Orijinalini görmek için tıklayınız : 23-24 Haziran 2007 1.Geleneksel RegalRaptor Buluşması Eskişehir Musaözü Gölü
emrahkucukgirgin
19.June.2007, 11:34
Yok baba genelde söylediklerin konusunda çok haklısın. Listeye yazdırmışsam adımı sorumluluğumu bilmem gerekirdi... Bu benim öküzlüğüm...
Son zamanlarda satıyorsun demişsin ya ona bozulmuştum sadece... çünkü hayatta en dikkat ettiğim şeydir. Bugüne kadar geleceğimi söyleyip gelmediğim bir organizasyon olmamıştır. Yazdıklarından gerçekten çok bozulmuşsun ve satıcı olduğumu düşünmüşsün gibi geldi... Yazı handikapları. :-)
Öptüm seni... ben de gelmeyi çok istiyorum...bu ctesi de pınar çalışıyor. nasıl geliriz bilmiyorum ki... İyileşsem bile... Siz de ctesi mi gidiyordunuz? Benim aklımda yanlış mı kaldı?
aidikurt
19.June.2007, 11:35
KATILIM LİSTESİ
1-aidikurt (+1) (istanbul)
2-emrahss (Eskişehir)
3-carvalho (istanbul)
4-aslanburclu (+1) (istanbul)
5-okan (+1) (Samsun)
6-Kino (+3) (Mersin)
7-Tomcat (Eskişehir)
8-aksu (Ankara)
9-ilkerkoparal (+1) (İstanbul)
10-Macgyver (İstanbul)
11-Yasinsubay (İstanbul)
12-vecdi (İstanbul)
13-adobe (İstanbul)
14-agresus (İstanbul)
15-gecee (İstanbul)
16-Çelebi Murat (+1) (Kocaeli/Gebze)
17-Spydx(unicorn) (+1) (İstanbul)
18- El_Mariachi (İstanbul)
19-Sedat
20-lunatic (Ankara)
21-Okan Kuzen Aprilla (Samsun)
22-polo (İstanbul)
23-yenikoylu_ua (İstanbul)
24-iakyürek (İsanbul)
25-inci (İstanbul)
26-BULL (İstanbul)
27-Tayfun (İstanbul)
28-Speedy Gonzales(Yalova+ İstanbul)+4
29-Cozinan(Bursa)
30-Polat(+1)
31-Deniz
32-Oğuzhan (İstanbul)
33-RızaHoşgör(+1) (İstanbul)
34-cemcem (İstanbul)
35-DONDES (+1) (İstanbul)
aidikurt
19.June.2007, 11:39
Yok baba genelde söylediklerin konusunda çok haklısın. Listeye yazdırmışsam adımı sorumluluğumu bilmem gerekirdi... Bu benim öküzlüğüm...
Son zamanlarda satıyorsun demişsin ya ona bozulmuştum sadece... çünkü hayatta en dikkat ettiğim şeydir. Bugüne kadar geleceğimi söyleyip gelmediğim bir organizasyon olmamıştır. Yazdıklarından gerçekten çok bozulmuşsun ve satıcı olduğumu düşünmüşsün gibi geldi... Yazı handikapları. :-)
Öptüm seni... ben de gelmeyi çok istiyorum...bu ctesi de pınar çalışıyor. nasıl geliriz bilmiyorum ki... İyileşsem bile... Siz de ctesi mi gidiyordunuz? Benim aklımda yanlış mı kaldı?
cumartesi gidiyoruz sabah sat 7:00 de olsun canın saolsun inşallah seneye birlikte gideriz.
müslüm baba
19.June.2007, 11:44
Burada bir kaç sefer yazdım ama beni listeye yazmıyorsunuz bende kendi listemi oluşturdum :)
1- Müslüm Baba
2- Sevgi Ana
3- Regal raptor marka efsane motor
4- Çadır
5- Şişme yatak
6- El feneri
7- Gece feneri
8- Yatak şişirme pompası
9- mayolar ve şortlar
10-Bazı gizli bubi tuzak malzemeleri
11-Mehmet Aksunun çadırını imha için dinamit lokumları.
aidikurt
19.June.2007, 11:50
KATILIM LİSTESİ
1-aidikurt (+1) (istanbul)
2-emrahss (Eskişehir)
3-carvalho (istanbul)
4-aslanburclu (+1) (istanbul)
5-okan (+1) (Samsun)
6-Kino (+3) (Mersin)
7-Tomcat (Eskişehir)
8-aksu (Ankara)
9-ilkerkoparal (+1) (İstanbul)
10-Macgyver (İstanbul)
11-Yasinsubay (İstanbul)
12-vecdi (İstanbul)
13-adobe (İstanbul)
14-agresus (İstanbul)
15-gecee (İstanbul)
16-Çelebi Murat (+1) (Kocaeli/Gebze)
17-Spydx(unicorn) (+1) (İstanbul)
18- El_Mariachi (İstanbul)
19-Sedat
20-lunatic (Ankara)
21-Okan Kuzen Aprilla (Samsun)
22-polo (İstanbul)
23-yenikoylu_ua (İstanbul)
24-iakyürek (+1) (İstanbul)
25-inci (İstanbul)
26-BULL (İstanbul)
27-Tayfun (İstanbul)
28-Speedy Gonzales(Yalova+ İstanbul)+4
29-Cozinan(Bursa)
30-Polat(+1)
31-Deniz
32-Oğuzhan (İstanbul)
33-RızaHoşgör(+1) (İstanbul)
34-cemcem (İstanbul)
35-DONDES (+1) (İstanbul)
36-müslüm-baba (+1) (İstanbul)
müslüm baba
19.June.2007, 11:59
Hele şükür adımı gördüm listede. Listede olmak çok önemli değildi de illaki sayı isteniyor ya ondan dedim di :mrgreen:
iakyurek
19.June.2007, 12:35
alper kardeş ben iclal le beraber geliyorum kardeşim. sayının net çıkması açısından revize eder misin?
24-iakyürek (+1) (İstanbul)
Burada bir kaç sefer yazdım ama beni listeye yazmıyorsunuz bende kendi listemi oluşturdum :)
1- Müslüm Baba
2- Sevgi Ana
3- Regal raptor marka efsane motor
4- Çadır
5- Şişme yatak
6- El feneri
7- Gece feneri
8- Yatak şişirme pompası
9- mayolar ve şortlar
10-Bazı gizli bubi tuzak malzemeleri
11-Mehmet Aksunun çadırını imha için dinamit lokumları.
Ben gelmiyorum acil işim çıktı. :cry:
UYYYŞŞŞŞŞ.. dinamitde var.....valla korkulur senden müslüm baba....
Beyler az önce Alper özelden azıma yaptı.
Bu listeye adımı yazdırmıştım ama 3 hafta kadar önce feci sakatladığım belim hala iyileşmediği için gelemeyeceğim. Bunu burada belirtmeyi de unuttum. Kusuruma bakmayın. Ne yazık ki gelemeyeceğim gibi görünüyor. 2 gün içinde mucize olmazsa tabi... Katılım sayısının önemini vurgulayan notu da görmemiştim. Herkesten özür dilerim.
Not: Emrah çok satıldı ama daha bugüne kadar kimseyi satmadı.
kardeşim geçmiş olsun....bende de bi boyun ağrısı peydah oldu... kendime güvenemediğimden arabayla gelmeye karar verdim...dükkanın önünde tavla oynarken bi eşek şakasına kurban gittim...ense köküme bi tokatla karışık yumruk yedim .. belki 1 ay oldu ki uzun süre motora binince tekrar nüksediyor....
sağlıktan öte hiçbişey yok kardeşim...şartlarını zorlama ......tekrar geçmiş olsun...
aidikurt
19.June.2007, 13:55
Aksu babaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne oldu yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
carvalho
19.June.2007, 13:58
Aksu babaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne oldu yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
Dinamit lokumu bu, safranbolu lokumuna benzemez :) :lol: :evil: :mrgreen:
kardeşim geçmiş olsun....bende de bi boyun ağrısı peydah oldu... kendime güvenemediğimden arabayla gelmeye karar verdim...dükkanın önünde tavla oynarken bi eşek şakasına kurban gittim...ense köküme bi tokatla karışık yumruk yedim .. belki 1 ay oldu ki uzun süre motora binince tekrar nüksediyor....
sağlıktan öte hiçbişey yok kardeşim...şartlarını zorlama ......tekrar geçmiş olsun...
O nasıl şakaymış yav... Okan kardeşim geçmiş olsun.
Bu eşşek şakaları kesin sadece bizim memlekete mahsus. :x
Müslüm Baba yı görmüyormusun diğer babaları imha edip tek baba kalmak için planlar yapmış. Bizde karşı tedbir almamız lazım. Alper aramızda kalsın bende Müslüm baba ya tesirli bir patlayıcı hazırlamam lazım Cuma ya kadar, yoksa elveda.
Okan ne oldu gülüm eşek mi tepti. Neyse ki sıyırmış yoksa araba da kullanamazdın. Geçmiş olsun, aman kulak arkası sağlam kalsın.
emrahkucukgirgin
19.June.2007, 16:58
UYYYŞŞŞŞŞ.. dinamitde var.....valla korkulur senden müslüm baba....
Beyler az önce Alper özelden azıma yaptı.
Bu listeye adımı yazdırmıştım ama 3 hafta kadar önce feci sakatladığım belim hala iyileşmediği için gelemeyeceğim. Bunu burada belirtmeyi de unuttum. Kusuruma bakmayın. Ne yazık ki gelemeyeceğim gibi görünüyor. 2 gün içinde mucize olmazsa tabi... Katılım sayısının önemini vurgulayan notu da görmemiştim. Herkesten özür dilerim.
Not: Emrah çok satıldı ama daha bugüne kadar kimseyi satmadı.
