Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Raptor Kaza Tır Gibi Aracız Yahu :(

Kisstanbul
25.August.2008, 23:43
Evet arkadaşlar başta söylemek istiyorumki kazadan sonraki arayıp sormanız beni çok duygulandırdı.Sizler gibi olağanüstü insanlarla aynı ortamı paylaştığıma ve tanıdığıma binlerce kez şükürler olsun.Şimdi gelelim kazaya;

Kaza Çerkezköy cezaevi kavşağındaki ışıklarda meydana geldi. Kırmızı ışık yanarken ben bekliyordum yol boştu arkamdan gelen araç 10 metre fren yapmasına rağmen bana çarpış ortalama 110-120 arasıymış. Dayı güneşten dolayı yolu göremeyip bana arkadan bindirdi. Kuzen arkamdan fırlayarak benim önüme düşmüş bu sırada boynunu aynaya çarptığı için boynunda ufak kesilme meydana gelmiştir. Tehlikeli bir durum söz konusu değildir. Ben ise motorla 1-2 metre, motorsuz 9 metre takla atarak şeridin ilerisine gitmişim ki; Allahtan o şeritten araç gelmiyordu birde o bindirirdi bana.
Şuan ki sağlık durumum sol kalçada cizikler ve sol topuğumun üzerine basamama gibi şikayetlerim var ama 2 defa hasteneye gitmeme rağmen kas gevşetici verdiler. Yat dinlen dediler ama kimse yatmam için rapor vermedi şirket 1 güne 3 kesiyor bu sırada :( hadi hayırlısı...

Motora gelince çaydanlıkmı cezvemi bilmiyorum ama kaza anında pert oldu herhalde dedim ama sadece arka çamurluğumda biraz yamulma ve plakalığım tekerle çamurluk arasına girmiş ve sol ayna kırılmış başka bir sorunu yok gibi gözüküyor şimdilik....

Cezalara gelince yetersiz ehliyetten 690 ytl para cezasına çarptırıldık. 2 gün sonra ehliyet alıyoruz yaaa... Bütün evraklar karakolda birde o beni deli etti.

http://img293.imageshack.us/img293/9069/foto463pt2.jpg

Olay yerinden ilk görüntü..

Bana vuran arabanın radyotor ikiye ayrılmış cön cam patlamış yüyür aksamında kırıklar oluşmuş..
Yuhh dedim bizim çinli karete yaptı sanki.. Kimse inanmıyor benim motora vurupta bu arabanın bu halde olduğuna ve benim motorda birşey olmamasına...

Dip Not:Bu sırada beni arayan aramayan herkese çok çok ama çok teşekkürler yanıma gelmek istemeniz bile bana gerçekten sizler gibi insanlarla arkadaşlık yaptığım için onur ve gurur verdi... Hiç birinizin başına bu olaylar gelmesin ..

yenikoylu_ua
26.August.2008, 00:02
Kardeşim tekrar geçmiş olsun resimlere bakınca olayın vehameti dahada belli oluyor.Allah korumuş çok ucuz atlatmışsınız sağlığınız için duacıyız inşallah son kazanız olur

BULL
26.August.2008, 00:04
büyük geçmiş olsun kardeşim...

yetersiz ehliyetten cezayı sana kestilerde arkadan vurana ne ceza kestiler merak ettim doğrusu...

Kisstanbul
26.August.2008, 00:05
onunda sigortası yokmuş birde hızdan ceza yedi ....

Airbrush
26.August.2008, 00:09
cok geçmiş olsun,allah korumus.

yenikoylu_ua
26.August.2008, 00:12
Eeee trafik sigortası yoksa motorun masrafını kendimi karşılıcak.Senin ehliyetinin olmaması sadece ceza gerektiriyo yapılan kazalarda ceza kesildikten sonra normal prosedür izleniyo yani suçlu olan tarafın sigortası masrafları karşılıyo hiç konuştunuzmu diger şöförle

Kisstanbul
26.August.2008, 00:13
Konuştuk abi diğer masraflar şoför karşılıcak işin garibi kaskosu var sigortası yok adamın ...

yenikoylu_ua
26.August.2008, 00:16
Aman iyibari.ya o trafik sigortası genelde unutulur çünkü hatırlatması yok kaskoda acenteler genelde arar haber verir unutmazsın

huysuz
26.August.2008, 00:27
Büyük geçmiş olsun fotoğraflara bakınca tuhaf oldum, böyle bir kazadan ufak sıyrıklarla atlatmış olma inanılmaz. Verilmiş sadakan varmış.
Umarım hiç kimse ufakta olsa kaza yaşamaz.

