Yoğun istek üzerine karların üzerinde kış kampı yapıyoruz (arabalı)...
Yer: Ilgaz
Tarih: 16-17 Şubat
Hareket saati ve yeri: belirlenecek
Konaklama: tabiki ÇADIR
Not: Malzeme eksiği olanlara mümkün olduğunca malzeme temini yapılacaktır.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor Class
Ankara
B Rh (+)Yoğun istek üzerine karların üzerinde kış kampı yapıyoruz (arabalı)...
Yer: Ilgaz
Tarih: 16-17 Şubat
Hareket saati ve yeri: belirlenecek
Konaklama: tabiki ÇADIR
Not: Malzeme eksiği olanlara mümkün olduğunca malzeme temini yapılacaktır.
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Anlaralılar ses versenize ya, bizim böyle dağımız tepemiz yok, olanlarda dolu zaten bize yer yokşaka bir yana kamp yapmayı özledim.
en 500
Ankara
0 Rh (+)abi ayılarda olacak mı ya ona göre tedbir alalım haniiii.....![]()
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Lunatic Ahmet, ortaya kış dağ kampı attın şimdi piyasada yoksun, yoksa arabayla gidileceği için mi beğenmedin, istersen sen motorla gelirsin. Barış a da açtırdın sayfayı. Barışa göre hava hoş sen düşün.
Tayfun varsa öyle niyetiniz işte hazır imkan gerçi size uzak ama, niyetinizin olması mesafeyi yaklaştırır.
Mehmet Ali dağda ayılar olmazmı, hele ki kurtlar cirit atıyordur, merak etme bizleri görünce yaklaşmaya cesaret edemezler, söylemsi ayıp ayılar bizden biraz tırsar, sen yine de yanımızdan ayrılma.
Anlaşılan burada pek kimsenin gidip gitmemek hususunda fikir beyan etmeye niyeti yok. 15 Şubat cuma akşamı RR Ankara toplantısında detayları dinleriz.
Regal Raptor Class
Ankara
B Rh (+)mali kardeş,
malzeme olarak: çadır, uyku tulumu, mat, kalın giyecekler ve bol bol yiyecek![]()
ahmet nerde hiç sesi çıkmıyo???
Regal Raptor DD-250 E-9B
Ankara
AB Rh (+)Ya bu aynı benim motoru getirme hikayesine benzedi.Aldı gitti benim motoru Ahmette cep telefonu olmadığından bi daha ulaşılamadı.Ta ki Bilgehanla 1 saat sonra rastladık izine. Aşağıda bi yerde kalmış motorla.E tabi telefonda yok.Donmuş soğukta. O yüzden Ahmeti bi kaybedince bi daha bulmak zor oluyo.Yani dağda falan aman bi yere gidecem falan dersede göndermeyin sakın.Bize lazım Ahmet.Sağlam adamlar kolay bulunmuyo sonra arkadaşlar...
![]()
No MoRe BeTs...!
OkTaY
ANKARA/AYRANCI
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Ahmet emmiyi gurubun önüne katarsınız giderken, yada eline bi işaret fişeği verin kaldığı yerde ateşlesin hemen :P
RR-250 e9
Ankara
0 Rh (+)Yahoo nerdesiniz ( hehe) kusura bakmayın iş güç. Geçen yazdım yazdım sonra yanlışlıkla cevap yaza tıkladığım gibi hepsi gitti. Zaten zoruma gidiyo 2 saat yazmak. Bidaha da yazmadım. Eeee n'apıyoruz. Kim geliyo. Kimde malzeme var? hadi hareketlenin bakiim.
caponord
Samsun
B Rh (+)ahmet yavv .. sen niye cep telefonu kullanmıyon...la her zaman senimi düşünecess yaa...geldin karadenize izini kaybettirdin günlerce merak içinde kaldık.. şimdide angaralılarımı hoplattırıyon...
![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Regal Raptor DD-250 E-9B
Ankara
AB Rh (+)a ben okumuştum o hikayeyi.sonra sitede resimler çıkınca farkedilmişti.ben o zamandan bu zamana almıştır cep diye düşündüm ama...hehehe
No MoRe BeTs...!
OkTaY
ANKARA/AYRANCI
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)