Merhabalar ;
Arkadaşlar sizlerden bir yardım talebim olucak fikirlerinizle beni çok aydınlatacağınıza inanıyorum.Ben 3-5 ay içerisinde Regal Raptor DD250E-9 almak istiyorum ama nerden alayım 2. el mi yoksa sıfırmı alayım arada kaldım.Benim arada kalmamın sebebi de 2008 yılı sonunda askere gidicek olmam ve motorun evde yatırıcağımdır.Askerlik malum ya kısa dönem yada uzun belli deil ama 15 ay olarak düşünürsek, sıfır motor alırsam dönünceye kadar kötü bir hale gelir diye düşünüyorum sıfır motor alıp paslanmaya terketmek içimden gelmiyor, siz ne dersiniz paslanma falan olurmu sizce.2. el alırsam az Km yapmış temiz bir motor dahamı iyi olur acaba ne dersiniz.Yoksa askerliği bitirip daha sonramı motor sahibi olsam offfff kafam iyice karıştı.Bana önerilerinizi bekliyorum.Teşekkürler...

Regal Raptor DD250-9B Çok Yakında
Kocaeli
0 Rh (+)
_Saygılarımla...
6 ay yapacaksanda ve eğer kışın askere gideceksen yine alırsın bi sezon binersin. Zaten çoğumuz kışın sarıp sarmalayıp yatırıyoruz motoru. Yaza gidecek olursan alma bosuna 1,5 sene yatar yine. her durumda kafayı bozmuşsun zaten eninde sonunda alırsın . Hayırlı olsun