Saol baba sana eşşek çarpmış bana da bir saksı çarptı... İrice bir saksının yerini değiştirirken oldu. Bir de üstüne iyi gelir diye sürdüğüm Termoflex allerji yaptı mı... İçi ağrıyor dışı yanıyor. İki gece sabahladım hiç bir yere dayanamadan...
Yalnız senin atlattığın şey çok ciddi... bir sürü felç olan adam varmış o şaka yüzünden... Bütün sinirler oradan geçiyor... Çok geçmiş olsun.. bir daha eşşeklerle muatap olma...
aidikurt
19.June.2007, 17:18
Müslüm Baba yı görmüyormusun diğer babaları imha edip tek baba kalmak için planlar yapmış. Bizde karşı tedbir almamız lazım. Alper aramızda kalsın bende Müslüm baba ya tesirli bir patlayıcı hazırlamam lazım Cuma ya kadar, yoksa elveda.
Okan ne oldu gülüm eşek mi tepti. Neyse ki sıyırmış yoksa araba da kullanamazdın. Geçmiş olsun, aman kulak arkası sağlam kalsın.
baba neden gelemiyorum dedin sakamı yaptın
müslüm baba
19.June.2007, 17:20
Mehmet Aksu sen eğer şişirme pompasını getirme bak o zaman nasıl dinamitleniyorsun, şişmiyor meret bizimki iki kişilik ondan, haaa bu arada yenge kesin gelmiyor dimi, gelmiyorsa sana bir yenge bulalım bu iş böyle olmuyor, bu yazdıklarımı sakın yengeye gösterme vallaha beni topa koyar senide bidaha gezilere gçndermez motorunuda hurdacıya verir. :mrgreen: :mrgreen: Bu arada biz cuma günü gideceğiz sen cumartesi geleceksin yatağı nasıl şişireceğiz?????? Sana yatağı şimdiden göndereyim şişir Eskişehire gönder, ne kadar zekiyim değilmi :mrgreen: :mrgreen:
carvalho
19.June.2007, 17:23
baba neden gelemiyorum dedin sakamı yaptın
Adminim Alperim, panik yapma. Abimiz şaka yaptı. Herşey yolunda dostum, sakin ol ha :)
müslüm baba
19.June.2007, 17:28
He yaaa panik yok herşey yolunda, sadece dinamitler az gelecek galiba biraz daha alayım :mrgreen: :mrgreen:
Aksu baba sen yannızmı geliyon yaaff....tam kazak erkeksin valla helal olsun... :lol:
müslüm baba dinamiti bol al....aksu baba yannız geliyomuş şakamız bol olur...ehiehiehi...
yavv ben ne kadar sevdim aksu babayı....alla alllaaa...seni sefiyoomm aksu baba.......
Mehmet Aksu sen eğer şişirme pompasını getirme bak o zaman nasıl dinamitleniyorsun, şişmiyor meret bizimki iki kişilik ondan, haaa bu arada yenge kesin gelmiyor dimi, gelmiyorsa sana bir yenge bulalım bu iş böyle olmuyor, bu yazdıklarımı sakın yengeye gösterme vallaha beni topa koyar senide bidaha gezilere gçndermez motorunuda hurdacıya verir. :mrgreen: :mrgreen: Bu arada biz cuma günü gideceğiz sen cumartesi geleceksin yatağı nasıl şişireceğiz?????? Sana yatağı şimdiden göndereyim şişir Eskişehire gönder, ne kadar zekiyim değilmi :mrgreen: :mrgreen:
Amma masraflısın ha. Benim yatak tek kişilik üfleyerek şişiriyorum, pompaya para mı vereceğim. Ama şimdi hanımı getirirsem çift kişilik yatakla geleceğim üfle üfle şişmez, onun için getirmiyorum hanımı. Ya arkadaşlar Müslüm ün şişme yatağa hayrınıza 50 şer nefes üfleseniz şişer, yoksa benim gelmemi bekler. Olmadı tüpgazla şişirin ben geldiğimde gece çadıra bir kibrit, kurtulursunuz babaların birinden. :D
Cumartesi sabah 9 da kızı bindireceğim otobüse Afyon a oğlan da akşam 23 de kendisi gidecek binecek Muğla ya.
Alper merak etme Cumartesi sabah 10 da yola çıkarım 12 de Eskişehirdeyim, nede olsa benim Regal 140 km. hızı geçiyor, Okan ın motor mu sandınız. Lunatic Ahmet de sabah 5 de çıkarsa öğlen 13 de olur orada.
ahan şimdi havzaya gittim geldim....yokuş aşşa 120 anca yaptım.. nası gidiyo 140 ben annamıyom yavv.... :( 3 sefer sibop ayarı yaptırdım.. yine yok.. satacam valla en sonunda....yumurtlamayan tavuğu keserler ya bende öyle yapacam heralde....
Aksu baba sen yannızmı geliyon yaaff....tam kazak erkeksin valla helal olsun... :lol:
müslüm baba dinamiti bol al....aksu baba yannız geliyomuş şakamız bol olur...ehiehiehi...
yavv ben ne kadar sevdim aksu babayı....alla alllaaa...seni sefiyoomm aksu baba.......
Sağol Okan
Okullar tatil oldu ya çocuklar geldi o yüzden hanım gelemiyor, bende sevinerek yalnız geliyorum. Ortalığı yıkacağız bu sefer, spedy gonzalez de geldimi kesin kovuluruz Eskişehir den.
Sağol Okan
Okullar tatil oldu ya çocuklar geldi o yüzden hanım gelemiyor, bende sevinerek yalnız geliyorum. Ortalığı yıkacağız bu sefer, spedy gonzalez de geldimi kesin kovuluruz Eskişehir den.ehehehehheee...valla banada ölle geliyo.....
carvalho
19.June.2007, 18:05
Yav şaka maka beni de yavaş yavaş heyecan basıyor... Ben iki deste iskambil kaadı getiricem. Belki king, ohel, batak, 51 ekibi kurarız... Günler uzun, sohbetle süper gider...
ahan şimdi havzaya gittim geldim....yokuş aşşa 120 anca yaptım.. nası gidiyo 140 ben annamıyom yavv.... :( 3 sefer sibop ayarı yaptırdım.. yine yok.. satacam valla en sonunda....yumurtlamayan tavuğu keserler ya bende öyle yapacam heralde....
Gitmez tabii ne öyle çingene çadırı gibi. Her bulduğunu takmışşsın, motor ne yapsın garibim elinden geldiği kadar gitmeye çalışıyordur, sen semerini hafiflet bak nasıl küheylan oluyor. 140 km. nin şahidi müslüm baba dır sorabilirsin o artçılı 135 giderken ben yanından öyle bir geçtim ki rüzgarımdan nerdeyse motoru deviriyordu.
vışşşşşşşşş.....ben gidemiyom yavvvvv..... :(
yenikoylu_ua
19.June.2007, 18:11
Sen gitme zaten geeeeellllllllllll Okanım hemşerim geeeellllllllllllll
Yav şaka maka beni de yavaş yavaş heyecan basıyor... Ben iki deste iskambil kaadı getiricem. Belki king, ohel, batak, 51 ekibi kurarız... Günler uzun, sohbetle süper gider...
Tamam çok güzel olur. Aslında ben çadırı getirmesemde olur nasıl olsa sabaha kadar sohbet muhabbet. Yatmaya vakit mi kalacak. Kapıdağ da sahneyi motorlarla basanlar bu sefer basacak yer bulamayıp göle girmeye kalkarlar, sen kağıt, tavla, okey ne varsa getir yoksa bunları kimse duruduramaz.
müslüm baba
19.June.2007, 18:40
Motoru 130-140 yapmıyanlar için bir topik açıp anlatırım sonra şimdilik yapmayın zaten bizim motorları geçecek regal olmasın :mrgreen: :mrgreen:
Mehmet Aksu benim nos tüpleri boşalmış, senden biraz alabilirmiyim :mrgreen: :mrgreen:
hadi beaaaaa.....müslüm baba salladın ahan nşimçik....nossssss...hhuahahaaauhauhaa....
müslüm baba
19.June.2007, 18:50
HEH HEEEEEE
lunatic
20.June.2007, 01:34
Amma masraflısın ha. Benim yatak tek kişilik üfleyerek şişiriyorum, pompaya para mı vereceğim. Ama şimdi hanımı getirirsem çift kişilik yatakla geleceğim üfle üfle şişmez, onun için getirmiyorum hanımı. Ya arkadaşlar Müslüm ün şişme yatağa hayrınıza 50 şer nefes üfleseniz şişer, yoksa benim gelmemi bekler. Olmadı tüpgazla şişirin ben geldiğimde gece çadıra bir kibrit, kurtulursunuz babaların birinden. :D
Cumartesi sabah 9 da kızı bindireceğim otobüse Afyon a oğlan da akşam 23 de kendisi gidecek binecek Muğla ya.
Alper merak etme Cumartesi sabah 10 da yola çıkarım 12 de Eskişehirdeyim, nede olsa benim Regal 140 km. hızı geçiyor, Okan ın motor mu sandınız. Lunatic Ahmet de sabah 5 de çıkarsa öğlen 13 de olur orada.[/quote]
Yok Abi ya o kadar da değil. 12:59'u kesin geçmem Eskişehirdeyim. :P . daha karar vermedim Cmtsi sabah mı Cuma'mı diye. Bakayım işleri yarın bigün bitirirsem Cuma izin alıp çıkarım. Yoksa Cmstesi...
arkadaşlar
ben 30 dakikaya Mersin den yola cıkıyorum ( araba ile ) önce Ankara yarın da bakacaz duruma oradan Eskişehir inşallah .
haydin görüşürüz orada ..
yenikoylu_ua
20.June.2007, 14:19
Yolun açık olsun Kino baba kazasız belasız inşallah
speedygonzales
20.June.2007, 14:20
Yolun açık olsun Kino baba kazasız belasız inşallah
+10000000
emrahss
20.June.2007, 14:22
Hayırlı yolculuk abi.
aslanburclu
20.June.2007, 19:55
yolun açık olsun es es te görüşmek üzere
yolun açık olsun es es te görüşmek üzereyaşar baba.. perşembe akşamı ordayı .. beklerim....çay kaave ayran şarap şurup limonata çakmaklara gaz.....annadın sen onu....
aidikurt
21.June.2007, 11:19
Arkadaşlar Cumartesi Kozyatağı Carrefourdan Saat:6:30 buluşulucaktır.Ve Saat tam 7:00 hareket edilecektir.Kesinlikle bekleme yapılmayacaktır.Lütfen saatlere uyun !!!!!!!!!!!!!
