Orijinalini görmek için tıklayınız : 23-24 Haziran 2007 1.Geleneksel RegalRaptor Buluşması Eskişehir Musaözü Gölü
ÇeLeBi MuRaT
30.May.2007, 14:39
Cidden o gün çokda önemli olmayan bir iş vardı bende yalan yok hilafta yok :D Fazla ısrarlara dayanamıyorum Tamam inci örtmenim...Sen nasıl istersen, bende arkadaşları çok görmek istiyorum...Cuma günü yola çıkarız pazar öğleden sonra dönüş olur olmazmı?
emrahss
30.May.2007, 15:31
Arkadaşlar, şimdi gezi ile ilgili son planlamaları bildiriyorum.
1. Öncelikle erken gelecek arkadaşlara kapımız açık, aileyse odada kalabilirler, çadır tercihimizdir, hiçbir sorun yok, yalnız yemek işini gelmeden bir şekilde halletmeleri gerekiyor, mutfak var ama kendiniz hazırlarsanız.
2. Haziran 23'ünde ben sizleri Bursa yolunda bekleyeceğim. Şehrin Bursa yolu girişinde Eşkişehir Çibörek Evi'nin şubesi var. Linki tıklayın, 1nci foto.
http://www.eskisehircigborekevi.com/galeri.php
Menü için pazarlık yaptım:
Kuzu sorpa (Yani Çorba)
5 adet (1 porsiyon) Çi börek
Meze
Salata
Tatlı
İçecek
Toplam7ytl.
3: Öğlen yemeğini burada yedikten sonra Toplu halde Musaözü'ne hareket edilecek, çadırlar kurulacak. Akşam yemeği, Büyükşehir Belediye Başkanı Müşaviri arkadaşımız Tugay Aladağ'ın ikramıdır. Mangal yapılacak. Alkolsüz içecekler dahil yalnız alkollü içecek olayı daha çözülemedi, olmazsa orada bir büfe de var, oradan arkadaşlar yararlanabilir.
4. Sabah kahvaltısı kumanya olarak yenilecek, ikramımız.
5. Daha sonra Eskişehir'e hareket edilecek, Valilik önüne araçlar park edilecek, yine Tugay Bey Porsuk nehrinde (Şehiriçi kısmı) tekne turu yaptıracak.
6. Akabinde herkes şehri kendi başına dolaşır diye düşünüyorum.
7. Belli bir buluşma saati verilecek ve de herkes motorunu alıp ayrılacak.
Kafamdaki planlama bu şekilde, aksini düşünen ya da teklifi olan varsa bekliyorum. Hepinizi dört gözle bekliyoruz. Sevgiler.. :D :D
Emrah kardeşim konu anlaşılmıştır. Cumartesi öğlen veya öğleden sonra gelecek ana grup için çiğ börek ve oradan da Kamp yeri Musaözü.
Akşama mangal, sabaha kahvaltı kumanya.
Sonra kamp sökülüp şehiriçi gezisi ve sonra da paydos herkes yoluna.
Cumartesi günü Çiğ börek olayından önce gelecek arkadaşlar ister şehirde isterse kamp yerinde kalabilir yiyecek işlerini de kendi imkanlarıyla çözecek.
Açıklayıcı bilgiler ve emeklerin için teşekkürler.
carvalho
30.May.2007, 16:04
Emrah dostum, ne denebilir ki... Emeğine sağlık...
Biz sadece konaklayabilecek çayır parçası ararken sen neler neler ayarlamışsın..
Sağ ol var ol...
komtanım gerçekten ilşk buluşma için çıtayı çok yükseğe çıkardınız...elinize kolunuza emeğinize yüreğinize sağlık .. çok teşekkürler ....gerçekten kral adamsın her zaman söylüyorum ...bi daha söllim dedim... :+1: :+1: :+1:
Ben oralarda arazi yapar dururum devrem, bana eşlik edecek bir iki endurocu da olsa deme keyfime...
emrahss
30.May.2007, 17:41
İltifatlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Benlik bir şey değil, eş dost. Tabii Sedat Devrem ve Ayhan Devrem de var bana yardımcı. Hep beraber kalkacağız işin altından inşallah. Söylemeyi unuttum, mangalda sucuk partisi de var akşam..
agresus
30.May.2007, 17:44
gomtanım gıymetlim bol kıdemlim üst teğmenim... tüm dvredaşlara ve össelliklen sizee çoook ama çoook teşekkür... program şahane gerisi bahane... ellerinize, yüreğinize, emeğinize sağlık vesselam....
aidikurt
30.May.2007, 18:01
emrahss kardeşim yüreğine eline sağlık tek kelimeyle supersinnnnnnnnnnnnnn
emrahss
30.May.2007, 18:03
Eyvallah arkadaşlar.. Sevgiler...
aidikurt
30.May.2007, 18:04
İltifatlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Benlik bir şey değil, eş dost. Tabii Sedat Devrem ve Ayhan Devrem de var bana yardımcı. Hep beraber kalkacağız işin altından inşallah. Söylemeyi unuttum, mangalda sucuk partisi de var akşam..
Sedat ve Ayhan kardeşimizede teşekkürü bir borç biliriz insanın böyle devreleri olunca elindende bişey kaçmaaz
adminim yanımızda arkadaş getirebiliyozmu RR olmasa olurmu yani
emrahss
30.May.2007, 18:18
Bence abartmasak iyi olur gibi, yanlış anlama olmazsa. Buradan da katılacak arkadaşlar var.
Bence abartmasak iyi olur gibi, yanlış anlama olmazsa. Buradan da katılacak arkadaşlar var.
buradan da katılacak arkadaşlar var derken gelen herkez RR kullanıcısı mı olsun demek istedin ben anlayamadım
emrahss
30.May.2007, 18:26
Evet, mümkün mertebe, kesin kural olmamakla birlikte.Kamp alanı kısıtlı ve ben mümkün mertebe arkadaşlara yaktıkları benzin haricinde yük getirmek istemedim, o sebeple.. Yoksa herkese kapımız açık ama imkanlar bir yere kadar.
aidikurt
30.May.2007, 18:29
Arkadaşlar herkes katılabilir RR seven herkes gelebilir bu bizim geleneksel buluşmamız ama önceden haber vermek kaydıyla sonrada listeye adını 1 kişi yazdırıp sonrada 3-4 arkadaşınızıda söylemeden getirmeyin.Biliyorsunuz sayı önemli.RR sahibi olması gerekmez RR gönül vermesi yeter.
Emrahsss kardeşimizin dediği gibide imkanların belirli bir yere kadar site harici Regalraptor.net üyesi olmayanlar olmasın bizbize olalım sonucta sitemize üye olup regali olmayan arkadaslarda var ama bizim üyemiz motorlar önemli değil regalraptor.net üyesi olsun yeter.
Arkadaşlar herkes katılabilir RR seven herkes gelebilir bu bizim geleneksel buluşmamız ama önceden haber vermek kaydıyla sonrada listeye adını 1 kişi yazdırıp sonrada 3-4 arkadaşınızıda söylemeden getirmeyin.Biliyorsunuz sayı önemli.RR sahibi olması gerekmez RR gönül vermesi yeter.
ok :cheesy:
Tabii kimseye gelme diyemezsin yani genel olarak ama toplantımızın özelliği gereği siteye üye olan ve regalci olanlar için düzenlenen bir organizasyon olduğundan ve sitenin geleceği gibi konuları da kapsayacağından ve yine bir aile ortamı olacağından site harici yabancı motosikletli tanıdıklarınıza kerhen de olsa belki çoğumuz tabii gelsin deriz. İşin açığı doğrusu bu. Kimse alınmasın, hepimizin az buçuk tanışı çevresi var.
Tabii kimseye gelme diyemezsin yani genel olarak ama toplantımızın özelliği gereği siteye üye olan ve regalci olanlar için düzenlenen bir organizasyon olduğundan ve sitenin geleceği gibi konuları da kapsayacağından ve yine bir aile ortamı olacağından site harici yabancı motosikletli tanıdıklarınıza kerhen de olsa belki çoğumuz tabii gelsin deriz. İşin açığı doğrusu bu. Kimse alınmasın, hepimizin az buçuk tanışı çevresi var.
OK ABİCİM ANLADIM BEN PROBLEM YOK sorim dedimmmm
yenikoylu_ua
31.May.2007, 00:02
Emrah komutanım ilginize yüreğinize saglık çok güzel bir organize olmuş devrelerinize ve size teşekkürler
Allaaaa abiler prog.süpper olmuş beaa
succuk+mangal+ muhabbet gırlaa
gel teskere geel :)
handojoe
31.May.2007, 01:40
o haftaya 3 gece müzik programım var ahh c. tesi akşamı program erken biterse ve arkadaştan shadow u alabilirsem gece gelip grupla dönerim benim Kİ WİY oraya yetişmez (O KADAR) herkes orda olucak ne kadar güzel (O KADAR)
adminim ben adımı yazdırdım ama artcı gibiyim gelezsem kusura bakmayın. :?
yenikoylu_ua
01.June.2007, 00:15
polo abi sizsiz olurmu ya üzülürüz valla bak kino babada arabayla geliyo gelin valla biz liste az derken dahada azalıyoz
RızaHoşgör
01.June.2007, 01:06
sevgili emrah
eline emeğine sağlık.yanlız bu kadar zahmetin manevi bedeli ödenemez.onun adına ateş pahası denir.ama egerki cebinden bişi çıkıyorda bunu bize bildirmiyorsan bilesinki ben karşıyım.bir ortak eylem var.herkes elini cebine atmalı.sen zaten mekanı organize ederek programı koyarak olacak en güzelini yapmışsın:alkis:
sevgilerimle
agresus
01.June.2007, 04:05
sevgili emrah
eline emeğine sağlık.yanlız bu kadar zahmetin manevi bedeli ödenemez.onun adına ateş pahası denir.ama egerki cebinden bişi çıkıyorda bunu bize bildirmiyorsan bilesinki ben karşıyım.bir ortak eylem var.herkes elini cebine atmalı.sen zaten mekanı organize ederek programı koyarak olacak en güzelini yapmışsın:alkis:
sevgilerimle
rızaya sonuna kadar katılıyorum üst teğmenim... sen yapılabilecek en iyi organizasyonu zaten tasarlayarak çok büyük bi iş yapıyosun, bi de çepten çıkması ihtimal masraf olmamalı... bunca adamın bunca yükü çekilmemeli... du bu burda olmiicak... ben öğlen gibin bi ariim seni...
emrahss
01.June.2007, 09:10
Yok arkadaşlar, bu kadar adamın masrafını ben nasıl cebimden ödeyeyim. Yapamayacaklarımı zaten söyledim, örneğin alkollü içecekleri muhtemelen ayarlayamadın, hemen yanda büfe var, arkadaşlar içeceklerini oradan temin edecekler. Diğerleri zaten Tugay Bey sayesinde basit oldu. Siz kafanızı takmayın, yetişemediğim yerde ben size bilgi veririm. Siz sağ salim gelin yeter.. Sevgiler..
Emrah komtanım ya, bişi sorabilirmiyim?... ben cumadan gelmeyi planlıyordum Okan"la çok önceden konuşmuştuk ... bu erken gelme durumu bir sakınca yaratıyormu sizin açınızdan ?yaratacaksa ben cumartesine erteleyeceğim gelişim ....
ben cevapliimmm....perşembeden gelin örtmenimm.. daha sakıncalı olursunuz böllece... :lol:
aşk olsun örtmenim biz teee çarşamba akşamı orda olcass.. sizde gelin .... bi sakıncası da olacağını düşünmeyin....aaaaaaaa......sakıncalı örtmenim benim....töööbeeee..... :sleep: :| :shock: :happy: :| :o :) :lol: :D :mrgreen: :scared:
sakıncalıyım dimi ehehehehe..................... :cheesy: :D :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D
agresus
01.June.2007, 10:34
haydaaaa... okanım civanım, taaaa samsunlum... üleeee en son perşembeden gidiyodunusss... şimdi çarşamba mı oldu????... üleee dellendirmeyin beni.... çıkarmayın beni çarşamba çarşamba yollara.... :mrgreen:
HEE YAA...belkimde daha erken çıkıp yolu uzata uzata gelmeyi düşünüyos....en geç çarşamba akşamı veya perşembe sabahı eskişehirde olurus die düşünüyom...gel kardeşim gel .. kimseye yük olmadan bi ağaç altı bulur kalırıs..
emrahss
01.June.2007, 11:28
Arkadaşlar, şimdi gezi ile ilgili son planlamaları bildiriyorum.
1. Öncelikle erken gelecek arkadaşlara kapımız açık, aileyse odada kalabilirler, çadır tercihimizdir, hiçbir sorun yok, yalnız yemek işini gelmeden bir şekilde halletmeleri gerekiyor, mutfak var ama kendiniz hazırlarsanız.
