kardeşim ALBİNAT okadar ( işin doğrusu biraz sert oldu ama cesaretlensin diye yazdım böyle )
malikocas
30.December.2007, 02:00
Uzun dönem yapacaksan al motorunla git , sabah ,akşam ,haftasonu binersin :) 6 ay yapacaksanda ve eğer kışın askere gideceksen yine alırsın bi sezon binersin. Zaten çoğumuz kışın sarıp sarmalayıp yatırıyoruz motoru. Yaza gidecek olursan alma bosuna 1,5 sene yatar yine. her durumda kafayı bozmuşsun zaten eninde sonunda alırsın . Hayırlı olsun 8)
bencede asla erteleme ....
hem alınışın zararı olmaz der eskiler ...
ayrıca bi gün bile olsa pişman olmazsın bence.....
MaRaNtZz
30.December.2007, 02:32
Arkadaşlar sizlere nekadar teşekkür etsem azdır beni bu değerli tecrübe ve bilgilerinizle yönlendirdiğiniz için çok çok teşekkür ederim.O zaman en uygun ve kısa zamanda sizlerin arasında olmayı umuyorum, söylediğiniz gibi temiz 2. el bir motor alıp kullanıp gelinceye kadar mumlama yöntemi saklamak uygundur.Tek kelime ile harikasınız.Saolun...
Tayfun
30.December.2007, 02:44
Al motorunu bin doya doya, motoru yatıracağın zaman yağlarsın her yerini güzelce hiç birşey olmaz.
MaRaNtZz
30.December.2007, 03:29
Haklısınız hocam sölediğiniz yapmaya çalışıcam...
Tayfun
30.December.2007, 14:10
Pas olayına takılma, nikelajlı ve paslanmaya meğilli yerleri bolca yağlarsın ve üzerinde ince bir yağ tabakası bırakırsın bu paslanmayı önler, sende için rahat yaparsın askerliğini. Birde motorları uzun süre yatıracaklar için garaj hizmeti vardı hatırladığım, aylık ücret karşılığında her türlü bakımıyla garaja çekiyorlar motorunu.
MaRaNtZz
03.January.2008, 22:40
Pas olayına takılma, nikelajlı ve paslanmaya meğilli yerleri bolca yağlarsın ve üzerinde ince bir yağ tabakası bırakırsın bu paslanmayı önler, sende için rahat yaparsın askerliğini. Birde motorları uzun süre yatıracaklar için garaj hizmeti vardı hatırladığım, aylık ücret karşılığında her türlü bakımıyla garaja çekiyorlar motorunu.
Hocam garaj hizmeti olayıda iyiymiş tabi önce bir motoru alıp askerlik belli olsunda... :D
Tayfun
04.January.2008, 00:46
Hayırlısı olsun o zaman, gönlüne ne uygun geliyosa onu yapki aklına takılıp kalmasın sonra.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.