Cumartesi Günü Gelicek olan gurubun lideri CARVALHO 'dur.Bilgileri aşağıdadır herhangibir sıkıntı yada merak ettiğiniz herşey için kendisine cepten ulaşabilirsiniz.İstiyenler benim cebimide not etsin aidikurt: 05327374526 banada ulaşabilirsiniz.
Nick:carvalho
Ad:Selçuk
Soyad:Tanrıverdi
Cep Telefonu:0533 573 11 37
Arkadaşlar İstanbul Eskişehir arası yol durumu için sizleri biraz bilgilendirmek istedim, çünkü Kapıdağ için o yolu kullandım.
Sayın Aidikurt Alper kardeşimin yazdığı gibi siz sabah 7 de hareket etseniz 8 de araba vapuru ile Yalovaya geçseniz, saat 9 da Yalova dasınız. Bursa girişi otoban sapağından Eskişehir-Ankara yönüne doğru da saat 10 da dönüyor olursunuz. İnegöl e doğru yola düştüğünüzde yokuş çıkacağınız için saat 10 ile 10,30 arası inegöl civarında mola verebilirsiniz. Kalan yolunuz 100-110 km. kadar. Yollar çok güzel bazı yerlerde servis yolundan tek şeride düşsenizde bu mesafeler kısadır. Araç trafiği fazla olmamasına rağmen kamyon sayısı orana göre fazla, o yüzden iniş çıkış fazla olduğundan kamyon ve Tır lara dikkat edin.
İnegöl Bozüyük arasında Mezitlerin bol olduğu derelerden geçerken yollar virajlı ve sollama yasağı uzun çizgili bölgeyi dikkatli gidin sabırlı gidin. İnegöl den sonra kalan 1,5 saatlik yolu saat 10,30 da çıksanız bozüyükde de 10-15 dk. mola verseniz saat 12 veya 12,15 de Eskişehir de olursunuz inşallah. Emrah komutan saat 13 e göre çiğ börek organizasyonunu ayarladığı için rahatlıkla yetişirsiniz. Galiba erken gelecek arkadaşlar sizleri börekçi dükkanında bekliyor olacaklardır.İnşallah bende eşimle beraber ve Ankara dan Lunatic Ahmetle sizleri bekliyor olacağız.
Sadece hatırlatma amaçlı.
şşşş adminim alperim yaz kara listeye +1 öğretmenimle beraber
gelmeyen topcu olsun top olsun top .....:D
yenikoylu_ua
21.June.2007, 11:49
İzin işini hallettin yani yürübe Deniz kimgeçer seni
carvalho
21.June.2007, 11:55
Kino baba, Okan topragım, vardınız mı Eskişehir'e... Olay yerinden ilk görüntüleri alsak sizden sıcak sıcak...
Vay be, 1 senede sanal ortamda kurulan dostluklar ve nihayetinde bir araya gelme... Şaka maka yaptığımız çok büyük iş. İşte motorcu ruhu, işte Regal kardeşliği...
Gaza gelmem mi :cheesy: :cheesy: :cheesy:
ben su an Ankara dayım kısmetse yarın eskisehirde olacam
Okan da yola cıktı eskisehire doğru kısmetse aksamüstü Eskisehir de olacak
haydiyin arkadaslar ESKISEHIR'e
geliyom Eskişehir bekle beni...
Saat 12.04 Kino Baba Ankara da. Çocukları gezdirecek ve akşam buluşacağız yarın da Eskişehir e geçecek.
Okan şimdi yolda, Samsun dan çıkalı 1 saat olmuş Havza daymış. Direk Eskişehir e geliyor.
Ara ara haberleri sunarım, sayın dinleyiciler.
carvalho
21.June.2007, 13:14
Sagol Aksu ağabey...
Cumartesi buluşacağımız arkadaşlar için minik bir hatırlatma: Depolarımız tam dolu olsun... Kaliteli benzin için Bostancı Shell'i tavsiye ederim. Kapıdağ dönüşü Bursa yolunda grup olarak benzin aldık, motorlar yokuş aşağı 100'ü zor gördü. Normalden 60-70 km önce de depo bitti zaten...
Carrefour'dan hep beraber çıkacağız. Eğer sayımız fazla olacaksa, Arabalı vapur çıkışı, Yalova'da alt gruplara ayrılırız...
Kaldı iki gün... Yarın, şafak doğan güneş diyecez...
müslüm baba
21.June.2007, 13:27
Gideceğimiz yerde cep telefonları çekiyormu, bilen varmı.
speedygonzales
21.June.2007, 14:11
Sagol Aksu ağabey...
Cumartesi buluşacağımız arkadaşlar için minik bir hatırlatma: Depolarımız tam dolu olsun... Kaliteli benzin için Bostancı Shell'i tavsiye ederim. Kapıdağ dönüşü Bursa yolunda grup olarak benzin aldık, motorlar yokuş aşağı 100'ü zor gördü. Normalden 60-70 km önce de depo bitti zaten...
Carrefour'dan hep beraber çıkacağız. Eğer sayımız fazla olacaksa, Arabalı vapur çıkışı, Yalova'da alt gruplara ayrılırız...
Kaldı iki gün... Yarın, şafak doğan güneş diyecez...
BEN HARİÇÇÇÇÇÇÇÇ ! :evil: :evil: :evil:
E BOŞUNA SPPEDY DEMEZLER BANA ! :D :D :D
emrahss
21.June.2007, 14:14
Avea çekmiyor baba, Türkcell kısmen, Telsimi de bilemiyorum..
yenikoylu_ua
21.June.2007, 15:11
Desenize tamamen özgür ve bizbize olucaz :cheesy: :cheesy: :cheesy: :oops:
müslüm baba
21.June.2007, 15:28
Kapıdağda telefon çekmediği için çok zorlandık biliyorsunuz, ama bizde zaten doğayla baş başa olmak istemiyoruz mu al sana doğa, ama ben her ihtimale karşı uydu teşkilatınıda getireyim :roll:
İzin işini hallettin yani yürübe Deniz kimgeçer seni
yok henüz halletmedim..
ama cadırımı falan gidip aldımm ...
Akşam izin kağıdı dolduracağım imzalamazsa müdür bey ,
ertesi gün gitmicem, arıyacaklar tabi nerdesin diye bende çırçır oldum dicem :cheesy:
yenikoylu_ua
21.June.2007, 15:46
Heeeh Heeeeeeeeeeeheheheheheh süper inşallah bu forumu okumuyorlardır :lol: :lol:
aslında firewall dan cıkıyorum isteseler okuyabilirler tabi....
okur da ve herkez çırçır oldum derse o zaman kötü olur heralde ... :D
müslüm baba
21.June.2007, 19:03
aslında firewall dan cıkıyorum isteseler okuyabilirler tabi....
okur da ve herkez çırçır oldum derse o zaman kötü olur heralde ... :D
Sen merak etme eskişehirde gerçekten cırtcırt olacaksın heh heeeee
carvalho
21.June.2007, 19:10
Okan Eskişehir'e varmak üzereymiş. Son aldığım habere göre Emrah mangalı hazırlamış, 1 saat sonra ziyafete başlayacaklarmış :cheesy: :P
Afiyet bal şeker olsun. Cumartesi bizi ancak bir deve doyurur... G-E-L-İ-Y-O-R-U-Z :!: :!: :cheesy:
okan lokmaya vuruyor aradaşlar afiyet olsun OKAN..
kısmetse yarın öğlen yanındayız
EMRAH komutanım cok yorulacaksın lütfen şimdiden duymaya başladım.. sen bizlere herdaim lazımsın
Bu arada Ankara da Aksu dostumla buluştuk iyice kaynattık bizleri de cok mahcup ediyor ne yapacaz bilemiyorum
karsılaşınca sanki 30 yıllık dostlar buluşmuş gibi duygulara sahip olduk.
işte anraka Aksu dostumla olan resimlerimiz. Ankaradan
http://upload8.postimage.org/941919/001.jpg (http://upload8.postimage.org/941919/photo_hosting.html)http://upload8.postimage.org/941937/002.jpg (http://upload8.postimage.org/941937/photo_hosting.html)http://upload8.postimage.org/941963/003.jpg (http://upload8.postimage.org/941963/photo_hosting.html)
Geccee geliyorsun dimiii?
aslanburclu
21.June.2007, 23:28
yawww bu unutkan çocuk beni hala aramadı lannnnn gecceeee arasana beni tamammı 7,30 geliyorsunuz demi ağaç etmeyin beni valla 7,35 basarım marşaaa
RızaHoşgör
22.June.2007, 01:28
dostlar biz(ben,yaşar abi,inci,vecdi,kubilay,deniz)22 haziran sabahı saat 0800 de yola çıkıyoruz.eskişehirde görüşmek üzere.kimsenin tekerine taş değmesin.gülerek gidelim gülerek dönelim.