2. Haziran 23'ünde ben sizleri Bursa yolunda bekleyeceğim. Şehrin Bursa yolu girişinde Eşkişehir Çibörek Evi'nin şubesi var. Linki tıklayın, 1nci foto.
http://www.eskisehircigborekevi.com/galeri.php
Menü için pazarlık yaptım:
Kuzu sorpa (Yani Çorba)
5 adet (1 porsiyon) Çi börek
Meze
Salata
Tatlı
İçecek
Toplam7ytl.
3: Öğlen yemeğini burada yedikten sonra Toplu halde Musaözü'ne hareket edilecek, çadırlar kurulacak. Akşam yemeği, Büyükşehir Belediye Başkanı Müşaviri arkadaşımız Tugay Aladağ'ın ikramıdır. Mangal yapılacak. Alkolsüz içecekler dahil yalnız alkollü içecek olayı daha çözülemedi, olmazsa orada bir büfe de var, oradan arkadaşlar yararlanabilir.
4. Sabah kahvaltısı kumanya olarak yenilecek, ikramımız.
5. Daha sonra Eskişehir'e hareket edilecek, Valilik önüne araçlar park edilecek, yine Tugay Bey Porsuk nehrinde (Şehiriçi kısmı) tekne turu yaptıracak.
6. Akabinde herkes şehri kendi başına dolaşır diye düşünüyorum.
7. Belli bir buluşma saati verilecek ve de herkes motorunu alıp ayrılacak.
Kafamdaki planlama bu şekilde, aksini düşünen ya da teklifi olan varsa bekliyorum. Hepinizi dört gözle bekliyoruz. Sevgiler.. :D :D
İnci Hocam, 1nci madde herhalde sorunuza cevap olacaktır. Sevgiler.
ToMCaT
01.June.2007, 22:11
Devrem programda tamam.... süper valla
:oops: gelen dostlarımızı eskişehir girişinde bi tartıya alalım devrem :evil: sonra bide çıkışta kontrol :cheesy: bakalım memnun kalmışlar mı organizasyondan kantar yalan sölemez sanırım... ne dersin? :D :D :oops:
cemcem
01.June.2007, 23:38
Beni de yazin arkadaslar, nereye imza atmam gerekiyor?
aidikurt
02.June.2007, 00:01
Beni de yazin arkadaslar, nereye imza atmam gerekiyor?
eyvallah kardeşim yazıyorum yanlızmı gelicen cadır falan herseyini aldın dimi kesin gelicen dimi bak ona göre yazıyoruz.
Bu arada fanclub uyeliğinide yolla bilgilerini falan ok?
cemcem
02.June.2007, 00:03
Kesin geliyorum ozaman kadar olmez de sag kalirsak yani nasip kismet olursa sizinleyim
ok fan kılab uyeligimi de aciyorum sindi
aidikurt
02.June.2007, 00:06
Arkdaşlar son bir uyarı daha listeye adını yazdırıpta fanclub üyeliğini tamamlamamış olan varsa lütfen hemen tamamlasın çünkü organizasyonlarda fanclub bilgileri cok işe yarıyor
cemcem
02.June.2007, 00:21
-yeri burasi degil biliyorum ama- adminim efendim, simdi bu xls gondemek felan biraz zahmetli bir is oluyor gel ben sana bir form yapayim web sitesine koyalim insanlar yazip butona bassin sonra sende kendi panelinden kisilerin bilgilerine bak sonra da veri tabanindan istedigin kritere gore sorgulamani yap yada istersen tum uyeleri istedigin bilgilerine gore listele, benden regalraptor.net uyesi dostlarimizi bir armagan olsun ne dersin?
aidikurt
02.June.2007, 00:32
cemcem baba mükemmelolur derim yaparsan çok makbule geçer herkes içinde harika olur
ben bu gün çıkıyom.. deeeeerrrmiişim....bıktım ula bu samsundan.....canım sıkılıyo artıkın.......öfffffffffffff.......... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
cemcem
02.June.2007, 09:42
Aybettin Adminim yaw, MotoJunior - Mehmet ustanin da dedigi gibi herkes kendi isini yapsin, herkes bildigi isi yapsin, valla ben de bu islerin adamiyim
emrahss
02.June.2007, 10:12
Devrem programda tamam.... süper valla
:oops: gelen dostlarımızı eskişehir girişinde bi tartıya alalım devrem :evil: sonra bide çıkışta kontrol :cheesy: bakalım memnun kalmışlar mı organizasyondan kantar yalan sölemez sanırım... ne dersin? :D :D :oops:
Hehehehe... Bırak yiyebilen yediği kadar gelsin devrem. Eritiriz zati :D :D :D
Okaaaannn.. Sinirlenme ööle, iş hayatı olur ööle... :cheesy:
komtanım valla bu güne iyi başlamadım .. hadi hayırlısı....canım gezmek istiyo .....alıp başımı gitmek istiyom....bi dahamı gelcess dünyaya.... :(
Macgyver
03.June.2007, 01:29
Bende gelebilirmiyim? 8)
infinitedreams
03.June.2007, 01:34
Bende gelebilirmiyim? 8)Seninle sürmeyi özlemişim dostum... ama gelmezsin sen, biliyorum :)
yasinsubay
03.June.2007, 01:37
macgver kardes hosgeldin seni de gorecekmiydik :D
aidikurt
03.June.2007, 23:37
Bende gelebilirmiyim? 8)
elbette baba :) gelmemen olurmu hiç sen raptor camiyasının ilkleridensin sensiz olrmu.
Tayfun
04.June.2007, 01:10
Gel gelllllll :D
Macgyver
05.June.2007, 01:44
Tamam tamam gelicem ozman 8)
Nihatcım görüşürüz senle bak nasılda gelicem :)
Tayfun kardeş sana da söz gelicem hepinizle bir tanışmış olurum valla iple çekiyorum :cheesy:
Way yasin kardeş!! valla bundan sonra göreceksiniz beni aranızda kesinlikle :mrgreen:
Arkadaşlar İstanbul Eskişehir arası yol durumu için sizleri biraz bilgilendirmek istedim, çünkü Kapıdağ için o yolu kullandım.
Sayın Aidikurt Alper kardeşimin yazdığı gibi siz sabah 7 de hareket etseniz 8 de araba vapuru ile Yalovaya geçseniz, saat 9 da Yalova dasınız. Bursa girişi otoban sapağından Eskişehir-Ankara yönüne doğru da saat 10 da dönüyor olursunuz. İnegöl e doğru yola düştüğünüzde yokuş çıkacağınız için saat 10 ile 10,30 arası inegöl civarında mola verebilirsiniz. Kalan yolunuz 100-110 km. kadar. Yollar çok güzel bazı yerlerde servis yolundan tek şeride düşsenizde bu mesafeler kısadır. Araç trafiği fazla olmamasına rağmen kamyon sayısı orana göre fazla, o yüzden iniş çıkış fazla olduğundan kamyon ve Tır lara dikkat edin.
İnegöl Bozüyük arasında Mezitlerin bol olduğu derelerden geçerken yollar virajlı ve sollama yasağı uzun çizgili bölgeyi dikkatli gidin sabırlı gidin. İnegöl den sonra kalan 1,5 saatlik yolu saat 10,30 da çıksanız bozüyükde de 10-15 dk. mola verseniz saat 12 veya 12,15 de Eskişehir de olursunuz inşallah. Emrah komutan saat 13 e göre çiğ börek organizasyonunu ayarladığı için rahatlıkla yetişirsiniz. Galiba erken gelecek arkadaşlar sizleri börekçi dükkanında bekliyor olacaklardır.İnşallah bende eşimle beraber ve Ankara dan Lunatic Ahmetle sizleri bekliyor olacağız.
iakyurek
05.June.2007, 19:03
aksu abim yine süper yol güzergahı çıkarmışsın eline sağlık. İnegöl bozüyük arasındaki mezitler için arkadaşlarımı bende uyarmak isterim.
yıllarca yazlığımıza arabayla giderken o yoldan geçtik, gerçektenden insanın sinirlerini zorlayan virajlar,en üst seviyede dikkat şart.
eskişehirde de inşallah kazasız belasız gidicez ve süppper vakit geçircez ...
agresus
05.June.2007, 19:25
pek değerli Aksu baba... pamukova-bilecik- eskişehir yolu nasıldır acep??... hesaplama olarak bakıldığında iki yolda km olarak eşit görünüyor amma birinde arabalı vapur devreye girip 35-40 dakikalık bi zamana mal oluyor...diğer yandan pamukova ayrımına kadar otobandan gidiliyo... engin yol bilginizden yararlanabilirmiyisss... saygılarrr....
aslanburclu
05.June.2007, 21:50
pek değerli Aksu baba... pamukova-bilecik- eskişehir yolu nasıldır acep??... hesaplama olarak bakıldığında iki yolda km olarak eşit görünüyor amma birinde arabalı vapur devreye girip 35-40 dakikalık bi zamana mal oluyor...diğer yandan pamukova ayrımına kadar otobandan gidiliyo... engin yol bilginizden yararlanabilirmiyisss... saygılarrr....
yaw bozuk olsa ne çıkar sağlam olsa ne çıkar gidecez be volkanım aslanlar gibi dua et makinalar bi halt çıkarmasın başımıza
Tayfun
05.June.2007, 22:36
Valla o zaman yanarız işte, kazasız belasız sorunsuz inşallah.
aidikurt
05.June.2007, 22:37
yaw bozuk olsa ne çıkar sağlam olsa ne çıkar gidecez be volkanım aslanlar gibi dua et makinalar bi halt çıkarmasın başımıza
baba biz gittik hiçi dert çıkmadı tırsma sen :P gidicezgelicez hayırlısıyla
agresus
05.June.2007, 22:51
Allah nasip ederse gidicesss işşallah da... ben yol açısından şeeddiydim... aynı klometre neden bi de fapura biniyosss dedimdiii.... bi de yaklaşık150 km otoban, geriside güssel bi yol... daha rahat gideriss diye şeeddiydim... yanii..... bu sebeple aksu babaya bi danışıyım, bi feyz aliiimm dediydimmm... amma velakin aldım cevabımı vesselammm.....
RızaHoşgör
06.June.2007, 00:37
Allah nasip ederse gidicesss işşallah da... ben yol açısından şeeddiydim... aynı klometre neden bi de fapura biniyosss dedimdiii.... bi de yaklaşık150 km otoban, geriside güssel bi yol... daha rahat gideriss diye şeeddiydim... yanii..... bu sebeple aksu babaya bi danışıyım, bi feyz aliiimm dediydimmm... amma velakin aldım cevabımı vesselammm.....evet aksu kardeş
volkanda müsade ederse onunla yola çıkacagız.bu yol için fikrin nedir?
cuma dan dimi volkan ım ?
agresus
06.June.2007, 00:49
töbeee estafurullah.... müsade ne demek rıza hocam, kadı efendim, sahnezanım, kavuklum.... hatta Allah nasip kısmet ederse gomtanım kıymetlim ilen inci örtmenimde bizlere eşlik etmek istemekteler... dabiii sizin izniniz olursa haşmetlim, sultanım, pek değerli şahsiyetim, karagözüm, hacivatım....
la gelinde nası gelirsenis gelin yavv.. .biz sizi bekliyo olacass.. yolda kalan olursa çekiç pense yetişiris alimallah...
RızaHoşgör
06.June.2007, 01:01
ne güzel olur hemide volkanım.
cemcem
06.June.2007, 01:14
Agresus agabeycigim Bilecik - Eskisehir yolunda ben benim uno ile bile zor dayaniyorum, onlar nasil viraji nasil pis ve kotu yollar oyle, bence Aksu abinin guzergahi cok daha uygun olur. tamam belki arabali vapur vakit kaybi gibi olabilir ama yol durumu ortada...
Saygilar
aslanburclu
06.June.2007, 01:21
:evil: :evil: :evil: :evil: agresus , rıza, inci , ve ben ehtiyar cuma günü saat 09,30 boğaz köğrüsü gişe çıkışı sağ taraflarda uygun bi yerde sizi bekliyeceğim....... o kadar bitti volkan inci hocamı tak peşine getir ,,,,,,sonra ilk durak araba vapuru ve çay molası okaddarrrr bittiiiiiii
agresus
06.June.2007, 01:27
Agresus agabeycigim Bilecik - Eskisehir yolunda ben benim uno ile bile zor dayaniyorum, onlar nasil viraji nasil pis ve kotu yollar oyle, bence Aksu abinin guzergahi cok daha uygun olur. tamam belki arabali vapur vakit kaybi gibi olabilir ama yol durumu ortada...
Saygilar
cemcemim duble yazılımlım sarışınım.... ii diyosunda zaten her iki yolda da illaki bilecik üstünden eskişehire gidiliyo benim bildiğim kadarıyla... benim derdim bileciğe kadar yolu uzatmadan, ekstra masraf açmadan, zaman kaybetmeden gelmek....
gomtanım gıymetlim... biras daha mı erken çıksak acep... 9.30 dersek geçe kalırız gibin.. bunu 8.30 felan mı yapsak... hatta 8... yorulursak bi yerlerde 1 saat kestiririzz... yollar bizim olcek nası olsa....
