PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uzun Yol Teklifi !!!

Sayfa : [1] 2

Tayfun
07.July.2008, 13:18
Arkadaşlar Malum Yaz Tatillerimizde Hepimiz Birşeyler Yapiyoruz, Ben Bu Sene Geçen Seneki Gibi Uzun Bir Yol Yapmayi Düşünüyorum Ve Bu Uzun Yolda Mersindeki Haluk Abimizde Bana Eşlik Etmek Istiyor, Turumuzun Ana Rotasi Olarak Karadeniz Kiyisini Boydan Boya Sarp Sinir Kapisina Kadar Gezmek Var, Bundan Sonra Ise Alternatif Planlarla Birkaç Doğu Iline Uğrayip Oradan Akdenize Uzanmak Ve Engin Maviliklerde Tatili Bir şekilde Noktalamak Istiyoruz.

Bu Turun Başlangiç Tarihini Ağustos Başi Gibi Ayin Biri Yada Sekizi Gibi Düşünüyoruz Ama Temmuzun Son Cumasinada çekilebilir. Böyle Bir Tura Katilmak Isteyen Olurmu Arkadaşlar, Ben Kabaca Yol Ve Maliyet Hesabi Yapip Bu Mesaji Güncelleyeceğim, Emin Olunki Katilan Için Mükemmel Bir Deneyim Olacak Bu, Karadenizin Engin Yeşilliği Ve Doğa Harikalari Arasinda Kaybolup Anadolunun Tozu Toprağina Bulandiktan Sonra Akdenizde Dünyayi Unutup Geri Döneceğiz.

Bize Katilmak Isteyipte Aklinda Farkli Alternatifleri Olan Arkadaşlar Düşünceleri Yazsinsanlar, Nihayi Bir Netleştirmeyle Bizede Yollara Düşmek Kalir, Tekrar Diyorum Katilan Bu Senesini Unutamaz... 8)

sup_erman
07.July.2008, 13:42
gelemeyecek olmanın verdiği sıkıntıyı, gidenlerin ekleyecekleri resimlere bakmak umudu biraz olsun siliyor....

Çok keyifli bir yol tatili olacağına şüphe yok....

rakursi
07.July.2008, 13:46
tayfun adamı baştan çıkaran teklifler yapmaya utanmıyo musun sen:evil:

halduna daha emoka giderken söyledim , gel bu yaz tatilimizde bi karadeniz turu yapalım diye , o da bana olmaz dedi.
çünkü her motorla dışarı çıktığımızda arızalanan bir RR var elimizde sağolsun.
haldun ona güvenip çıkmak istemiyor.
yoksa bizim de gönlümüzd yatardı böyle bir plan 8)

Tayfun
07.July.2008, 13:56
tayfun adamı baştan çıkaran teklifler yapmaya utanmıyo musun sen:evil:

halduna daha emoka giderken söyledim , gel bu yaz tatilimizde bi karadeniz turu yapalım diye , o da bana olmaz dedi.
çünkü her motorla dışarı çıktığımızda arızalanan bir RR var elimizde sağolsun.
haldun ona güvenip çıkmak istemiyor.
yoksa bizim de gönlümüzd yatardı böyle bir plan 8)

Ya tırsarak yola çıkarsanız zaten yolda kalırsınız, bozulmaz sizin motor merak etme, nihayetinde 3 motor olacağız ve birlikten kuvvet doğar derler, adam gibi bakımdan geçirir düşeriz yollara, bu fırsat her zaman ele geçmez, bu hafta için buluşucaz zaten kandırırım ben sizi ;)

rakursi
07.July.2008, 14:00
Ya tırsarak yola çıkarsanız zaten yolda kalırsınız, bozulmaz sizin motor merak etme, nihayetinde 3 motor olacağız ve birlikten kuvvet doğar derler, adam gibi bakımdan geçirir düşeriz yollara, bu fırsat her zaman ele geçmez, bu hafta için buluşucaz zaten kandırırım ben sizi ;)

BENİ KANDIRMANA GEREK YOK , BEN GEÇEN SENEDEN HAZIRIM 8)
SEN HALDUNA GÖZ KIRP , GERÇİ BEN SANA GÜVENİYORUM İKNA KABİLİYETİN KONUSUNDA , DİMİ DİMİ , YAPARSIN DİMİ :mrgreen:

haluka28
07.July.2008, 14:27
tayfuncum eğer temmuzun son cuması senin için müsaitsi ben o zaman çok daha rahat olacağım hatta o zaman akdenizdede sana eşlik edebilirim. Çok güzel olacak. Haydi arkadaşlar katılım bekliyoruz. En az 4 motor olalım istiyoruz. İzninizi ayarlayamıyabilirsiniz diye söylüyorum rotanın hepsine katılmazsınız da bir bölümüne katılabilirsiniz. hadi bakalım doğru patronların yanına izin istemeye....

okan
07.July.2008, 14:46
Tayfun um zaptiyem gelirseniz sizi samsunda misafir ederim...

jashuaa
07.July.2008, 15:28
tayfunum zabitim böyle bi uzun yol düşümcem motoru aldığımdan beri var bende. hele hele karadeniz olayını daha haft sonu emoktaki arkadaşlarlada konuştuk. teklifin benim arayıpta bulamadığım bişey ama tarhi olarak uymuyo :( ben temmuzun son iki haftası izine çıkıyorum 30/31. hafta. (daha doğrusu firma olarak komple çıkıyoruz. bireysel çıksam sizin tarihe uydururdum) böyle bir gezi olur katılamazsam çoook yanarım çooook.

jashuaa
07.July.2008, 16:52
tayfunum zabitim böyle bi uzun yol düşümcem motoru aldığımdan beri var bende. hele hele karadeniz olayını daha haft sonu emoktaki arkadaşlarlada konuştuk. teklifin benim arayıpta bulamadığım bişey ama tarhi olarak uymuyo :( ben temmuzun son iki haftası izine çıkıyorum 30/31. hafta. (daha doğrusu firma olarak komple çıkıyoruz. bireysel çıksam sizin tarihe uydururdum) böyle bir gezi olur katılamazsam çoook yanarım çooook.

Tayfun
07.July.2008, 18:37

Külliyen tatilmi olarmış ya, bırak abi onlar çıksınlar sen tek çalış, sonra onlar çalışır biz gezeriz, hiçbir şansın yokmu ağustos için?

Tayfun
07.July.2008, 18:41
Tayfun um zaptiyem gelirseniz sizi samsunda misafir ederim...

Wayyy beeee 8 yıldızlı okan otelinde gecelemek he, valla geri çevrilemez bir teklif bu :) belki benim regali bırakır senin capoyu çalarım nihahahaha :p

Tayfun
07.July.2008, 18:44
tayfuncum eğer temmuzun son cuması senin için müsaitsi ben o zaman çok daha rahat olacağım hatta o zaman akdenizdede sana eşlik edebilirim. Çok güzel olacak. Haydi arkadaşlar katılım bekliyoruz. En az 4 motor olalım istiyoruz. İzninizi ayarlayamıyabilirsiniz diye söylüyorum rotanın hepsine katılmazsınız da bir bölümüne katılabilirsiniz. hadi bakalım doğru patronların yanına izin istemeye....

Abi bakalım temmuz biraz yaş gibi ama bize uyacak olan olursa şartları zorlarım baya...

kaanka
07.July.2008, 20:49
Tayfun kardeşim bu geziyi kaç günlük pilanlıyorsun???

Tayfun
07.July.2008, 20:50
Tayfun kardeşim bu geziyi kaç günlük pilanlıyorsun???

Benim iznim 20-22 gün falan hepsini bu işe yatırıcam, sende durum nedir alper?

kaanka
07.July.2008, 21:10
Kardeşim bizde izin bir hafta Ağustos ayında 9'u ile 17'si arası biz hanımla Antalya'ya gitmeyi pilanlıyorduk...

Tayfun
07.July.2008, 21:13
Kardeşim bizde izin bir hafta Ağustos ayında 9'u ile 17'si arası biz hanımla Antalya'ya gitmeyi pilanlıyorduk...

O nasıl izinmiş öyle ya 1 hafta, konuşalım şöyle 1 gün bakalım bi ortasına bu işin...

kaanka
07.July.2008, 21:16
Olur oturup konuşalım.8)
Bizim hanımın işyeri böyle acayip işte:x
bugün belli oldu izin tarihide, vakit var bol bol düşünüp pilan yapıcak...

jashuaa
07.July.2008, 23:58
tayfun abim napalım bizde hiç böyle olmazdı izine parça parça çıkardık herkes planına göre izin yapardı. ama bu sene işler pek iyi değil, yönetim böyle karar aldı fabrikayı 2 hafta komple kapatalım en azından masraflar düşsün dediler. ama siz planınızı yapın çok kafam atarsa basarım ücretsiz izini katılırım size.

(bu arada alakasız biyerde yazıyorum biliyorum kusura bakmayın ama bu soruma bana özel mesajla cevap verirseniz çok memnun olurum. böylece bu konu farklı yerlere kaymamış olur. şimdi benim motorda bi akü şarj sorunu var. farı açıp uzun gittiğimde akü bitiyo ve vurdurarak çalıştırmak zorunda kalıyorum. sonra far kapalı yol yapınca tekrar doluyo. ben farda kaçak var diye düşünüyodum bugün akücü arkadaşa gittim. bana söylediği bu motor akülerinin ömrünün bir yıl olduğu ve 1 yıl sonunda iyi randuman vermediği oldu. önce tesisatta herhangi bi kaçak olup olmadığını ölçtüler sonuç kaçak gözükmüyodu. sonra aküyü çıkardılar suyuna bakmak için bi açtılar tamamen kurumuştu ki ben bu aküyü geçen sene almıştım. sonuç olarak yeni akü aldım. hatta daha büyük bi aküyü arka çantalardan birine yerleştirmek gibi bir fikir çıktı ortaya. sizdede akü olayı böylemi. akülerin ömrü bu kadar kısamı yada ben aküye gerekli bakımı yapmadığımdan dolayımı bu şekilde oluyo. lütfen konuyla ilgili bilgisi olursa özelden yazarsa çok memnun olurum. bunu buraya yazdığım için tekrardan özür dilerim.)

RoS
08.July.2008, 00:21
ÖöÖffff abi ya tam yemin ediyorum aksi zamanda geliyorsun buraya ağustosun 1 i ve ya 8 i arası gelinirmi ya tüh valla ben senin geleceğin zamanlar ilçede olacam boyabat denen ilçede olacam o gunlerde büyük bir ihtimalle ama neyse gel gel sevinirim valla :) gelmişken uğra bari sinopa görüşebilirsek ne güsel olur eğer olmazsa zaten ben sezonun sonunda istanbula gelecem mekanını oğrendim gelirim yanına :Pp :D:D

HONEY
08.July.2008, 01:50
Ağustosun son haftası olursa katılmak isterim dostlar

Tayfun
08.July.2008, 13:37
Ağustosun son haftası olursa katılmak isterim dostlar

2 hafta öne çekemezmisin izin olayını.

haluka28
09.July.2008, 16:01
hadi arkadaşlar hayatınızın gezisi olacak. zorlayalım durumları.

Tayfun
09.July.2008, 19:15
Nerde sizin motorcu ruhlarınız bakiyim, böyle toplu ve uzun yol gezisini kolay kolay yaşayamazsınız arkadaşlar, bunun zevkini düşününce değil katılınca yaşayabilirsiniz ancak.

İzine 25 TEMMUZ - 1 AĞUSTOS VEYA 8 AĞUSTOS tarihlerinin birinde başlangıç olarak çıkacak kimse yokmu hiç, karadenizi boydan boya gezicez, belki 1-2 doğu iline uğrayıp akdenize geçicez ve istanbula geri dönücez, anlatacak bir sürü anınız gösterecek bir sürü resminiz olacak, canlanın biraz hadi.

İSTANBUL - ARTVİN ARASI = 1300 KM 140 YTL LİK BENZİN EDER

ARTVİN - ŞANLI URFA ARASI ? 700 KM, 80 YTL BENZİN EDER

ŞANLI URFA - ANTALYA ARASI = 900 KM 100 YTL BENZİN EDER

ANTALYA - İZMİR ARASI = 700 KM 80 YTL BENZİN EDER.

İZMİR - İSTANBUL ARASI = 500 KM 60 YTL BENZİN EDER

Toplamda 460 milyona 4100 km yol yapip bir o kadarda yemek parası harcansa toplamda 1000 ytl ye bir dünya yer göreceksiniz, soruyorum size değmezmi buna sizce ???

haluka28
10.July.2008, 00:11
arkadaşlar daha öncede belirtmiştim bunun herhangi bir bölümünede katılabilirsiniz.

kaanka
10.July.2008, 09:53
Tayfun kardeşim senin kadar iznimiz olsa hiç kaçırmazdık bu geziyi...
Ama belli olmaz hepsine katılmasakta belki bir bölümünü birlikte gideriz...

jashuaa
10.July.2008, 11:25
Nerde sizin motorcu ruhlarınız bakiyim, böyle toplu ve uzun yol gezisini kolay kolay yaşayamazsınız arkadaşlar, bunun zevkini düşününce değil katılınca yaşayabilirsiniz ancak.

