PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : en sonunda yakalandık

dd100e
04.August.2008, 16:24
merhaba arkadaslar ben 15 yasındayım yazlıkta 100lük rr im ile geziyorduk arkadaslarımdada atv vardı yeniçiftlik köyüne doğru seyir halin deydik ileride çevirme vardı jandarmalar hepimizi çevirdi motorumu bağladılar ve para cezası yazdılar [smilie=greencolorz: babam motoru almamayı düşünüyo

kıvılcım
04.August.2008, 16:57
çok geçmiş olsun ceza neye yazıldı plakayamı yoksa hüviyetemi motoru almasa bile ceza yazıldıgı için ödenmek zorunda kalırsın

cecito
05.August.2008, 00:40
cok cok gecmiş olsun arkadaşım..:|

X__utku__X
05.August.2008, 00:55
arladaşım geçmiş olsun.baban motoru nasıl almayı düşünmüyo.park sürekli para yazıyo ona göre.bide o masraf çıkmasın başınıza.bence biran önce almalı baban motoru.

bozkurt
05.August.2008, 09:00
Bence baban kızmasın,bunun böyle olacağı ergeç belli idi.Sende biliyordun.Dimi?
Neyse öpülmüş gözün davası olmaz.Bir an önce almanızı tavsiye ederim.
Çok daha büyük ceza alırsınız.
Sağlıcakla kalın.

kaanka
05.August.2008, 10:09
Çok geçmiş olsun... Umarım kısa zamanda baban motoru alır, nede olsa zararın neresinden dönersen kardır...

police96
05.August.2008, 11:07
Çok geçmiş olsun. İnşallah baban bir an önce alır motorunu.

çok geçmiş olsun ceza neye yazıldı plakayamı yoksa hüviyetemi motoru almasa bile ceza yazıldıgı için ödenmek zorunda kalırsın
<!-- / message -->

kıvılcım Abi sürücü belgesiz araç kullanmak ile ilgili yapılan işlemlerde ehliyetsiz araç sürücüsü mahkemeye sevk edilir. Sürücünün cezasını mahkeme yazar. O da bildiğim kadarıyla 710.00 YTL. Sürücü aynı zamanda araç sahibi değilse de Karayolları Trafik Kanunu'nun 36. maddesine (Sürücü belgesiz araç kullanmak ve sürülmesine izin vermek) göre aracın plakasına 237.00 YTL ceza uygulanır. Sürücü aynı zamanda araç sahibi ise bu ceza uygulanmaz.
Kusura bakmayın sadece herkes bilsin istedim. 4 yıllık bir trafikçiliğim var ister istemez. Yoksa size birşey öğretmeye veya sizin yanlışınızı düzeltmeye çalışmıyorum. Bu bana düşmez. Ben sizden küçüğüm sonuçta. Yanlış anlaşılmak istemem. Saygılarımla ABİ.

ardi
05.August.2008, 12:07
geçmiş olsun kardeş

gençer
05.August.2008, 18:32
sürücü belgesiz araç kullanmak ile ilgili yapılan işlemlerde ehliyetsiz araç sürücüsü mahkemeye sevk edilir. Sürücünün cezasını mahkeme yazar. O da bildiğim kadarıyla 710.00 YTL. Sürücü aynı zamanda araç sahibi değilse de Karayolları Trafik Kanunu'nun 36. maddesine (Sürücü belgesiz araç kullanmak ve sürülmesine izin vermek) göre aracın plakasına 237.00 YTL ceza uygulanır. Sürücü aynı zamanda araç sahibi ise bu ceza uygulanmaz.
.

bilgilendirme iyi oldu. ehliyetsiz kullanmanın cezası olduğunu herkes biliyor ama bu cezayı mahkemenin verdiğini ve araç başkasına ait ise kullandırana da ceza verildiğini bilmiyordum. öğrenmiş oldum . sağol.

dhnsyd
05.August.2008, 21:23
geçmiş olsun...