RızaHoşgör
06.June.2007, 02:17
evet evet.volkanım,yaşar abim
08 30 u geçmeyelim
yolda geyiğimiz bol olsun
cemcem
06.June.2007, 03:00
Sayin Musaözü Gölü yolcuları asagidaki resimde olasi 2 guzergahi yol haritasi olarak hazirladim zaten resimde de gorulecegi uzere mavi cizgili yol kahverengi olan bolumlerden cokca gecmekte yani hepimizin bildigi uzere ne kadar kahverengi ise o kadar yuksek demektir e tabi dolayisi ile virajli ve dar yol anlamina gelmektedir ben bir cok defa bu iki yolu da kullandim ama bu yollari yakin zamanda kullanmis arkadaslar varsa ve karsilastirmayi yaparsak daha iyi olur zannimca
http://www.exduco.net/ist2eskthb.jpg (http://www.exduco.net/ist2esk.jpg)
sen de bir kontrol et istersen Agresus agabeycigim....
emrahss
06.June.2007, 09:01
Arkadaşlar, iki yolu da Sakarya'da çalışmam ve Bursa'da oturmam nedeniyle iyi biliyorum. Pamukova yol ayrımı diye bişi yok. Sakarya'da otobandan çıkılıyor. Sonrası, özellikle Pamukovadan sonra bölünmemiş yol, son derece virajlı, kamyonların ve otobüslerin çok yoğun olduğu bir yol. FAkat diğer hattı tercih edenler, vapurdan indiği andan itibaren hep bölünmüş yoldan hareket edecek, sadece Mezitler denilen bölgede bir miktar gidiş gelişli yoldan gidecek (orada da dikkatli olalım). Macera aramayın arkadaşlar, herkesin yol tecrübesi bir değil. Aksu Baba yazmış, Yaşar Baba ile de ben telden görüştüm. Daha ne yazıyonuz yaw.. :twisted: VAktiyle gelin geç kalmayın :cheesy: YAşar BAba, daha erken çıkmakta fayda var. Haydi hayırlı yolculuklar :D
ben sizin yerinizde olsam yalovaya kadar vapurla .. soorada bursa üzerinden gelirdimm.. hatta başka bi alternatif bile düşünmesdim...
agresus
06.June.2007, 09:43
taam... annadım... ne baarıyosunusss yawww... bizde o o kırmızıdan geliriiss... zati yaşar gomtanım da izin vermezzz maviden gelinmesine... tatbikatlarda da maviler yanilirdi zati hep...
taam... annadım... ne baarıyosunusss yawww... bizde o o kırmızıdan geliriiss... zati yaşar gomtanım da izin vermezzz maviden gelinmesine... tatbikatlarda da maviler yanilirdi zati hep...günaydın adamın kralı ...
kırmızı olsun 3 kuruş paaalı olsun demii....ben de arabamla o yolu kulanıyorum .. motosiklet içinde güzel bi yol .. çoğu yeri bölünmüş yol .....önemli olan sağ salim kazasız sıkıntısız gelebilmek . allah yolunuzu açık etsin kardeşim....
agresus
06.June.2007, 09:50
sana günayydın samsunlum, gardaşım... olsun bakalım... gırrmıssı olsun.... yok o diil yol kırmızı, motor kırmızı... kendimizi gösteremiiicesss... kontrass felan ossun diye dediydim yaniii...neyse bizde kısa ve güvanli ve rahat olandan gelelim bari... sizleri mi kırcasss...
Cemcem kardeşimin çizdiği yol ana yolların dışına çıkarak, kestirme olsun düşüncesiyle çizilmiş güzergahlardır. Her iki yol da size 1 saate yakın fazla motor sürmenize sebep olur.
1- Yalova dan gelişde Orhangazi-Gemlik-Bursa otoyol girişinden İnegöl-Eskişehir istikameti.Çift yoldan devam.
Cemcem kardeşim haritada Orhangazi yi 10 km. geçtikten sonra sola Yenişehir istikametine İznik gölü kıyısından dolana dolana İnegöl e çıkarıyor. Zaman, benzin ve yol durumu kaybınız var.
2- Adapazarı Bilecik Bozüyük Eskişehir olması lazım ki o yolda Adapazarı ile Bozüyük arası tek yön ve virajlı. En az size 1 saatten fazla zamanınızı ve fazlaca benzininizi harcar. Kamyon konvoylarından sollama da yapamazsınız yapsanızda grup kopar, grup olarak giderseniz tek sıra yapmanız lazım fermuar düzeni gidemezsiniz ve tek sıra da sizin konvoy tren katarı gibi olur trafiği aksatırsınız. En fazla 5 erli motor 500 er metre arayla gitmeniz lazım o yolda. Aramızda tecrübesiz arkadaşlar var onları riske atmak istiyormusunuz.
Cem cem kardeşim yine bu yolda da sapmış ve Bilecik tepeden aşağı indiğinde sola Söğüt yoluna sapmış ve oradan Bozüyük Eskişehir arası ana yola çıkmış. Yine aynı şey zaman benzin ve risk.
Sizlere tavsiyem, ben olsam Bir numaralı güzergahı takip eder ana yoldan garantili olarak gelirim.
Karar sizin. Şimdiden hayırlı yolculuklar Allah kaza bela vermesin.
kaldera
06.June.2007, 10:33
aksu nun dediklerini yabana atmayın..
son 10 yılda yüzlerce kez eskişehir istanbul dönüşünde iş gereği maalesef bu yolu kullandım. :P grup sürüşünde inanılmaz sıkıntı ve risk yaşarsınız.
bir bu yol birde alanya mersin arası türkiyedeki en lanet karayoludur,çekilir yanı yok.. gitsen gidemezsin,geçsen geçemezsin. :P bursa eskişehir karayolunu kullanın.motor kullanmanın keyfini bu yolda alırsınız..
sana günayydın samsunlum, gardaşım... olsun bakalım... gırrmıssı olsun.... yok o diil yol kırmızı, motor kırmızı... kendimizi gösteremiiicesss... kontrass felan ossun diye dediydim yaniii...neyse bizde kısa ve güvanli ve rahat olandan gelelim bari... sizleri mi kırcasss...
arkadaşım sana bir şey sormak istiyorum..dikkatimi çekti kusura bakma..
türkçeyi neden bu kadar yerden yere vuruyorsun yazdıklarınla.
kaş yapayım derken göz çıkarıyorsun.ana dilimize saygılı olup gerektiği gibi kullanalım lütfen.
yenikoylu_ua
06.June.2007, 11:17
Günaydın arkadaşlar
Yol haritalarına biraz göz attım ist-eskişehir 330 km tabi bu valilik ten valilige biz kozyatagında buluşacagımız için 300 310 civarı bi mesafe kalıyo adapazarı üstünden gidilirse
kozyatagı eskihisar 45 km vapurdan sonra bursa otoban girişi 70 km bursa eskişehir 149 km buda 264 km yapıyo
Bence vapurla geçmek avantaj gibi vapurda zaten dinlenileceği için geriye kalan 220 km tek molayla biter gibi duruyo ve daha az yorucu bir yolculuk olur kanısındayım ama çoğunluğada uyarım maksat beraber yol yapmak
aksu nun dediklerini yabana atmayın..
son 10 yılda yüzlerce kez eskişehir istanbul dönüşünde iş gereği maalesef bu yolu kullandım. :P grup sürüşünde inanılmaz sıkıntı ve risk yaşarsınız.
bir bu yol birde alanya mersin arası türkiyedeki en lanet karayoludur,çekilir yanı yok.. gitsen gidemezsin,geçsen geçemezsin. :P bursa eskişehir karayolunu kullanın.motor kullanmanın keyfini bu yolda alırsınız..
arkadaşım sana bir şey sormak istiyorum..dikkatimi çekti kusura bakma..
türkçeyi neden bu kadar yerden yere vuruyorsun yazdıklarınla.
kaş yapayım derken göz çıkarıyorsun.ana dilimize saygılı olup gerektiği gibi kullanalım lütfen.
Agresus kardeşimiz ve bu tür yazan diğer kardeşlerimiz tabii ki kasti olarak Türkçeyi bozarak yazmıyor. Niyeti bir samimi hava oluşturmak, neşeli ortam yaratmak, bir arada olmanın ve sohbet etmenin verdiği keyifle kelimelerin çarpıtarak daha sevecen ifadeler yaratmak düşüncesiyle yazılmış bir ifade türüdür.
Kaldera dostum, sen tabii ki haklısın, hiçbirşeyin sonu yok, ifadeler gitgide değişerek sitenin yapısını ve havasını da değiştireceğinden ciddiyetten uzaklaştıracaktır. Bu da sonuç olarak genele zarar verecektir. Hiçbir arkadaşımın art niyetli olduğuna kimse kanaat getirmediği için bu konu burda sonlanacak ve tüm arkadaşlarımız burada yazılanları üye olan olmayan genç, yaşlı, bayan ve hatta çocukların dahi herkesin okuduğunun sorumluğu ve bilincinde olarak hareket edecektir. Hepimiz bir bütünüz ve kardeşiz.
kaldera
06.June.2007, 12:06
sevgili AKSU;
dediklerine katılıyorum....ANCAK..
Anlaşmamızı; anlamamızı ve anlatmamızı,
yaşadıklarımızı, "yaşıyor olduklarımızı", ileriye dönük planlarımızı anlatmamızı ve daha bunların çok ötesini mümkün kılan dilimizi sahiplenmek toplumsal sorumluluğumuzdur.
Burada yazılanlar, bir başvuru kaynağı niteliğinde olduğu için burada Türkçe'ye dikkat edilmesi gerekiyor.
genel olarak "forumlarda ve diğer internet ortamlarında" kullanılan bozuk, çürümüş, kelimelerine yabancı zararlılar yuvalanmış, dizilimlerindeki altın oran çalınmış "hilkat garibesi kelime dizgileri" önce kendimize, sonra karşımızdakilere ve sonuç olarak kültürümüze ve ecdadımıza saygısızlıktır.
Bu forum gibi önemli bir görevi yerine getiren, zamana bağlı olarak birikimini sürekli artırıp bütünleştirerek taşıyan, çeşitli ortamlara açılan yelpazede bir çok farklı meslek gurubu, yaş gurubu, kültürel gurup ve farklı entellektüel seviyede insanları buluşturan ortamlarda bana göre öncelik saygı, sevgi ve (dolayısıyla) dildir.
Saygı samimiyete,
samimiyet saygıya engel değildir.
Dil kişinin kendisine saygısıdır.
Saygılarımla
bilginize sunarım.
cemcem
06.June.2007, 12:29
Haklisin Aksu abi, orhangaziden sonra iznik golunun kiyisindan kestirme cikarmak istedim o yolu cok kez kullandim o yol yeni yapildi yenisehire kadar sorun hatta yenisehir inegol arasinda da arac sayisi cok azaliyor belki az biraz uzatmis oluyoruz ama ben temiz ve guvenli olduguna inandigim yollari isaretledim. hem mavi olan istikamette hangi yolu tercih edersek edelim orasi zaten cok tehlikeli ben en basindan beri senin fikrine katiliyorum yani inegol uzerinden eskisehir, ben sadece bildigim kisayollari isaretledim. ayriyeten iznik golunu gecerken orada cok harika manzaralar var onlari da gormus oluruz diye dusundum... Tabi bunlar sadece oneri, biz istanbuldaki RR ciler olarak festivalden once bir toplanti yapar guzergahlar hakkinda bir karara baglariz...
agresus
06.June.2007, 19:50
sevhili Kadera;
her şeyden önce çoook değerli zamanınızı bana ayırıp, türkçe ve türklük dersi vermeye çalışmanızdan dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır...
avatarı bir amerikan film yıldızı olup, kovboy şapkalrıyla fotoğraflar çektirmiş, anadolu hikayelerni değiştirerek amerikan fıkraları olarak satmaya çalışan sizin, türkçe dersine aşağıda bulunan, sizin yazdığınız bu harfler dizgisini açıklayarak başlamnızı rica etmekteyim...
"hey iinaşdilendon..
mangeyek şukarremli..
katova kirli çamaşırı. "
müslüm baba
06.June.2007, 23:23
32 senesi uzun yollarda geçmiş biri olarak yalova bursa eskişehir yolundan başka yoldan gitmeyin.