İzine 25 TEMMUZ - 1 AĞUSTOS VEYA 8 AĞUSTOS tarihlerinin birinde başlangıç olarak çıkacak kimse yokmu hiç, karadenizi boydan boya gezicez, belki 1-2 doğu iline uğrayıp akdenize geçicez ve istanbula geri dönücez, anlatacak bir sürü anınız gösterecek bir sürü resminiz olacak, canlanın biraz hadi.

İSTANBUL - ARTVİN ARASI = 1300 KM 140 YTL LİK BENZİN EDER

ARTVİN - ŞANLI URFA ARASI ? 700 KM, 80 YTL BENZİN EDER

ŞANLI URFA - ANTALYA ARASI = 900 KM 100 YTL BENZİN EDER

ANTALYA - İZMİR ARASI = 700 KM 80 YTL BENZİN EDER.

İZMİR - İSTANBUL ARASI = 500 KM 60 YTL BENZİN EDER

Toplamda 460 milyona 4100 km yol yapip bir o kadarda yemek parası harcansa toplamda 1000 ytl ye bir dünya yer göreceksiniz, soruyorum size değmezmi buna sizce ???

tayfunum zabitim çok güzel hazırlık yapmışsın emeğine sağlık.
eğer gerçekleşirse insanın unutamayacağı bir gezi olacağı kesin. daha önce söylediğim gibi karadeniz turu hep yapmak istediğim bişey. sence tahminen bu gezi istanbuldan çıkıp istanbula dönüş ne kadar sürer?? tarih uyduğu takdirde istanbul artvin arası benim için uygun ama artvinden sonrası yani urfa antalya istanbul beni düşündürüyor. kesin rotanız bu mu yoksa artvinden tekrar geri dönme bir ihtimaliniz var mı???

Tayfun
10.July.2008, 13:21
Gezinin tümüne iştirak etmeniz gerekmiyor arkadaşlar, sadece karadeniz kısmına katılabilirsiniz, karadenizden mersine kadar olan bölümü ben haluk abiyle devam edebilirim, duruma göre akdenizdede bana eşlik etme ihtimali var.

Haldun ve eşi gülay (MOJO01, RAKURSİ) gezinin sadece karadeniz ayağında bana eşlik etmek istiyorlar, artvine kadar gelip geri dönecekler zamanları olmadığı için, yoksa benimle başlayıp benimle bitirmeye hem hazırlar hemde istekli ama olmuyo işte :(

Alpercim ve veyselcim bana izin tarihleriniz hakkında kesin olmasada bir tarih verebilirseniz sevinirim, vakit belirlemeden geçen her süre bizim aleyhimize işliyor, ne kadar planlı olursak o kadar sorunsuz bir tur olur...

İstanbuldan çıkış ve dönüşü benim toplam izin sürem olan 21 güne böleceğim, ama karadenizde bana eşlik edecekler olursa ilk etabı CUMADAN başlayıp PAZAR bitecek şekilde 9 güne sığdırıcaz, 2 gün gidiş 2 gün dönüş 5 gün full gezme şansımız olacak.

kaanka
10.July.2008, 14:07
Tayfun kardeşim ben Akdeniz bölümünde katılırım büyükbir ihtimalle...
Yine yüz yüze oturup konuşur, bir ortayol bulmaya çalışırız en iyisi...

jashuaa
10.July.2008, 14:13
Gezinin tümüne iştirak etmeniz gerekmiyor arkadaşlar, sadece karadeniz kısmına katılabilirsiniz, karadenizden mersine kadar olan bölümü ben haluk abiyle devam edebilirim, duruma göre akdenizdede bana eşlik etme ihtimali var.

Haldun ve eşi gülay (MOJO01, RAKURSİ) gezinin sadece karadeniz ayağında bana eşlik etmek istiyorlar, artvine kadar gelip geri dönecekler zamanları olmadığı için, yoksa benimle başlayıp benimle bitirmeye hem hazırlar hemde istekli ama olmuyo işte :(

Alpercim ve veyselcim bana izin tarihleriniz hakkında kesin olmasada bir tarih verebilirseniz sevinirim, vakit belirlemeden geçen her süre bizim aleyhimize işliyor, ne kadar planlı olursak o kadar sorunsuz bir tur olur...

İstanbuldan çıkış ve dönüşü benim toplam izin sürem olan 21 güne böleceğim, ama karadenizde bana eşlik edecekler olursa ilk etabı CUMADAN başlayıp PAZAR bitecek şekilde 9 güne sığdırıcaz, 2 gün gidiş 2 gün dönüş 5 gün full gezme şansımız olacak.

eğer ki haldunla gülay artvinden geri dönmeyi düşünüyolarsa tam süper olur bende aynı şeyi düşünüyorum. ben 19 temmuzda izine çıkıyorum 4üne kadar izinliyim. bu tarih arasında olursa karadeniz olayını ciddi ciddi düşünüyorum.

Tayfun
10.July.2008, 16:30
eğer ki haldunla gülay artvinden geri dönmeyi düşünüyolarsa tam süper olur bende aynı şeyi düşünüyorum. ben 19 temmuzda izine çıkıyorum 4üne kadar izinliyim. bu tarih arasında olursa karadeniz olayını ciddi ciddi düşünüyorum.

Haldunla gülay niyetliler ama onlarında izni ağustos gibi olacak heralde, şu izin tarihi karmaşasından nefret ediyorum ya, insanlar istediği tarihte izne çıkamıyorlar hiç :evil:

haluka28
10.July.2008, 16:33
ohhh çok güzel niyetler belirmeye başlamış. birde tarihleri tutturdukmu tamamdır.

rakursi
10.July.2008, 17:43
Haldunla gülay niyetliler ama onlarında izni ağustos gibi olacak heralde, şu izin tarihi karmaşasından nefret ediyorum ya, insanlar istediği tarihte izne çıkamıyorlar hiç :evil:

şu gezide adımız geçtikçe hevesim artıyo .
tayfuncum sen iyi güzel yazıyon da,
haldunla konuştun galiba sen benim haberim yok :mrgreen::mrgreen:

jashuaa
10.July.2008, 17:52
ya şöle gitsek topluca yol yapsak ne şahane olur ama.

Tayfun
10.July.2008, 19:24
şu gezide adımız geçtikçe hevesim artıyo .
tayfuncum sen iyi güzel yazıyon da,
haldunla konuştun galiba sen benim haberim yok :mrgreen::mrgreen:

Sizin partona suikast bile düzenliycem ben, alajam sizi giderkene inşallah.

ya şöle gitsek topluca yol yapsak ne şahane olur ama.

Tek çağremiz aynı tarihleri zorlamak başka şansımız yok, tek tarihte toplanırsak iş biter...

rakursi
11.July.2008, 08:27
valla bak benden duymuş olma , akşam haldun elinde türkiye haritasıyla eve geldi :cheesy:

Tayfun
11.July.2008, 13:19
valla bak benden duymuş olma , akşam haldun elinde türkiye haritasıyla eve geldi :cheesy:

Hobaaaa bu iş tımamdır o zaman :p haydi arkadaşlar yokmu arttıran ya...

kaanka
11.July.2008, 17:48
Arkadaşlar bizim gezi olayı yattı.:(
Benim yiğenin sünneti için memlekete gitmem gerekicek.
Ağustos'un 14'ü ile 17'si arası memlekette yani ORDU'da olucam, Karadeniz turu için oralarda olursanız sizleri misafir etmek isterim haberiniz olsun...:cheesy:

Tayfun
13.July.2008, 13:44
Arkadaşlar bizim gezi olayı yattı.:(
Benim yiğenin sünneti için memlekete gitmem gerekicek.
Ağustos'un 14'ü ile 17'si arası memlekette yani ORDU'da olucam, Karadeniz turu için oralarda olursanız sizleri misafir etmek isterim haberiniz olsun...:cheesy:

Bu kötü oldu işte be alper puffff..

chopell
13.July.2008, 15:13
ne zaman yolculuk..

Tayfun
13.July.2008, 15:21
ne zaman yolculuk..

Haldun ve gülayın izninin netleşmesini bekliyorum çıkamayacak gibi olurlarsa ya bu ayın 25 şinde yada ağustos başı gibi düşünüyorum...

haluka28
14.July.2008, 11:33
tayfuncum şuanda antalya pataradayım. 2 gün önce patarada orman yangını oldu. Telefon hatlarıda iptal tabiki, yani internete giremiyorum. bir gelişme olursa sms atarmısın.

kaanka
14.July.2008, 12:01
Haldun ve gülayın izninin netleşmesini bekliyorum çıkamayacak gibi olurlarsa ya bu ayın 25 şinde yada ağustos başı gibi düşünüyorum...

Tayfun kardeşim sen geziyi benim memlekette olduğum tarihe denk getirde.
Şöyle bir kardeşlerimizi misafir edelim dimi?:?: ORDU'nun meşhur Boztepe'sine çıkalım beraberce...:cheesy:
Şaka maka altı aydır memlekete gitmiyorum gözümde tütüyor oralar...:(

rakursi
14.July.2008, 13:36
haldun iznini aldı nihayet açıklıyorummm
1 - 10 ağustos tayfun
uygun mudur:mrgreen:
gidiyoz mu şimdi 8)

jashuaa
14.July.2008, 13:58
haldun iznini aldı nihayet açıklıyorummm
1 - 10 ağustos tayfun
uygun mudur:mrgreen:
gidiyoz mu şimdi 8)

:cry::cry::cry::cry: o tarihte benim iznim bitiyo yaaa :cry::cry::cry:

rakursi
14.July.2008, 14:21
:cry::cry::cry::cry: o tarihte benim iznim bitiyo yaaa :cry::cry::cry:

ŞİMDİ SEN KULLANMADIĞIN İZİNLERİ BİRİKTİRİYOSUN VEYSEL,
1 HAFTA İÇİN DE KAFA GÖZ YARA YARA İZNİNİ ALMAYA ÇALIŞIYOSUN:cheesy:
SÖYLÜYOM BAK PİŞMAN OLURSUN SONRAA, BEN O FOTOGRAFLARI YAYINLARKEN :x

jashuaa
14.July.2008, 14:45
ŞİMDİ SEN KULLANMADIĞIN İZİNLERİ BİRİKTİRİYOSUN VEYSEL,
1 HAFTA İÇİN DE KAFA GÖZ YARA YARA İZNİNİ ALMAYA ÇALIŞIYOSUN:cheesy:
SÖYLÜYOM BAK PİŞMAN OLURSUN SONRAA, BEN O FOTOGRAFLARI YAYINLARKEN :x

ya daha öncede söyledim. geçen sene ki gibi olsa ne yapar eder izin tarihimi sizinkine uydururdum. geçen sene herkes parça parça izine çıkıyodu. bu sene yönetim karar aldı 19 temmuz 4 ağustos arası firmayı komple kapatıyolar. yani o tarihte izine çıkmaya mecbursun. yok ben o tarihlerde çalışıp sonra izin yapıcam gibi bi şansım yok :cry::cry::cry::cry:

cewo
14.July.2008, 15:31
ağzımın suyunu sildikten sonra:mrgreen:

benim zamanım varda:mrgreen: 1000ytl yok ayrıca regalimde yok, hava soğutmalı caracalım var o da dayanmaz, gelmiycen madem neden yazıyorsun? güzel soru cevaplıyım şimdi;
usta benzin, yemek parası tamamda yatak nolcak? bu takıldı aklıma, bende birgün çıkacam böyle bi geziye şimdiden masrafları tutalım.:cheesy:

jashuaa
14.July.2008, 15:39
ağzımın suyunu sildikten sonra:mrgreen:

benim zamanım varda:mrgreen: 1000ytl yok ayrıca regalimde yok, hava soğutmalı caracalım var o da dayanmaz, gelmiycen madem neden yazıyorsun? güzel soru cevaplıyım şimdi;
usta benzin, yemek parası tamamda yatak nolcak? bu takıldı aklıma, bende birgün çıkacam böyle bi geziye şimdiden masrafları tutalım.:cheesy:

motorcu adamın yatağı motorunun selesidir cevdetim :mrgreen::mrgreen: şaka bi yana oteller çadır yataklar uyku tulumu olacak bu gezide.

rakursi
14.July.2008, 15:56
EN GÜZEL OTEL ÇADIROTEL 8)
BAŞKASINA DEĞİŞMEM,
BÖRTÜ , BÖCEK, KURBAĞA, VE ÇIRÇIR BÖCEĞİ SESLERİ ARASINDAKİ MUTLULUĞU .,BANA KİMSE TARİF EDEMEZ :mrgreen:

Tayfun
14.July.2008, 16:24
Evettt olayın büyük kısmı netleşmiş durumda, öyle gözüküyorki 1 ağustosta yollardayız ters birşey olmazsa, gezinin karadeniz etabında ben, haluka28 ve mojo + rakursi olarak 3 motor olacacağız, karadenizden mojo ve rakursi geri dönecekler bizde haluk abiyle beraber anadolunun tozlu yollarından akdenize ulaşacağız, akdenizin belli bir kısmında haluk abi bana eşlik edebilir ama gezinin son etabını yalnız tamamlayağım bi terslik olmazsa.

