arkadaşlar videoyu sonuna kadar izleyip lütfen yorumlarınızı yapın resmen hayran oldum taktir etmemek elde degil
http://s214.photobucket.com/albums/c...l-fountain.flv
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)arkadaşlar videoyu sonuna kadar izleyip lütfen yorumlarınızı yapın resmen hayran oldum taktir etmemek elde degil
http://s214.photobucket.com/albums/c...l-fountain.flv
Xevo 400
İstanbul
A Rh (-)Yorum yapamıyorumHayranlığım geçtikten sonra belki yapabilirim :?
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)bence bilim adamları bu japonların beyinlerini araştırmalılar. kesinlikle diğer insanlardan farklı çalışıyor. süperdi...
foam party
:mrgreen:
KUBA 150-25
Balıkesir
0 Rh (+)Çok güzel.Harika!!!
Paylaşım için teşekkürler.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
RR DD250 E9
şanlıurfa
B Rh (+)Aslında yapılması çok zor birşey değil ama bunu üretmek kimin aklına gelir ki? Allah'ım bu nasıl bir hayal gücü ve üretkenliktir?
Adamların yaptıklarını anlayana kadar ömrümüz geçiyor, değil ki bu üretken insanların kafa yapısını anlayalım... Sadece tebrik etmek düşüyor bize sanırım...
olacak inşllh
istanbul
B Rh (+)Abi yine araştırmacı ruhunu çalıştırmışsın sen harikasın abi Japonlar değil şaka bi yana mükemmel bi yazılım , program, mühendislik,işçilik harikası O insanlar biz üretmek için varız diyorlar ve Hakkıya Hakkını veriyorlar ne? denilebilir başka bilmiyorum müthiş tek kelimeyle anlatmak gerekirse...![]()
yok
Türkiye
0 Rh (+)takdir etmemek elde değil. paylaşım için tşk.
HYOSUNG GV650 AGUİLLA
İSTANBUL
A Rh (+)ay yıldızı en güzel yapmışlar diğer şekillere göre çok değişik ve güzel
yok
istanbul
0 Rh (+)bu adamların beyın hücrelerinden bıkaç tane nakil yaptırmak lazım valla,tabı analız etmekte gerek,nerden akıllarına gelıyo ve uyguluyolar hayret dogrusu gerçekten super![]()
Elmas evrendeki en sert maddedir,var olan hiçbirşey 1 elması çizemez,bir başka elmas dışında...
REGAL RAPTOR 250 CC
Manisa
B Rh (+)harbıdende japonlarla boy olcusmek asla dıyorum ınsnların beynıne yetısmek gercekten cok zor takdırle karsılanacak bır durum bu helal olsun ınsanı resmen dınlendırıyor
BIR EGSOZUN SESI BIN EGSOZUN TADI VAR YOLUNUZ VE FARINIZ ACIK OLSUN ....
TLGYLDZ-REGAL RAPTOR
MANISA-KIRKAĞAÇ
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)