Bu arada benim ismim listede yok yazarsınız değilmi artı bir olarak. Ben yine grupla gitmek istemiyorum eğer grubu 5 er 5er ayırırsanız ve her grubun arasını 3 dakika yaparsanız gruplara katılırım.
infinitedreams
06.June.2007, 23:28
İstanbul katılım sayısına göre grubu bölme fikrine önceden belirlenmiş mola yerlerinde toplanmak kaydıyla ben de katılıyorum.
müslüm baba
06.June.2007, 23:29
volkan ve uğur geçtiğimiz dönemlerde bu tür tartışmaların bizlere ne dostlar kaybettirdiğini hepimiz biliyoruz lütfen bu tarz tartışmaları yüz yüze geldiğinizde yapın, uyarı ve ikazları özel pm le anlatın.
handojoe
07.June.2007, 00:01
sevhili Kadera;
her şeyden önce çoook değerli zamanınızı bana ayırıp, türkçe ve türklük dersi vermeye çalışmanızdan dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır...
avatarı bir amerikan film yıldızı olup, kovboy şapkalrıyla fotoğraflar çektirmiş, anadolu hikayelerni değiştirerek amerikan fıkraları olarak satmaya çalışan sizin, türkçe dersine aşağıda bulunan, sizin yazdığınız bu harfler dizgisini açıklayarak başlamnızı rica etmekteyim...
"hey iinaşdilendon..
mangeyek şukarremli..
katova kirli çamaşırı. " bu tartışma uzayıp gider abilerim, gerek yok. türkçeyi iyi kullanmak konusunda kaldera ya katılıyorum. ama... agresus abiminde türkçeyi iyi konuştuğuna eminim.
kovboy olmak amerikan sempatizanı olmak demek değildir ayrıca o dönemde doğuda yaşayan insanlar batıdaki hayatı hep yadırgamış ve aşağılamıştır. agresus abim sözlerine alınmadım kovboy olmayı seviyorum. çünkü ben bir inek çobanıyım ve de yalnızım hep gün batımına doğru giderim. ben bir kovboyum.
Herşeyin birbirine karıştığı bu dünyada ırkları ayırmadan kültürleri kaynaştıralım. herkesin dili bayrağı olsun elinde bırakın yaşayalım... yahu ( O KADAR ) ALLAH muhafaza yani
aslanburclu
07.June.2007, 00:18
sevhili Kadera;
"hey iinaşdilendon..
mangeyek şukarremli..
katova kirli çamaşırı. " bu tartışma uzayıp gider abilerim, gerek yok. türkçeyi iyi kullanmak konusunda kaldera ya katılıyorum. ama... agresus abiminde türkçeyi iyi konuştuğuna eminim.
kovboy olmak amerikan sempatizanı olmak demek değildir ayrıca o dönemde doğuda yaşayan insanlar batıdaki hayatı hep yadırgamış ve aşağılamıştır. agresus abim sözlerine alınmadım kovboy olmayı seviyorum. çünkü ben bir inek çobanıyım ve de yalnızım hep gün batımına doğru giderim. ben bir kovboyum.
Herşeyin birbirine karıştığı bu dünyada ırkları ayırmadan kültürleri kaynaştıralım. herkesin dili bayrağı olsun elinde bırakın yaşayalım... yahu ( O KADAR ) ALLAH muhafaza yani
kovboy nedir kimdir ne iş yapar bi açıklarmısın lütfen ,,,
handojoe
07.June.2007, 00:27
BENDENİZ KOVBOY NELER YAPMAZ Kİ İNEKLERİM VAR BENİM AYRICA MÜZİSYENLİKTE YAPIYORUM GİTAR ORG FLÜT BİRAZDA AĞIZ MIZIKASIÇALARIM. gerçek hayatta kovboy ; her problemi silahı ile çözmeye çalışan bir atından ve silahından başka dostu olmayan zır cahil görgüsüz medeniyetten nasibini almamış kimseye güvenmeyen ve güvenilmeyen kızılderili düşmanı bir serseridir. holywood da bize gösterilen ise sert görünümlü ama beyfendi iyilikler için savaşan bir maceracı örnek con wayne eastwod chalton heaston
agresus
07.June.2007, 01:31
volkan ve uğur geçtiğimiz dönemlerde bu tür tartışmaların bizlere ne dostlar kaybettirdiğini hepimiz biliyoruz lütfen bu tarz tartışmaları yüz yüze geldiğinizde yapın, uyarı ve ikazları özel pm le anlatın.
eywallah müslüm baba... aksu abimin cevaben yazısından sonra bende uzatmak niyetinde diildim zaten... ama insan bi yere kadar susabilir...
bu tartışma uzayıp gider abilerim, gerek yok. türkçeyi iyi kullanmak konusunda kaldera ya katılıyorum. ama... agresus abiminde türkçeyi iyi konuştuğuna eminim.
sevgili kovboy kardeşim... amacım seni kırmak diildi zaten.. sadece bana türklük ve türkçe hakkında ders verecek kişinin bu iki kavramıda yaşayan biri olmasını istediğimi belirtmekti... yoksa sana ve yaşam tarzına sen mutlu oldukça saygı duyarım...
RızaHoşgör
07.June.2007, 01:41
arkadaşalr bu tür tartışmalar lütfen özelde yapılsın.mümkünse hiç yapılmasın.
bu başlık gelenekselleşmesini arzu ettiğimiz buluşmamızın başlığı
LÜTFEN
handojoe
07.June.2007, 01:49
saol agresus um dalgıcım balık adamım hepimiz gardeşiz neticede su altında da yaşasak at üstündede olsak :)
agresus
07.June.2007, 01:50
tamam özür dilerim.... neeedaaa gamışştıh....
cumadan çıkıyoruss kısmetse can kardeşim.... tabi iş güç çıkmazsa... ki çıkmıycak gibi... sen, ben, gomtanım ve inci örtmen... ve aksu babanın önerdiği, cemin ısrar ettiği ve tüm büyüklerimizin uygun gördüğü vapur konaklamalı, iskender kokan, eskişehir yolundan gidicesss...
eywallah kowwboyum, gıymetlim, inek çobanım, taze sütlüm, riderım....
handojoe
07.June.2007, 01:54
eyvallah tuzlu su balığım ne adamsın ya senin yazılarını okurken mideme kramplar giriyo ya gün görmüş yaşamış yüzmüşsün bu hayatı baba ya
cemcem
07.June.2007, 02:06
Agresus agabeycigim biz istanbullular yola cikmadan bir hafta evvel felan soyle bir toplaşma tertip etsek sornacigime efendime soyleyim saat kacta kim kiminle nerede bulusacak, gruplar nerede ne zaman bulusacak, bulusanlar ne yapacak, sorularini bir istisare etsek, akabinde cay icsek suhbet etsek nasil olur?
agresus
07.June.2007, 02:16
istediğin cay olsun biraderimm... normalde biz haftada 1 yapıyoduk bu çayişini ama 2 haftadır sekteye uğradı nedendir bilinmezz.... cuma akşam yapalım mesela bu haftaki çay işini.... ne güssel olurr... gitmeden öncede ayarlarızzz sizler için... malum biz bi gün önceden çıkıcazzz...
handojoe
07.June.2007, 02:18
istediğin cay olsun biraderimm... normalde biz haftada 1 yapıyoduk bu çayişini ama 2 haftadır sekteye uğradı nedendir bilinmezz.... cuma akşam yapalım mesela bu haftaki çay işini.... ne güssel olurr... gitmeden öncede ayarlarızzz sizler için... malum biz bi gün önceden çıkıcazzz... pazar yapın agresusum ben pazar istanbuldayım hem bi tanışırız olmasmı su içinde pos verenim :)
agresus
07.June.2007, 02:20
yahuu ne demektesin sennn... du bi topik açalım.... pazar çay içip tanışalım.... ne tarafta olucaksın ve ne kadar zamanın olucak???..
handojoe
07.June.2007, 02:24
pazar günü bii nişana davetliyim hafta sonu olsunda ben gelirim c. tesi pazar nerde olduğu önemli diil ben bulurum sizi siz yer belirleyin şehremeni tarafına gelicem atsız olarak
speedygonzales
07.June.2007, 08:54
32 senesi uzun yollarda geçmiş biri olarak yalova bursa eskişehir yolundan başka yoldan gitmeyin.
Bu arada benim ismim listede yok yazarsınız değilmi artı bir olarak. Ben yine grupla gitmek istemiyorum eğer grubu 5 er 5er ayırırsanız ve her grubun arasını 3 dakika yaparsanız gruplara katılırım.
Müslüm Baba'nın yol tercihine +1000
Ama ben grupla gitmek istiyorummmmm. Eminim herkes de beni istiyordur. Nitekim zaten kapımın önünden geçeceksiniz dimi? Beni de aranıza alırsınız dimiiii? Nooolur, ben tek başıma korkarımmmm!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
yenikoylu_ua
07.June.2007, 10:51
Sensiz bir yol düşünemiyorum
Aslında biraz düşündüm iyi olur gibi
Dur dur hatta çok güzel olur
Yok yok MÜÜKKEEEMMELLLLLLL olur
Almıçaz seni almıçaz işte :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
DEEEEEEERMİŞİM
speedygonzales
07.June.2007, 10:59
Eywwww, sizler için, sizler sayesinde varım !
deerrmişimmmm! :cheesy:
yenikoylu_ua
07.June.2007, 11:07
Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için
RAPTOR RAPTOR RAPTOR
müslüm baba
07.June.2007, 11:10
Acep bende cumamı çıksam içişlerine bir sorayım.
müslüm baba bence ilk gelenler kafa dinleme ve dinlenme imkanına sahip olacaklar....ayrıca daha sakin bir ortamda tanışma fırsatımız olur....
müslüm baba
07.June.2007, 14:37
müslüm baba bence ilk gelenler kafa dinleme ve dinlenme imkanına sahip olacaklar....ayrıca daha sakin bir ortamda tanışma fırsatımız olur....
İşleri hemen ayarlıyayım çadırı ve hanımı kapıp cuma sabahı yola çıkıyorum inşallah görüşeceğiz.
inşallah baba... allah tekerinize taş değdirmesin....
aidikurt
07.June.2007, 14:46
valla millet bu ne sabırsızlık millet erken gitme yarışına girdi valla :)
sen adminsin .... gününde gelecen...ehehehhe.. biz erken giderisss....çattlaaaaaa.....
carvalho
07.June.2007, 14:48
Gölette balık var mıdır??? Oltaları getiriyor muyuz??? Getireceksek nasıl bir takım yapalım??
Gölette balık var mıdır??? Oltaları getiriyor muyuz??? Getireceksek nasıl bir takım yapalım??heeeee.. dooru dedin kardeşim selçuğum...dur o işi ööreniim gomtanımızdan ....iyi olur haa balık muhabbetide....vışşş....rakıda olacakki yanına... :lol: :lol: :lol:
yenikoylu_ua
07.June.2007, 14:54
Bizdemi izin alsak naapsak veya cuma akşamı çıksak çok karanlıga kalırmıyız acep
müslüm abi sevgi abla onayladı mı cuma gidişi ?
emrahss
07.June.2007, 16:42
Balık yasak dönemde arkadaşlar. Bir hayli ceza yazıyoruz. Göz yümarsam ayıp olur. Ricam olta getirmemeniz yönünde.. Alper, Cuma akşamı başlatıcaz artık herhalde...
Bizdemi izin alsak naapsak veya cuma akşamı çıksak çok karanlıga kalırmıyız acepben el feneriynen karşılarım sizleri kardeşim.. kopun da gelin.. bişi olmaz....
yenikoylu_ua
07.June.2007, 16:46
Sağol kardeşim hanımı kandırabilirsem bi bakim erken gelmek istiyorum
madem balık avlamak yasak
herkes balığını getirsin yanında isteyen varsa ben Mersin'den getiririm nede olsa araba ile gelecem
Lagos isteyen varmı ( tabii erken gelenler bitirecek )
vışşşş.. bende hamsi getiriim dedim ama mevsimi diill.... :P
carvalho
07.June.2007, 16:58
Emrah kardeşim, kanun karşısında boynumuz kıldan ince. En güzeli sen bizi balık pazarına götürürsün seçeriz ızgaralıkları. Daha zahmesiz olur.
emrahss
07.June.2007, 17:11
Heehehheeh.. Bana uyar, ama Lagos taa bi uyar..
lagos ne yavvvv..... hamsiye benziyomu.... :lol: :lol: :lol: :lol:
carvalho
07.June.2007, 17:14
Okan kardeşim, ben de bilmem lagosu ama Akdeniz'li arkadaşlar bir methediyor sorma gitsin...
