Evet arkadaşlar başta söylemek istiyorumki kazadan sonraki arayıp sormanız beni çok duygulandırdı.Sizler gibi olağanüstü insanlarla aynı ortamı paylaştığıma ve tanıdığıma binlerce kez şükürler olsun.Şimdi gelelim kazaya;
Kaza Çerkezköy cezaevi kavşağındaki ışıklarda meydana geldi. Kırmızı ışık yanarken ben bekliyordum yol boştu arkamdan gelen araç 10 metre fren yapmasına rağmen bana çarpış ortalama 110-120 arasıymış. Dayı güneşten dolayı yolu göremeyip bana arkadan bindirdi. Kuzen arkamdan fırlayarak benim önüme düşmüş bu sırada boynunu aynaya çarptığı için boynunda ufak kesilme meydana gelmiştir. Tehlikeli bir durum söz konusu değildir. Ben ise motorla 1-2 metre, motorsuz 9 metre takla atarak şeridin ilerisine gitmişim ki; Allahtan o şeritten araç gelmiyordu birde o bindirirdi bana.
Şuan ki sağlık durumum sol kalçada cizikler ve sol topuğumun üzerine basamama gibi şikayetlerim var ama 2 defa hasteneye gitmeme rağmen kas gevşetici verdiler. Yat dinlen dediler ama kimse yatmam için rapor vermedi şirket 1 güne 3 kesiyor bu sırada :( hadi hayırlısı...
Motora gelince çaydanlıkmı cezvemi bilmiyorum ama kaza anında pert oldu herhalde dedim ama sadece arka çamurluğumda biraz yamulma ve plakalığım tekerle çamurluk arasına girmiş ve sol ayna kırılmış başka bir sorunu yok gibi gözüküyor şimdilik....
Cezalara gelince yetersiz ehliyetten 690 ytl para cezasına çarptırıldık. 2 gün sonra ehliyet alıyoruz yaaa... Bütün evraklar karakolda birde o beni deli etti.
Olay yerinden ilk görüntü..
Bana vuran arabanın radyotor ikiye ayrılmış cön cam patlamış yüyür aksamında kırıklar oluşmuş..
Yuhh dedim bizim çinli karete yaptı sanki.. Kimse inanmıyor benim motora vurupta bu arabanın bu halde olduğuna ve benim motorda birşey olmamasına...
Dip Not:Bu sırada beni arayan aramayan herkese çok çok ama çok teşekkürler yanıma gelmek istemeniz bile bana gerçekten sizler gibi insanlarla arkadaşlık yaptığım için onur ve gurur verdi... Hiç birinizin başına bu olaylar gelmesin ..

Yamaha Fz6 Fazer
İstanbul
0 Rh (+)