Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573

ceceduman ,RaptorRiders Ailesine'e Hoşgeldiniz...

Aramıza hoşgeldiniz Sayın ceceduman!

Dostluğun tek adresi olan Raptorriders Motosiklet Kulübü’ne üye olduğunuz için teşekkür ederiz.

Üyelerimizin sizi daha yakından tanıması için lütfen burdan kendinizi detaylı olarak tanıtan bir yazı yazınız.

Umarız eğlenceli vakit geçirirsiniz.

Katılımcı olmanız dileğiyle.

Sevgiler, saygılar…

RaptorRiders Yönetim.

(NOT: Lütfen üye kendini tanıtmadan herhangibir mesaj yazmayınız)

hakan yiğit
    öğrenci
     regal raptor 250
     bolu
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    tesekkur ederım adım hakan regal sahıbıyım buryı yenı buldum keske onceden bulsaydım dıye kafamı taslara vuran bırısıyım

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı ceceduman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tesekkur ederım adım hakan regal sahıbıyım buryı yenı buldum keske onceden bulsaydım dıye kafamı taslara vuran bırısıyım
    Hakan Hoşgeldin.
    Yazmışsın şehir bölümüne, oda bilmiyo diye. Burası senin bildiğin dandik sitelerden değil, ne demek o da bilmiyor, adam gibi yazarmısın hangi ilden olduğunu. Senin adın var soyadın yokmu, nerde hangi okulda öğrencisin, hangi bölüm okuyorsun, motor tecrüben ne kadar, ehliyetin varmı ve buna benzer açıklayıcı bilgiler.
    Bu şekil iki kelimeyle üye olacaksanız olmayın kardeşim, burda biz sanal geyik değil gerçek dostluklar, tanışmalar, görüşmeler ve yardımlaşmalar için varız.

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Evet aksu abiye harfiyen katılıyorum, arkadaşımız yeni olduğu için bizleri daha tanımadığı için bu seferlik hoş görülü davranıyoruz, umursamazlığın devamında uyarı ve akabinde ban uygulaması yapılacaktır....

hakan yiğit
    öğrenci
     regal raptor 250
     bolu
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Aksu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakan Hoşgeldin.
    Yazmışsın şehir bölümüne, oda bilmiyo diye. Burası senin bildiğin dandik sitelerden değil, ne demek o da bilmiyor, adam gibi yazarmısın hangi ilden olduğunu. Senin adın var soyadın yokmu, nerde hangi okulda öğrencisin, hangi bölüm okuyorsun, motor tecrüben ne kadar, ehliyetin varmı ve buna benzer açıklayıcı bilgiler.
    Bu şekil iki kelimeyle üye olacaksanız olmayın kardeşim, burda biz sanal geyik değil gerçek dostluklar, tanışmalar, görüşmeler ve yardımlaşmalar için varız.

özürilerimm.... sadece alıskanlık o bende yanlıs anlamayın.

kendımden bahsedıyım aslen boludanım ama düzcede abant izzet baysal üniveristesi mobilya dekarasyon ögretmenlği 2 sınıf ogrencısıyım yasım 23 ehlıyetım var A2,ve E motor tecrubem eskı motorum olan yrb rede 50 bin kadar zaten ondan sorakı motorum regal oldu hıı unutmadan amacım burda geyık yapmak yada geyık bı sıte ye uye olıyımda mılletı kafaya alıyım degıldı ama senın bu yaklasımın uye oluck kıslerıde sogutur bencıl olma lutfen tekrardan eksık vermıs oldugum bılgıler yuzunden ozurdılerım ama senın yaklasımınıda hıc beyenmedım eger butun sıtedekı ınsanlar senın gıbıyse benım acmıs oldugum dıyer yardım topıcındede kımse bana yardım etmesın senın gıbı ınsandan yardım alsam neolur almasam neolur benı tatlı bı dılle uyara bılırsın dıme ;) ama bunun yerıne sen benı azarlamaya kalkıyosun yakısmadı sana... neyse tekrardan ozurdılerım aksu senden ;)

------------------------------------------------------------------------------------------

-----------UYARI-----------

Genç kardeşim hem suçlusun hem güçlü, karşında konuşmuş olduğun insan senden yaşça çok büyük birisi ve hürmet göstermek zorundasın bu sitenin 600 den fazla üyesi var ama kimse senin gibi sivrilik yapmıyor buna dikkat et, bu şekil 1 tarz ve imajla devam edersen seni kimse gurup içinde istemez, saygı ve bütünlük bizde çok önemli, insanlarla tanış kaynaş ondan sonra kendine bir tarz uydur bu daha uygun olacaktır. Profilini doğru bilgilerle hemen düzenle ve insanlar seni doğru düzgün tanısın genç kardeşim...