Şimdi tekrar soruyorum arkadaşlar 1 ağustosta varmı yollara düşmek isteyen.

carvalho
14.July.2008, 16:37
Olm fazla tahrik etme, bu sabah geldim zaten yemyeşil memleketimden, finduk bahçelerinden, böğürtlenlerden...

Yok yok, size iyi yolculuklar, iş güç bekler...

foreman
14.July.2008, 17:03
Olm fazla tahrik etme, bu sabah geldim zaten yemyeşil memleketimden, finduk bahçelerinden, böğürtlenlerden...

Yok yok, size iyi yolculuklar, iş güç bekler...

ohh ne alaaa...
sen memleketının bahcelerınden topladıgın fındıu kırarken bız calısıyorduk...
iş güç senı bekler...memleket sana emanet...
bu hafta sonu bende ızne cıkıyorum...
ama tayfunum zabıtım kadar acılamam...:mrgreen:

rakursi
14.July.2008, 17:52
ohh ne alaaa...
sen memleketının bahcelerınden topladıgın fındıu kırarken bız calısıyorduk...
iş güç senı bekler...memleket sana emanet...
bu hafta sonu bende ızne cıkıyorum...
ama tayfunum zabıtım kadar acılamam...:mrgreen:

e madem izne çıkıyosun, yalovaya bekleyelim mi :cheesy:

foreman
14.July.2008, 22:00
e madem izne çıkıyosun, yalovaya bekleyelim mi :cheesy:
vala gulay sag gosterıp sol vuruyon...:mrgreen:
ama baska bı topıkte verdıgım cevabı buraya yazıyorum...
umarım bızı mazur gorursunuz....

valla cumartesı gecesı yurt dısından mısafırım gelıyor...
oncelıkle onu havalımanından alıcam...
muhtemelen pazar gunu de onlarla bırlıkte sagda solda pıneklıycem...
yoksa cok ısterdım... ama ben den passss....

:cry: :cry:.....

rakursi
15.July.2008, 10:15
BEN ŞANSIMI HER TOPİKTEN DENİYİM DEDİM FOREMAN :cheesy:

NAPALIM BU SEFERLİK BÖLE OLSUN

haluka28
15.July.2008, 12:14
Eveeeet çok güzel yolla bizi bekler. Tayfun ben sizinle nerde buluşacağım. onuda bir kararlştıralım ya.

Tayfun
15.July.2008, 16:43
Eveeeet çok güzel yolla bizi bekler. Tayfun ben sizinle nerde buluşacağım. onuda bir kararlştıralım ya.

İyi bir planlama yapıp haber vericem haluk abi sana merak etme..8)

chopell
16.July.2008, 00:26
pişt ne zaman gidiyosunuz.. cumartesi orada olacak mısınız..

chopell
16.July.2008, 01:46
yanlış yere yazmışım sorumu yaw..:? yalovaya dicektim.. cumartesi orada mısınız.. :)

rakursi
16.July.2008, 09:13
yanlış yere yazmışım sorumu yaw..:? yalovaya dicektim.. cumartesi orada mısınız.. :)

ben de yanlış yere cevap yazıyorum ama :mrgreen:
evet cumartesi oradayız 8)

Tayfun
16.July.2008, 19:07
Yalovadayız şekerim geleyonmu sende bakim ???

chopell
17.July.2008, 08:00
Yalovadayız şekerim geleyonmu sende bakim ???

sizi görem diyorum yaw dibime kadar gelmişken.. :)

rakursi
17.July.2008, 08:24
tayfun başkan ;
en son güncellenen liste nedir
bir açıkla bakalım8)

Tayfun
17.July.2008, 13:35
Galiba şüle

1-) tayfun +1
2-) mojo + rakursi
3-) deli beygir
4-) bull
5-) rıza hoşgör sen boş vergitsin aldırma :p
6-) choppel
7-) yemen illerinden VEYSEL karani

şimdilik böyle olması lazım liste.

jashuaa
17.July.2008, 14:59
arkadaşlar sırf bu gezi için izin tarihimi 1 ağustosa aldırdım. bu hafta şirket komple 2 hafta tatile çıkıyo ama ben gezi için kimse yokken gelip şirketi beklicem. inşallah bi aksilik olmazda şu geziyi sağa salim yaparız.

rakursi
17.July.2008, 16:17
arkadaşlar sırf bu gezi için izin tarihimi 1 ağustosa aldırdım. bu hafta şirket komple 2 hafta tatile çıkıyo ama ben gezi için kimse yokken gelip şirketi beklicem. inşallah bi aksilik olmazda şu geziyi sağa salim yaparız.

yebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

jashuaa
17.July.2008, 16:20
yebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

yabadaba duuu demek istiyorum :p:p:p

rakursi
17.July.2008, 17:37
4 motor 5 kişi
uffffffffffffffffff diyorum :cheesy::cheesy::cheesy:

jashuaa
17.July.2008, 17:43
4 motor 5 kişi
uffffffffffffffffff diyorum :cheesy::cheesy::cheesy:

belki bende artçıyla gelirim belli olmaz 8)

elimde ki harita programından mesafeleri çıkardım. tamamen sahil şeridini takip etmek şartıyla şu şekilde.
istanbul-zonguldak : 333km
zonguldak-sinop : 344km
sinop-ordu : 314km
ordu-artvin : 390km
toplam : 1381km

sen buna 1500 de 1500 de dönüş. tek seferde bu kadar yol.
şahane olacak inşallah şahane. tabi bu artvinden geri dönecekler için.

Tayfun
17.July.2008, 18:59
belki bende artçıyla gelirim belli olmaz 8)

elimde ki harita programından mesafeleri çıkardım. tamamen sahil şeridini takip etmek şartıyla şu şekilde.
istanbul-zonguldak : 333km
zonguldak-sinop : 344km
sinop-ordu : 314km
ordu-artvin : 390km
toplam : 1381km

sen buna 1500 de 1500 de dönüş. tek seferde bu kadar yol.
şahane olacak inşallah şahane. tabi bu artvinden geri dönecekler için.

Valla bugün için duyduğum en güzel haber buydu veysel, bize gezide katılacak olman olayın zevkini %30 arttırdı, 4 motor olarak karadeniz turu bizim için inanılmaz güzel olacak buna eminim. hadi arkadaşlar varmı başka şartlarını zorlayan birileri ???

mojo
17.July.2008, 21:56
çok heyecanlandım ağzımın suları akıyor şimdiden. veysel harikasın. makara bir gezi olacak değil mi tayfun

Tayfun
17.July.2008, 23:34
Hemde ne makara olacak, böyle uzun yolda 4 motor olmak ve herşeyi paylaşmak mükemmel olacak, geçen seneden beri hayalim böyle toplu bir geziydi, inşallah bir sorun çıkmazda gider geliriz ağzımızın tadıyla...

Tayfun
17.July.2008, 23:34
Hemde ne makara olacak, böyle uzun yolda 4 motor olmak ve herşeyi paylaşmak mükemmel olacak, geçen seneden beri hayalim böyle toplu bir geziydi, inşallah bir sorun çıkmazda gider geliriz ağzımızın tadıyla...

matemmatik
18.July.2008, 01:13
Arkadaşlar ben cennet vatanımın güney ve batı kanadını hallettim bence sizde sadece kuzey ve doğu kanadını halledin sonra da fotoğrafları değiş tokuş yaparız :mrgreen:
O tarihe kadar sayısal loto bana çıkar veya castrol sponsorum olursa ben de gelmek isterim ama bu şartlarda imkansız görünüyor :cry:

Biirlikte çıkmanıza çok sevindim çünkü inanın herşey insanla güzel. En güzel rotayı da çizsen yanında paylaşacağın kimse yoksa paha etmiyor...
Allah yolunuzu açık etsin. Kazasız belasız gidip gelin inşallah...

rakursi
18.July.2008, 09:14
orta okuıldan beri harita çalışmamıştım yaf:cheesy:
evde akşam haldunla ders çalışıyoz :p

karadeniz bekle bziiiiii:cheesy:

aidikurt
18.July.2008, 09:59
ulen uzun yol offf offf ağlamak istiyorum ben bırakın uzunyolu evden iş 5 km oraya bile giderken aklım evde gidiyorum. :cry:

rakursi
18.July.2008, 10:19
ulen uzun yol offf offf ağlamak istiyorum ben bırakın uzunyolu evden iş 5 km oraya bile giderken aklım evde gidiyorum. :cry:

adminim sen hele bi BABA ol,
ondan sonra uzun yollara sıra gelcek
şimdi ikinizin de yüreği pıt pıt'tır :cheesy::cheesy::cheesy:

jashuaa
18.July.2008, 10:43

alperim adminim allah sağlık sıhhat versin biz daha beraber çoook uzun yol yaparız 8)

jashuaa
18.July.2008, 10:44
orta okuıldan beri harita çalışmamıştım yaf:cheesy:
evde akşam haldunla ders çalışıyoz :p

karadeniz bekle bziiiiii:cheesy:

bende uluslararası nakliyecilerin kullandığı süpper bi harita programı var. çıkış ve varış noktasını veriyosun sana tüm en uygun rotayı, alternatif yolları km leri tek tek veriyo :cheesy::cheesy:

rakursi
18.July.2008, 11:24
bende uluslararası nakliyecilerin kullandığı süpper bi harita programı var. çıkış ve varış noktasını veriyosun sana tüm en uygun rotayı, alternatif yolları km leri tek tek veriyo :cheesy::cheesy:

tamam o zaman hemen haritayı şu dakkadan itibaren yırttım usta :p

jashuaa
18.July.2008, 11:34
tamam o zaman hemen haritayı şu dakkadan itibaren yırttım usta :p

:cheesy::cheesy: allahım yaa bu iki hafta nasıl geççek bilmem.

rakursi
18.July.2008, 11:56
1.haftasi Yalovayi Konuşmakla Geçicek,8)
2. Hafta Da Zaten çok Hizli Akacak,8)

jashuaa
18.July.2008, 12:00
1.haftasi Yalovayi Konuşmakla Geçicek,8)
2. Hafta Da Zaten çok Hizli Akacak,8)

şahane tespit :) son hafta zaten bakımlarla hazırlıklarla geçer. yalova şimdiden acaip hareketlenmiş. dün ilk günden 300 motor gelmiş. bulgaristandan bile gelenler varmış.
dün ilk defa motorun zincirini solventle temizledim sonra sıvı gresle bi güzel yapladım. bugünde erken çıkıp motoru parlatıcam sonra ver elini yalova.

doğan
18.July.2008, 14:55
dün akşam üstü bi iş için anadolu yakasına geçmem gerekti. köprü yolunda o kadar çok motor vardıki inanamazsınız. hepsi yalova yolcusuydu. Gidenlere iyi eğlenceler. Benim yerimede eğlenin:cry:

rakursi
18.July.2008, 15:29
dün akşam üstü bi iş için anadolu yakasına geçmem gerekti. köprü yolunda o kadar çok motor vardıki inanamazsınız. hepsi yalova yolcusuydu. Gidenlere iyi eğlenceler. Benim yerimede eğlenin:cry:

EMİN OL ÇOK EĞLENECEĞİZ DOĞAN:cheesy:

haluka28
19.July.2008, 15:24
oh ya ne güzel olmuş. yeni gördüm veyselin katıldığını. işte motorcu ruhu budur. seni canı gönülden tebrik ederim veysel. bekle bizi karadeniz.

mbssailor
19.July.2008, 23:11
uzun yol tekllifi demişsiniz...