heyecanlandım yawwwwwwwwww
iakyurek
22.June.2007, 01:29
sipidi kardeşimle yalovada sizleri karşılıyor olacağız...hayde artık cumartesi olsun yavvvv
RızaHoşgör
22.June.2007, 01:33
unutmadan adminim alperimde bizle geliyor yaww
Rüzgar
22.June.2007, 01:40
ben gelemiyorum yavvv ehliyeti aldıktan sonrakilere katılacaığım yavvv. :? :?
aslanburclu
22.June.2007, 01:43
yaw yuw yok kendine güveniyorsan motosiklet kurallarınıda iyi biliyosan gel aramızda kaynatırız seni .......
iakyurek
22.June.2007, 01:43
ehliyet önemli üstad. :oops:
inşallah en kısa sürede katılırsın gezilere...
okan lokmaya vuruyor aradaşlar afiyet olsun OKAN..
kısmetse yarın öğlen yanındayız
EMRAH komutanım cok yorulacaksın lütfen şimdiden duymaya başladım.. sen bizlere herdaim lazımsın
Bu arada Ankara da Aksu dostumla buluştuk iyice kaynattık bizleri de cok mahcup ediyor ne yapacaz bilemiyorum
karsılaşınca sanki 30 yıllık dostlar buluşmuş gibi duygulara sahip olduk.
işte anraka Aksu dostumla olan resimlerimiz. Ankaradan
Geccee geliyorsun dimiii?
ne güssssel dotluklar kurduk ve kuruyoruz dimi yavvv.
kino baba tanışalım artık yav :cheesy: :cheesy:
okanım e hadi artık :lol:
tanışmadığım tüm dostlar için . eskişehir bekle biziiiiiiiiiiii :scared:
speedygonzales
22.June.2007, 08:11
Yaw bakın , delirtmeyin adamı , Aksu baba, Kino Baba nası poz vermiş ! Muhabbete bak , yaw nası olur , bensiz muhabbet nası olur ? Ağlarım bak sinirden !Ben de uyumadım bile , Öcü Yü yıkadım sabah 06:00 da şimdi cilalıcam , heyecan bastı !
Bi de işin yoksa İakyürek'i bekle. Akşam 10 da gelcekmiş, e bide , eresi gün Carvalho grubu getircek. Yaw ben şimdi çıkıyım , geliim Eskişeer'e akşam dönerim , soora yine beraber geliriz. Naapçamı şaşırdım , bloku çatlatçam nerdeyse.
CİDDEN SİNİR OLDUM ! Ben niye hala burdayımmmmmmm? Bayılcam şimdi !
http://img207.imageshack.us/img207/295/p6200122xp1.jpg
:cry: :cry: :twisted: :twisted: :twisted: :ban: :pls: :scared: :scared: :frown: :cry: :duvar: :duvar: :warred: :cry: :twisted: :P :P
emrahss
22.June.2007, 09:06
Babalara bak, nassı poz vermişler, hehehe...
Dün gece hanımla beraber 22:00'da Okan'ın kampı bastık. Okan'ın keyfi bi milyon. Çok beğenmiş mekanı. Ben de aslında, ilk defa gece takıldım oraya, harbiden güzelmiş. İki duble rakı parlattık, Kuzen Aprilla da vardı. Gece yarısı eve döndük, beni kesmedi, hanımı bırakıp çorbacıya gittim, bi tuzlama, tereyağlı, ohh bee.. Avea gibin. HAdi herkese hayırlı yolculuk olsun..
Gökhan
22.June.2007, 09:59
çok güzel olacak gibi görünüyor,son ana kadar durumu ayarlamaya çalışıyordum,ve en nihayetinde inşallah bir aksilik olmazsa cumartesi grubuyla beraber ben de aranızda olacağım,2 adet tulum ve 4 kişilik çadırım mevcuttur,yeterli gelir herhalde,yola çıkan kardeşlerimize kazasız belasız keyifli sürüşler:)
Evet arkadaşlar dün telefon trafiğimiz vardı, Kino baba ve Okan ile. Ankara da akşama doğru Kino baba ile buluştuk görüştük sohbet derken vaktin nasıl geçtiğini anlamadık. Doyamadık sohbete ve devamı inşallah Eskişehir de ve ileriki buluşmalarda. Çok memnun oldum bir dost kazandığım için. Ayrıca Kino baba ya baba demeye şahit ister, maşallah delikanlı gibi. Aile olarak çok sevdim. Evet demek bizde de varki bir dürüstlük, Allah nasip ediyor, Kino baba gibi insanlarla tanışma fırsatı veriyor. İyi ki tanıdım sizleri.
carvalho
22.June.2007, 10:02
Kaldı 1....
Bugün yola çıkacak (çıkan) arkadaşlar iyi, keyifli yolculuklar.
Yarın kısmetse ekibi tamamlıyor olacağız...
G-E-L-İ-Y-O-R-U-Z 8) :evil: :cheesy: :mrgreen: :D
alper_tim
22.June.2007, 10:02
tüm dostlara hayırlı yolculuklar
işlerden dolayı gelemedim ama kalbim sizlerle
kazasız belasız gidip dönersiniz inşallah
dostlar regallerimizin performanslarıda merak ediyorum dönünce herkes yazsın sorun oldu mu olmadı mı diye
hade bakalım hayırlı buluşmalar iyi eğlenceler
speedygonzales
22.June.2007, 10:15
Ben adminleri karşılamaya gidiyommmmm...
Alper-tim merhaba.
seni gezilerde gördüğüm gün dişimi kıracağım. Gideceğin siteyle gidiyorsun gezi ve organizsayonlara bize gelince de yazın Regallerin performansını da öğrenelim diyorsun. Madem ki sende Regal cisin gelirsin abicim gezilere birebir görürsün Regalini ve Regalcilerdeki gerçek dostluğu ve kardeşliği.
speedygonzales
22.June.2007, 12:04
SON DAKKAAA !
Heyytttt be , aslanlar , adminler geldi ! Ben de iskeleden karşıladım , Ergün'ün Yeri'ne getirdim , Belediye Başkanımızla tanıştırdım , ne güzeldi ! Kazasız belasız yola çıktılar...
Başkan, "sen de gitsene" dedi "olmaz" dedim "İsmail gelecek Carvalho gelçek , grup gelcek, onları beklicem" dedim , Bana "Carvalho" da kim?" dedi. :evil: :cheesy:
15 dk soora burdalar...
http://img509.imageshack.us/img509/5316/75178501ix7.jpg
http://img509.imageshack.us/img509/4599/86816827qs2.jpg
Veee geliyolar...
http://img509.imageshack.us/img509/6459/26665733ee2.jpg
http://img509.imageshack.us/img509/8255/41284461oj1.jpg
http://img261.imageshack.us/img261/1006/27132000xu4.jpg
Ergün'ün Yeri VBüyük Patron Çiftlikköy Belediye Başkanı Sayın Metin Dağ, Sayın Reagal Raptor Admini ve üylerine "hoşgeldiniz" diyor.
http://img246.imageshack.us/img246/4379/88720080xs6.jpg
http://img246.imageshack.us/img246/2624/63329489dk2.jpg
Hatıra Olsunnnnn.
http://img337.imageshack.us/img337/9161/72963026kk9.jpg
RR.net'in arşivine, protokol damgası!
http://img246.imageshack.us/img246/7696/22546866od6.jpghttp://img513.imageshack.us/img513/8256/ergnnwp6.jpg
Eeee, şimdilik bu kadari Speedy olcaz ya , her yere yetişmek lazım. Akşam da çocuklar gelsin , yarın da diğer kafile....
Vay anam vayyy... Bekle bizi Eskişeer !
Ha bu arada benim çadırımı birisinin yapması lazım ! Bu görevi sayın admin e veriyommm.
Arrriba ariiba ariiba...
http://img401.imageshack.us/img401/7817/1andalespeedygg3.jpg
Maşallah maşallah Allah korusun yolları açık olsun.
carvalho
22.June.2007, 12:13
Var ya nick'ine bu kadar uyan biri daha yoktur herhalde... Resmen canlı yayın oldu...
Speedy, yarın bu kalabalığı en az 5'le çarp. Ergün'ün yerine sığmayacaz, görünen o...
iakyurek
22.June.2007, 12:27
carvalhom akşam bi aksilik olmazsa sipidinin yanındayım. hafiften dem misali, sabaha doğru yatış kalkış ve sizi karşılamak ardından eskişehir.
kazasız, belasız bir gezi olur inşallah. süpppper eeeelencez süppperr... :cheesy: :cheesy:
carvalho
22.June.2007, 12:30
İsmailim, Eskişehire yeni klipler gerek. Koca seneyi "ıslak ıslak" şöhretine sığınarak geçiremeyiz. Regal raptor vokal... göreve!!!
Tayfun
22.June.2007, 12:36
Hobaaaaaa kilip mi çekcesssss :?
iakyurek
22.June.2007, 12:37
dimi yavvv. hemen eski fotoları ve videoları uçuruyorum kardeşim. foto makina hazırdır efem.
tabi vokal yapabilmemiz için teneke kazıntısı sesimizi duymamamız gerekiyor, bunun içinde kafaların 8 ila 9 milyon arası olması gerekir dimi :P :D :D
speedygonzales
22.June.2007, 12:38
Aaa ne ayıp, ben bilmem öle şeyler !
Bi de , Kapıdağı'nda motorlarla piste girmişler haberiniz var mı ? Kim o Apartmanlar? :ban: :pls:
iakyurek
22.June.2007, 12:39
Aaa ne ayıp, ben bilmem öle şeyler !