HONEY
26.August.2008, 01:20
Canım Orkuncuğum tekrar geçmiş olsun işallah son kazan olur

Sana ve kuzenin daha kötüo olabilirdiniz allah sizi korumuş

perioğlu
26.August.2008, 07:19
çok geçmiş olsun kardeşim allah korumuş

rakursi
26.August.2008, 08:40
orkun çok geçmiş olsun , dün sana facebooktan yazdım ama sanırım meşguldün bakamadın.
kaza yaptığın için o sabah hepimiz çok üzüldük hakikaten.
bir dahaki sefere bizimle geldiğinde , tek başına dönmek yok sana :mrgreen:
bırakmayız 8)

carvalho
26.August.2008, 08:50
Orkuncum, çok büyük geçmiş olsun. Kuzenin Ali'ye de geçmiş olsun, acil şifalar... Resim gösteriyuor ki olay sandığımdan da büyükmüş.

Moralini bozma kardeşim, sen bize lazımsın...

ardi
26.August.2008, 08:50
çok geçmiş olsun kardeş allah korumuş inşallah bi daha böyle bişey yaşamzsın

doğan
26.August.2008, 09:30
Tekrar geçmiş olsun. bu hale gelen bir arabadan küçük sıyrıklarla kurtulmanız mucize gibi bişey. Allah korumuş her ikinizide. İnşallah bidaha böyle şeyler yaşamayız.

kıvılcım
26.August.2008, 09:56
orkun ve ali çok çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış olaydan ucuz kurtulmuşunuz ömrün boyunca anlatacagın en büyük kaza bu olur inşallah yahu siz bize lazımsınız en kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz sizi

kaanka
26.August.2008, 09:57
Kardeşim tekrar çok geçmiş olsun, kuzenine ve sana acil şifalar...
Gerçekten ucuz atlatmışsınız, umarım son kazan olur...

bozkurt
26.August.2008, 10:20
Orkun kardeşim büyük geçmiş olsun.Yeğenini ve seni Allah korumuş.
Şimdi sana naçizane tavsiyelerim var.
Öncelikle ayak topuğundaki ağrılar için özelemi gidersin,yoksa başka bir doktoramı gidersin git lütfen ve detaylı araştırma yaptır sonra başka bir hastalık oluşmasın.
Rapor almaya çalış.(Nasıl olur bilmem ama!!!)Mutlaka dinlenmen lazım.
Motorun şasisine baktır.Depoyu söküp alt şaseyi kontrol ettir.Gidona varıncaya kadar.
En son olarak Allah sağlık versin.Tekrar geçmiş olsun.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.

agresus
26.August.2008, 11:11
Haydaaaa... Çok büyük geçmiş olsun... Mevlam'ın sevdiği kuluymuşsunuz vesselam... Allah Cümlemizi beterinden saklasın, .başka kaza elem kederde vermesin inşallah... Kendinize iyi bakın... Yiğenede selamlarımı ilet... Daha kıyıköy sahilde büfe aççassss; suyu 3 liradan kitliycesss... :) Amman dikkat edin... Selametle..

kawa500
26.August.2008, 12:01
çok büyük geçmiş olsun....en boş anıdır insanın durduğu zaman....Allah sizi korumuş....

okan
26.August.2008, 13:07
geçmiş olsun Orkun... ucuz atlatmışsınız...bayaa ciddi bi durum gibi gözüküyor...allah tekrarını göstermesin...