:)

arkadaşlar
biz
10 riders sürücülerinden
iki kişi

ben
ve
Tanser

28 temmuz gibi
son anda bir değişiklik olmaz ise

Iron Butt

yapacağız

1670 km bir günde

.................................................. .

detayları www.10riders.com (http://www.10riders.com) adresten okuyabilirsiniz

desteklerini bekliyoruz..........

uzun yol ise
bu fena sayılmaz değil mi

yolun gittiği yere kadar

jashuaa
21.July.2008, 10:54
oh ya ne güzel olmuş. yeni gördüm veyselin katıldığını. işte motorcu ruhu budur. seni canı gönülden tebrik ederim veysel. bekle bizi karadeniz.

abi tüm ihtimalleri zorladım vallahi buna katılabilmek için. değeceninede eminim. süper olacak inşallah süper.

jashuaa
21.July.2008, 11:00
uzun yol tekllifi demişsiniz...

arkadaşlar
biz
10 riders sürücülerinden
iki kişi

ben
ve
Tanser

28 temmuz gibi
son anda bir değişiklik olmaz ise

Iron Butt

yapacağız

1670 km bir günde

detayları www.10riders.com (http://www.10riders.com) adresten okuyabilirsiniz

desteklerini bekliyoruz..........

uzun yol ise
bu fena sayılmaz değil mi

yolun gittiği yere kadar

abicim bizim amacımız senin dediğin gibi buttumuzun iron olduğunu ispatlamak değil ki :mrgreen::mrgreen: bizimkisi karadenizin o muhteşem doğasında geze geze eğlene eğlene muhabbet içinde bir tur yapmak. yani dostluk, doğa, muhabbet şahane gerisi bahane. 8)8)

Tayfun
21.July.2008, 18:24
Valla iron değil steel olsa hangi arada derede yapacaksınız o yolu, bu işin radarı var çukuru var virajı var, nasıl bir rotadır bu 1 günde 1650 km, hiç ayak basmadan gidilen bir yol olacak artık.

haluka28
22.July.2008, 13:39
mantığı nedriki bir günde 1650 km yol yapmanın. size kolay gelsin arkadaşlar. ama

HONEY
24.July.2008, 00:20
Bende gelmek istiyorum ama 1 hafta ile sizi kaçırıyorum :(

25 temmuz cuma günü izine çıkıyorum

jashuaa
24.July.2008, 00:24
ah be şartları biraz zorlasan bak süper olacak benden söylemesi :)

HONEY
24.July.2008, 00:32
ah be şartları biraz zorlasan bak süper olacak benden söylemesi :)

zorlıcam dostum :)

yalnız iznim 1 hafta olduğu için sadece karadeniz kısmına katılabilicem

rakursi
24.July.2008, 08:54
yalnız iznim 1 hafta olduğu için sadece karadeniz kısmına katılabilicem[/quote]

bizim de 1 haftalık iznimiz var . ama hafta sonunu da dahil edersek 10 gün ediyo 8)
veysel izin konusunda bir ilke imza attı. tüm şirket yıllık izinde iken sadece o çalışıyo bu tur için :p
ha gayret sen de yaparsın bi şeyler 8)

HONEY
24.July.2008, 09:50
Ben gelirsem başınıza bela alırsınız valla :)

ayakkabı bile bağlamayı bilmiyorum :)

çadırım ıvır zıvırım yok kurmak içinde uğraşmam :) eee nerde nasıl kalıcaz :)

haluka28
24.July.2008, 19:58
bülent çadırlar şimdi çok ucuz. 25 e alırsın bitane reale falan bak. yalnız arkadaşlar yemek işleri için aklınızda ne var. gerçi yaz mevsimi karpuz,peynir,ekmek muhteşem bir üçlü benzer üçlülerle çok kolay geçiştirebiliriz. hemde ekonomiyi zorlamamış oluruz . ne diyorsunuz.

Tayfun
24.July.2008, 23:21
Evet arkadaşlar gezimiz manyak derecede güzel olacak. Bugün 2 tane sevindirici haber aldım, bir tanesi honey arkdaşımızdan diğeri ise alex arkadaşımızdan ve ikiside bizim gezimize katılıyor yehuuuuuuuuuuuuuu. Manyak olacak manyak hayalleim gerçek olacak inşallah bu sene.

Güncel Liste
-----------------
1-) Tayfun
2-) Mojo01 + Rakursi
3-) haluka28
4-) Jashuaa
5-) Honey
6-) Alex

Haydi varmı arttırannnnnnnnnnnnn :p

haluka28
24.July.2008, 23:51
hadi yaaa çok güzel olacak çok

HONEY
25.July.2008, 00:23
Tayfuncuğum,

Benim izin olayı netleşmedi :(

kastırmaya devam edicem :)

rakursi
25.July.2008, 08:33
Evet arkadaşlar gezimiz manyak derecede güzel olacak. Bugün 2 tane sevindirici haber aldım, bir tanesi honey arkdaşımızdan diğeri ise alex arkadaşımızdan ve ikiside bizim gezimize katılıyor yehuuuuuuuuuuuuuu. Manyak olacak manyak hayalleim gerçek olacak inşallah bu sene.

Güncel Liste
-----------------
1-) Tayfun
2-) Mojo01 + Rakursi
3-) haluka28
4-) Jashuaa
5-) Honey
6-) Alex

Haydi varmı arttırannnnnnnnnnnnn :p

vay beeee 8)
bir gün siteye girmedim ne gelişmeler olmuş.
tayfun tek başına başladığın plan bak ne günlere geldi.
sen ne kadar seviniyorsan , ben de artan kişi sayısına senin kadar çok seviniyorum. çünkü bir festival havasında geçecek atmosfer.

deli bekir nerdesinnnnn:cheesy:
hadi seni de katalım artık şu listeye :p

Tayfun
25.July.2008, 10:12
Gerçekten öyle ya, böyle bir gurupla günlerce gezmek harika olacak gerçekten. Ya bir tane video kamera bulalım bi yerden :( o güzellikleri ölümsüzlüştümeliyiz doğanın bağrında kendimizce klipler çekmeliyiz, her anı yakalamalıyız.

carvalho
25.July.2008, 10:19
Bravo gençler,,, kalbimiz ve gönlümüz sizinle...

jashuaa
25.July.2008, 10:23
süpper süpper kamera şart :)

rakursi
25.July.2008, 11:20
Gerçekten öyle ya, böyle bir gurupla günlerce gezmek harika olacak gerçekten. Ya bir tane video kamera bulalım bi yerden :( o güzellikleri ölümsüzlüştümeliyiz doğanın bağrında kendimizce klipler çekmeliyiz, her anı yakalamalıyız.

KLİP Mİ ,
HIMMMM
BAK BU HİÇ FENA FİKİR DEĞİL
Bİ EL ATALIM ŞU OLAYA
SENDE VE VEYSELDE ZATEN SÜPER Bİ POTANSİYEL VAR.
BENİM BUNU HEM FOTOGRAFLA HEM DE KAMERA ARKASIYLA DEĞERLENDİRMEM GEREK :p:p:p

Tayfun
25.July.2008, 11:27
KLİP Mİ ,
HIMMMM
BAK BU HİÇ FENA FİKİR DEĞİL
Bİ EL ATALIM ŞU OLAYA
SENDE VE VEYSELDE ZATEN SÜPER Bİ POTANSİYEL VAR.
BENİM BUNU HEM FOTOGRAFLA HEM DE KAMERA ARKASIYLA DEĞERLENDİRMEM GEREK :p:p:p

Ya valla keyfim yerinde olarsa coşarım bak, veyselde zaten allahından arıyo, haldunada biraz bulutsuzluk özlemi dinletiriz mutasyona uğrar hemen sonra gör şenliği sen :D:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

rakursi
25.July.2008, 11:30
Ya valla keyfim yerinde olarsa coşarım bak, veyselde zaten allahından arıyo, haldunada biraz bulutsuzluk özlemi dinletiriz mutasyona uğrar hemen sonra gör şenliği sen :D:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

HAHAHAHAHAHAH HALDUN BUNU DUYMALI KESİN :mrgreen:
BEN HEMEN KAMERA ARAŞTIRMASINA GİRİYİM BAKİM NE ÇIKÇAK
SANA ÖZEL AKSESUARLAR, VEYSELE ÇİNGENE HAVALARI,
HALDUNUMA DA BULUTSUZLUK ÖZLEMİ CD KOLEKSİYONU ALIYOM YANIMA 8)

jashuaa
25.July.2008, 11:31
olaya biraz daha heyecan katayım o zaman işte size karadenizden birbirinden güzel kareler.

amasra
http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/LiveImages/YeniFotoAnaliz/KARADENİZ'İN%20EN%20GÜZEL%2010%20KASABASI/amasra1.jpg

artvin borçka
http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/LiveImages/YeniFotoAnaliz/KARADENİZ'İN%20EN%20GÜZEL%2010%20KASABASI/borcka1.jpg

http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/LiveImages/YeniFotoAnaliz/KARADENİZ'İN%20EN%20GÜZEL%2010%20KASABASI/borcka2.jpg

http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/LiveImages/YeniFotoAnaliz/KARADENİZ'İN%20EN%20GÜZEL%2010%20KASABASI/borcka3.jpg

çamlıhemşin
http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/LiveImages/YeniFotoAnaliz/KARADENİZ'İN%20EN%20GÜZEL%2010%20KASABASI/camlihemsin1.jpg

çaykara
http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/LiveImages/YeniFotoAnaliz/KARADENİZ'İN%20EN%20GÜZEL%2010%20KASABASI/caykara2.jpg

maçka sümela manastırı
http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/LiveImages/YeniFotoAnaliz/KARADENİZ'İN%20EN%20GÜZEL%2010%20KASABASI/CuneytOguztuzun.jpg

http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/LiveImages/YeniFotoAnaliz/KARADENİZ'İN%20EN%20GÜZEL%2010%20KASABASI/MACKA1.jpg

http://www.math.umn.edu/~alayont/turkiye/karadeniz/koy.jpg

http://www.demirci-bld.gov.tr/ayhan/2007-7/karadeniz_turu_basliyor.jpg

gezi dönüşüde kendi çektiklerimizi koyarız artık 8)8)

rakursi
25.July.2008, 11:33
SABAHTAN BERİ SÜREKLİ SİTELERDE KARADENİZ FOTOLARINA BAKIYOM ZATEN VEYSEL 8)

BAKTIĞIM HER YER YEŞİL GÖRÜNÜYO ŞİMDİ BANA Bİ HALLER OLDU :p

jashuaa
25.July.2008, 11:34
SABAHTAN BERİ SÜREKLİ SİTELERDE KARADENİZ FOTOLARINA BAKIYOM ZATEN VEYSEL 8)

BAKTIĞIM HER YER YEŞİL GÖRÜNÜYO ŞİMDİ BANA Bİ HALLER OLDU :p

:mrgreen::mrgreen: sen karadeniz sendromuna tutulmuşsun recetesi belli 8)

rakursi
25.July.2008, 11:35
:mrgreen::mrgreen: sen karadeniz sendromuna tutulmuşsun recetesi belli 8)

HATTA BAK AKŞAMA YEŞİL FİONA OLARAK GELEBİLİRİM :p

Tayfun
25.July.2008, 11:36
Ya veyselim gülüm yapma ya, dikenlerim tüy tüy oldu şimdi valla :p

rakursi
25.July.2008, 11:38
TAAAFUN BİZ NE ZAMAN DERS ÇALIŞÇAZZZZ :mrgreen:

Tayfun
25.July.2008, 11:55
Ne dersi yaw ???

jashuaa
25.July.2008, 11:55
arkadaşlar size bir süpriz daha yapabilirim ama kesin diil. uzungölün dibinde eniştemin arkadaşının oteli varmış. belki uygun fiyata bir gece orda konaklayabiliriz sırtımız bigün rahat yatak görür :D:D birde bu aralar hava durumunu takip eden varmı? ne alemde oralarda havalar?

HONEY
25.July.2008, 11:57
Ben katılamıyorum dostlar izin olayından dolayı :(

Tayfun
25.July.2008, 12:00
Ben katılamıyorum dostlar izin olayından dolayı :(

Haydaaaaa öteleyemedin mi 1 hafta honey, bastır biraz daha gün uzun baskın gelirsen kazanırsın hadiiiiii :x

rakursi
25.July.2008, 12:06
Ne dersi yaw ???

YOL DERSİ YAF 8)
NAPÇAZ NE ETÇEZ GÜZERGAH NE
FALAN DA FİŞMAN

haluka28
25.July.2008, 12:07
kamera bende var arkadaşlar şimdikilere göre biraz büyük ama işimizi görür. buarada rakursi doğru söylüyor biraz ders çalışmak lazım. nerelere gidilecek nerelerde kalınacak. sonra yemek olayını nasıl yapacağız. sonra ben sizinle nerde buluşacağım, dönüş yolu nasıl olacak. bunlar hep ödev.

Tayfun
25.July.2008, 12:18
kamera bende var arkadaşlar şimdikilere göre biraz büyük ama işimizi görür. buarada rakursi doğru söylüyor biraz ders çalışmak lazım. nerelere gidilecek nerelerde kalınacak. sonra yemek olayını nasıl yapacağız. sonra ben sizinle nerde buluşacağım, dönüş yolu nasıl olacak. bunlar hep ödev.