Bi de , Kapıdağı'nda motorlarla piste girmişler haberiniz var mı ? Kim o Apartmanlar? :ban: :pls:
de get gelmiiim oraya :P :P
speedygonzales
22.June.2007, 12:40
Ya ben ne dedim? Mülayim mülayim bi kölede oturmadık mı , Lunatic abim ve ben? Alla Allaaaa
iakyurek
22.June.2007, 12:41
Ya ben ne dedim? Mülayim mülayim bi kölede oturmadık mı , Lunatic abim ve ben? Alla Allaaaa
len kendin inanıyon mu bu yazdııına :twisted: :evil: :P
müslüm baba
22.June.2007, 12:46
Arkadaşlar bende bir saat sonra yola çıkıyorum, şu an saat 12 yani birde yola çıkıyorum, banada yer açın.
Alper eğer pompayı almadıysan yandın sana şişirteceğim yatağı.
HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER,ALLAHA EMANET OLUN.
speedygonzales
22.June.2007, 12:48
Baba ! Hayırlı Yolculuk !
carvalho
22.June.2007, 12:54
Speedy, sen kendini Müslüm Baba'yla karıştırdın :P
Müslüm Baba, hayırlı yolculuklar bu arada...
iakyurek
22.June.2007, 12:56
müslüm baba hayırlı yolculuklar....
moonchild
22.June.2007, 13:47
Arkadaşlar herkese iyi yolculuklar! Kendinize dikkat edin, hava çok sıcak bol bol su içmeyi dehidrasyonu bertaraf etmeyi unutmayın! Sizlerle birlikte olamadığım için çok üzgünüm gerçekten! Az önce Zibidi'nin koyduğu fotolarda grubun arabalı vapurdan çıkış karesini görünce içim bir fena oldu... "Ben de o grupta olacaktım" dedim ama kısmet değilmiş...
Bol bol eğlenin, muhabbet edin, sitemiz hakkında konuşun-kararlar alın, işte yapılacak ne varsa yapın ve fotoğraf olayını abartın!! Abartın ki ben de orada olamadığım için bikaç yüz kere daha pişman olayım!!
Tekrar herkese güvenli sürüşler, iyi yolculuklar diliyorum! Yolculuğun da tadını çıkarmayı unutmayın!! Öle hemen Eskişehir'e varmaya çalışmayın!! :)
iakyurek
22.June.2007, 14:05
ah be moon kardeşim. gelseydin keşke. neyse söylediğin gibi seni seksenbeşmilyon kez pişman edeceğimizden emin olabilirsin :lol: :D :mrgreen:
speedygonzales
22.June.2007, 14:20
Öle deme İsmail ! Üzülmesin çocuk daha fazla !
Yazık naapsın , kader işte , biz orda laylaylom , muhabbet, eğlence, huzur, keyif yaparken , o lanet İstanbul da pineklemek zorunda kalacak !O istemezmiydi , ilk buluşmada olmayı , adam taa samsun dan geliyo , o iki adım yere gelemedi ! Ne yiyodur beynini şimdi? Öle zırt pırt foruma da bakmasın bence , daha fazla acı çekmemesini sağlamak lazım !Yani bu konuda fazla yazıp, konuşup da , daha sonra parayla bile satın alınamayacak anılardan mahrum kalmasının ne acı olduğunu , yüzüne vurup durmayalım.
Neyse neyse, moon çayılt, üzülme yavrucum i bak biz de senin meşhur , mükemmel salto ve burgularından mahrumuz bişi diyomuyuzzzzz !
(Biri benim boğazımı kessinnnn de susayım artık !) :twisted: :twisted: :cry: :mrgreen: :scared: :-1: :+1: :cheesy: :duvar: :hayir:
moonchild
22.June.2007, 14:39
Ah zibidim, ah be ismailim!! İstanbul'da oturacak olaydım, hiç kaçırır mıydım! Neyse... Size iyi eğlenceler! Artık haftaya zibidinin ev sahipliğinde coşarız naapalım!! Hadi cümleten hayırlı yolculuklar.. Kazasız belasız gidin gelin!! Ama benim saltolarımı, burgularımı özlersiniz yolda!! :D :D :D
evet arkadaşlar sonunda eskişehir'e geldim. bende adım adım naklen yayın
okan burada ve bir grubun yarım saate geleceklerini söyledi.
nüfusu artık siz ayarlarsınız :lol: :lol: :lol:
http://upload8.postimage.org/952356/HPIM3002.jpg (http://upload8.postimage.org/952356/photo_hosting.html)
iakyurek
22.June.2007, 15:49
evelallah sağ salim varmışsınız. süper.
inşallah hepimiz bi araya gelip tadını çıkaracaz.
ne güzel bende gelmek çok istedim ama nasip deilmiş boş yer bulamadım motoru alınca inşallah bende gelcem hepinize iyi yolculuklar iyi eğlenceler
ne güzel bende gelmek çok istedim ama nasip deilmiş boş yer bulamadım motoru alınca inşallah bende gelcem hepinize iyi yolculuklar iyi eğlenceler
Arzum merhaba
İlk mesajını yazmışsın ama daha önce tanışma bölümünde yazman kendini tanıtman lazımdı. Nerdesin kimsin ne iş yaparsın kaç yaşındasın gibi. Sonra da seninle sohbete devam ederdik. Olsun yine de aramıza hoşgeldin.
Arzum merhaba
İlk mesajını yazmışsın ama daha önce tanışma bölümünde yazman kendini tanıtman lazımdı. Nerdesin kimsin ne iş yaparsın kaç yaşındasın gibi. Sonra da seninle sohbete devam ederdik. Olsun yine de aramıza hoşgeldin.[/quote]
merhaba abi sen beni iyi tanırsın diğer siteden ama arzu ben tanışma topiği açmadım evet neden açmadım bilmiyorum ama açmam gerekli en kısa zamanda açıcam topik teşekkürler bu arada eski tanıdık arkadaşlar var beni alcaklardı ama artçı oldugum için boş yer bulamadık artık bidahaki sefere nasip olursa..
carvalho
22.June.2007, 18:03
Yarın tayfası dikkatine...
Arkadaşlar, daha önce de söylediğimiz gibi 6:30'da kozyatağı Carrefour'da ( Boyner'in önü) buluşuyoruz... Saat tam 7'de çıkış yapıyoruz. Yolumuz çok yakın değil, gidiş bayağı zaman alacak, o yüzden zaman kaybını mümkün mertebe en aza indirmek istiyoruz. Tabii bu yolda basıp gideceğiz anlamına gelmiyor. Yolun keyfini çıkara çıkara ama gereksiz zaman kaybına da uğramadan, grup sürüşü disiplini içerisinde sürüşümüzü tamamlayıp Eskişehir'e varacağız...
Speedy bizi Yalova'da karşılayacak... Kahvaltı için Yalova çıkışı, yol üzerinde uygun bir mekan ayarlıyor.
http://www.regalraptor.net/forum/viewtopic.php?t=79-toplu-surus-kurallari.html
Toplu sürüş kurallarına ilişkin yukarıdaki topiği tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim.
Eminim ki hepimiz ya da birçoğumuz toplu sürüşlerde bulundu ya da yeterli sürüş tecrübesi var ancak gerek gidiş gerek dönüşü alnımızın akıyla tamamlayabilmemiz için azami dikkat ve disiplini göstermemiz gerekecek... Zaten tecrübe de bunu gerektirir...
Tekrar etmekte fayda var, lütfen depolarımız tam dolu olsun ve tam koruma ile gelelim... Bırakın hava sıcak olsun. Yolda iki damla terlemeyi, klimalı hastane odasına tercih ederim ben...
Yarın görüşmek üzere....
Bu arada bugün tayfası kazasız belasız Eskişehir'e varmış... :cheesy: :cheesy:
emrahss
22.June.2007, 18:19
Evet, tayfa geldi, KİNO Baba da geldi. Ben onları birleştirdim, Voltranı oluşturdum, yolu tarif edip yolladım. Darısı yarınkilere.. Hayırlı yolculuklar hepinize..
carvalho
22.June.2007, 18:28
Sagol Emrah kardeşim...
Arkadaşlar, demin Admin'le konuştum... İletmemi istedi...
Der ki:
"YARIN İŞİ OLMAYIP DA GEZİYE GELMEYEN TOPTUR :!: :evil: :mrgreen: :P :roll: 8) :shock: :x :D " :scared: :wink:
:oops: :scared:
:-1:
Arkadaşlar, demin Admin'le konuştum... İletmemi istedi...
Der ki:
"YARIN İŞİ OLMAYIP DA GEZİYE GELMEYEN TOPTUR :!: :evil: :mrgreen: :P :roll: 8) :shock: :x :D " :scared: :wink:
:oops: :scared:
peki bişey sorucam motoru olmayan ve gelemeyenlere ne diyor .. veya bayanlara ne diyor
carvalho
22.June.2007, 18:51
peki bişey sorucam motoru olmayan ve gelemeyenlere ne diyor .. veya bayanlara ne diyor
Öncelikle söylenen söz yarınki buluşmanın coşkusuyla sitedeki samimiyete istinaden söylenen, okuyan arkadaşlarımızın nazımızı çekeceğini bildiği için Admin'in yaptığı bir latifeydi. Polemiğe sürüklemek için söylemedi... Önce sitedeki dostlukları solumak sonra bu tarz yanıtlar vermek gereklidir diye düşünüyorum...
Bayanlar başımızın tacıdır her zaman. Motoru olmayanlar da inşallah en kısa zamanda istedikleri makinaya kavuşurlar. Motorlu ya da motorsuz, burası bir dostluk sitesidir...
Öncelikle söylenen söz yarınki buluşmanın coşkusuyla sitedeki samimiyete istinaden söylenen, okuyan arkadaşlarımızın nazımızı çekeceğini bildiği için Admin'in yaptığı bir latifeydi. Polemiğe sürüklemek için söylemedi... Önce sitedeki dostlukları solumak sonra bu tarz yanıtlar vermek gereklidir diye düşünüyorum...
