Orijinalini görmek için tıklayınız : biz daha ağaç dikmeye ugraşalım
kıvılcım
08.April.2008, 00:49
moralim çok bozuldu yahu siteyi direk göstermeyi bilmiyorum ama adresini vericem
modlar bir şekilde ayarlar ama isterseniz linki tıklıyarak bakabilirsiniz
biz yırtınıyoruz bir fidan dikelim diye resmen parayı veren vuruyor baltayı
http://img363.imageshack.us/img363/4753/katliyammp1.th.jpg (http://img363.imageshack.us/my.php?image=katliyammp1.jpg)
yenikoylu_ua
08.April.2008, 01:07
onlar kesecek biz dikecez ya paraları bitecek yada bıkacaklar
delibeygir
08.April.2008, 11:49
O ayrı bir handikap tabiki umuyorumki arkadaşlarımız bunu bir angarya olarak görmüyorlardır.Burada amaç hem beraber olmak ve dahada kaynaşmak,beraber yol yapmak hemde geleceğimiz için cılızda olsa bir adım atmak,Çölleşmiş bir ülkede yaşamak istemediğimizi duyarsız bir topluluk olmadığımı olmadığımızı göstermek için yapılacak bir etkinlik olduğu için ilk günden beri yapılması için sabırsızlanıyorum. Bunu bukadar istememin sebebi ailem olarak gördüğüm sizlerle zaman geçirmek sizlerle yol yapmak bir şeyleri paylaşmak vede dünyanın nefes alabilmesi için küçükte olsa kendi adıma bir adım atmış olmanın hazzını yaşamak.
ARKADAŞLAR UNUTMAYALIMKİ DÜNYA BİZİM ANNEMİZ BU GÜNE KADAR ONUN İÇİN NEREDEYSE HİÇ BİR ŞEY YAPMADIK VE ONU SONUNA KADAR SÖMÜRDÜK AMA ARTIK ANNEMİZ BİZDEN YARDIM BEKLİYOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!
katılmamak elde değil
ekenler kesenlerden fazla olduğu zaman bu dünya yemyeşil olacak..
8)8)
aidikurt
08.April.2008, 12:12
(+1):cheesy:
kıvılcım
09.April.2008, 12:24
valla helal agaç dikmeye mesaj sayısına bakın yüce agaçlar kesiliyor 4 mesaj ben ne digim valla biz arkadaşlarla bakanlıga toplu imzala baş vurduk ama motorcu arkadaşlardan sadece konu mesaj sayısı 4
carvalho
09.April.2008, 13:02
Kıvılcım, Pazar günü kesilen ağaçlardan 50 tanesini telafi etmeye gidiyoruz. Listede adını göremedim, umarım vakit yaratır sen de gelirsin. 4 değil 4 milyon mesajdan daha etkili olur fidan dikmek, klavyede, mürekkepte kalmaz...
matemmatik
09.April.2008, 13:08
Ağaç kesmekle insan öldürmek arasında hiçbir fark yoktur bence. Eminim ki o kestikleri ağaçlar cehennemde altlarında odun olacaklardır... ;,(
aidikurt
09.April.2008, 13:17
kıvılcım cidden neden senın pazar gunu agc dıkmeye gıdıyoruzda adın yok ???
kıvılcım
09.April.2008, 14:39
kıvılcım cidden neden senın pazar gunu agc dıkmeye gıdıyoruzda adın yok ???
adminim fırçaya gelince atıyorsunuzda sizden yardım istedim dün konuyla ilgili hiç cevap bile yazmaya tenezül bile etmeniz
RızaHoşgör
09.April.2008, 14:48
valla helal agaç dikmeye mesaj sayısına bakın yüce agaçlar kesiliyor 4 mesaj ben ne digim valla biz arkadaşlarla bakanlıga toplu imzala baş vurduk ama motorcu arkadaşlardan sadece konu mesaj sayısı 4
maalesef haklısın arkadaşım :(
carvalho
09.April.2008, 14:52
adminim fırçaya gelince atıyorsunuzda sizden yardım istedim dün konuyla ilgili hiç cevap bile yazmaya tenezül bile etmeniz
Kim neye tenezzül etmedi? Konu nedir? Hangi konuda yardım istedin?
Bir açarsan konuyu yardımcı da olunur konu polemiğe de dönüşmez...
kıvılcım
09.April.2008, 14:57
kardeşim ben özelde mesaj attım admine konu onla benim aramda yani
carvalho
09.April.2008, 15:08
OK ağabey. Sen çoğul kullanınca sorayım dedim...
aidikurt
09.April.2008, 15:17
baba emınmısın bana ozelden mesaj gelmedı yoksa ayıp edıyorsun hemen cevaplarım rıca etsem bıda atabılırmısın mesajı
bu zamana kadar kım bana ozelden mesaj attıda cevaplamadım hatta bırak sadece mesaj atmayı profılındekı cep telefonundan arıyorum hemen musaitsem
biraz ayıp olmadımı soylediklerin sorgulamadan ınfaz ettin hemen beni.
onuda bırak ben sana bısey demedım sadece senın neden lıstede adın yok bunun fırcayla ne ilgiisi var
kıvılcım
09.April.2008, 16:32
teknoloji yüzünden yanlış anlaşılma olmuştur konu 2 taraf arasında tatlıya baglanmıştır bütün arkadaşların bilgisine sonuçta büyük bir aileyiz inşallah bütün sorunla adminle aramızdaki gibi tatlıya baglanır
Tayfun
09.April.2008, 21:06
Hangi konuda yardım istedin kıvılcım abi?
foreman
09.April.2008, 22:01
kıvılcım abı pıskopata baglamıs...
abı gel dukkana da sana bısıler ıkram edeyım...( su dakıka ıtıbarı ıle 23 e kadar burdayım)
hem bu yapılan agac katlıamının ıntıkanımı nasıl alırız plan program yapalım...
hem agac dıkme olayı ıle konusuruz...
zaten konusukta... su ısı bı netıceye baglıyalım...
Tayfun
09.April.2008, 23:17
kıvılcım abı pıskopata baglamıs...
abı gel dukkana da sana bısıler ıkram edeyım...( su dakıka ıtıbarı ıle 23 e kadar burdayım)
hem bu yapılan agac katlıamının ıntıkanımı nasıl alırız plan program yapalım...
hem agac dıkme olayı ıle konusuruz...
zaten konusukta... su ısı bı netıceye baglıyalım...
Cuma akşamı toplantıya gelmeyecekmisiniz yoksam :?:
foreman
09.April.2008, 23:41
tayfun'um bak saat kac olmus hala servısteyım...
mıllet arac kullanmasını bılmıyor kı...habıre kaza yapıyor...:mrgreen:
egerkı cumaya kadar ıslerımı yoluna koyabılırsem gelıcem.
hem patch almakta ıstıyorum...gelebılırsem kıvılcım abıyıde pesıme takarım.
bız bılmeyız öle taksım maksım.kayboluruz felan...:x
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.