PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 16 Şubat Cumartesi Ilgaz Kış Kampı

dağcı
07.February.2008, 10:44
Yoğun istek üzerine karların üzerinde kış kampı yapıyoruz (arabalı)...
Yer: Ilgaz
Tarih: 16-17 Şubat
Hareket saati ve yeri: belirlenecek
Konaklama: tabiki ÇADIR
Not: Malzeme eksiği olanlara mümkün olduğunca malzeme temini yapılacaktır.

Tayfun
08.February.2008, 00:35
Anlaralılar ses versenize ya, bizim böyle dağımız tepemiz yok, olanlarda dolu zaten bize yer yok :) şaka bir yana kamp yapmayı özledim.

malikocas
08.February.2008, 00:43
abi ayılarda olacak mı ya ona göre tedbir alalım haniiii.....:)

Aksu
08.February.2008, 01:08
Lunatic Ahmet, ortaya kış dağ kampı attın şimdi piyasada yoksun, yoksa arabayla gidileceği için mi beğenmedin, istersen sen motorla gelirsin. Barış a da açtırdın sayfayı. Barışa göre hava hoş sen düşün.
Tayfun varsa öyle niyetiniz işte hazır imkan gerçi size uzak ama, niyetinizin olması mesafeyi yaklaştırır.
Mehmet Ali dağda ayılar olmazmı, hele ki kurtlar cirit atıyordur, merak etme bizleri görünce yaklaşmaya cesaret edemezler, söylemsi ayıp ayılar bizden biraz tırsar, sen yine de yanımızdan ayrılma.
Anlaşılan burada pek kimsenin gidip gitmemek hususunda fikir beyan etmeye niyeti yok. 15 Şubat cuma akşamı RR Ankara toplantısında detayları dinleriz.

dağcı
08.February.2008, 10:55
mali kardeş,
malzeme olarak: çadır, uyku tulumu, mat, kalın giyecekler ve bol bol yiyecek :cheesy:
ahmet nerde hiç sesi çıkmıyo???

dinyeper
08.February.2008, 11:23
Ya bu aynı benim motoru getirme hikayesine benzedi.Aldı gitti benim motoru Ahmette cep telefonu olmadığından bi daha ulaşılamadı.Ta ki Bilgehanla 1 saat sonra rastladık izine. Aşağıda bi yerde kalmış motorla.E tabi telefonda yok.Donmuş soğukta. O yüzden Ahmeti bi kaybedince bi daha bulmak zor oluyo.Yani dağda falan aman bi yere gidecem falan dersede göndermeyin sakın.Bize lazım Ahmet.Sağlam adamlar kolay bulunmuyo sonra arkadaşlar...
:roll:

Tayfun
08.February.2008, 14:56
Ahmet emmiyi gurubun önüne katarsınız giderken, yada eline bi işaret fişeği verin kaldığı yerde ateşlesin hemen :P

lunatic
13.February.2008, 02:09
Yahoo nerdesiniz ( hehe) kusura bakmayın iş güç. Geçen yazdım yazdım sonra yanlışlıkla cevap yaza tıkladığım gibi hepsi gitti. Zaten zoruma gidiyo 2 saat yazmak. Bidaha da yazmadım. Eeee n'apıyoruz. Kim geliyo. Kimde malzeme var? hadi hareketlenin bakiim.

okan
13.February.2008, 11:57
ahmet yavv .. sen niye cep telefonu kullanmıyon...la her zaman senimi düşünecess yaa...:)geldin karadenize izini kaybettirdin günlerce merak içinde kaldık.. şimdide angaralılarımı hoplattırıyon...:)

dinyeper
13.February.2008, 19:52
a ben okumuştum o hikayeyi.sonra sitede resimler çıkınca farkedilmişti.ben o zamandan bu zamana almıştır cep diye düşündüm ama...hehehe

lunatic
13.February.2008, 22:48
Eeee. Cep telefonu olunca çeşmeden akan su gibi gıymetin galmıyo hep el altında oluyosun. Ama cep olmadı mı çeşmelerde su olmayınca (ki Angaralılar bunu iyi bilir) el üstünde olursun şişe suyu gibin. Hehehe. Neyse hadi millet gidiyoz mu bu hafta sonu bakın şansımız gittikçe azalıyo 1 ay dışarı çıkamam bi daha ona göre....

dağcı
13.February.2008, 22:57
ikimiz varız saaaaadece...
e zor tabiii...
biraz cesaret ister...
kar... soğuk... çadır... uyku tulumu...
ne yapalım

lunatic
13.February.2008, 22:59
Kesin anlaştık mı? Zaten araba da başa bela olur atlarız otobüse gider geliriz. Aksu abi de gelecem dedi ama bilmem gaari.

Tayfun
14.February.2008, 03:39
2 kişiyseniz yeter sayı, ama malzemeniz şimdiki şartlara uygunsa gidin, yoksa çile olur gezi.

ummet
14.February.2008, 10:21
kastamonu ılgazdan bahsediyosanız evet bumevsimde yoğun kar olur orda ben çankırıdan gelirken girmiştim bikeresinde 2 günde çıkmıştım mondıal 125 mt ile kastomonu merkeze indiğimde cennete geldiğimi sanmıştım,giderken herşeyi hesaplamanızı öneririm,kafa olarak hazır hissederseniz kendinizi zevkli olur kanısındayım,eğer giderseniz fotoları eklersiniz bizde bakarız iyi eğlenceler şimdilik

dağcı
14.February.2008, 11:20
o zaman şimdilik üç kişiyiz...
korkutmayın insanları altı üstü kamp yapacaz, medeniyetten uzaklaşmayacağız yani...
zirve gibi birşey isterseniz o zaman gerekli malzeme listesi bir sayfayı geçer.
kış tırmanışı değil, kamp saadece...