Ben üç cins balık bilirim: hamsi tava, hamsi ızgara, hamsi buğulama :D
Lagos veya Laos söyle kafası kocaman bir kaya veya kum balığıdır aslında kaya olanı daha güzel ve lezetlidir üstü şöyle kahverendi falandır etine gelince bembeyazdır
http://upload8.postimage.org/720210/lagos14.jpg (http://upload8.postimage.org/720210/photo_hosting.html)http://upload8.postimage.org/720215/lagos22.jpg (http://upload8.postimage.org/720215/photo_hosting.html)
az bişi hamsiye benziyo ama kino baba.... şimdi eğri oturup doooru konuşalım....hamsinin hakkını hamsiye verelim :lol:
selçuğum yarıldım valla gülmekten...3 çeşit balık haaaa.... huahuahauhauhaha....
yasinsubay
07.June.2007, 17:25
Evet selcuk kesinlikle katılıyorum 3 çeşit balık abi Hamsi
yenikoylu_ua
07.June.2007, 17:43
Hamsiyi böle 3 çeşit diyerek küçümseyemezsiniz teeesssüf ederim arkadaşlarım.Bu mübarek cinsin çorbası pilavı tatlısı dolması hamsikolisi vs vs say say bitmez yanınada mısır ekmeği offf of ama malesef zamanı deel
müslüm baba
07.June.2007, 17:43
Kino bu orkinosları senmi yakaladın :cheesy: :cheesy:
carvalho
07.June.2007, 17:45
az bişi hamsiye benziyo ama kino baba.... şimdi eğri oturup doooru konuşalım....hamsinin hakkını hamsiye verelim :lol:
selçuğum yarıldım valla gülmekten...3 çeşit balık haaaa.... huahuahauhauhaha....
E, karadeniz evladıyız Okanım, beynimiz fosforlu... :):)
Gündüz gündüz canım çekti şimdi. Mısır ununa bulanmış hamsi tava, yanında bol limonlu salata, roka, ağğğhhhh....
Mezgit'e de saygı duyarız bu arada ayrı mevzu. Tavası tabii...
Büyük balık denince de Lüfer buğulama ilk sırada gelir....
Akşam feneri bir balıkçıda söndürecez, anlaşldı...
Sellçuuuuuukkkkk... günahıma giriyoonn.. bu akşam olmasssssssss.....yarın cumaaaaa......sadece balık ta yenmess.. balıa karşı ayıp olur üzerine rakı lasıımmm.....uffşşşşş....aaaazımın suyu akdı....
iakyurek
07.June.2007, 17:56
yavv benimde canımı çektirdiniz vallah şincik. leyn bende mi akşam bi balık ( ve rakı ) yapsam ne :cry: :P
carvalho
07.June.2007, 18:04
Hehehe
Hani derseniz ki İstinye'deki Fish var'a gidelim, uygun fiyata balığa doyalım, sohbetin dibine vuralım, ben varım. Üstelik bu akşam...
Toplam 25 YTL'ye babalar gibi doyuluyor.
Okanım toprağım, yüreğinin pardon midenin götürdüğü yere git. Ağlatma derya kuzularını... Hayat ertelemeyecek kadar kısa, bas gaza (senin sloganındı bu galiba :))
Bu arada 23 HAziran'a kadar böyle tali konular çıkacaktır. Affola...
Konuyu Eskişehir'e bağlamak gerekirse
Es es es ki ki ki es ki es ki es :):):):):)
yenikoylu_ua
07.June.2007, 23:20
tamam özür dilerim.... neeedaaa gamışştıh....
cumadan çıkıyoruss kısmetse can kardeşim.... tabi iş güç çıkmazsa... ki çıkmıycak gibi... sen, ben, gomtanım ve inci örtmen... ve aksu babanın önerdiği, cemin ısrar ettiği ve tüm büyüklerimizin uygun gördüğü vapur konaklamalı, iskender kokan, eskişehir yolundan gidicesss...
eywallah kowwboyum, gıymetlim, inek çobanım, taze sütlüm, riderım....
bisde gelebilirmiyiz hanımımla sös rahatsız etmeyiz arkanızdan pırpır geliris
yenikoylu_ua
08.June.2007, 17:00
Adminim şu ana sayfa fazla boş kaldı bu ilk buluşma ana sayfadaki yerini alsamı acep
Yeniköylü-ua kardeşim.
Arkadaşlar Kapıdağ a Arslanlar gibi geldiler ve döndüler, Eskişehir e de aynı şekilde gelip dönecekleri için sen neden pır pır geleceksin ki. Sen de yengeyle beraber grupla Arslanlar gibi gelip döneceksiniz. Bu kadar basit, daha bu gezi işlerinin başındayız. Bu memleket bizim, Regalciler olarak her tarafa gidebiliriz.
yenikoylu_ua
08.June.2007, 17:13
Yeniköylü-ua kardeşim.
Arkadaşlar Kapıdağ a Arslanlar gibi geldiler ve döndüler, Eskişehir e de aynı şekilde gelip dönecekleri için sen neden pır pır geleceksin ki. Sen de yengeyle beraber grupla Arslanlar gibi gelip döneceksiniz. Bu kadar basit, daha bu gezi işlerinin başındayız. Bu memleket bizim, Regalciler olarak her tarafa gidebiliriz.
Sağolasın Aksu baba allaha şükür kapıdağına geldik bi problemde yasamadık Eskişehirede gelicez aslanlar gibi bende cumadan cıkmayı planlıyorum tabi hanımla,Volkana takılmam ondan Yoksa bizi kim tutar.Yollar RRlar için yapılmış bekletmemek lazım yollar bizi bekler
aslanburclu
08.June.2007, 18:37
Yeniköylü-ua kardeşim.
Sağolasın Aksu baba allaha şükür kapıdağına geldik bi problemde yasamadık Eskişehirede gelicez aslanlar gibi bende cumadan cıkmayı planlıyorum tabi hanımla,Volkana takılmam ondan Yoksa bizi kim tutar.Yollar RRlar için yapılmış bekletmemek lazım yollar bizi bekler
:P :P :P :P yeniköylüm pırlantasız küpelim cuma sabahı saat 09,00 da boğaz köprü gişe çıkışı sağda uygun bir yerde hazır ol bize takılacaksanşimdilik sözde 4 motoruz ama ben kesin
yenikoylu_ua
08.June.2007, 18:43
Komtanım Hazır kıta orda olucaz siz merak etmeyin
agresus
08.June.2007, 19:49
bu arada ben cuma dedim amma sanırım lastik patlatıcam... dün bi görüşmemiz oldu yeni bi festivalle... 25 günlük bi işin altına giriyorum... hatta nerdeyse eskişehire bile gelemeyebilirm... ama kesin olan şu ki cumadan çıkamıycakmışım gibi duruyor... tabii dediğim gibi gelebilirsem... ama ne güzee oldu işte... 4-5 motor diyodunuz.. maşşallah... gomtanım, rızam, inci örtmenim, mülüm babam, kubilay abim... ahanda size beşli bi gurup... hadi hayırlı yolculuklar şimdiden...
aslanburclu
08.June.2007, 19:51
bu arada ben cuma dedim amma sanırım lastik patlatıcam... dün bi görüşmemiz oldu yeni bi festivalle... 25 günlük bi işin altına giriyorum... hatta nerdeyse eskişehire bile gelemeyebilirm... ama kesin olan şu ki cumadan çıkamıycakmışım gibi duruyor... tabii dediğim gibi gelebilirsem... ama ne güzee oldu işte... 4-5 motor diyodunuz.. maşşallah... gomtanım, rızam, inci örtmenim, mülüm babam, kubilay abim... ahanda size beşli bi gurup... hadi hayırlı yolculuklar şimdiden...
ule saçlı sakallı 3 küpeli senin ipinlede kuyuya inilmezmiş ha ben sırf sizin hatırınıza cumadan cıkıyom be
agresus
08.June.2007, 20:06
sen çık yine gomtanım... bak ne güssel insanlar var... züpper insanlarla yol yapacaksaın... hemide züpper insanlarla züpper insanları görmeye çıkacaksın... keşke bende çıkabilcek durumda olsam.. ama durumları biliyosun... kötü bi kıştan sonra ii bi başlangıç sezona kısmetse... şimdi buluşma için 25 günlük işten vaz geçsem kızmazmısın bana... olm delimisin sen demez misin... durumları biliyon gomtanım... inşallah gelicem.. ama cumadan zor görünüyo...
aslanburclu
08.June.2007, 21:17
sen çık yine gomtanım... bak ne güssel insanlar var... züpper insanlarla yol yapacaksaın... hemide züpper insanlarla züpper insanları görmeye çıkacaksın... keşke bende çıkabilcek durumda olsam.. ama durumları biliyosun... kötü bi kıştan sonra ii bi başlangıç sezona kısmetse... şimdi buluşma için 25 günlük işten vaz geçsem kızmazmısın bana... olm delimisin sen demez misin... durumları biliyon gomtanım... inşallah gelicem.. ama cumadan zor görünüyo...
tamamdır yarın konuşuruz
müslüm baba
08.June.2007, 23:20
Galiba yine yalnız yol yapacağım. kıvıran kıvırana, volkan sen hariç :cry:
Tayfun
11.June.2007, 01:49
1 gün daha sabredin yaw, cumartesi topluca çıkar gideriz işte, niye bölünüyonuz yaaaa...
RızaHoşgör
11.June.2007, 23:41
1 gün daha sabredin yaw, cumartesi topluca çıkar gideriz işte, niye bölünüyonuz yaaaa...hiçbir şekilde beklenilen büyüklükteki grup toplu çıkmamalı.gruplar en fazla 5 li olmalı ve 5 dak arayla çıkmalı.çıkış alınmadan önce bir sonraki istasyon molasının nerede verileceği bilinmeli herkesler o noktada buluşmalı.iki istasyon arası 150 km den fazla olmamalı.
bu arada :
BÜYÜK BULUŞMAYA SADECE 12 GÜN KALDI
handojoe
11.June.2007, 23:50
1 gün daha sabredin yaw, cumartesi topluca çıkar gideriz işte, niye bölünüyonuz yaaaa...hiçbir şekilde beklenilen büyüklükteki grup toplu çıkmamalı.gruplar en fazla 5 li olmalı ve 5 dak arayla çıkmalı.çıkış alınmadan önce bir sonraki istasyon molasının nerede verileceği bilinmeli herkesler o noktada buluşmalı.iki istasyon arası 150 km den fazla olmamalı.
bu arada :
BÜYÜK BULUŞMAYA SADECE 12 GÜN KALDI
dinleyin RIZA HOŞGÖR abinizi... çok doğru ve mantıklı bir açıklama
1 gün daha sabredin yaw, cumartesi topluca çıkar gideriz işte, niye bölünüyonuz yaaaa...
ewet abiler yaaw niye kaçırıyorsunuz tadımızı... :oops:
ne güzel hep beraber gidip hep beraber gelicektik işte... :P :P :P
ustalarımızdan yol yardımları alıcaktık.
bu ne şimdi parça pinçik :-1: :-1: :-1:
RızaHoşgör
12.June.2007, 01:28
sevgili bull
tadını kaçırmak için değil yazılanlar.tadımızın kaçmaması için.ne kadar tecrübelisiniz bilmem uzun yolda ama tecrübeli olsan herhalde yazmazdın parça pinçik diye.bizim isteğimiz hepimizin hiçbir sorunla karşılaşmadan eskişehir e varması.ama olurda sen ve senin gibi düşünenler olur bir grup sizde öyle gelirsiniz .amacımız eskişehirde olmak kazasız belasız.
sevgilerimle
hayır Rıza abicim benim parça pinçik dediğim senin yol planın değil.
tabiki öyle 30-40 motor arka arkaya gidemeyiz - gitmemeliyizde
benim dediğim babaların bizi bırakıp ayrı gayrı gitmesi...
yenikoylu_ua
12.June.2007, 01:37
Zaten Alperde Kozyatagı buluşmasından sonra 5li 5li gruplarla çıkmayı planlıyodu aslında bunlarıda konuşmak planlamak için önümüzdeki hafta arası bi çay partisi yapabiliriz herkez uygun görürse tabi
RızaHoşgör
12.June.2007, 01:39
hayır Rıza abicim benim parça pinçik dediğim senin yol planın değil.
tabiki öyle 30-40 motor arka arkaya gidemeyiz - gitmemeliyizde
benim dediğim babaların bizi bırakıp ayrı gayrı gitmesi...merak etme sen.mutlaka bir bilen olacaktır sizinle.ben şimdiden diyeyim.Gökhan kardeşimi sıkıştırın sizinle gelmesi için.o cumartesi yola çıkıyor.ayrıca Alper de epeyce tecrübelendi sanırım.
uzun yol tebrübeli beyler.bu kardeşlerimizi cumartesi yanlız birakmazsınız dimi?
Zaten Alperde Kozyatagı buluşmasından sonra 5li 5li gruplarla çıkmayı planlıyodu aslında bunlarıda konuşmak planlamak için önümüzdeki hafta arası bi çay partisi yapabiliriz herkez uygun görürse tabi
evet katılıyorum..... bir toplantı yapalım ve son durumları konuşalım
infinitedreams
12.June.2007, 10:01
Aşırı iş yoğunluğum sebebiyle geziye katılamıyorum. İş durumumdan az-çok haberi olanlar anlayışla karşılayacaklardır. İstanbul neyse de, diğer illerden gelecek arkadaşları/abileri göremeyecek olmak çok koyuyor. Aslında il dışı o kadar geziye gittim ama... bu başka olacaktı.
