Sevgili Şemsi (yenge), doğum gününü kutlar, Kubi kardeşim, sevgili şevval ve sevdiklerinle nice mutlu doğumgünleri yaşamanı dilerim...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Sevgili Şemsi (yenge), doğum gününü kutlar, Kubi kardeşim, sevgili şevval ve sevdiklerinle nice mutlu doğumgünleri yaşamanı dilerim...
yol yapalım yol

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)ooooooo şemsi bacım nice mutlu senelere.iyiki dogdun ıyıkı varsın ıyıkı kubi kardeşimizle evlenmişsin
bu arada yaş kaç oldu 54 falanmı ben oyle hatırlıyorum :mrgreen:
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Aşkın nice senelere inşallah iyiki varsın yoksa ben napardım sensiz
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
VARADERO
İstanbul
B Rh (+)OOOoooo Şemsicim nice senelere Kubi ve şeker kızınla bir ömür boyu sağlık mutlulukla geçirmen dileklerimle
Regal
İstanbul
0 Rh (+)Özellikle topiği açan Başkan Y... kocaman Selçuğa, sadece 2 yaş küçüğüm Alperciğime, baldan tatlı Bülentime ve tabiki hayatımın anlamı yolarkadaşım Kubime bir ömür boyu beraber nice güzel yaşlar geçirme dileğimle teşekkür ederim.
YOK
İstanbul
0 Rh (+)canım arkadaşım iyiki varsın iyiki doğdun nice mutlu yıllar geçirmeni diliyorum tüm sevdiklerinle
kızım duru ceylinde halasının doğum gününü kutluyor![]()
İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın
hyosung GV250
istanbul
0 Rh (+)Sağlık mutluluk ve huzur dolu uzuuuuuuuuuuuuuuuuuunnn bir ömür dilerim doğum günün kutlu olsun![]()
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)Şemsiciğim yeni yaşın kutlu olsun
nice güzel ve mutlu yıllara inş.![]()
haydi çocuklar motora
Suzuki Burgman 400
İstanbul
0 Rh (-)Sağlıklı, mutlu, rengahenk günlerin olsun, Şevval Ustayla, Kubilay Abiyle nice güzel, hızlı, bol rüzgarlı yaşlara...
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)Doğum günün kutlu olsun Şemsicim. Nice sağlıklı mutlu yıllara. iyiki varsın.
foam party
:mrgreen:
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)