Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : ceceduman ,RaptorRiders Ailesine'e Hoşgeldiniz...

aidikurt
27.March.2008, 12:01
Aramıza hoşgeldiniz Sayın ceceduman!

Dostluğun tek adresi olan Raptorriders Motosiklet Kulübü’ne üye olduğunuz için teşekkür ederiz.

Üyelerimizin sizi daha yakından tanıması için lütfen burdan kendinizi detaylı olarak tanıtan bir yazı yazınız.

Umarız eğlenceli vakit geçirirsiniz.

Katılımcı olmanız dileğiyle.

Sevgiler, saygılar…

RaptorRiders Yönetim.

(NOT: Lütfen üye kendini tanıtmadan herhangibir mesaj yazmayınız)

ceceduman
27.March.2008, 12:13
tesekkur ederım adım hakan regal sahıbıyım buryı yenı buldum keske onceden bulsaydım dıye kafamı taslara vuran bırısıyım :)

Aksu
27.March.2008, 13:22
tesekkur ederım adım hakan regal sahıbıyım buryı yenı buldum keske onceden bulsaydım dıye kafamı taslara vuran bırısıyım :)
Hakan Hoşgeldin.
Yazmışsın şehir bölümüne, oda bilmiyo diye. Burası senin bildiğin dandik sitelerden değil, ne demek o da bilmiyor, adam gibi yazarmısın hangi ilden olduğunu. Senin adın var soyadın yokmu, nerde hangi okulda öğrencisin, hangi bölüm okuyorsun, motor tecrüben ne kadar, ehliyetin varmı ve buna benzer açıklayıcı bilgiler.
Bu şekil iki kelimeyle üye olacaksanız olmayın kardeşim, burda biz sanal geyik değil gerçek dostluklar, tanışmalar, görüşmeler ve yardımlaşmalar için varız.

Tayfun
27.March.2008, 13:29
Evet aksu abiye harfiyen katılıyorum, arkadaşımız yeni olduğu için bizleri daha tanımadığı için bu seferlik hoş görülü davranıyoruz, umursamazlığın devamında uyarı ve akabinde ban uygulaması yapılacaktır....

ceceduman
27.March.2008, 13:31
Hakan Hoşgeldin.
Yazmışsın şehir bölümüne, oda bilmiyo diye. Burası senin bildiğin dandik sitelerden değil, ne demek o da bilmiyor, adam gibi yazarmısın hangi ilden olduğunu. Senin adın var soyadın yokmu, nerde hangi okulda öğrencisin, hangi bölüm okuyorsun, motor tecrüben ne kadar, ehliyetin varmı ve buna benzer açıklayıcı bilgiler.
Bu şekil iki kelimeyle üye olacaksanız olmayın kardeşim, burda biz sanal geyik değil gerçek dostluklar, tanışmalar, görüşmeler ve yardımlaşmalar için varız.

özürilerimm.... sadece alıskanlık o bende yanlıs anlamayın.

kendımden bahsedıyım aslen boludanım ama düzcede abant izzet baysal üniveristesi mobilya dekarasyon ögretmenlği 2 sınıf ogrencısıyım yasım 23 ehlıyetım var A2,ve E motor tecrubem eskı motorum olan yrb rede 50 bin kadar zaten ondan sorakı motorum regal oldu hıı unutmadan amacım burda geyık yapmak yada geyık bı sıte ye uye olıyımda mılletı kafaya alıyım degıldı ama senın bu yaklasımın uye oluck kıslerıde sogutur bencıl olma lutfen tekrardan eksık vermıs oldugum bılgıler yuzunden ozurdılerım ama senın yaklasımınıda hıc beyenmedım eger butun sıtedekı ınsanlar senın gıbıyse benım acmıs oldugum dıyer yardım topıcındede kımse bana yardım etmesın senın gıbı ınsandan yardım alsam neolur almasam neolur benı tatlı bı dılle uyara bılırsın dıme ;) ama bunun yerıne sen benı azarlamaya kalkıyosun yakısmadı sana... neyse tekrardan ozurdılerım aksu senden ;)

------------------------------------------------------------------------------------------

-----------UYARI-----------

Genç kardeşim hem suçlusun hem güçlü, karşında konuşmuş olduğun insan senden yaşça çok büyük birisi ve hürmet göstermek zorundasın bu sitenin 600 den fazla üyesi var ama kimse senin gibi sivrilik yapmıyor buna dikkat et, bu şekil 1 tarz ve imajla devam edersen seni kimse gurup içinde istemez, saygı ve bütünlük bizde çok önemli, insanlarla tanış kaynaş ondan sonra kendine bir tarz uydur bu daha uygun olacaktır. Profilini doğru bilgilerle hemen düzenle ve insanlar seni doğru düzgün tanısın genç kardeşim...