Mod tayfun tarafından güncellenmiştir....
    Konu Tayfun tarafından (27.March.2008 Saat 13:41 ) değiştirilmiştir.

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Alıntı ceceduman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özürilerimm.... sadece alıskanlık o bende yanlıs anlamayın.

kendımden bahsedıyım aslen boludanım ama düzcede abant izzet baysal üniveristesi mobilya dekarasyon ögretmenlği 2 sınıf ogrencısıyım yasım 23 ehlıyetım var A2,ve E motor tecrubem eskı motorum olan yrb rede 50 bin kadar zaten ondan sorakı motorum regal oldu hıı unutmadan amacım burda geyık yapmak yada geyık bı sıte ye uye olıyımda mılletı kafaya alıyım degıldı ama senın bu yaklasımın uye oluck kıslerıde sogutur bencıl olma lutfen tekrardan eksık vermıs oldugum bılgıler yuzunden ozurdılerım ama senın yaklasımınıda hıc beyenmedım eger butun sıtedekı ınsanlar senın gıbıyse benım acmıs oldugum dıyer yardım topıcındede kımse bana yardım etmesın senın gıbı ınsandan yardım alsam neolur almasam neolur benı tatlı bı dılle uyara bılırsın dıme ;) ama bunun yerıne sen benı azarlamaya kalkıyosun yakısmadı sana... neyse tekrardan ozurdılerım aksu senden ;)
    Arkadaşım, hitap ettiğin kişinin önce yaşına bak sonra hitap şeklini tekrar gözden geçir. Kimse kimseyi azarlamıyor hem. Bir siteye üye olmadan önce siteyi iyice evir çevir ölç biç kendini buraya ait hissttiğinde de üye ol. Amacımız kimseyi dışlamak değil, tam tersi dışa dönük bir grubuz ancak yazdığı 3. mesajda polemiğe giren bir üyeyi de bünyemizde istemeyiz açıkçası.

Ben sitede yeni olmana bağlıyorum ve zaman geçtikçe ve bizi iyice tanıdıktan sonra senin de üslubunu düzelteceğini umuyorum.

23 yaşındayım diyorsun prfilinde 28 görünüyor. Yaşadığın yere ben de bilmiyorum gibi garip garip şeyler yazmışsın. Bence profil bilgilerine tekrar gir ve doğru biçimde güncelle. Sonrası kendiliğinden gelecektir...
    yol yapalım yol

hakan yiğit
    öğrenci
     regal raptor 250
     bolu
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    yahu y ben kendımı ıfade edemedım yada AKSU ABIYLE anlasamadım neyse

oncelıkle aksu abı senden cıddı anlamda ozur dılerım sen bıraz sert cıkınca bende kendımı tutamadım sanırım kardesını affet sonra sıte sakınlerınden ozur dılerım sızlerıde sıkıntıya soktum....

bu arada profılıme 23 yazdım ama neden oyle gorunuyo bende bılmıyorum :S duzcede yasıyorum bolululuyum duzcede yasamamın nedenı ıse okulum...

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Doğum tarihini 25 Mart 1980 yazmışsın, doğal olarak 28 görünüyor. Güncelleyelim lütfen.
    yol yapalım yol

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    hoş geldin hakan kardeşş... hızlı bi giriş oldu... sanal ortamlarda böyle işlere çok rastlanır ama biz alışkın değiliz...
    AKSU dedemiz çok değer verdiğimiz bir ağabeyimizdir... zamanla tanıyacaksın...her işinin her sözünün altına imzamı hiç çekinmeden atarım...

forumumuzda iyi vakit geçirmeni diliyorum. bunu saymayalım yeniden başlamış ol...
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

hakan yiğit
    öğrenci
     regal raptor 250
     bolu
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı carvalho Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğum tarihini 25 Mart 1980 yazmışsın, doğal olarak 28 görünüyor. Güncelleyelim lütfen.

ben degıstıremıyorum :( lutfen onu 25 mart 1985 yaparmısın

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)