Hayırlı yolculuklar millet. Allah kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin.
Nihat hani bütün yoğunluğunu bu geziye verecektin :cry: :( ...Diğer toplantılara da gelmiyon niye. :? ...seni aramızda görmek istiyozz :roll: ... bak benim yeni püsükleti de deneyecektin hani :?
kaldera
12.June.2007, 12:07
kaç kişi gideceksiniz bilmiyorum ama;
dörtlü beşli gruplar olarak gidin.bu küçük grupların arasına diğer araçları sokmayın.kendi şeridinizde yasal hız sınırları içinde şeridi doldurarak ilerleyin.
araç sürücüleri önünde motor görmek istemedikleri için korna,far yakma gibi yöntemlerle taciz ederler..kesinlikle aldırış etmeyin. yol vermek için
kenara çekilmeyin..dönüşlerde,virajlarda asla motorun önüne bakmayın.sürekli döneceğiniz yere bakın.nereye bakarsanız motor o yöne döner.asla unutmayın.viraj içinde arka frene özellikle basmayın...öndeki aracı geçecekseniz hep birlikte geçin..
DONDES
12.June.2007, 12:42
Sevgili Aidikurt ben+1 arkadaşım(artcı) gelmek istiyoruz.Bunun için ne yapmamız gerekiyor?Bende öyle çadır,tulum falan yok.Ayrıca benimle gelmek istiyen iş arkadaşımın doğayla içiçe yaşama konusunda hiç deneyimi olduğunu zannetmiyorum.Bana yardımcı olursan sevinirim.
aidikurt
12.June.2007, 12:52
Son güncel liste
KATILIM LİSTESİ
1-aidikurt (+1) (istanbul)
2-emrahss (Eskişehir)
3-carvalho (istanbul)
4-aslanburclu (+1) (istanbul)
5-okan (+1) (Samsun)
6-Kino (+3) (Mersin)
7-Tomcat (Eskişehir)
8-aksu (Ankara)
9-ilkerkoparal (+1) (İstanbul)
10-Macgyver (İstanbul)
11-Yasinsubay (İstanbul)
12-emrahkucukgirgin (+1) (İstanbul)
13-adobe (İstanbul)
14-agresus (İstanbul)
15-GOKHAN (+1) (İstanbul)
16-Çelebi Murat (+1) (Kocaeli/Gebze)
17-Spydx(unicorn) (+1) (İstanbul)
18- El_Mariachi (İstanbul)
19-Sedat
20-lunatic (Ankara)
21-Okan Kuzen Aprilla (Samsun)
22-polo (İstanbul)
23-yenikoylu_ua (+1) (İstanbul)
24-iakyürek (İsanbul)
25-inci (İstanbul)
26-BULL (İstanbul)
27-Tayfun (İstanbul)
28-Speedy Gonzales(Yalova+ İstanbul)+4
29-Cozinan(Bursa)
30-Polat(+1)
31-Deniz
32-Oğuzhan (İstanbul)
33-RızaHoşgör(+1) (İstanbul)
34-cemcem (İstanbul)
35-DONDES (+1) (İstanbul)
carvalho
12.June.2007, 16:56
5 li gruplar halinde ilerlemek mantıklı.
Grupları buluşma noktasında da belirleyebiliriz topikte de...
Herkes bence şimdiden Fan Club'tan faydalanarak geziye katılacak arkadaşların cep tel numaralarını kaydetsin bir şekilde.
Sevgili Dondes, bildiğim kadarıyla gideceğimiz yerde konaklanacak üç beş yer mavcut ancak bunlar için ağabeylerimize öncelik tanıdık ve sanırım yer kalmadı. Sana tavsiyem teplam maliyeti 60 YTL'yi aşmayacak şekilde çadır+2 uyku tulumu+2 mat alman ve çadırda konaklaman. İnan işin zevki böyle çıkıyor. Çadırlar kurulu, gece muhabbeti, tadına doyulmuyor valla. Herşeyin bir ilki vardır. Bu da senin ilk doğa tecrüben olacak böylece :)
müslüm baba
12.June.2007, 17:32
Yaw benide ekleyin geliyorum Sevgi yengenizle dedim ama eklemiyorsunuz, yoksa beni sevmiyormusunuz,yoksa grup sürüşüne katılmıyorum diye bana küstünüzmü, hemde cuma günü gideceğim,size orada sürprizler hazırlayacağım :cheesy: :cheesy:
Yaw benide ekleyin geliyorum Sevgi yengenizle dedim ama eklemiyorsunuz, yoksa beni sevmiyormusunuz,yoksa grup sürüşüne katılmıyorum diye bana küstünüzmü, hemde cuma günü gideceğim,size orada sürprizler hazırlayacağım :cheesy: :cheesy:nöbet çizelgisimi hazırlııcan müslüm baba....biz sabaha kadar tutacaadık haberin olsun.....ama sazlı sözlü olursa...dansözde olacak dı dimi..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hosemario
12.June.2007, 17:46
katılımcıların RR kullanıcısı olma şartı varmı?
handojoe
12.June.2007, 17:46
tam 53 kişi ha vay be ama iki kovboy eksik iz sürücüsüz yola çıkmayın size bir apache lazım. kırkpınar yaklaşıyor batı yakasınada bir yolculuk yapalım admin bir topik açsın. HAYDİ EDİRNE KIRKPINAR A
tam 53 kişi ha vay be ama iki kovboy eksik iz sürücüsüz yola çıkmayın size bir apache lazım. kırkpınar yaklaşıyor batı yakasınada bir yolculuk yapalım admin bir topik açsın. HAYDİ EDİRNE KIRKPINAR Aulaaaaa.. ne topik hastası bi kofboysun sen beaa....şşşşşşşş..... :P :P :lol: :lol: :lol: :lol:
müslüm baba
12.June.2007, 18:04
katılımcıların RR kullanıcısı olma şartı varmı?
Gel abicim gel kim olursan ol gel, motorun yoksa bile gel birinin arkasında kendine yer bulursun ama çadırı kap öyle gel.
Bu arada nöbet çizelgesi hazır, bubi tuzaklarıda hazır, kamp alanına girerken çok dikkatli olmalısınız, tuzaklar itina ile hazırlanacaktır.
kaldera
12.June.2007, 18:47
bubi tuzaklarıda hazır, kamp alanına girerken çok dikkatli olmalısınız, tuzaklar itina ile hazırlanacaktır.
bu gidişle HANDO yu müslüm baba yok edecek :mrgreen:
bende HANDO nun küllerini bozkıra savuracağım.. :mrgreen:
müslüm baba
12.June.2007, 18:56
Vallaha UĞUR aslında topun ağzında sen vardın ama anladın herhalde gelmiyorsun,sana en büyük tuzağı hazırlamıştım motorunla beraber içine düşecektin. :)
kaldera
12.June.2007, 19:02
Vallaha UĞUR aslında topun ağzında sen vardın ama anladın herhalde gelmiyorsun,sana en büyük tuzağı hazırlamıştım motorunla beraber içine düşecektin. :)
:D aslında bu rota tam ideal yol MÜSLÜM BABA...gelmek isterdim ancak evde bir tadilat işim var aynı gün.bir seneden beri sallıyorum.artık kaçacak yerim kalmadı :P
kadın dırdırını çekemem daha fazla :P ay bir kaç kez daha doğup batacak..belki bir şeyler değişir. :roll:
ama HANDO yu bando gibi öttür oralarda.. :mrgreen:
müslüm baba
12.June.2007, 19:08
Sen hiç merak etme Uğur ben bunlara orada neler yapacağım gör.Bütün planlar hazır
evet katılıyorum..... bir toplantı yapalım ve son durumları konuşalım
ewet adminim "GEZİ PLANI YAPMA ÇAY PARTİSİ" istiyoruz...
toopik toopik toopik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tayfun
12.June.2007, 22:06
Açın bakalım bi topik daha :)
aslanburclu
13.June.2007, 00:00
hani benim rakibim tombalak (benim gibi) motojinyur kardeş k.çekmece göl kenarında yeni bir regal raptor kafe açacakmış yaaaaa orda toplansak hemde yeni mekana bir oy ve karar versek iyi olur bence üyelik durumları mekanın yeri ulaşım durumu vs.vs... maksat yayılmak olsun
Tayfun
13.June.2007, 00:01
Süper olur komtanım ya, birazcık merter trafiği ve yol yapımı haricinde sorunsuz bir yol :D
aslanburclu
13.June.2007, 00:10
Süper olur komtanım ya, birazcık merter trafiği ve yol yapımı haricinde sorunsuz bir yol :D
:? :? bize göre süperde moto jinyur (yani kel tombalak memet ustam ne der ne yapar) da bir icratt bekliyelimmmmm
Tayfun
13.June.2007, 00:48
Başka mekanlarıda araştırmak lazım bu arada, belki mehmet ustamızın işi olmayabilir açıkta kalmayalım...
handojoe
13.June.2007, 01:41
bubi tuzaklarıda hazır, kamp alanına girerken çok dikkatli olmalısınız, tuzaklar itina ile hazırlanacaktır.
bu gidişle HANDO yu müslüm baba yok edecek :mrgreen:
bende HANDO nun küllerini bozkıra savuracağım.. :mrgreen:
HANDO oraya gelmemek işi olmak çok MÜSLÜM BABA başka kuşlar avlamak KALDERA boşuna sevinmek ve herkes avucunu yalamak. :P :P :P
HANDO konuştu... herkes sustu :D
Handojoe neden gelmiyorsun Eskişehir e, düşmanların olduğu kadar dostların da var. Kimseye arkanı dönme sana arkadan ateş etmek isteyen olursa merak etme dostlarına güven ve gel. Eksozu yaptırdınmı kopmuştu ya Turanköy de telle bağlamıştın.
kaldera
13.June.2007, 10:13
Handojoe neden gelmiyorsun Eskişehir e, .
HANDO şimdi kabile büyücüsü ile;
bana karşı tılsımlar üzerine çalışıyor. :mrgreen:
müslüm baba
13.June.2007, 11:18
Bir büyücümüz eksikti, Eskişehire gelsinde büyü yapalım gece zaten ruh çağırıp milletin canına okuyacağım buda plandan bir kopya. :)
Durun yapmayın ya, çocuklar yolu gözlerinde o kadar büyütüyorlar ki nasıl gideceğiz diye birde toplantı bile yapalım diyorlar. Şimdi birde tuzakları düşünürlerse, yolculuk işi iyice b....a sarar.
DONDES
13.June.2007, 11:37
YAZ BENİDE KARDEŞİM....HATUN KİŞİYLE BERABER...AŞKIM O BENİM BIRAKAMAM .... HEHEHEHEH...(YAŞAR GOMTANIM HEMEN LAYT DİİCEK ŞİMDİ) :lol: :lol:
Sevgili Aidikurt,
Çok gelmek istememe rağmen Regal Raptor buluşmasına gelemiyeceğim.Eşim öğretmen ve okulu tatil olduğundan onu arabam ile o hafta memleketine ailesinin yanına bırakacağım.Listeden üzülerek adımı silmenizi rica edeceğim.
Çok üzgünüm.İnşallah doğru bir zamanda ve yerde görüşmek dileği ile.Yolunuz açık,rüzgarınız bol olsun.
handojoe
13.June.2007, 11:50
Handojoe neden gelmiyorsun Eskişehir e, düşmanların olduğu kadar dostların da var. Kimseye arkanı dönme sana arkadan ateş etmek isteyen olursa merak etme dostlarına güven ve gel. Eksozu yaptırdınmı kopmuştu ya Turanköy de telle bağlamıştın.
o hafta çok yoğunum abi malum çalgıcıyız ya egzost tamam abi çok selamlar
yavv gün yaklaştıkça eksilmeler başladı .......noliii laa noolliiiiiiiiii..... :P
müslüm baba
13.June.2007, 11:58
Tamam tamam korkmayın ruh falan çağırmayacağım :roll:
handojoe
13.June.2007, 12:07
yavv gün yaklaştıkça eksilmeler başladı .......noliii laa noolliiiiiiiiii..... :P
abi ben zaten gelemeyeceğimi söylemiştim bu yaprak dökümü olağandır abi
Tayfun
13.June.2007, 12:51
şaka maka 10 gün kaldı ya :)
Gün geldikçe; ben gelemiyorum, vay işim çıktı. Aslında gelmeyi çok isterdim ama... ile başlayan yazılara bize GERİ VİTES OPSİYONU diyoruz.
Genelde bu tip organizasyonlarda olur. Çoğunlukla da organizatörü zor durumda bırakan durumlardır bunlar.