Bayanlar başımızın tacıdır her zaman. Motoru olmayanlar da inşallah en kısa zamanda istedikleri makinaya kavuşurlar. Motorlu ya da motorsuz, burası bir dostluk sitesidir...
sen yanlış anladın bende bi latife yaptım emin ol neyin şaka olucanı biliyorum tabiki burdaki hiç bir arkadaşla polemik yapmam.. ama yinede hatırlattığın için sağol
carvalho
22.June.2007, 18:55
Bu durumda aramıza hoşgeldin Arzum :cheesy: :cheesy:
Bu durumda aramıza hoşgeldin Arzum :cheesy: :cheesy:
çok teşekkürler çok şanslısınız inşallah vaktiniz iyi geçer allah tekerinize zeval vermesin.
moonchild
22.June.2007, 19:11
Carvalhom, sağ bekim, sol açığım, santrforum!! Yolculuk öncesi bi gergin gördüm seni!! :))) Alper the Admin'e de söyle laf atıp durmasın! Biz gidemeyenlerin yarasını dağlamasın!! :)
Bu arada aramıza hoşgeldin Arzum! Yalova'ya gelmenin yollarına bak! Önümüzdeki haftasonu oradayız!
lunatic
22.June.2007, 19:18
Biraz geç oldu ama malesef hastalık nedeniyle yarın be olmayacağım. Yazın ortasında sel sümük öksürük hapşırık yuvarlanıyorum. Kısmet değilmiş demek ki. Olmayınca olmuyor. Millete iyi eylenceler. Kazasız belasız gidin gelin inşallah.
emrahss
22.June.2007, 22:38
Arzum, musun nesin? Bana "ben de gelmek istiyorum ama motorum yok diye falan filan deme!" Bilirler, KİMSEYİ ARKADA BIRAKMAM ! Biri beni götürsün dedin de götürmedik mi? Öle diil mi be Selçuk , bişi sölesene ! Zaten canım sıkkın , çatacak adam arıyorum !!!!!!!!!!!
İsmail in motorunun elektirk aksamını yakmış emre motor ! Çok fenayım ! Valla keyif meyif kalmadı ! İlker'in de oğlu hasta ! Ben böle işinnnnn....
Şeytan diyor bu gece çık yola ! Saat 21:38 . Yarın grup gelmicek olsa var yaaa !
Neyse !
Yarın ki grup size sesleniyorum ! Sabah kahvaltınız hazır ! Yine deniz kenarı , adam başı 5 YTL ! YUMURTA DAHİL !
Maximum oyalanma süresi 30 dk.
Uyarı : Lastiğinin izini takipp ettiğim BAŞPAPAZ ların bana öğrettiklerine paralel, kazasız belasız disiplinli bir sürüş olur inşallah !
Carvalho, Topçular iskelesinde sizi bekliyor olucam !
AMA CANIM ÇOK SIKKKKKKKKIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNN ! O EMRE MOTORUN .........
:duvar: :duvar: :duvar: :duvar: :duvar:
cemcem
22.June.2007, 22:44
simdi grupta kac kisiyiz? kimler gelmiyor?
carvalho
22.June.2007, 23:32
:oops: Aloooo Speedy, öyle surat asmak, negatif vermek yok... :x :x Demin konuştum İsmail'le, gün içinde 11 gibi motoru hazır olacak, bizden en fazla 5 saat sonra ortamda olacak... İsmailsiz vokal olmaz... Islak ıslak bakma öyle...
Arzum kardeşimiz şimdilik bizleri tanımadığı için çekingen davranıyor, ilk buluşmada o da kendini gruba ait hisseder... Haftaya Yalova gezisi süper bir fırsat mesela...
Moonchild, sensiz yapılan axılları neyleyim ben... Yokluğun hissedilecek... Bi daha olmasın...
Lunatic, çok geçmiş olsun. Etrafa çöp bırakanlar cezaya çarptırılacaklar, söz. Zaten iki tane komutan var, bize sabah kesin mıntıka temizliği yaptırır :mrgreen:
iakyurek
23.June.2007, 00:29
cemaat selam. inanın acayip sinirlerim bozuk.ama her işte bir hayır vardır diyerek sinir stres yapmak istemiyorum.
usta en kötü ihtimal 12 de elinde dedi. yarın erken açıp hemen toplamaya başlayacak motoru. bende gidip başında durcam.
carvalhom telde konuştuğumuz detaylar için sana alo yapacağım. eskihisarda vapura bindiğimde alo yaparım bu sayede varış
zamanımda netleşir. hayırlısıyla geçte olsa gelcem kardeşler. bana ve iclal e bir çadırlık yer açın bakalım.
sipidim sanırım benim motorun elektrik aksamı en başından beri bozuktu. 3 tane fan yaktım yavvvv. olacağı var be kardeşim. şu an yanında efeslemeyi tercih ederdim ama kader :P yalnız yuvarlıyorum efesleri :cheesy: :cheesy:
inşallah eskişehire....
carvalho
23.June.2007, 00:52
Geç olsun güç olmasın İsmailim... Çiğ börekleri kaçıracaksınız ama ben size Rumeli Hisarında ısmarlayacam söz...
Cebim açık, istediğin zaman ararsın. Motorda olmadığım sürece konuşuruz, veririm yol detaylarını. Ben de ararım zaten seni...
Kolaylıklar sana,
İclal ile ikinize de iyi yolculuklar ayrıca :cheesy:
Arzum, musun nesin? Bana "ben de gelmek istiyorum ama motorum yok diye falan filan deme!" Bilirler, KİMSEYİ ARKADA BIRAKMAM ! Biri beni götürsün dedin de götürmedik mi? Öle diil mi be Selçuk , bişi sölesene ! Zaten canım sıkkın , çatacak adam arıyorum !!!!!!!!!!!
İsmail in motorunun elektirk aksamını yakmış emre motor ! Çok fenayım ! Valla keyif meyif kalmadı ! İlker'in de oğlu hasta ! Ben böle işinnnnn....
Şeytan diyor bu gece çık yola ! Saat 21:38 . Yarın grup gelmicek olsa var yaaa !
Neyse !
Yarın ki grup size sesleniyorum ! Sabah kahvaltınız hazır ! Yine deniz kenarı , adam başı 5 YTL ! YUMURTA DAHİL !
Maximum oyalanma süresi 30 dk.
Uyarı : Lastiğinin izini takipp ettiğim BAŞPAPAZ ların bana öğrettiklerine paralel, kazasız belasız disiplinli bir sürüş olur inşallah !
Carvalho, Topçular iskelesinde sizi bekliyor olucam !
AMA CANIM ÇOK SIKKKKKKKKIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNN ! O EMRE MOTORUN .........
:duvar: :duvar: :duvar: :duvar: :duvar:
çok teşekkürler ya ama ben yeniyim ve çekingenliğim normal değil daha önce tanımış olsaydın anlardın ben birilerine gel beni al deyince ben alamam yanlış anlarlar veya yolun uzak falan filan bir sürü bahane sundular bende sesimi çıkartamadım. burda çoğu arkadaşım beni almak istedi ama boş yer yok dediler artçı full olduğu için alınamadım
iakyurek
23.June.2007, 01:00
Arzum selam. öncelikle hoşgeldin.
bunu bir acemilik olarak değerlendirip noktalayalım derim. bundan sonraki gezilerde gelmek istersen,
sitemizde durumu paylaşmanda yarar var. sipidinin dediği gibi bizler kimseyi yarı yolda bırakmayız. elbet birilerini bulup yardımcı oluruz.
ok carvalhom alolaşırıs. inşallah herkes kazasız belasız eskişehire varıp tadını çıkarır.
Arzum selam. öncelikle hoşgeldin.
bunu bir acemilik olarak değerlendirip noktalayalım derim. bundan sonraki gezilerde gelmek istersen,
sitemizde durumu paylaşmanda yarar var. sipidinin dediği gibi bizler kimseyi yarı yolda bırakmayız. elbet birilerini bulup yardımcı oluruz.
çok teşekkür ederim sağolun inşallah bundan sonraki buluşmalara katılırım..
cemcem
23.June.2007, 01:03
artçı sız gidecek çok kişi var, örneğin ben ama ben alamam cunku nisanlim keser beni ama Bulent abi de artcisiz geliyor o alabilirdi sabaha kadar hazir olabilirsen ARZUM alabilirz yoldan seni tabi sen bilirsin...
artçı sız gidecek çok kişi var, örneğin ben ama ben alamam cunku nisanlim keser beni ama Bulent abi de artcisiz geliyor o alabilirdi sabaha kadar hazir olabilirsen ARZUM alabilirz yoldan seni tabi sen bilirsin...
valla bunu bülent abiye sordunmu peki ben gültepeden katılıcam ama ortak yöne gelmeye çalışırım eğer soru olmazsa ama önce bülent abi lazım bize
cemcem
23.June.2007, 01:08
sen yeterki gelicem de, sorun yok... sabah birlikte cikiyoruz, bulent abi benim komsum olur, esyalari benim motora yukleriz sen de artci gelirsin...
tabi israr yok katilmak istersen maksat gonuller bir olsun tekerimize tas degmesin
sen yeterki gelicem de, sorun yok...
peki o zaman ama bana tam olarak bildirirseniz sonucu bugün iyi olur
iakyurek
23.June.2007, 01:10
şşşşşşşşşşşşşşş motorunun elektrik aksamı bozulan benim. bu durumdan dolayı ve yola geç çıkacak olmamdan dolayı ( bahaneye bak :P :P )efeslemeye devam eden de benim. hadinn bakim yataklarınıza iyi bi uyku çekin. erkenden yol bekler sizi.
cemcem , üstad hemen organize edip Arzumu artçı olarak alalım. hayde kardeşim sen halledersin bu işi...
cemcem
23.June.2007, 01:14
Aybettin ismail abi hemen hallediyorum o isi ARZUM arkadasimizi da alalim ben organize ediyorum olayi... yarin gorusuruz abi...