Ben sıkı çalışmaya başladım, dökümantasyon olarak 1 dosya hazırlayacağım bi sorun çıkmazsa, geçiçez bu dersten görersiniz :cheesy:

rakursi
25.July.2008, 12:22
YOLCULUK SEVEN ARKADAŞLAR
BEN ŞÖLE Bİ ŞEY ALACAĞIM
İLGİLENEN VARSA DİYE LİNK VERİYORUM

http://www.bitenekadar.com:80/

jashuaa
25.July.2008, 14:01
haluk abi sen bu tura nereden katılacaksın??
tayfunun sende artık rotayı yavaş yavaş çıkarmaya başlasan :) bende ona göre nerde katılacağıma karar vereyim. şu an için adapazarı mantıklı gibi duruyo

HONEY
25.July.2008, 14:20
ÜÜÜÜÜÜüüüüüüüüüüüü :(

rakursi
25.July.2008, 14:21
ÜÜÜÜÜÜüüüüüüüüüüüü :(

tamam iyilikle olmuyosa
hepimiz motorları alıp basalım iş yerini :p:p:p

HONEY
25.July.2008, 17:08
tamam iyilikle olmuyosa
hepimiz motorları alıp basalım iş yerini :p:p:p

basmaya gerek kalmadı

bende geliyorum :)

Tayfun
25.July.2008, 17:12
basmaya gerek kalmadı

bende geliyorum :)

İŞTE BUDUR YAAAAA, BEN NE DEDİM AĞLAMAYANA MEME VERMİYORLAR, OH BE ÇOK SEVİNDİM VALLA YA :cheesy::cheesy::cheesy:

rakursi
25.July.2008, 17:27
evettttttttttttttt
azimle beraber , istek neler doğuruyor arkadaşlar

yaba daba daba duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:p

haluka28
25.July.2008, 17:33
valla veysel tayfun ile bunu konuşmadık ama sanırım safranboluda falan buluşuruz herhalde. yada zonguldak ta olur tam bilemiyorum.

Tayfun
25.July.2008, 17:36
valla veysel tayfun ile bunu konuşmadık ama sanırım safranboluda falan buluşuruz herhalde. yada zonguldak ta olur tam bilemiyorum.

Salı yada çarşamba günü sağlam bir raporla açıklarım buluşmayı haluk abi, iyice hesaplamalar yapmam lazım. 8)

chopell
26.July.2008, 15:05
Salı yada çarşamba günü sağlam bir raporla açıklarım buluşmayı haluk abi, iyice hesaplamalar yapmam lazım. 8)

de hadi yap artık planı da biz de bilelim.. :) belli mi olur.. ;)

jashuaa
26.July.2008, 15:16
hayırdır seda bize süpriz mi yapıcan yoksa :p:p

rakursi
26.July.2008, 15:17

seda bize süpriz yaaaappppp:p

jashuaa
26.July.2008, 15:19
gülay bunlar kız kıza tatile gitceklermiş :p:p:p

rakursi
26.July.2008, 15:27
[quote=jashuaa;70009]gülay bunlar kız kıza tatile gitceklermiş :p:p:p

ya bizİm gibi müthiş bir gruba katılmak varken kız kıza tatil mi olurmuşşş
OLMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZz:p:p:p

jashuaa
26.July.2008, 15:28
bende öle dinliyom ama napalım artık :p:p:p

Tayfun
26.July.2008, 18:10
Ay bizde onlardanız ayol, bizde alasınımı bulacak nihahahahab :P

kıvılcım
26.July.2008, 18:21
yahu bu karadenize gitmeden böyleyse gelişte görmek lazım sizi:p:p:p

jashuaa
26.July.2008, 18:27
abi bi gidelim hele belki ben dönmeyebilirim :p:p:p

foreman
26.July.2008, 22:58
yola cıkmadan bı gun once roneparkta toplanalım...
yola gıdecek arkadaslar motorlarını yukleyıp gelsınler...bızde bakar motove olmaya calısırız...
ronepark ın bana yakın olusu munasebetı ıle oglumuda getıreyım.
boylelıkle onada motorcu ruhunu asılamıs oluruz...
hemde sıze yolculuk oncesı moral,guc ve sabır verırız...8)

HONEY
26.July.2008, 23:35

Seda kızları ek bize katıl :)

chopell
27.July.2008, 11:43
ya bu kız kıza tatil olayı yattı galiba benim.. :( ayarlayamadık bir türlü tatil zamanlarını.. var mıdır bunda bir hayır?.. :mrgreen::p

HONEY
27.July.2008, 11:55
ya bu kız kıza tatil olayı yattı galiba benim.. :( ayarlayamadık bir türlü tatil zamanlarını.. var mıdır bunda bir hayır?.. :mrgreen::p

Vardır vardır bir hayır :)

EEEeee geliyormusun bizimle :)

jashuaa
27.July.2008, 12:02
o zaman sen bizim kızlara takılcan seda :p:p:p

chopell
27.July.2008, 12:04
olabilir mi ki aslında.. konuşalım, görüşelim.. :) :)

Tayfun
27.July.2008, 12:42
olabilir mi ki aslında.. konuşalım, görüşelim.. :) :)

Valla benim motorda fazla yük olacak ama honeyin güçlü kuvvatlı motorunda pek bişe olmayacak heralde, olmadı senide top case ye bağlarız lastiklerle olar biter, olmamı :cheesy:

HONEY
27.July.2008, 13:42
Tayfuncuğum bana uyar

Sedanın eşyalarını nasıl hallederiz senin yaratıcılığınla onuda hallederiz sanırım :)

chopell
27.July.2008, 14:40
siz hakket götürüyosunuz beni gittiğiniz yerlere.. hadi hayırlısı bakalım.. :)

Tayfun
27.July.2008, 14:57
Tayfuncuğum bana uyar

Sedanın eşyalarını nasıl hallederiz senin yaratıcılığınla onuda hallederiz sanırım :)

1 sırt çantası büyüklüğünde eşya alırsa problem olmaz bence :mrgreen:

chopell
27.July.2008, 15:25
1 sırt çantası büyüklüğünde eşya alırsa problem olmaz bence :mrgreen:

kaç günü sığdıracağıma karar vermeliyim ilk önce 1 sırt çantasına.. :) yoksa kolay gibi.. :)

rakursi
27.July.2008, 15:59
kaç günü sığdıracağıma karar vermeliyim ilk önce 1 sırt çantasına.. :) yoksa kolay gibi.. :)

seda taaafun 20 günde tamamlicak turu,
biz haldunla 10 gününde varız. artvinden döneceğiz.
bu tur kaçmaz derim, üstüne para versen bu kadar adamı bir araya toplayamazsın.
hiç düşünmeden evet demelisin bence.
pişman olmicaksın :p

chopell
27.July.2008, 16:08
seda taaafun 20 günde tamamlicak turu,
biz haldunla 10 gününde varız. artvinden döneceğiz.
bu tur kaçmaz derim, üstüne para versen bu kadar adamı bir araya toplayamazsın.
hiç düşünmeden evet demelisin bence.
pişman olmicaksın :p

sizin 10 gününüz den 1 haftasına ( son haftaya) yetişsem.. sonraki 10 günün akdeniz olacağını varsayarak, onun da ilk haftasını alsam süper olur mu olur bence.. bu tatilde denize de girmeli sanki yaw..

rakursi
27.July.2008, 16:11
sizin 10 gününüz den 1 haftasına ( son haftaya) yetişsem.. sonraki 10 günün akdeniz olacağını varsayarak, onun da ilk haftasını alsam süper olur mu olur bence.. bu tatilde denize de girmeli sanki yaw..

peki madem akdenizde karar kıldın yapçak bi şey yok,
biz karadenizi sensiz gezçez dimek 8)

gidikurt
27.July.2008, 22:16

sen nereye gidiyorsun bakalım tek başına arkadaşım :)

jashuaa
28.July.2008, 09:36
ya karadeniz dururken napacan cayır cayır yanan akdenizde sedaaa. illa denize girecem diyosan karadenizin hırçın dalgalarındada kulaç atarız icabında :p:p:p

haluka28
28.July.2008, 10:17
ben dün antalyadan geldim. sular ısındı serinleyemiyorsun bile. karadenizi daha iyi bir tercih olur bence.

rakursi
28.July.2008, 20:47
taaaafuunnnn kaldı 4 gün hadi açıkla artık şu raporu:p

HONEY
28.July.2008, 23:47
Dostlar,

Özel nedenlerden dolayı geziye katılamayacağım :( kusura bakmayın :(

jashuaa
28.July.2008, 23:58
Dostlar,

Özel nedenlerden dolayı geziye katılamayacağım :( kusura bakmayın :(

yapma be honeyim bal kaymağım :(:cry:

haluka28
29.July.2008, 01:44
fire birrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. neyse sağlık olsun. üzülme bülent arkadaşım. bu olmaz başkası olur. bende ayvalık için planlar kurarkene böyle bir hüsraa uğramıştım seni çok iyi anlıyorum.

jashuaa
29.July.2008, 13:57
tayfunum kafile başkanım nerelerdesin beyavvv :?::?::?:

rakursi
29.July.2008, 14:43
veesell taafunla bu sabah konuştuk. ders çalışıyo.
bana da görev verdi , türkiye haritası ve güzergah çıkartıyom printerden.
bi de karadenizde gezilcek yerlerle ilgili bilgi topluyom.

raaaaaatttt ol , her şey yolunda :cheesy:

jashuaa
29.July.2008, 15:27
gülaycım sen haritalarla uğraşma al bak ben sana km leriyle beraber çıkardım.

istanbul-zonguldak 333km
http://img93.imageshack.us/img93/341/har1ew8.jpg

zonguldak-sinop 347km
http://img234.imageshack.us/img234/2718/har2sx8.jpg

sinop-ordu 314km
http://img214.imageshack.us/img214/2251/har3nr3.jpg

ordu-trabzon 177kmhttp://img152.imageshack.us/img152/884/har4me7.jpg

trabzon-sarp 182km
http://img120.imageshack.us/img120/3561/har5gv6.jpg

istanbul-artvin sarp 1353km (bu harita daha iyi oldu :) )
http://img253.imageshack.us/img253/3937/har9xf7.jpg

istanbul-kocaeli-sakarya-düzce-zonguldak-bartın-kastamonu-sinop-samsun-ordu-giresun-trabzon-rize-artvin min 14 il :):)

rakursi
29.July.2008, 16:09
bu ne ya, uluslararası yolculuğa çıkıyos sandımdı :mrgreen:
valla iyi program ama ben her defsında elimde bunları açıp kaç km diye bakmak için bana bi de pano yapmanız laazımm :cheesy:

haluka28
29.July.2008, 18:32
veysel sen dönüşü nasıl planlıyorsun

alex
29.July.2008, 19:09
selam arkadaşlar sizlere önerim tosya yolunda direk samsuna hareket edin... yada edelim..okan abi bizi davul zurna karsılar:))orda 1 gece kalınır sonra görmek istersenz sinop hemen yada dönüş yolunda harika olur...sonrasa hep sahil ünye camlıkta kahvaltı bolaman virajları arkadaşlar mükemmel et balık köfte ne ararsanız var deniz harika...sonra ordu..orda parajütle atlama sansımız var harika...ya hepsini anlatsak sığmaz da sığmaz harika bir gezi olacak eminim..bende aranızda olmak isterim ama zonguldak yolu cok yorucu olacaktır boyabat kaytomonu vb..asıl karadeniz sinoptan başlar artvin hopaya kadar gider...ben eğer direk samsun üzerinden giderseiniz sizinle yol yapmak harika olur...aksi taktirde ben ve motorum yanlız kovboy bang bang takılıcaz...