MEHMETONUR
26.August.2008, 13:38
Geçmiş olsun, gerçekten ucuz atlatmışsınız. allah beterinden korusun.

wkemal
26.August.2008, 13:41
çok geçmiş olsun en büyüygü bu olur inşallah

X__utku__X
26.August.2008, 13:49
Abi ikinizede çoook geçmiş olsun.Bende çok korkarım ışıklarda dururken arkadan biri gelcek çarpcak diye.En büyük kazanız bu olsun.bu arada sisybarda yamulmuş gibi geldi bana.

yeşilkapak
26.August.2008, 13:58
Geçmiş olsun orkun kardeşim resime bakınca kazanın boyutu gerçekten kötü görünüyo allah seni ve kuzenini korumuş büyük geçmiş olsun...

emresahin
26.August.2008, 15:19
geçmiş olsun ...çok üzüldüm ..size bişey olmaması tek teselli...geri kalan hallolur...

emrahkucukgirgin
26.August.2008, 16:39
aman deyim sana

valla çok geçmiş olsun, hafife almış gibi gözüküyorsun ama bence çok ciddi bir kaza geçirmişsin. çok çok geçmiş olsun, bu ilk ve son olsun.

alydosh
26.August.2008, 17:48
Herkese iyi dileklerinden dolayı teşekkürederim iş yerindeki yoğunluk yüzünden biraz geç oldu cvb vermem kusura bakmayın tekrar tşkür ederim ....

kawancha
26.August.2008, 18:23
çok büyük geçmiş olsun
verilmiş sadakan varmış

foreman
26.August.2008, 21:25
orkun buyuk gecmıs olsun kardesım...
gercekten cok cıddı bır kaza atlatmıssın...
umarım en buyuk ve son kazan bu olur...

bu arada sunu soylemek ısterım.sana carpan aracın trafık sıgortası yoksa işin zor.
kaskosu olsada bu senı ılgılendırmez.cunkı kaskosu aracın kendısını oder.senın motorunu odemez...
sen arac sahıbını yanlız bırakma.motorununun her yerını kontrol ettır ve detaylı bır ekspertız yaptır.odemeyı pesın al...
bununla ılgılı bı sıkıntı yasarsan buradan paylas.bakalım neler yapabılıyoruz...
tekrar gecmıs olsun...
aramızda olman kadar guzel bısı yok...8)

alexandros
26.August.2008, 21:44
dostum çok büyük geçmiş olsun

ekselans
26.August.2008, 23:06
kardeşimo sisi bar öyle kolay o hale gelmez.git kuyruk sokumunun filmini çektir sonra o sana çektirmesin .kardeşim allah korumuş geçmiş olsun..hee bu arada sadaka limitin dolmuş yükle biraz

RoS
26.August.2008, 23:42
valla hakketen Allah korumuş cok gecmiş olsun...

cuneyt
27.August.2008, 00:31
Kardeşim büyük kaza, çok geçmiş olsun. Umarım kimsenin başına böyle bir şey gelmez. Allah hepimizden uzak etsin. Yapabileceğimiz birşey varsa haberimiz olsun, kendine dikkat et...

Kisstanbul
28.August.2008, 17:02
Hepinize çok ama çok teşekkürler ...
İyi ki hayatımda varsınız...
Kazadan çıkarttığım en büyük ders = Kırmızı ışıkta durma...! ( Ambulanstaki adamlar,karakoldaki polisler ve savcı aynı şeyi söyledi bana neden kırmızıda duruyordunki yol boşmuş geçseydin yaa..)
Off güzel yurdum offf.

kıvılcım
28.August.2008, 17:09
allah bir daha hiç birini göstermez inşallah

vatansever
28.August.2008, 17:52
kardeşim daha yeni okuyorum.gerçekten çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.

wkemal
28.August.2008, 17:55
çok geçmiş olsun kardeşim

aidikurt
29.August.2008, 00:39
canım kardeşim valla cok gecmıs olsun ucuz atlatmıssın sende bisey olmamasına cok sevındık.

matemmatik
29.August.2008, 00:46
Kardeşim büyük geçmiş olsun... Buna da şükür ama Allah tekrarından saklasın...

delibeygir
29.August.2008, 04:18
çok geçmiş olsun kardeşim sağ salim atlatmışsın bu kazayı walla allah korumuş inşallah bu olay seni motordan soğutmaz ve en kısa zamanda aramıza dönersin

Kisstanbul
29.August.2008, 09:33
zafer abi Teşekkür ederim soğmayız motordan tabii ki nede olsa hava soğutmalı benimki hemen soğmuyor....

Kino
29.August.2008, 10:37
allah allah bu ne yaa kaza kaza üstüne ilginçtir
beyler dikkatli olalım biraz diyecem ama adam gelip dalıyorsa ne kadar dikkatli olacaksın ki...

büyük geçmiş olsun..