iakyurek
23.June.2007, 01:16
Aybettin ismail abi hemen hallediyorum o isi ARZUM arkadasimizi da alalim ben organize ediyorum olayi... yarin gorusuruz abi...
eywallah kardeş. şaka bi yana gerçekten geç oldu organizasyonu halledip derin bi uyku çekmekte yarar var.
inşallah motoru kaptığım gibi bende gecikmeli olarak geleceğim yanınıza ..
sabahtan yola çıkacak herkese iyi yolculuklar. kazasız belasız tekerinize taş değmeden gidersiniz inşallah...
cemcem
23.June.2007, 01:47
Ismail abi organizasyon tamam sabah 06 gibi Arzu arkadasi aliyoruz, onu da getiriveeecez gayri, haydi selametle herkese hayirli yolculuklar, iyi geceler ilginc ruyalar?!
emrahss
23.June.2007, 10:11
Arkadaşlar, dün akşamın fotolarını Kino Baba daha atmamış. Bende de cep telefonu ile çekilmiş tek foto var ve karanlık çıkmış. İdare edin artık. Düzenleyip resmin ışığını açabilecek bi arkadaş varsa açsın ve tekrar atsın. Ama dünyanın fotoğrafı çekildi, az içildi, çok gülündü, çok keyifli bir akşam geçti. Darısı yarınki toplantının başına. Sevgiler..
http://upload8.postimage.org/964409/Foto153.jpg (http://upload8.postimage.org/964409/photo_hosting.html)
ya ben yaslı bir adamım öyle gece saat 2 lere kalırsam resim falan koyamam buraya
kendimi zor attım yatağa ben emrah ama şimdi işte bir kaç resim sizler için hepsi değil tabiii
http://upload8.postimage.org/965014/cuma002.jpg (http://upload8.postimage.org/965014/photo_hosting.html)http://upload8.postimage.org/965050/cuma015.jpg (http://upload8.postimage.org/965050/photo_hosting.html)http://upload8.postimage.org/965098/cuma063.jpg (http://upload8.postimage.org/965098/photo_hosting.html)
http://upload8.postimage.org/965116/cuma073.jpg (http://upload8.postimage.org/965116/photo_hosting.html)http://upload8.postimage.org/965144/cuma075.jpg (http://upload8.postimage.org/965144/photo_hosting.html)http://upload8.postimage.org/965172/cuma049.jpg (http://upload8.postimage.org/965172/photo_hosting.html)
şimdilik bu kadar diğer resimler AZ SONRA....
ilker senide görmek isterdim buralarda ama kısmet
valla bravo gezi ile resimler koyuyoruz buraya kimseden bir yazı yok bir tık yok
eee o zaman niye koyuyorum ki
herhalde kimse ilgilenmiyor ve de zaten ilgilenenlerin hepsi bu gezide
benle emrah komutan haricinde arkadaşlar zaten siteye girip bakamıyorlar bakmalarına gerekte yok aslında zaten bu geziyi yaşıyorlar..
mersin den ben samsundan okan ankaradan aksu vede istanbuldan - yalovadan arkadaşlar kalkıp geliyoruz buralara tamam müsait olamayıp gelemeyenler var ama bu kadar da ilgisizlik maaşallah gelenler tam geldimi sağ salim ulaştılarmı ??
VAY CANINA şaşkınlık ve hAYRETLER İÇİNDEYİM
neyse herkese iyi geceler RESİM falan da yok dostlar zaten umursadığınızda yok ..
lunatic dostum geçmiş olsun en kısa sürede iyileşirsin umarım..
hosemario
24.June.2007, 04:18
kino baba resimleri ben açamadım bekleyip süre aşımına uğradı diyip açmayı durduruyor. belkide benim bilgisayarda bi sorun vardır.
emrak komutanım ilk önce yardımcı olduğun herşey için teşekkür ederim. geziye katılamamak beni kahretti resimleri görünce daha çok içim yandı. :( gördüğüm kadarı ile resimlere sanırım katılsaydım en genç benmi olacaktım orada? pazartesi günü başvurumu yapacağım inşallah. şu anda burada eş dost gezintisi ve hazırlıklarla uğraşıyorum. en kısa zamanda görüşmek dileğimle. tekrar teşekkür ederim.
hose dostum resimleri buradan eski bir laptop tan koyuyorum ve resimler üzerinde bir oynama yapmaya vakitte yok kücük programlarda yok laptopta dolayısı ile 2 2,5mb resimler haklı olabirlirsin acılmakta zor olabilir .
en azından yazını bile okumak arkadaşlara iletmek büyük bir zevk olacak tabii ki.
lunatic
24.June.2007, 11:42
Eh gelemeyenler intikamını siteye girmeyerek almaya çalışıyo galiba. Ben de kendimi işe vurdum. Bu sıcaklarda gölkenarında olmak vardı ama. Hele siz atın bakalım resimleri yorumlar gelir merak etmeyin. Şimdiye kadar gördüğümüz ihtiyar heyetinin olağan genel toplantısı gibiydi. Hele bide ekşınlı bişiler atın bakalım. Mesela RR'la porsuktan geçerken. :mrgreen: Eminim yapamazsınız :evil: Zaten bu gidişle seneye herhes motorunu yenilemiş olur. İsmimizi değiştirip yeni bir 1. Geleneksel ??? Toplantısı yaparız. O zaman biz de bişi kaçırmamış oluruz. Size iyi eylenceler.
P.S. Sağolasın carvalho.
YOLU ACIK OLSUN ALLAH KAZA BELA VERMESİN TEKERLERİNE TAŞ DEĞMESİN
YOLLARDAN SU GİBİ AKIP EVLERİNE SAĞ SALİM ULAŞIRLAR..
EMRAH KOMUTAN :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
SENİ TARİF ETMEK İMKASIZ KELİMELER YETİŞMİYOR BİLDİĞİM 2 LİSAN VAR TÜRKÇE VE İNGİLİZCE AMA TARİFİ MÜMKÜN OLMAYAN BİR İNSANSIN. BELKİDE EDEBİYATIM YETİŞMİYORDUR. AMA ARKADAŞLAR HERHALDE SENİ ANLATMAYA ÇALIŞACAKLARDIR.
BEN ANLATMAYA ÇALIŞMIYACAĞIM... ANLATILMAZ YAŞANIRSIN SEN .....SENİNLE TANIŞMAYANLARA HELE HİÇ ANLATILAMAZ
TOMCAT ODA AYRI NADİDE BULANAN BİR DOST. :+1: :+1: :+1:
Allah dostluğunuzu dostluğumuzu ve dostluklarımızı bozmasın..
http://upload8.postimage.org/979228/pazar001081.jpg (http://upload8.postimage.org/979228/photo_hosting.html)
2007 YILI 1.GELENEKSEL RR BULUŞMASI - ESKİŞEHİR MUSAÖZÜ GÖLÜ BİTMİŞTİR. THE END :( :( :cry: :cry: :cry:
emrahss
24.June.2007, 17:38
Arkadaşları uğurladık. Herkesi şimdiden çok özleyeceğim. Bu toplantıda emeği olan, katılan, destekleyen herkese çok teşekkürler. Kino Baba ve ailesi grçekten merak ettiğimiz kadar varmış. Okanı zati tanıyoduk, daha da iyi tanımış olduk, hem kendini, hem de ailesini. Aslında sitenin tüm babaları buradaydı, Müslüm Baba, aksu BAba, Kino Baba, hepsi de çok kraldı. Spidi harbiden kırıkmış, hem de kıçı kırık (Bize ispatladı). Admin bira şişesiyle bir bütün gibiydi. Tv. çekimleri çok güzel oldu. İnci Hoca son derece düşünceli bir insan, lakin TOp Case'imle ilgili dediklerini hala unutmuyorum :)) Neyse, anlat anlat bitmez. Uzun lafın kısası harbiden çok keyifliydik. Akşama Kino Baba ile konuşup herkesin dedikodosunu yapacağız. Bu arada Okan'ın tiki varmış, ben keşfettim, herkesin de haberi olsun. Küfrediyo yalnız bilginize.. Resimleri toplu atacaktık ama dayanamadım. Hepinize sevgiler, ikincisinde görüşmek üzere..
http://upload8.postimage.org/980761/Foto157.jpg (http://upload8.postimage.org/980761/photo_hosting.html)
http://upload8.postimage.org/980776/Foto159.jpg (http://upload8.postimage.org/980776/photo_hosting.html)
http://upload8.postimage.org/980803/Foto163.jpg (http://upload8.postimage.org/980803/photo_hosting.html)
http://upload8.postimage.org/980818/Foto165.jpg (http://upload8.postimage.org/980818/photo_hosting.html)
http://upload8.postimage.org/980837/Foto166.jpg (http://upload8.postimage.org/980837/photo_hosting.html)
http://upload8.postimage.org/980855/Foto167.jpg (http://upload8.postimage.org/980855/photo_hosting.html)
http://upload8.postimage.org/980867/Foto168.jpg (http://upload8.postimage.org/980867/photo_hosting.html)
[url=http://upload8.postimage.org/980880/photo_hosting.html]http://upload8.postimage.org/980880/Foto175.jpg[/url
Gökhan
24.June.2007, 20:57
muhteşem bir geziydi,özellikle Emrah komutanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır,Kino Baba anlatmaya çalışmış ama dediği gibi anlatılmaz yaşanır,yahu adam tekneyle gezelibilelim diye porsuk nehrinin kapaklarını açtırıp su seviyesini yükselttirmiş,duyunca zaten yok artık hadi canım desemde,gittim,gördüm,yaşadım:)katılan tüm arkadaşlara tanıdığım ve de yeni tanıştıklarıma,hepinize sonsuz teşekkürler
ToMCaT
24.June.2007, 21:16
Herkese Merhaba, diyerek başlamak istiyorum.