RoS
29.July.2008, 19:22
bi dakka bi dakka alex abi sende mi geliyorsun :D:D:D abi bence kastamonu tarafından doğru gelin boyabatta sizi görebilirim belki ben ayın 5 inden 8 ine kadar boyabatta olacam sinop merkesde görüşemeyebiliris benim hala oğlu evleniyorda köyde düğün yapacaklarmış onlarla olacam ben 5 inde bilmiyorum siz ne zamanlar bu taraflarda olursunuz ama neyse ararım ben siziya bence kastamonu üzerinden boyabat boyabattan doğru sinop sinopdan gerze samsun ordu die gidin derim ben genede siz bilirsiniz büyüklerin işine karışmak olmaz :D sen gelionda haber vermion demi alex abi :d

jashuaa
29.July.2008, 22:13
murat abi bizle gelmeni inan çok isterim. ne kadar kalabalık olursa o kadar keyifli olacağı kanısındayım.
haluk abi benim dönüş yolu büyük ihtimal artvinden gülaylarla geri dönücek gibiyim.
tayfunum zabitim sözüm sana. şimdi kafile lideri olarak artık malzeme hazırlıklarına başlasak. kimde ne var ne getirecek olmazsa olmazlar neler bunları bi yazıp dökelim. mesela herkesin tava çaydanlık getirmesine gerek yok. ufak bi kamp tüpü olmazsa olmaz. tüpü olan varmı yoksa yeni mi alacağız. bu gibi şeyleri tam çıkış zamanını, az çok kesinleşmiş rotayı ne gün nerde olacağımızı yavaş yavaş konuşalım derim ben. şahsen zaman yaklaştıkca heyecan basıyo beni. mesela bugün şişme yatak aldım ama pompa almadım. kamp ocaklarına baktım koçtaşda sadece kafası 25 milyon kartuşu dahil değil filan. amma uzun uzun yazdım yaa biri beni durdursun :x:x:x

mojo
29.July.2008, 22:56
buna çok üzüldüm honey zevkli bir tatil yapacaktık hani artvin den beraber döncektik. hani sen demiştin, benim farlar iyi aydınlatıyor senin bir şey yaptırmana gerek yok. Neyse başka sefere beraber gezeriz. Takma kafanı

mojo
29.July.2008, 22:58
veysel ben yarın koçtaş tan tüp kafası alacağım kartuşlarıda aranızda paylaşın bir kaç tane alın okey mi güzelim, tayfun gözüm birşeyler yaz. lütfen

jashuaa
29.July.2008, 23:03
haldunum şeker parem sen yarın kafayı al. sonra bana küçük boymu büyük boymu ebatını söyle bende ona göre kartuş alayım. sizde hava yatağı varmı mat mı kullanacaksınız??. hava yatagı varsa pompa varmı :mrgreen:

mojo
29.July.2008, 23:07
baba mat kullanacağız yaşlı kemiklerimize iyi geliyor. Yalova da tayfun akü den şişirmemiş miydi yaw aynı şeyi yaparız çatalkaram

jashuaa
29.July.2008, 23:17
tamam o zaman gözüm o şekilde takılırız :)

haluka28
29.July.2008, 23:23
arkadaşlar biraz önce tayfunla görüştüm ben sizinle cumartesi günü zonguldakta buluşuyorum.

jashuaa
29.July.2008, 23:25
arkadaşlar biraz önce tayfunla görüştüm ben sizinle cumartesi günü zonguldakta buluşuyorum.

haluk abi bende büyük ihtimal zonguldağa gelicem. eskişehir zonguldak rotası benim için en mantıklısı.

alex
30.July.2008, 02:15
ARKADAŞLAR su gidiş programını tam olarak netleştirelim artık
1. gün 2.3 gün gibi..ilk gece nerde konaklıcaz 2-3 gece vb..planlamayı ii yapmalıyız...gelme sansım cok lakin kafam rahar etmicek ödemeler felan bütce de cabası tabi bu ay hepsi bir araya geldi ve ayın 5 ne kadar yapmam gerek.o yüzden zonguldak üzeri planlama net yapamıyorum...ama kesinlikle samsuna gidip haletmem gereken işlerim var..orda sizi karsılayıp misafir ettikten sonra yola devam ederiz..iyi bir rehber değilimdir ama karadenizin her cukurunu da bilirim...umarım inşallah bir aksilik olmadan (mubarek gecede dua ediyorum )insallah gider ve keyfile geri döneriz...haberleselim beni sonn durumdan lütfen haberdar edin..0535

alex
30.July.2008, 02:18
ARKADAŞLAR su gidiş programını tam olarak netleştirelim artık
1. gün 2.3 gün gibi..ilk gece nerde konaklıcaz 2-3 gece vb..planlamayı ii yapmalıyız...gelme sansım cok azdı bugüne kadar o yüzden katılımcı olabilecmeyim yazmadım ama biraz daha netleşmeye başladı ufak sorunlar var hallolur ama zamna cok kısıtlı ayın 1 ne nası yetistiricem bilmiyorum..eğer 2 güne be direk samsundan katılıcam işler. yetişmesse kafam rahat etmicek ödemeler felan bütce de cabası tabi bu ay hepsi bir araya geldi ve ayın 5 ne kadar yapmam gerek.o yüzden zonguldak üzeri planlama net yapamıyorum...ama kesinlikle samsuna gidip haletmem gereken işlerim var..orda sizi karsılayıp misafir ettikten sonra yola devam ederiz..iyi bir rehber değilimdir ama karadenizin her cukurunu da bilirim...umarım inşallah bir aksilik olmadan (mubarek gecede dua ediyorum )insallah gider ve keyfile geri döneriz...haberleselim beni sonn durumdan lütfen haberdar edin..0535 242 44 12

alex
30.July.2008, 02:22
ROS kardeşim görüsücez tabiki..belki boyabat tarafına ben katılamayabilirm ama seni bu sene gelip görücem emin olabilirsin...

HONEY
30.July.2008, 13:24
buna çok üzüldüm honey zevkli bir tatil yapacaktık hani artvin den beraber döncektik. hani sen demiştin, benim farlar iyi aydınlatıyor senin bir şey yaptırmana gerek yok. Neyse başka sefere beraber gezeriz. Takma kafanı

halduncuğum kısmet değilmiş :(

sizlerle beraber yol yapmak çok istiyordum karadeniz olmadı ama başka yerlere işallah yapıcaz :)

RoS
30.July.2008, 20:13
ROS kardeşim görüsücez tabiki..belki boyabat tarafına ben katılamayabilirm ama seni bu sene gelip görücem emin olabilirsin...

Valla abi inşallah görüşürüs benimde kendime göre işlerim olduğundan bi de hala oğlu evleniyor benim onlarda boyabattalar ayın 5 i aksamı işte düğünleri var bende 5 i oğlen arası gibi gitcem 6 sında köyde büyük yemekler verilecek :) 7-8 i gibide ordayım 8 i aksamı sinoptayım ayın 10 una kadar biras calıscam 11-12-13 falan boşum işte amanyaa ne anlatıyorum burda ben gelince bi şekjilde görüşcez tabi :)

rakursi
31.July.2008, 11:03
taaafun nerdesin
çık artık sakladığın yerden beya :cheesy:
kaldı şurda 2 gün
herkes açıklama bekliyo senden civanım :mrgreen:

alex
31.July.2008, 11:41
taaafun nerdesin
çık artık sakladığın yerden beya :cheesy:
kaldı şurda 2 gün
herkes açıklama bekliyo senden civanım :mrgreen:

:?tayfun kayıp arkadaşlar en son haberlere göre bir grup seyyar satıcın arasında kalmış şişman olan hıyar satıcısı ile aralarında büyük bir mücadele geçmiş (şişman amca bu durumdan memnun olduğunu belirtmiş medyaya :p)akibeti henüz belli değil:?:mrgreen: Ben dün görüştüm yol planı hakkında...sizinlede paylasalım..eğer zonguldak amasra boyabat gibi batı karadeniz yolu secersek cok yorucu ve uzun ayrıca yolların durumu vahim..bu yüzden sabah erken saatte ( 06.00) yola cıkılması ile eskişehirden gelecek arkadaşlarla adapazarı kavsağında bulusulup ilk mola yeri olarak bolu dağı uygun olacaktır..tosya merzifon yolu temiz ve keyifli olacaktır ve zaman tasarrufu sağlar..akşamına samsuna ulaşılıp (yaklasık 12 saatlik bir sürüş heh yol yapalım diyen arkadaşlarr...)okan abiyle buluşulup bende bir samsunlu olarak güzel bir ilk gün molası olacaktır...samsun il sınırı dedikmi işte asıl karedeniz başlıyor arkadaşlar...:cheesy:samsunda varış gecesi dahil etesi gün de kalınıp (samsunda hem ilkgün deniz ve gezi)ii bir dinlenme sonrasında sabah güneşiyle beraber ünye fatsa ve orduya kadar sürüş...tabi ünyede sabah kahvaltısı bolamanda köfte uzun saclnın yerinde harika tavsan kanı karadenizin maviliklerine bakarak yudumlamak nefis olacak...sonrasımı ..oooo?buraya kadar netleştirelim...:lol:

rakursi
31.July.2008, 11:59
TAAAFUNLA TİLİFONDA KONUŞTUM SABAH.
ALEX İN SÖYLEDİKLERİNİ SÖLEDİ.
AMA BEN GENE DE GENEL BİR DUYURU BEKLİYOM ONDAN.

3 GÜNDÜR 8 OLDUM DİYİP DURUYO ZATEN :p

jashuaa
31.July.2008, 12:06
murat abi rota gayet güzel gözüküyor. şimdi ben eskişehirden gelicem haluk abi de zonguldakta katılmayı düşünüyor. direk samsun derseniz zonguldağa girilmeycek böylece haluk abi size boluda katılabilir. bende şuan güzergahları inceliyorum. size adapazarından katılırsam eskişehir adapazarı bolu 287km ama ben direk eskişehirden boluya geçersem 198km. tabi yol şartlarınıda göz önünde bulundurmak lazım şayet bozüyük adapazarı yolu hiç mi hiç sevmiyorum.

jashuaa
31.July.2008, 12:07
gülay bu arada dün camp tüpü için 3 tane küçük boy kartuş aldım :cheesy:

rakursi
31.July.2008, 12:21
gülay bu arada dün camp tüpü için 3 tane küçük boy kartuş aldım :cheesy:

TAAAAM ÇİNGENEM
BU AKŞAM KOÇTAŞA GİDİYOZ TÜPÜ DE BİZ ALCAZ
TAVAYI KİM ALIYO PARMAK KALDIRSIN
BİZ 2 KİŞİYİZ EŞYALARI SIĞRIRAMIYOZ
Bİ YARDIM EDİN YAF :(

jashuaa
31.July.2008, 12:22
bide direk samsuna gideceksek senin sinop cezaevi olayı dönüşe kalacak.

rakursi
31.July.2008, 12:23
Moderötörümmmm
Uğurlama Partisi Var Mi 8)

haluka28
31.July.2008, 12:29
arkadaşlar tavayı ben getiririm. bu arada ben sizinle bolu gerede de buluşacağım. alında bir liste yapsak da kim ne getirecek gayet güzel olur.

haluka28
31.July.2008, 12:34
MALZEME LİSTESİ
KİM NE GETİRECEK

HALUKA28
1. TAVA
2. FOTOĞRAF MAKİNASI
3.

RAKURSİ
1.
2.

TAYFUN
1.
2.

JASHUAA
1.
2.

ARKADAŞLAR BU LİSTEYİ SÜREKLİ GÜNCELLERSEK DAH DÜZENLİ OLUR.

rakursi
31.July.2008, 12:39
HALUKA28
1. TAVA
2. FOTOĞRAF MAKİNASI
3.

RAKURSİ
1.FOTOGRAF MAKİNESİ 1 KÜÇÜK + 1 BÜYÜK + 4 TANE ŞARJLI PİL
2.BİR ALET ALDIM CEP TELEFONU ,MP3,ÇART CURT ŞARJ EDEBİLİYOZ.
3.KENE SPREYİ
4.YAĞMURA KARŞI NAYLON 8 ADET ORTA BOY
5.YAĞ VE BAHARAT SPESİYALİ
6.KAMP TÜPÜ
7.2 ADET KULAKTAN TAKMA LED IŞIK + 4 PİL
8.ÇOK AMAÇLI ÇAKI 2 ADET

TAYFUN
1.
2.

JASHUAA
1.1 ADET KULAKTAN TAKMA LED IŞIK
2.3 KAMP TÜPÜ GAZI

haluka28
31.July.2008, 12:43
HALUKA28
1. TAVA
2. FOTOĞRAF MAKİNASI
3. ÇOK AMAÇLI ÇAKI, AKÜDEN ÇAKMAK ÇIKIŞI
4. MP3 İÇİN HOPARLÖR

RAKURSİ
3.KENE SPREYİ
6.KAMP TÜPÜ

TAYFUN
1.
2.

JASHUAA
1.
2.

haluka28
31.July.2008, 12:52
Veysel Bu Kulaktan Takma Led Işik Da Nedir Abicim Ya

rakursi
31.July.2008, 13:04
Veysel Bu Kulaktan Takma Led Işik Da Nedir Abicim Ya

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=192070&productid=eaksatlpl1

budur ve çok faideli bi alettir
görüceksin :p

haluka28
31.July.2008, 13:22
Hoş Bişeymiş Sağol Gülay

çakır
31.July.2008, 14:00
haddime düşmeyerek; sadecec karadeniz turu yapacak olan arkadaşlar samsundan başlıyorsunuz sanırım sarp sınır kapısından geri dönerken mutlaka batı karadenize gitmelisiniz,sinop, amasra safranbolu , kastamonu gezilmeden bu tur yarım kalır.ets kültür turlarıda aynısını yapuıyor samsun sarp-sarp-samsun,sinop ,kastamonu ,amasra, safranbolu. ayrıca gezilecek yerler için turizm firmalrının kültür turlarındali yerler yeterli başka da yer yok,gerikalan kısım doğa harikası

jashuaa
31.July.2008, 14:15
HALUKA28
1. TAVA
2. FOTOĞRAF MAKİNASI
3.

RAKURSİ
3.KENE SPREYİ
6.KAMP TÜPÜ
7.2 ADET KULAKTAN TAKMA LED IŞIK + 4 PİL
8.ÇOK AMAÇLI ÇAKI 2 ADET

TAYFUN
1.
2.