Mod tayfun tarafından güncellenmiştir....

carvalho
27.March.2008, 13:37
özürilerimm.... sadece alıskanlık o bende yanlıs anlamayın.

kendımden bahsedıyım aslen boludanım ama düzcede abant izzet baysal üniveristesi mobilya dekarasyon ögretmenlği 2 sınıf ogrencısıyım yasım 23 ehlıyetım var A2,ve E motor tecrubem eskı motorum olan yrb rede 50 bin kadar zaten ondan sorakı motorum regal oldu hıı unutmadan amacım burda geyık yapmak yada geyık bı sıte ye uye olıyımda mılletı kafaya alıyım degıldı ama senın bu yaklasımın uye oluck kıslerıde sogutur bencıl olma lutfen tekrardan eksık vermıs oldugum bılgıler yuzunden ozurdılerım ama senın yaklasımınıda hıc beyenmedım eger butun sıtedekı ınsanlar senın gıbıyse benım acmıs oldugum dıyer yardım topıcındede kımse bana yardım etmesın senın gıbı ınsandan yardım alsam neolur almasam neolur benı tatlı bı dılle uyara bılırsın dıme ;) ama bunun yerıne sen benı azarlamaya kalkıyosun yakısmadı sana... neyse tekrardan ozurdılerım aksu senden ;)

Arkadaşım, hitap ettiğin kişinin önce yaşına bak sonra hitap şeklini tekrar gözden geçir. Kimse kimseyi azarlamıyor hem. Bir siteye üye olmadan önce siteyi iyice evir çevir ölç biç kendini buraya ait hissttiğinde de üye ol. Amacımız kimseyi dışlamak değil, tam tersi dışa dönük bir grubuz ancak yazdığı 3. mesajda polemiğe giren bir üyeyi de bünyemizde istemeyiz açıkçası.

Ben sitede yeni olmana bağlıyorum ve zaman geçtikçe ve bizi iyice tanıdıktan sonra senin de üslubunu düzelteceğini umuyorum.

23 yaşındayım diyorsun prfilinde 28 görünüyor. Yaşadığın yere ben de bilmiyorum gibi garip garip şeyler yazmışsın. Bence profil bilgilerine tekrar gir ve doğru biçimde güncelle. Sonrası kendiliğinden gelecektir...

ceceduman
27.March.2008, 13:48
yahu y ben kendımı ıfade edemedım yada AKSU ABIYLE anlasamadım neyse

oncelıkle aksu abı senden cıddı anlamda ozur dılerım sen bıraz sert cıkınca bende kendımı tutamadım sanırım kardesını affet sonra sıte sakınlerınden ozur dılerım sızlerıde sıkıntıya soktum....

bu arada profılıme 23 yazdım ama neden oyle gorunuyo bende bılmıyorum :S duzcede yasıyorum bolululuyum duzcede yasamamın nedenı ıse okulum...

carvalho
27.March.2008, 13:55
Doğum tarihini 25 Mart 1980 yazmışsın, doğal olarak 28 görünüyor. Güncelleyelim lütfen.

okan
27.March.2008, 13:59
hoş geldin hakan kardeşş... hızlı bi giriş oldu... sanal ortamlarda böyle işlere çok rastlanır ama biz alışkın değiliz...
AKSU dedemiz çok değer verdiğimiz bir ağabeyimizdir... zamanla tanıyacaksın...her işinin her sözünün altına imzamı hiç çekinmeden atarım...

forumumuzda iyi vakit geçirmeni diliyorum. bunu saymayalım yeniden başlamış ol...

ceceduman
27.March.2008, 14:06
Doğum tarihini 25 Mart 1980 yazmışsın, doğal olarak 28 görünüyor. Güncelleyelim lütfen.

ben degıstıremıyorum :( lutfen onu 25 mart 1985 yaparmısın

delibeygir
27.March.2008, 14:11
Hakan kardeşim söylüyeceklerimi yanlışanlamamanı umuyorum.Burası diğer forum sitelerinden farklı olarak birbirini AİLE olarak kabul eden insanlardan oluşmuş bir topluluktur.Bugün olanları acemiliğine bağladığımızı bilmeni isteriz biz büyüğümüzü küçüğümüzü sevgi ve saygıyla kucaklayan,kuralları olan ve bu kurallara bağlı bir grubuz.Burada yapılan uyarıları yanlış anlama,inanıyorumki burada zaman geçirdikçe ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksın RAPTOR RİDERS olmak bizim için bir ayrıcalık sahibi olmaktır.Takdir edersinki her topluluk kendi kurallarını ve üyeleri arasındaki sevgi ve saygıyı korumak zorundadır.Biz RAPTOR RİDERS olarak dışa açık bir toplumuz,ailemize yeni kardeşlerimizin katılmasını isteriz ama ailemizi korumayıda biliriz.Katılımcı olman dileği ile.

Tayfun
27.March.2008, 14:40
Bir müsibet bin nasihatten iyidir derler, hakan kardeşimiz yaptığı yanlışın farkına vardı ve özür diledi, şimdi bakalım hep beraber keyfimizeeee...