PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Nostaljik Scooter klübü -ZeNScooclub-

siyahus
04.March.2008, 13:24
Buda benim eski motorum için bi kaç arkadaşla kurduğumuz nostaljik scooter sitem
süper geziler yaptık. Özledim valla eski scooter'ımı da :( keşke satmama şansım olaydı .

http://www.zenscooclub.com/

gençer
04.March.2008, 17:53
çok güzel paylaşımlarınız olmuş.. bu yaşanmışlıkları başkalarıyla paylaşmak içinde epeyce vakit harcanmış belli .tebrik ederim... hoş göreceğini umarak sitenizden bir haberden alıntı yaptım buraya koyuyorum .. çok güldüm.şimdi bu yanlış anlaşılmasın bir motorcunun kaza geçirmesine , ölmesine sanırım motorcu olan kimse gülmez tabii burada beni güldüren haberde yapılan yanlışlık sonucu ortaya çıkan durumdur.. sanırım haberin yayım tarihinde bi yanlışlık olmuş.

Bakın okuyun...

Geçmiş olsun ismaill
(Haber tarihi: 9/21/2009) Kulübümüzün en eski üyelerinden ismaill zen'i ile bir trafik kazası geçirmiştir. Kazayı şans eseri birkaç ezik ve çürükle atlatan ismaill'e geçmiş olsun diyor en kısa sürede zen'i ile yollara dönmesini bekliyoruz.

kaza henüz olmamış arkadaşlar 2009 da olacak ama sevgili zen kullanıcıları olacak kaza için şimdiden geçmiş olsun demk istemişler:::))) eee kardeşim siz şimdi adamı koşullandırdınız adamın 2009 da kaza yapacağı yoksa bile yapacak...::)) yani ben olsam sırf size ayıp olmasın diye, madem yazmışsınız dimi.. 2009 da da bi kaza yapmayı düşünürdüm::))

siyahus
04.March.2008, 18:24
ehehehe yaw bu ismail zaten zırt pırt kaza yapıyor , o yüzden kesin o günde yapar diye koymuşuzdur :)
Valla bizim scooterlarla ilgili çıkabilecek her seyi yazdık tıkandık kaldık , çıkabilecek başka problem yok maalesef alayı yaşandı :)

haluka28
04.March.2008, 23:29
ah ah benimde vardı gerçi hala var çok severek almıştım şimdi babamda. ama unutmadım onunla geçen günlerimi. taki regalimi görünceye kadar. harbiden nostalji ama mondial diyip geçmeyin çok güzel bir motor. satılık şu anda

Tayfun
04.March.2008, 23:40
Motor her zaman motordur arkadaşlar, bundan 10-12 sene önce 50 cc mopede biniyordum ben, ilk göz ağrımdı benim, onu hiçbir zaman unutmayacağım, beni bu günlere o yetiştirdi çünki...

siyahus
05.March.2008, 16:53
ilk göz ağrısı unutulmuyor valla arabada bile ilk arabam spring ti. Hala gözümde tüter :) mondialimde gözümde tütüyor , kız gibiydi sattığımda nerdeyse sıfır gibiydi ne bakmıştım o motora yauv :)

anılaaaar anılaaaaar şimdi gözümde canlandılaaaaaaarrrrr

Tayfun
06.March.2008, 01:00
Açayım bi gazozda efkarlanalım beaaaa :P

gidikurt
06.March.2008, 14:08
tayfunum ya gazozunu içerken benim içinde bir yudum iç olurmu arkadaşım :):):) malum bana yasak :):):):)