JASHUAA
1.1 ADET KULAKTAN TAKMA LED IŞIK
2.3 KAMP TÜPÜ GAZI
3. birkaç boy anahtar tornavida ve lokma takımı.
4. çeşitli ebatlarda kesici malzeme
5. 2,5 x 2 metre ebatlarında tek parça naylon.
6. olta ve takımı :)
7. belki iç ısıtıcı bir iki içecek
8. kolay ateş ve mangak yakmak için yanıcı jel
9. ip
10. ledli kafa lambası
11. kendinden şarjlı el feneri
12. mp3 player(tafyunun tripod hopörleri unutmaması lazım) foto makinası.
13. bol miktarda kalem pil ve ince kalem pil.
daha başka talepler olursa karşılamak için elimden geleni yaparım.

haluka28
31.July.2008, 14:29
arkadşlar ben biraz sonra yola çıkıyorum ankaraya gidiyorum. cumartes günü geredede görüşmek üzere. hoşçaklaın.

jashuaa
31.July.2008, 14:51
hayırlı yolculuklar haluk abi.
arkadaşlar bende boluda katılıyorum size. eskişehir nallıhan mudurnu bolu güzergahını izlicem. siz istanbuldan kaçta çıkacaksınız boluda kaçta olursunuz??

rakursi
31.July.2008, 15:04
Taafunla Bugün Konuştuğumda Cmt Sabah 6 Da çikariz Dedi
Ama Kaçta Seninle Buluçcaz Taafun Bilir
Hesaplamalar Onda

jashuaa
31.July.2008, 15:08
tamam ben onla konuşurum 8)

jashuaa
31.July.2008, 20:18
ya bu tayfun nerlerde adam 3 gündür gözükmüyo :(
ya çok ciddi hazırlık yapio yada bize gazı verdi kaçtı :mrgreen::mrgreen:
şaka bi yana arkadaşlar hergün uğranacak bir kaç kapı çıkıyo yaa. bugün giresunlu bir arkadaş yolun üstüntedeki köylerine illa uğramamız için ısrar etti. bi sürü finduk ağacı varmış 8) kendisi orda olmucak ama siz illa ki gidin dedi. bide yine bu arkadaşın giresunda sahil yolunda amcasının pidecisi varmış onada illa gidin sizi doyursun dedi :x:x(bull bunu duymasın :mrgreen::mrgreen:)
onun haricinde ailemize yeni katılan dostmuz muhteremde (perioğlu) illa bizim köyede uğrayın size kuzu kessinler diyor (bull bunu hiççç duymasın gerekirse gezinin oraya kadar olan kısmına katıır döner :mrgreen::mrgreen:) hatta muhterem dostumuzun samsun merkezdede lokantaları varmış :cheesy::cheesy:
yani dostlar durum budur :mrgreen::mrgreen:

not : giresun taraflarında hava 1 haftadır kapalıymış doğru düzgün güneş çıkmıyormuş tedarikli olun.)

(bülent abicim inşallah bu takılmalarıma kızmıyorsundur.)

rakursi
31.July.2008, 20:27
valla taaafun tek ayak üstünde cezayı almayı hak kazandı bence:)
karadenizin dağlarında ona bu cezayı verip sonrada fotograflamak bana görev olsun:cheesy:

bize ara gazı verip kaçtı gibi geliyo bana da ama yapmaz,hatta yapamaz.
ofisini basar gene de buluruz onu.
yarın akşam bizde kalması için teklif yaptım . bakalım ısrarlarım işe yarayacak mı:mrgreen:

Tayfun
01.August.2008, 00:33
KENDİMİ KAYBETTİM HÜKÜMSÜZDÜR :?

Abi bune ya gün geçtikte 8 oldum stres oldum sinir oldum kurudum kaldım, 3 gündür giremedim siteye ne lanet bi şanstır ya bu pufffff.

Herşey mükemmel ama zamana karşıda yarışacak olmamız birçok hesabımı bozdu valla, benim zaman problemim olmadığı için (izin sürem 24 gün) ama 2 arkadaşımızın 10 ar gün olduğu için planlarımı bu 10 güne sığdırmak zorunda kaldım, farklı güzergahlardan konaklamalarıyla beraber birçok rota çıkardım ama vakit olayı herşeyi bozdu.

İlk planımda cumartesi sabahı istanbuldan çıkışla amasraya vararak orada 1 gece konaklama yapıp pazar sabah erkenden samsuna vararak okanla buluşup o günü ve geceyi orda geçirecektik, pazartesi sabahı hareketle günü ikiye bölerek ordu ve giresunu gezip gece trabzona özellikle uzungöle varıp kamp kuracaktık, salı sabahı muhteşem uzun göl manzarasıyla uyanıp öğleye kadar keyif yaptıktan sonra sümelaya tırmanarak kültür gezimize devam ederek günümüzü bitirip geceleyecektik çarşamba sabahı rizeye varıp gezilecek yerleri gezdikten sonra akşam konaklamadan artvine varacaktık, gezinin en ağırlıklı kısmı burası olacak çünki doğa gerçekten çok cömert, gezilecek yerleri görüp sarp sınır kapısına dayandıkmı karadeniz gezimizin benim için ilk geri dönecekler için son etabı bitmiş olacaktı, cumartesi sabahı geri dönecekleri yolcu edip ben haluk abi ve veysel akdenize doğru direksiyon kırmak üzere özgür olacaktık ve plansız bir şekilde devam edecektik.

Ama dediğim gibi zaman olayı herşeyi mahfediyor, zonguldaktan samsuna kadar olan karadeniz sahil yolu bol virajlı olduğu için gidilmesi çok uzun sürüyor, okanda bu yönde uyarılar yaptığı için gezinin rotasını mecburan değiştirmek zorunda kaldık.

Son plan ise birincisine göre sadece zonguldak samsun arası olmayacak, istanbul çıkışla direk samsuna giderek vakit kaybetmeden gezimizi başlatacağız.

CUMARTESİ SABAH 6 HAREKET İLE AKŞAM SAMSUNA VARIŞ VE KONAKLAMA.
--------------------------------------------------------------------
PAZAR GÜNÜNÜ OKANLA KÜLTÜR TURU VE GECELEME.
PAZARTESİ SABAH HAREKET İLE TRABZONA VARIŞ VE SÜMELA, SERA GÖLÜ VS.. GEZİP UZUNGOLDE KONAKLAMA.
SALI SABAH HAREKETLE RİZEYE VARIŞ, RİZE KÜLTÜR TURU VE YAYLALARIN BİRİNDE KONAKLAMA.
ÇARŞAMBA SABAH ARTVİNE HAREKET İLE PERŞEMBE VE CUMA GÜNÜ ŞEHİR VE YAYLA GEZİLERİ SARP SINIR KAPISINA VARIŞ İLE KONAKLAMA.
CUMARTESİ SABAH GERİ DÖNECEK OLANLARI UĞURLAMA.

SONRASINDA BEN HALUK ABİ VE VEYSEL ÖZGÜR OLACAĞIZ, HARİTAYI ÖNÜMZE KOYUP DOĞuDAN KAFAMIZA GÖRE BİR ROTA ÇİZİP AKDENİZE ULAŞACAĞIZ, DOĞUDA BİNGÖLE UĞRAYABİLİRİZ HALUK ABİ İÇİN, BEN URFAYA MATEMMATİK ARKADAŞIMIZI ZİYARET ETMEK İSTİYORUM. AKDENİZE VARINCA GERİSİ ZATEN KOLAY, EGEYİ GEÇİP İSTABNULA AYAK BASACAĞIM YALNIZ OLARAK :p

haluka28
01.August.2008, 10:33
merhaba arkadaşlar sağsalim dün gece saat 12 de ankaraya vardım. yarın sabah görüşmek üzere.

rakursi
01.August.2008, 10:42
biz de sabah 6 da yollara düşüyoruz taafunumla
hadi hepimize iyi buluşmalar diiiiimmm:cheesy:

haluka28
01.August.2008, 10:53
sanırım 8-9 gibi szinle gerede de buluşuruz.

jashuaa
01.August.2008, 12:32
tayfunum deli zabitim programı çok güzel yapmışsın ellerine sağlık. benide akdeniz kısmına dahil etmişsin ama o kesin diil sölim. yani daha doğrusu artvine kadar olan kesimde ki süreye bağlı. şirketten aramazlarsa sorun çıkarmazlarsa devam edebilirim. ama dön diyebilirlede :cry:

vatansever
01.August.2008, 14:17
arkadaşlar yolunuz açık olsun.ALLAH kaza , bela ve arıza vermesin....Amin

çakır
01.August.2008, 14:46
arkadaşlar yolunuz açık olsun. kazasız belasız yolculuklar dilerim. gezinizin rize ayağında çamlıhemşinde zilkaleyi ,şelaleri ve konaklamak içinde ayder yaylasını tavsiye ederim doğanın tüm renkleri ve güzellikleri orada hayırlı yolculuklar

veritas
01.August.2008, 15:11
Arkadaşlar yolunuz açık olsun. Bu arada Havza-Samsun yolunda bazı noktalarda yol-yapım çalışmaları var. Gelirken tam olarak kaçıncı km'de olduğuna dikkat etmedim ama 2km'lik bir kısım var ki fazlasıyla sallıyor aracı. Motorumu aldığımda sizlere katılmak dileğiyle, Allah kazasız belasız sürüşler versin hepinize...

bilgihan
01.August.2008, 15:23
İyi yolculuklar...kazasız ,sorunsuz bir gezi olur umarım..

Eğlenceniz bol olsun..

rakursi
01.August.2008, 15:27
dönüşte bu geziyi kutlicaz arkadaşlar :p
parti isterem 8)

çakır
01.August.2008, 15:30
bizlerde dönişünüzü bekliyor olacağız. çünki anlatacak çok şeyiniz olacak

kıvılcım
01.August.2008, 15:32
arkadaşlar yolunuz bahtınız açık olsun allah kazadan beladan nazarlardan korusun

jashuaa
01.August.2008, 15:38
arkadaşlar yolunuz açık olsun.ALLAH kaza , bela ve arıza vermesin....Amin

arkadaşlar yolunuz açık olsun. kazasız belasız yolculuklar dilerim. gezinizin rize ayağında çamlıhemşinde zilkaleyi ,şelaleri ve konaklamak içinde ayder yaylasını tavsiye ederim doğanın tüm renkleri ve güzellikleri orada hayırlı yolculuklar

Arkadaşlar yolunuz açık olsun. Bu arada Havza-Samsun yolunda bazı noktalarda yol-yapım çalışmaları var. Gelirken tam olarak kaçıncı km'de olduğuna dikkat etmedim ama 2km'lik bir kısım var ki fazlasıyla sallıyor aracı. Motorumu aldığımda sizlere katılmak dileğiyle, Allah kazasız belasız sürüşler versin hepinize...

İyi yolculuklar...kazasız ,sorunsuz bir gezi olur umarım..

Eğlenceniz bol olsun..

arkadaşlar yolunuz bahtınız açık olsun allah kazadan beladan nazarlardan korusun

hepinize temennileriniz için sonsuz teşekkürler arkadaşlar.

doğan
01.August.2008, 16:45
Hepinize iyi yolculuklar. dikkatli gidin. yavaş gidin. uykusuz yol yapmayın. sağ salim gidin dönün. sonrada bize maceralarınızı anlatırsınız. Hayırlı yolculuklar.

ustacik1973
01.August.2008, 19:00
merhaba arkadaşlar ben mustafa
kahraman marşatan gecerken buralardan bizide sevindirin bari
urfaya kadar gelirseniz maraşa dondurma yemeye buyurun
düşünürseniz 05369249762 benim tel her an açık
gece gündüz
hem belli olmaz allah göstermesin ihtiyacınız olabilir burada
bir regal kardeşinizde maraşta var
uğrarsanız dondurmalar benden
nnnnnnnn

kaanka
01.August.2008, 19:50
Arkadaşlar hayırlı yolculuklar... Kendinize dikkat edin, zaman kısıtlı diye aman acele etmeyin....

X__utku__X
01.August.2008, 20:17
hepinize hayırlı yolculuklar.kazasız belasız gidin dönün inşallah.sorunsuz sıkıntısız yol yaparsınız inşallah.