Ama biz ne olursa olsun; Devrem emrahsss ile bu işi baş koyduk arkadaş :D :D
Bekliyoruz tüm regalraptorculeri :D
handojoe
14.June.2007, 16:07
Gün geldikçe; ben gelemiyorum, vay işim çıktı. Aslında gelmeyi çok isterdim ama... ile başlayan yazılara bize GERİ VİTES OPSİYONU diyoruz.
Genelde bu tip organizasyonlarda olur. Çoğunlukla da organizatörü zor durumda bırakan durumlardır bunlar.
Bekliyoruz tüm regalraptorculeri :D
aha ev sahibi konuştu... :x
HANDO konuştu... :shock:
kaldera
14.June.2007, 16:22
HANDO çenesini kapatırsa
KALDERA sevinecek :mrgreen:
adamlar haklı kardeşim..onlarda orda kendilerine göre bir düzenek kuruyorlar.
rezervli işlerde sorun olmuştur bu..bekleyende sıkılır,gidende sıkılır,gitmeyende sıkılır,gidemeyende sıkılır..
handojoe
14.June.2007, 16:29
HANDO çenesini kapatırsa
KALDERA sevinecek :mrgreen:
adamlar haklı kardeşim..onlarda orda kendilerine göre bir düzenek kuruyorlar.
rezervli işlerde sorun olmuştur bu..bekleyende sıkılır,gidende sıkılır,gitmeyende sıkılır,gidemeyende sıkılır..
HANDO sıkılır, KALDERA sevinir... :lol
var HANDO çenesini tutmak... :oops:
Bekliyoruz tüm regalraptorculeri :Dewet haklısın sedat kardeşim.. son ana kadar dökülmeler olabilir....her zaman derim en iyi organizasyon ani olanıdır..ben hayatımıda öyle yaşamaya çalışıyorum..çok fazla plan kurmadan .. kafaya estiği gibi.... :cheesy:
Tayfun
14.June.2007, 19:52
Gözümün üstünde kaş var bende gelmesem mi acaba :D
Gözümün üstünde kaş var bende gelmesem mi acaba :Dgel olm geell... cımbişla yolarıs kaşlarını.... :P
Tayfun
14.June.2007, 19:59
Hahahahahahahahaa :cheesy: manikür pedikürde yapıyonmu okan :D
oluuu oluuuuuu onuda yaparıs....
Tayfun
14.June.2007, 20:10
Ağda falan peki ? :)
yaa beyler benim motorda da iki teker varmış oraya kadar yetişmez
bende gelemiyom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
deeeerrrrrmişimmmmm
yenikoylu_ua
14.June.2007, 23:45
bende diyom sadecebendemi eksik tekerler Bülent napıcaz eksik tekerleri Cumartesi Mehmete gidicem gel sende belki o bişeyler yapabilir
abi mecbur gidicez zaten
mehmet ve burhan kardeşlerimizden helallik almadan
görebilirmiyiz Eskişehiri :wink:
yenikoylu_ua
14.June.2007, 23:49
Kardeşimsabah 9:00 ordayım beklerim görüşmekumuduyla
yok be abim ben ancak akşam 6 gibi gelebilirim...
gündüz şirketin semineri var mecburi yön yani...
yenikoylu_ua
14.June.2007, 23:54
Canın sağolsun bende işimi erken bitirip Şehitleri anmatörenine gitmek istiyorum inşallah yetişirim
eyw.abi
Allah kabul etsin...
infinitedreams
15.June.2007, 16:14
Arkadaşlar bu geziye üzülerek (hatta kahrolarak) katılamıyorum. İş hayatım için 'final' diyebileceğim bir günün hazırlıklarını sürdürüyoruz.
İstanbul tayfası neyse de, dışardan gelecek olan arkadaşları/abileri göremeyecek olmak çok kötü oldu. Üzgünüm.
Alper kardeşim... ismimi listeden silebilirsin.
müslüm baba
15.June.2007, 18:59
Bu kadar da dansözlük olurmu yaaaa kıvıran kıvırana vallaha nesrin topkapıyı geçtiniz
lunatic
16.June.2007, 00:26
Bu kadar da dansözlük olurmu yaaaa kıvıran kıvırana vallaha nesrin topkapıyı geçtiniz
:cheesy:
RızaHoşgör
16.June.2007, 01:44
http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=12271
arkadaşlar size gideceğimiz yerden birkaç fotograf
kaldera
16.June.2007, 10:15
müslüm baba;
sen gün görmüş adamsın..
eskişehir gezisi konusunda bana zerre kadar söz düşmez.ancak NİHAT kardeşimin mesajna ithafen olunca not düşmeden edemedim.
biliyorsunuz 22 temmuzda seçimler var..
NİHAT kardeşimde bir partinin il teşkilatında çalıştığı için seçimler tamamlana kadar sizinde malumunuz ona rahat huzur yok..
çok yoğun günler geçirdiğini tahmin edersiniz..
diğer arkadaşların geziden çekilmeleri konusunda mutlaka haklı nedenleri vardır..
ama NİHAT a iki kere üç kere hak veriniz.. :)
bu geziye nekadar çok gelmek istediğini şahsen biliyorum.
not: AVATAR ın süper.. :mrgreen:
müslüm baba
16.June.2007, 10:48
http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=12271
arkadaşlar size gideceğimiz yerden birkaç fotograf
Anlaşıldı biz oraya çadırı kurduktan sonra geri dönmeyeceğiz, ilerde birde gecekondu yaparız çoluk çocuk hayatımızı bu güzel yerde geçiririz, belki ineklerimiz keçilerimiz koyunlarımız da olur.
Yaw gittikçe hayran kalıyorum ben buraya birde şunu yakından görsek allahın izniyle.
Uğur gelemiyenlerin zorunlu dansözlüklerine diyecek birşey yok ama şu Nesrin Topkapıyı bari çağırsak bunların yerine, tanıyan varmı Nesrini çağırsın.
kaldera
16.June.2007, 10:50
Uğur gelemiyenlerin zorunlu dansözlüklerine diyecek birşey yok ama şu Nesrin Topkapıyı bari çağırsak bunların yerine, tanıyan varmı Nesrini çağırsın.
sanırım nesrin topkapının popüler olduğu dönemleri senle benden başka burda bilen yoktur.. :mrgreen:
Evet yılbaşı akşamları millet televizyona kilitlenirdi. Zeki Müren, Nesrin Topkapı, Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur. TRT bir günlüğüne kendince koyduğu yasakları delerdi.
müslüm baba
16.June.2007, 12:03
Ne günlerdi yaaa gençler bilmez tabiii yılbaşı geceleri dansöz seyredeceğiz diye anne babamıza yapmadığımız kalmazdı, hele arebesk sanatçıları çıkınca deymeyin keyfimize, sabah kalkınca da okula gidip kahrolsun faşistler yada koministler moskovaya diye bağırırdık fruko dediğimiz toplum poliside bizi toplar gayrettepede 3 gün sopa yerdik ama yine bıkmaz tekrar meydanlara iner yeniden polisten dayak yerdik, AMA O ZAMANIN GENÇLİĞİ TOPLUMSAL SORUNLARA DAHA DUYARLIYDI sağcısıda solcusuda aslında büyük bir milliyetçiydi hatırlıyorum amerikan malı kot pantalon giydi diye birini hem sağcılar hem solcular fena dövmüştük çocuk neye uğradığını şaşırmıştı, yine daldık eskilere.
O zamanlardan kaldı işte bu Nesrin Topkapı çok güzel kıvırırdı ama bizim regalciler çok daha fena kıvırıyor.ŞAKA YAPIYORUM SAKIN KİMSE ALINMASIN.
Şimdiki gençler o günleri yaşasaydı herhalde hiöbiri 24 saat evden çıkmazdı. Sen boşver eskileri de şu avatar resmi çok mu aradın. Eşkiya Hamido ya benziyo ama
müslüm baba
16.June.2007, 12:14
Şimdiki gençler o günleri yaşasaydı herhalde hiöbiri 24 saat evden çıkmazdı. Sen boşver eskileri de şu avatar resmi çok mu aradın. Eşkiya Hamido ya benziyo ama
Gerçek yüzüm :mrgreen:
kaldera
16.June.2007, 12:21
hamido bunun yanında güzellik tacı takabilir.. :mrgreen:
Evet ya bıyıklarla saçları yok sayarsan, hay Allah nasıl çıkaramadım ama birine benzetiyordum. Kaldera ayrıca Hamido nun bıyıklar daha azametliydi, adam eşkiya ya benziyordu demeyim eşkiyaydı zaten. Avatardaki bıyıklarda ne o öyle maraba gibi.
bizim yokluğumuzda ihtiyar heyeti kurulmuş...ehehehehhe......
bi kino baba eksik kalmış.... :lol: :lol:
lunatic
16.June.2007, 13:01
bi kino baba eksik kalmış.... :lol: :lol: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
müslüm baba
16.June.2007, 13:03
Zaten göründüğü kadarıyla Eskişehirde sadece ihtiyarlar olacak,baksana kıvıran kıvırana bizde bari kuralım heyeti vuralım neşteri dedik.
infinitedreams
16.June.2007, 15:34
Uğur Abi benim savunmam için yazdıklarına teşekkür ederim. Ekleyebileceğim bir şeyler de yok.
Gerçekten de o geziye ne kadar katılmak istediğimi burada en iyi sen bilirsin.
Müslüm Baba'nın sataşmasına alınmam zaten. Büyüğümüzdür... döver de, sever de :) hem Nesrin Hanım gibi topluma mal olmuş önemli bir şahsiyetle beraber aynı konuda anılmak beni onurlandırır :)
Lunatic, dostum. Alıngan bir dönemdeyim. Tanımadığım insanların dansözlü esprilere alkış tutmasını büyütebilirim. O değil, ağırıma gider bir kere... gelemediğim için ister istemez 'suçlu' psikolojisine bürünmüşken saçmalayabilirim. Bana fırsat vermeyin be :)
Not: :(
lunatic
16.June.2007, 16:15
2. paragrafta söyklediklerinle 3. paragrafta söylediklerin çelişmekte. Hem zaten Muslim abi her nekadar senin mesajının ardından dansoz espirisi yapmışsa da çoğul yazaması nedeniyle gelmekten vazgeçenler için genel kullanmıştır ve direk sana yöneltilmemiştir. Ben de bu kinayesi hoşuma gittiği için cheese green ikonunu kullandım (applause değil). İş nedeniyle Sakarya'ya katılamayanlardan (gerçi hava bozukmuş da zaten ama) biri de ben olduğum için iş gereği katılamamanın gerekçesini anlayabilirim. Biraz rahat ol. Şimdi birbirimizi tanımıyoruz diye kızmanın da manası yok değil mi. Tam tersine tanışmak için fırsat kollamamız lazımdır (kötü emmeller için değil tabiiki :mrgreen: )
emrahss
16.June.2007, 17:02
Arkadaşlar, geri döndüm... Yoğun Ankara günleri geride kaldı, Mehmet Abi ile de görüşüp Hosta dönerimizi yedik. Geziyi anlattık bol bol. Şimdi organizasyonu tamamlama zamanı. Bu hafta bunun için çalışacağım. Alper'den naçizane ricam artık Pazartesi itibarıyla son listeyi yayınlasın, kimseyi ekleyip çıkartmayalım. Yol uzak, gelemeyenlar tabii ki olabilir, onun için bence kimse alınganlık yapmasın. Kalan arkadaşlarla iyi bir organizasyon olması için çalışalım. Herkese sevgiler...
bence oraganizasyonun succuk-mangal bölümünde bi değişiklik yapmaya gerek yoktur.
ben ve (eminim moonchild da bana katılacaktır) gelemeyenlerin hakkına bigüzel sahip çıkabiliriz kanaatindeyim :cheesy:
yemeyenin malını yerler ustaaaa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tayfun
17.June.2007, 21:42
Sucuk ve mangaldan vazgeçilirmi ya :D
yenikoylu_ua
17.June.2007, 22:54
Sucuktan dönenin mangalı sönsün
hosemario
17.June.2007, 23:02
liste dışı gelebilmemiz mümkünmü? malum eskişehirdeyim ama o tarihte burada olup olmayacağımı bilmiyorum. zaten o tarihte burda olupta gelemezzsem intahar ederim :):):):) eskişehirden sadace emrahss mı var? sanırım oda yengemizle gelir. ardcısı boş olan varmı? :O:)
bi kino baba eksik kalmış.... :lol: :lol:
okan yok yok bende okumakle eskileri anıyorum evet güzel günlerdi o günler. yüzümde tatlı bir tebessüm oluşuyor.. :roll: :roll: :roll:
aslanburclu
18.June.2007, 03:16
ya bırakın ihtiyarlar o günleri hiç hatırlamak istemiyorum tam ask.okula yeni gimiştik (SENE 1975 ) yaw millet dışarıda azıyodu öğrenciler kapışıyodu bizide okuldan dışarı çıkarmıyorlardı (1975-1979) tam 4 sene resmen hapis hayatı yaşadık ---arada bi evci çıkıyıduk ordada evdeki millet dışarı çıkarmıyordu buralarda ortalık kötü diye 1977 de yeni motor aldık yaş 18 di onada babam bindirmiyordu sen askersin bişey olur sonra okulana ne deriz yani diyeceğim o yıllar benim için hiç iyi değildi aman aman o günlermi bidaha allah düşmanıma göstermesinn (((((tabi bir askeri öğrenci olarak))))
emrahss
18.June.2007, 09:17
Yaşar Baba, sen de pek eskilere gittin canım.. Günümüze dön..
