Orijinalini görmek için tıklayınız : Mutlu Yıllar Şemsi
carvalho
11.May.2009, 12:34
Sevgili Şemsi (yenge :) ), doğum gününü kutlar, Kubi kardeşim, sevgili şevval ve sevdiklerinle nice mutlu doğumgünleri yaşamanı dilerim...
aidikurt
11.May.2009, 13:13
ooooooo şemsi bacım nice mutlu senelere.iyiki dogdun ıyıkı varsın ıyıkı kubi kardeşimizle evlenmişsin :)
bu arada yaş kaç oldu 54 falanmı ben oyle hatırlıyorum :mrgreen:
yenikoylu_ua
11.May.2009, 14:10
Aşkın nice senelere inşallah iyiki varsın yoksa ben napardım sensiz
OOOoooo Şemsicim nice senelere Kubi ve şeker kızınla bir ömür boyu sağlık mutlulukla geçirmen dileklerimle
yenikoyluartcı
11.May.2009, 15:04
Özellikle topiği açan Başkan Y... kocaman Selçuğa, sadece 2 yaş küçüğüm Alperciğime, baldan tatlı Bülentime ve tabiki hayatımın anlamı yolarkadaşım Kubime bir ömür boyu beraber nice güzel yaşlar geçirme dileğimle teşekkür ederim.
gidikurt
11.May.2009, 18:14
canım arkadaşım iyiki varsın iyiki doğdun nice mutlu yıllar geçirmeni diliyorum tüm sevdiklerinle
kızım duru ceylinde halasının doğum gününü kutluyor :):)
perioğlu
11.May.2009, 21:47
Sağlık mutluluk ve huzur dolu uzuuuuuuuuuuuuuuuuuunnn bir ömür dilerim doğum günün kutlu olsun :)
Şemsiciğim yeni yaşın kutlu olsun
nice güzel ve mutlu yıllara inş. 8)
Sağlıklı, mutlu, rengahenk günlerin olsun, Şevval Ustayla, Kubilay Abiyle nice güzel, hızlı, bol rüzgarlı yaşlara...
Doğum günün kutlu olsun Şemsicim. Nice sağlıklı mutlu yıllara. iyiki varsın.
Comandante
12.May.2009, 12:32
Doğum günün kutlu olsun...Eşin ve çocuğunla birlikle nice mutlu seneler dilerim...
emrahkucukgirgin
12.May.2009, 14:14
Nice senelere Şemsi... Mutlu bir ömür dilerim...
birlikte nice yıllara , iyiki doğdun, iyiki varsın iyiki aramızdasın(ız)..
chopell
13.May.2009, 00:22
Canım arkadaşım.. burdan da kutlayayım.. tüm güzellikler seninle olsun yani yaşında.. mutlu, huzurlu, sağlıklı koccaman bir ömrün olsun Şems'im.. :)
foreman
13.May.2009, 00:28
dogum gunun kutlu olsun Şemsi...
allah uzun ve hayırlı omurler nasıp etsın...
hanenızde mutluluk ve huzur daım olsun...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.