Orijinalini görmek için tıklayınız : japon yapıyor
kıvılcım
19.November.2008, 12:01
arkadaşlar videoyu sonuna kadar izleyip lütfen yorumlarınızı yapın resmen hayran oldum taktir etmemek elde degil
http://s214.photobucket.com/albums/cc273/Bursa_Enduro/?action=view¤t=japanese-mall-fountain.flv
Uzay
19.November.2008, 15:00
Yorum yapamıyorum :) Hayranlığım geçtikten sonra belki yapabilirim :?
doğan
19.November.2008, 15:25
bence bilim adamları bu japonların beyinlerini araştırmalılar. kesinlikle diğer insanlardan farklı çalışıyor. süperdi...
bozkurt
19.November.2008, 17:40
Çok güzel.Harika!!!
Paylaşım için teşekkürler.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
matemmatik
19.November.2008, 22:51
Aslında yapılması çok zor birşey değil ama bunu üretmek kimin aklına gelir ki? Allah'ım bu nasıl bir hayal gücü ve üretkenliktir?
Adamların yaptıklarını anlayana kadar ömrümüz geçiyor, değil ki bu üretken insanların kafa yapısını anlayalım... Sadece tebrik etmek düşüyor bize sanırım...
yanlizkurt
20.November.2008, 00:07
arkadaşlar videoyu sonuna kadar izleyip lütfen yorumlarınızı yapın resmen hayran oldum taktir etmemek elde degil
http://s214.photobucket.com/albums/cc273/Bursa_Enduro/?action=view¤t=japanese-mall-fountain.flv
Abi yine araştırmacı ruhunu çalıştırmışsın sen harikasın abi Japonlar değil şaka bi yana mükemmel bi yazılım , program, mühendislik,işçilik harikası O insanlar biz üretmek için varız diyorlar ve Hakkıya Hakkını veriyorlar ne? denilebilir başka bilmiyorum müthiş tek kelimeyle anlatmak gerekirse...:shock:
mojo
20.November.2008, 01:10
takdir etmemek elde değil. paylaşım için tşk.
kayar2
20.November.2008, 01:54
ay yıldızı en güzel yapmışlar diğer şekillere göre çok değişik ve güzel
shopar
20.November.2008, 16:03
bu adamların beyın hücrelerinden bıkaç tane nakil yaptırmak lazım valla,tabı analız etmekte gerek,nerden akıllarına gelıyo ve uyguluyolar hayret dogrusu gerçekten super8)
TLGYLDZ
20.November.2008, 22:20
harbıdende japonlarla boy olcusmek asla dıyorum ınsnların beynıne yetısmek gercekten cok zor takdırle karsılanacak bır durum bu helal olsun ınsanı resmen dınlendırıyor
schumacher__
20.November.2008, 22:59
yapması çok zor, büyük teknoloji gerektiren bişey olmasa da, fikir olarak çok güzel bişey olduğu kesin.Aslında zekalarının ne kadar büyük olmasına değil, ne kadar çalışkan olduklarına hayran olmamız daha doğru olur diye düşünüyorum.
shopar
21.November.2008, 11:00
yapması çok zor, büyük teknoloji gerektiren bişey olmasa da, fikir olarak çok güzel bişey olduğu kesin.Aslında zekalarının ne kadar büyük olmasına değil, ne kadar çalışkan olduklarına hayran olmamız daha doğru olur diye düşünüyorum.
kesınlıkle dogru tespit...arı gıbıler
deep-impact
22.November.2008, 21:29
Nasıl yani ya muhteşem bişiy bu.Tebrikler.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.