Evet sevgili arkadaşlar, son katılım listesi bekliyorum. Bu arada erken gelecek olanlar, kaç kişi ve ne zaman geleceklerini yazsınlar lütfen..
ben .. eşim.... ve kuzenim fatih... perşembe akşamı eskişeeerii daatmaya geliyoss.... :evil: :lol: :lol:
Emrah neyin sayısını öğreneceksin. Var listede 35 kişi artçılarla 50 kişi senin oradaki insanlarla olsun 60. Bu kadar insandan 5 kişi eksik olsa ne olur fazla olsa ne olur. Bizlerin esas amacı yemek içmek değil birarada tanışmak hoş sohbetler, site ve motorlarımız ile ilgili konulardan bahsetmek. Misafir umduğunu değil bulduğunu yer. Sıkma canını. Gökhan baba geliyor nasıl olsa mangalın başına çöktümü hiç kimse aç kalmaz, eli bereketlidir hepimiz doyarız. Yatacak yer de sorun olmaz bir şekilde ayarlanır. Handojoe-Kovboy Kapıdağ a aynı gün dönerim diye çadırsız falan gelmiş ama kaldı orada, açıktamı kaldı tabii ki hayır. Bizde bu arkadaşlık bağı olduktan sonra hiç bir yerde sıkıntı olmaz.
emrahss
18.June.2007, 11:51
Eyvallah abi.. İşte son durumumuzu bilelim de abandone olmayalım hesabı. Üçün beşin elbette önemi yok da büyük fark olmasın diye. Bi de erken gelenleri bilelim de mekanı ikaz edelim..
yenikoylu_ua
18.June.2007, 12:50
Emrah komtanım
Yaşar komtan,Müslüm Baba,Rıza Hoşgör,İnci Hocam ve Ben İstanbuldan erken gelenlerdeniz ek varmıdır tam bilmiyorum
Mersinden Kino Baba Samsundan Okan kardeş ve arkadaşları cuma diye biliyorum eksik gördüysek arkadaşlar ekler herhalde
emrahss
18.June.2007, 12:51
Kimler oda istiyo, sadece yaşar baba mı? Yaşar baba, seni bulamıyorum, sen beni bi arar mısın?
carvalho
18.June.2007, 12:54
Cumartesi günü gidecek olan İstanbul tayfası...
Saat kaçta tekeri döndürüyoruz???
Eskişehir'e daha çok zaman ayırma adına mümkün olan en erken saat derim ben....
Herkesin aynı anda çıkmasına gerek yok zaten. Alt gruplara bölüneceğimize göre çıkış saatine göre gruplara ayrılabiliriz.
yenikoylu_ua
18.June.2007, 13:03
Selçuk çarşamba gelmicen galiba tophaneye
carvalho
18.June.2007, 13:08
Kubilay, gelmeye çalışacağım ama Avcılar'dan geliyorum malum, kaçta orada olabilirim emin değilim...
ilkerkoparal
18.June.2007, 13:37
selçuk bende avcılardan gelicem icabında beraber kaçarız
aidikurt
18.June.2007, 13:45
Cumartesi günü gidecek olan İstanbul tayfası...
Saat kaçta tekeri döndürüyoruz???
Eskişehir'e daha çok zaman ayırma adına mümkün olan en erken saat derim ben....
Herkesin aynı anda çıkmasına gerek yok zaten. Alt gruplara bölüneceğimize göre çıkış saatine göre gruplara ayrılabiliriz.
Buluşma Zamanı: 23 Haziran Saat: 6:30 (Sabah)
Hareket Saati: 7:00 (Saat tam 7 de yola çıkıcaz kesinlikle bekleme yapılmayacaktır.)
Buluşma Yeri: Kozyatağı Carrefour 2 nolu kapının önü.
carvalho
18.June.2007, 14:42
İlker, akşam 6'da işten çıkacağım... Zorlu'nun oralardayım... O gün motorla gelirim... Uyarsa beraber kaçarız...
Alper, ben en az 1 saat daha erken gitmeyi düşünüyorum. Benim gibi biraz daha erken çıkmayı planlayan olursa, ne bileyim 5 kişi falan, önden topuklarız biz. Yolda çok oyalanılıyor çünkü; Kapıdağ'a 9 saatte gitmiştik :) Geç saatte varmak istemem Eskişehir'e...
emrahss
18.June.2007, 18:17
Arkadaşlar, ilk gün öğle yemeği için buradaki Regal bayisi arkadaşım Murat Bey sponsor oldu, 7 ytlyi akşam bira almak için kullanırsınız artık. Sevgiler..
yenikoylu_ua
18.June.2007, 18:23
Komtanım neyapsak ne etsek senin hakkın ödenmez sen süpersin bu kadar işinin gücünün arasında bu kadar zahmete katlanıyon ya helal olsun
Arkadaşlar, ilk gün öğle yemeği için buradaki Regal bayisi arkadaşım Murat Bey sponsor oldu, 7 ytlyi akşam bira almak için kullanırsınız artık. Sevgiler..aaaaa.. gomtanıımmm. oldumu şimdi .. bide efes bayisi ayarlııcaktınız hani...... :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: la ne yüssüz adamım ben yaaa....ehiehiehi.... :oops:
Efes bayisi de ayarladı diyelim bu seferde sponsor benzinlik istersiniz. Emrah Kino Baba nın ve Okan ın araba plakalarını oraya geldiklerinde acil bildir, Kino Baba ya bir polis eskortu, Okan a da trafik cezası ve aracın parka çekilmesi. Emrah anladın sen onu.
ben mersoyla gelecemm.. dokunulmazlıı var....ehiehiehi....ne cezasııı... :P :P :P
emrahss
19.June.2007, 08:54
Anladım abi
mersolara gıcığım zati.. :)
Arkadaşlar, dün sizler için bir daha gaz açtım ve Musaözü'ne gittim. Kahvaltı için köy ekmeği siparişi verdim. Büfeyi dolu tutmaları için talimat verdim. Bi de son fotoları çektim. Günbatımı. Özenin biraz bakalım.
http://upload8.postimage.org/899247/Foto142.jpg (http://upload8.postimage.org/899247/photo_hosting.html)
http://upload8.postimage.org/899269/Foto143.jpg (http://upload8.postimage.org/899269/photo_hosting.html)
http://upload8.postimage.org/899279/Foto146.jpg (http://upload8.postimage.org/899279/photo_hosting.html)
http://upload8.postimage.org/899288/Foto147.jpg (http://upload8.postimage.org/899288/photo_hosting.html)
http://upload8.postimage.org/899298/Foto148.jpg (http://upload8.postimage.org/899298/photo_hosting.html)
E hadi gelin bakalım.. Eskişehir'den sevgilerle..
http://upload8.postimage.org/899318/Foto149.jpg (http://upload8.postimage.org/899318/photo_hosting.html)
yavv gomtanım ... siz nası bi şahsiyet nası bi insan evladısınız...analar nası bi yiğit doğurmuş bölle...eziliyoz artıkın yapmayın yavvv....şimdi doğduğundan beri hormonlu sehir ekmeği yiyen arkadaşları köy ekmeğiyle bilem besliiicenis...nassı ödenecek sizin hakkınıss... :cry: :cry: ahanda duygulandım yine.... :| :| :| :( :( :cry: :cry: :cry:
Aksu baba... senin motör kırmızımıydı neydi. :evil: :evil: :evil: ... bi boğa salsakmı diyom musaözüne :evil: :evil: :evil: :evil: .. şölle bi koştursun seni 5, vites ayarında....ehiehiehiehi.... :lol: :lol:
RızaHoşgör
19.June.2007, 10:39
Tarih: 17:17 18-Haziran-2007 - Mesaj: #484
--------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar, ilk gün öğle yemeği için buradaki Regal bayisi arkadaşım Murat Bey sponsor oldu, 7 ytlyi akşam bira almak için kullanırsınız artık. Sevgiler..
Emrah Akçay - DAİMA İLERİ
Ehrah Komutan çıldırmış olmalı :) sağolasın Emrah :alkis:
Okan fazla yağ yakma sonra ters teper de aç neyim kalırsın. Sen konuyu değiştirme şu mersonun rengini ve plakasını bi söyle hele 55 .... .....
Okan fazla yağ yakma sonra ters teper de aç neyim kalırsın. Sen konuyu değiştirme şu mersonun rengini ve plakasını bi söyle hele 55 .... .....emrah gomtanım öğlen yemeene boğa keseceeemiş...ama önce yormak lasımmış boğayı...ehiehiehi....önüne kırmısı bi motor katalım koşturalım dedi..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ülen sırf sana inat motoru satacağım ve mavi Kawasaki ER 6 alacağım. Hem benim motor 140 km. yi rahat geçiyor, boğa nerden yakalayacak, seni yakalar ve sonra demek sen bizim derimizden hemde 3 dene çanta yapar motoruna asarsın ha deyip önüne katar, senin kaçacağın en fazla 100 km. hız fazla gitmiyor o zaman boğa seni öper kesin.
Ülen sırf sana inat motoru satacağım ve mavi Kawasaki ER 6 alacağım. Hem benim motor 140 km. yi rahat geçiyor, boğa nerden yakalayacak, seni yakalar ve sonra demek sen bizim derimizden hemde 3 dene çanta yapar motoruna asarsın ha deyip önüne katar, senin kaçacağın en fazla 100 km. hız fazla gitmiyor o zaman boğa seni öper kesin.huhahahahaha... puhahahahaha.. zuhahahhahaha... Aksu baba ahanda yarıldım gülmekten.....allah sana uzun ömürler versin abi yaa....beni bu kadar güldürdün ya sabah sabah allahta seni güldürsün...(boğanın önünde koşarken) :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Boğayı boşver de iki ay önce köye gittim köy yolunda baktım davar sürüsü, kesin dedim kangallar karşılama töreni hazırlamıştır. Baktım ileri yolun şarampolüne sinmişler beni bekliyorlar. Hemen gardımı aldım vitesi küçülttüm kaçış pozisyonuna girdim ilerliyorum, bir yandan da kuçu kuçu hesabı ıslıkla karışık yalakalık yapıyorum. Demeye kalmadı taaruza geçtiler bende topuk en fazla bir metreye kadar yanaştılar. Paçayı kaptırdık mı yandın ki yandın birde boğazlarında demir var kurtlarla dans ederken yardımcı olması için takmışlar o da bize takar diye Regal in tüm beygirlerini koşturarak köye vardım. Peh peh peh beni boğayla mı korkutacan.
aidikurt
19.June.2007, 11:04
evet arkadaşlar biim için olan o gün ilk olan raptor bulusmasına az kaldı cok heyecanlıyım valla cok güzel olacak cokkkk bunca zamandır tanısma fırsatı bulamadıgım ama yazıstıgım abilerimle kardeşlerimle bulusucam
aidikurt
19.June.2007, 11:06
Arkadaşlar hatırlatmak istedim
(NOT: Arkadaşlar Yer ayarlamalarında bir sorun olmaması için listeye sadece kesin katılacaklar adını yazdırsın.En geç gelip gelemeyeceğiniz 15 Haziran 2007 kadar bildirmenizi rica ederiz.Katılım sayısı önemlidir.)
Eğer adınızı listeye yazdırdıysanız ve problemle karşılaştıysanız mutlaka adınızı listeden sildirin yoksa bizleri zor durumda bırakırsınız!!!
emrahkucukgirgin
19.June.2007, 11:19
Beyler az önce Alper özelden azıma yaptı.
Bu listeye adımı yazdırmıştım ama 3 hafta kadar önce feci sakatladığım belim hala iyileşmediği için gelemeyeceğim. Bunu burada belirtmeyi de unuttum. Kusuruma bakmayın. Ne yazık ki gelemeyeceğim gibi görünüyor. 2 gün içinde mucize olmazsa tabi... Katılım sayısının önemini vurgulayan notu da görmemiştim. Herkesten özür dilerim.
Not: Emrah çok satıldı ama daha bugüne kadar kimseyi satmadı.
aidikurt
19.June.2007, 11:25
emrah kardeşim ben sana özelden yazdıklarımı samimiyetimize dayanarak yazdım yavvvvvvvvv kırdıysam seni kusura bakma :P şaka bir yana gelememene çok üzüldüm o yüzden öyle yazdım belki gaza gelir belin kırıkta olsa gelirsin diye :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.