Tayfun
02.August.2008, 00:53
Evet arkadaşlar gece saat 00:46 bütün hazırlıklarımızı bitirmiş halde sabahaın olmasını bekliyoruz artık. Motorum haldunların garajında yüklü vaziyette bekliyor gün ışığını, tüm planlar tamam buluşma noktaları belli, doğan güneşle beraber yollara vuracağız kendimizi, hepinizi seviyoruz arkadaşlar ve önümüzdeki senenin planları tez yapıla diyorum.

polo
02.August.2008, 11:56
arkadaşlar yolunuz bahtınız maceranız hayılı olsun kazasız belasız güzel günler dilegimle (bize talih izin verirse bir gün niye olmasın)....turla ilgili mesajlarınızı bekleriz

yanlizkurt
02.August.2008, 22:15
Evet arkadaşlar gece saat 00:46 bütün hazırlıklarımızı bitirmiş halde sabahaın olmasını bekliyoruz artık. Motorum haldunların garajında yüklü vaziyette bekliyor gün ışığını, tüm planlar tamam buluşma noktaları belli, doğan güneşle beraber yollara vuracağız kendimizi, hepinizi seviyoruz arkadaşlar ve önümüzdeki senenin planları tez yapıla diyorum.

ewet kardeşim sabahın ilk ışıklarıyla çıktığınız yoldan gidişiniz olurda dönüşünüz tez olur İNŞALLAH uğurlamaya gelemiycem sanırım ,hepinize hayırlı yolculuklar KARDEŞLERİM dikkatli olun sürrat yapmayın,sıkı giyinin üşütmeyin ,sağa sola bakarken yavaşlayın öyle bakın, durun bi dakka ya bu rol benim değil ki sizin ANNE _ BABANIZ nerde kardeşim :))
Kendi adıma konuşayım bende sizi sevırim YOLDAŞLAR kensinize iyi bakın bizi habersiz bırakmayın

FİLİZ DERDİNDE,OLMAYAN ( AĞAÇ ) ODUNDUR

foreman
03.August.2008, 22:00
hadı bakalım gezgınler...
ılk fotoları dort gozle beklıyoruz...

X__utku__X
03.August.2008, 22:06
doğu karadenizde bi hafta boyunca aralıklarla sağanak yağmur olcakmış.inşallah bizimkilere denk gelmez.

veritas
04.August.2008, 01:16
Arkadaşlar az önce Murat, Tayfun, Gülay ve eşi, Veysel, Haluk, Okan Abi ve eşiyle beraberdik. Benim için nasıl bir mutluluk olduğunu tahmin bile edemezsiniz. Beni unutmayıp aradıkları için de ayrıca mutluğum. Yalnız en üzücü kısım ise arkalarından gözlerim dolu bir şekilde el sallamamdı.:( Allah hepsini kazadan beladan korusun ve korumaya devam etsin.

kaanka
04.August.2008, 10:10
Dün akşam Tayfun beni aradı Samsun'da Okan abinin yanındalarmış ,keyifleri yerindeydi. Sabah Ordu'dan geçecekler miş,sen memlekete geçtin mi diye sordu benim izin bu hafta sonu başlayacağı için arkadaşları misafir etme fırsatını kaçırdım...:cry:
Tekrar hepsine hayırlı yolculuklar iyi eğlenceler diliyorum… <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>

kıvılcım
04.August.2008, 17:06
inanırmısınız devamlı gözüm hava durumunda inşallah gönüllerine göre bir tatil olur allah kazadan beladan nazarlardan korusun

vatansever
04.August.2008, 18:10
arkadaşlar saat 18:12 ve şu anda gülayla konuştum.ünyeye doğru gidiyorlarmış.hepsinin sağlık ve moral durumları iyi.çok mutlu ve neşeliler.motorların durumuda gayet iyiymiş.bir fırsatını bulurlarsa birkaç foto yollayacaklar bize.Allah ım onları korusun....

haluka28
07.August.2008, 21:53
merhaba arkadaşlar şu anda rize çayelindeyiz. bu gün yağmuru yedik ben donuma kadar ııslandım sanırım. acayip komik bir haldeydim gülay resimleri çekiyodu. tayfun hariç hepimiz birer kere motorları yatırdık ama çok önemli bişi yok. ama özetle hayatımızın sonuna kafdar unutamayacağımız bir gezi olur. resimler daha sonra birazcık bekleyeceksiniz. görüşmek üzere haoşçakalın.

rakursi
07.August.2008, 22:01
http://img119.imageshack.us/img119/9694/dscn8599lx1.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/2158/dscn8470zt0.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/7745/dscn8706cn6.jpg
http://img119.imageshack.us/img119/443/dscn8744mw8.jpghttp://img119.imageshack.us/img119/6755/dscn8460cw3.jpg

rakursi
07.August.2008, 22:14
http://img292.imageshack.us/img292/8388/dscn9050gz7.jpg
http://img292.imageshack.us/img292/8750/dscn8969kz8.jpg

http://img119.imageshack.us/img119/7494/dscn9066mm8.jpghttp://img49.imageshack.us/img49/8760/dscn8779ef0.jpg

jashuaa
07.August.2008, 22:16
allahım yağmurda motor kullanmak ne büyük zevkmiş yaa :p:p
gezimizin altıncı gününde uzungöle çıkarken ilk yağmurumuza yakalandık :p allahtan tedarikli olduğumuzdan pek ıslanmadık. herşey çok güzel gidiyo hiç bi yaramazlık yok. artııı ben buraya hasta oldum dönmemeyi düşünüyorum :p
selametle 8)

perioğlu
07.August.2008, 22:27
resimleri bizlerle paylaştığınız için teşekkürler umarım tatiliniz böyle güzel bir şekilde sonlanır sizlere iyi eğlenceler akadaşlar ama eğlenceyede fazla dalıp akın oralara yerleşeyim demeyin çabucak gelinde istanbuldada biraz hareket olsun yaaa
burası ölü gibi kimsede tık yok
2 haftadır buluşma bile yok

X__utku__X
08.August.2008, 00:56
Resimler çok güzel.Bundan güzel tatil olamaz.

ustacik1973
09.August.2008, 20:17
arkadaşlar nerdesiniz bilmiyorum ama tekerinize taş gelmesin inşallah
yolunuzu maraşa doğru çevirirseniz burada bekleriz sizi
talı bir mola için beklerizok kendinize iyi bakın kahraman maraştan mustafa sağlıcakla kalın

RoS
10.August.2008, 00:14
yok abilerim ben bu işinizi sevmedim yahu ben buna karadeniz turuda demem :) :p samsundan doğru geleydinizya sinopada alla alla :) cıx valla hiç olmamıs neyse genede iyi gesionuz hadin bakalım inşallah başka sefere görüşmek üzere :) bu arada alex abi sen sinopa gelecem gelecem diordun sendende bi haber alayım ben :) tayfun abi bi ara da seni aradım telefonu acmadın ya musait deildin ya da motorun ustundeydin o yuzden duymadın herhalde neyse yolunuz acık olsun tekerinize taş değmesin :)

delibeygir
10.August.2008, 00:28
bizimkilerle 2-3 saat önce konuştum artvin hopadalarmışyarın mojo haldun ve rakursi gülay dönüşe geçiyolar delizabit tayfun,jashuaa veysel,haluka28 haluk abi yola devam ediyolar.

Buarada dikkatimi çekti bizim serseri motorcular gidecek diye akçaabatlılar kaçmış galiba tabelada nüfus hanesi boş :? :mrgreen:

shopar
10.August.2008, 03:07
ah ah resimlere bakınca ve henüz burda eklenmemiş nice resimleri bildikçe gelmek isteyip gelemedikçe kahroluyoruuuuum,tayfunum zabitim yine ekibin maymunluğunu ön sırada götürüyor,artvınde öğretmen evındeler bu gece,hepsi birer yayla balı olmuş durumda o yayladan bu yaylaya yayılıyorlar devrılıyorlar ama çok mutlular,onların mutluluğuyla mutlu olmak tek teselli,allah kazasız belasız dönüş eylesin hepicinizee canlarım beniiim

Tayfun
11.August.2008, 00:47
Evettttt arkidişler karadeniz etabımız bugün itibariyle son bulmuş durumda. 11 ağustos 2008 akşam 23:00 itibariyle erzincandayız ve burada geceliyoruz, gezimiz gerçekten 10 numara geçiyor, bu kadar çok şeyi bir arada yaşamak gerçekten bizim için en güzeli oldu sanırım, ömrümüz boyunca sıkılmadan anlatacağımız bir deneyim yaşadık ve yaşıyoruz. Dün sabah gülayları gönderdik, 2 günde ancak geri dönebilecekler ve geldiklerinde iyi ağırlayın onları, gülay resimleri siteye 1 haftada ancak atar, resimleri görmekle yaşamak çok farklı şeyler sakın bunuda unutmayın. Birlikteyken her günün sonunda gülayın söylediği bir söz vardı "hergün yeni bir son nokta yaşıyoruz" son noktalarımız hiç bitmedi biteceğide yok valla :p şimdilik bu kadar yeter size, resimli ve anlatımlı açıklamalarımız bekleyiniz efenim bayyyy :p

rakursi
12.August.2008, 09:51
biz geldikkkkkkkkkk8)
8 gün yolculuk edip 2 gün ,14 saat motor kullanarak evimize döndük nihayet.
ama aklımız gönlümüz karadenizde kaldı arkadaşlar.
her gün başka bir güzellik , her gün başka macera yaşadık.
para versek bu kadar keyiflisini yaşayamazdık.
zihnimde onlarca anı var hala sımsıcak:mrgreen:

elimde 1000 i aşkım fotograf var. nasıl yükleyeceğimi düşünüyorum.
birini tutup bu işi ona yıksam mı acaba :p

biz yokken toplanmamışsınız diye şikayetler geldi telefonla taaa oralardan.
eee bize bir karşılama toplantısı yapsanız diyorum bu hafta ne dersiniz ?

okan
12.August.2008, 10:20
sağsağlim dönmüşsünüz .. anlatacak bir çok anı ve maceranız vardır şimdi ... biz de bunların içerisinde yer alabilirsek ne mutlu ...karadenize yolu düşen arkadaşları elimizden geldiğince ağarlamaya çalışırız.. tüm arkadaşlar çekinmeden irtibata geçebilirler...

shopar
12.August.2008, 10:23
8)hoşgeldiniiiiz,sabırsızlıkla beklıyoruz maceraları ılk taksıt sızden kalanıda veysel ve tayfundan alıcaz:)
ve bız o kadar resmın bı tanesını bıle kaçırmamak adına galıba sızde alıcaz solugu hele bır dınlenın bakalım:D

carvalho
12.August.2008, 10:24
Hoşceldinuz uşaklar :)

rakursi
12.August.2008, 10:26
sağsağlim dönmüşsünüz .. anlatacak bir çok anı ve maceranız vardır şimdi ... biz de bunların içerisinde yer alabilirsek ne mutlu ...karadenize yolu düşen arkadaşları elimizden geldiğince ağarlamaya çalışırız.. tüm arkadaşlar çekinmeden irtibata geçebilirler...

sevgili okan sizi tanımak çok büyük keyili haldun ve benim için:mrgreen:
bizi gerçekten çok iyi ağırladınız. istanbula yolunuz düştüğünde ilk hedefiniz bizim evimiz olsun.8)
2 gün boyunca bizi yalnız bırakmadın ve motorcu dostlarınla tanıştırdın.
onlar da çok keyifli insanlar.
binlerce teşekkür 8)8)8)

daha yazacak çok şey var ama ben hala yol yorgunuyum:mrgreen:

kıvılcım
12.August.2008, 10:35
hoş geldiniz baya bir eksikliginiz fark edildi özletiniz kendinizi

rakursi
12.August.2008, 10:41
hoş geldiniz baya bir eksikliginiz fark edildi özletiniz kendinizi

inanın biz de sizi çok özledikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:cheesy:

delibeygir
12.August.2008, 15:06
hoş gelmişsiiiiiiiiiiiiiiiiiz bacım özlettiniz kendinizi yaf neyse dinlenin birazda uğrayacam yanınıza

HONEY
12.August.2008, 23:03
hoşgeldiniz bayraktar ailesi

1 - sizi özlemedim
2 - resimleri hiç merak etmiyorum yayınlamayın lütfen
3 - hiç kıskanmadım

mojo
12.August.2008, 23:54
herkese merhaba,
yazı yazanlara takip edenlere telefon açanlara teşekkürler, hem motor üzerinde olmak hem de karadeniz de olmak gerçekten çok mutluluk verici bir olaydı. Geziye katılan arkadaşlarada çok teşekkürler. Kesinlikle kanına motor tutkusu işlemiş herkesin uzun bir yol hikayesi yaşaması gerekiyor. Samsundan sevgili okan, eşi ve diğer motorcu arkadaşların misafirperverliğine ayrıca teşekkür ederiz. Yollarda bize, hiç tanımadıkları halde çay ısmarlayan, yemek yediren, motorlarımız konusunda teknik bilgi isteyen karadeniz insanına da teşekkür ederiz. Her türlü kahrımızı çekip hiç bir ciddi sorun çıkarmayan emektar regallere de teşekkürler . Kısacası bu tür deneyimi yaşamanız lazım. (3350 km yol yaptık 10 günde) Müthiş bir deneyimdi.

BULL
13.August.2008, 00:19
hoşgeeeldiniz kardeşler...