Sitemiz için ilk olan ve bundan sonra geleneksel olacak olan büyük buluşmadan henüz döndük. Şehirlerine dönen arkadaşlar yorgunluklarını atmaya çalışırken ben de siteyi yeni ulaşan fotoğraflarımızı ;) ve fırsat bulup yazabilen arkadaşların izlenimlerini görmek için buradayım.
Birlikte geçirdiğimiz süre gerçekten bana çok keyif verdi. Ortam,ambiyans ve paylaşımlarımız insan hayatına bir aşama daha anlam katan türdendi,(Her ne kadar görüntü kirliliği yapan arkadaşlarda olsa isim vermicem başharfi sipidi :)))))) bu zamana kadar bu tarz bir deneyimim olmamıştı ancak bundan sonra eksik olacağımı sanmıyorum. Artık anlatırken her seferinde aynı duyguyla anlatacağım bir hikayem daha var:) Bize katılan arkadaşlarımıza gerçekten çok teşkkür ediyorum ,yeni başlangıçlar ve sitemizin aktifliği adına hoş bir faaliyet gerçekleştirdik.Tabi ki devamı için temennimiz tam, bunun yanında desteğimiz de bundan sonra artarak devam edecek.
Buraya tek tek teşekkür anlatmak biraz uzun olabilir ama özellikle sitemizin büyükleri (ihtiyar heyeti) başta olmak üzere sanal dünyada motosiklet tutkusuyla yakaladığımız bu hoş fırsatı değerlendirip gelen tüm arkadaşlara, onları bu buluşmada destekleyen eşlerine, arkadaşlarına, artçılarına ve gerçekten emek veren ve beraber olduğumuz sürece aktiviteleri organize eden sevgili devrem Emrah kardeşime bir kez daha teşekkür ediyorum.
http://upload8.postimage.org/984015/G_r_nt_004.jpg (http://upload8.postimage.org/984015/photo_hosting.html)
http://upload8.postimage.org/984049/G_r_nt_005.jpg (http://upload8.postimage.org/984049/photo_hosting.html)
http://upload8.postimage.org/984057/G_r_nt_006.jpg (http://upload8.postimage.org/984057/photo_hosting.html)
lunatic
24.June.2007, 21:33
EMRAH KOMUTAN :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
SENİ TARİF ETMEK İMKASIZ KELİMELER YETİŞMİYOR BİLDİĞİM 2 LİSAN VAR TÜRKÇE VE İNGİLİZCE AMA TARİFİ MÜMKÜN OLMAYAN BİR İNSANSIN. BELKİDE EDEBİYATIM YETİŞMİYORDUR. AMA ARKADAŞLAR HERHALDE SENİ ANLATMAYA ÇALIŞACAKLARDIR.
BEN ANLATMAYA ÇALIŞMIYACAĞIM... ANLATILMAZ YAŞANIRSIN SEN .....SENİNLE TANIŞMAYANLARA HELE HİÇ ANLATILAMAZ
http://upload8.postimage.org/979228/pazar001081.jpg (http://upload8.postimage.org/979228/photo_hosting.html)
2007 YILI 1.GELENEKSEL RR BULUŞMASI - ESKİŞEHİR MUSAÖZÜ GÖLÜ BİTMİŞTİR. THE END :( :( :cry: :cry: :cry: Yaw supersiniz abicim. Şu zipitiye donunu çıkarttırıp kot pantolonu giydirenden de Allah razı olsun.
ToMCaT
24.June.2007, 21:43
kino baba teşekkür ederim. büyüksün, ben şahsen hepinizle tanıştığım için çok mutlu oldum daha önce motosiklet le bu şekilde bir organizasyona katılmadım ama çok keyifli idi. ben sizi ve ailenizi çok sevdim. bu dostluk biitmez...
sevgili dostum okan ve eşi kuzeni fatih, yaşar baba, müslüm baba ve eşi, aksu abi, alper ve eşi, inci öğretmenim ve ailesi ve ismini sayamadığım arkadaşlar gerçekten çok değerli insanlar... hepinizi bir kez daha sevgiyle kucaklıyorum...
Alper doğru söyle iki gün boyunca aynı bira şişesi ile gezdin değil mi :D :D :mrgreen: :mrgreen: :roll:
2007 YILI 1.GELENEKSEL RR BULUŞMASI - ESKİŞEHİR MUSAÖZÜ GÖLÜ BİTMİŞTİR. THE END :( :( :cry: :cry: :cry:
yenikoylu_ua
24.June.2007, 22:38
Arkadaşlar muhteşem bir gezi muhteşem bir buluşmaydı.Bu buluşayı düzenleyen düzenlenmesinde katkıda bulunan ve orda bulunan herkezden allah razıolsun.Özellikle Emrah komutanım ve Ayhan komutanıma yaptıkları organizasyonun mükemmelliginden dolayı çok teşekkür ederim.Benim diyen kişilerin bile başaramayacagı bir iş başarmışlar.Dostluk ve dostları memnun etme istegi böyle bişi olsa gerek.Yengemizede ayrıca teşekkürler ilk buluşmamızda ilk olarak artçı koltuğunda yolculuk yaparak bizleri onurlandırdığı için.Yolda motorlarımızdan uçan malzemeleri toplayan hiç üşenmeden 800 küsür km yapıp bize güzel ailesiyle tanışma fırsatı veren Kino Babayada sonsuz teşekkürler.Taaaa Samsundan kalkıp gelen bizi kamp alanında karşılayan %100 light lığı kanıtlanan Okana Kuzenine şarkılarıyla bizi onurlandıran yengemize Ankaradan kalkıp gelen Aksu babaya Ve İstanbuldan beraber gaz bastığımız Başta Yaşar Baba,Müslüm Baba,İnci öğretmenim ve bütün arkadaşlarıma ayrıca grubu yakalayamamasına rağmen zorluklara dur diyip geçte olsa gelen ismail ve İclal'e Tatilini bizim için yarıda kesen çok uzun km ler yapan Doğan ve Seda'ya Bu siteyi kurup bizi biraraya toplayan Adminim Alper ve Firstlaydiye teşekkürler
GRUP OLARAK YANLIZ TEK ŞİKAYETİMİZ VARDI
BİZİ F16 LARA BİNDİRMEDİLER KARDİŞİİMMMMM
müslüm baba
24.June.2007, 22:42
Sağ salim eve döndük, sanırım herkeste evine döndü,
Bu gezi için söylenecek tek birşey var,
BEN ESKİŞEHİRE TAŞINIYORUM
xageegax
24.June.2007, 22:48
SÜPER VE KEŞKE BİTMESİN DEDİĞİM BİR GEZİ İDİ HAZIRLAYAN VE EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM GELMİYENLER RESİMLERİ GÖRÜNCE ÇOK ÜZÜLECEKLER
MotoJunior
24.June.2007, 23:16
Arkadaşlar muhteşem bir gezi muhteşem bir buluşmaydı.Bu buluşmayı düzenleyen düzenlenmesinde katkıda bulunan ve orda bulunan herkezden allah razıolsun.Özellikle Emrah komutanım ve Ayhan komutanıma yaptıkları organizasyonun mükemmelliginden dolayı çok teşekkür ederim. Dostluk böyle bişi olsa gerek. en güzelide hiç ummadıgım kadar güzel olan bu buluşmanın sanal alemden cıkıp bu kadar güzel içten ve samimiyet dolu olmasıydı. gelen büyüklerimize arkadaşlarımıza zorluklara ragmen r r kardeşliği için geçde olsa gelen arkadaşımıza motorlarını yeni almalarına rağmen bizlerle olanlara ve gelen herkese çok teşükkürler. ayrıca porsuk çayına su bastırdığı halde bizleri bi uçakla gezdiremeyen komutanımıza da fazla yüklenmeyin arkadaşlar.
bu arada o kadar uğraşmama rağmen gurubu yakalayamadım arkadaşlar. bi daha ki sefere zamanında çıkmak lazım. 135 km sabit hızla olmuyo.
Süper bir gezi olmuş :cheesy: biz KAÇIRDIKKKKK :cry: :cry: :cry: :cry: neyse bidahaki gezilere kısmetse ben yaz sezonunda cmrtesi - pzar çalışıyom bakalım nasıl kaçacam çooook sıcaktı bugün... herkese çok selam süpersiniz valla size çoook imrendim.
yenikoylu_ua
24.June.2007, 23:20
Arkadaşlar muhteşem bir gezi muhteşem bir buluşmaydı.Bu buluşmayı düzenleyen düzenlenmesinde katkıda bulunan ve orda bulunan herkezden allah razıolsun.Özellikle Emrah komutanım ve Ayhan komutanıma yaptıkları organizasyonun mükemmelliginden dolayı çok teşekkür ederim. Dostluk böyle bişi olsa gerek. en güzelide hiç ummadıgım kadar güzel olan bu buluşmanın sanal alemden cıkıp bu kadar güzel içten ve samimiyet dolu olmasıydı. gelen büyüklerimize arkadaşlarımıza zorluklara ragmen r r kardeşliği için geçde olsa gelen arkadaşımıza motorlarını yeni almalarına rağmen bizlerle olanlara ve gelen herkese çok teşükkürler. ayrıca porsuk çayına su bastırdığı halde bizleri bi uçakla gezdiremeyen komutanımıza da fazla yüklenmeyin arkadaşlar.
bu arada o kadar uğraşmama rağmen gurubu yakalayamadım arkadaşlar. bi daha ki sefere zamanında çıkmak lazım. 135 km sabit hızla olmuyo.
Mehhmetttttt benim motor 110 u geçmiyo napçazzzzz
Tayfun
24.June.2007, 23:21
MUHTEŞEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM BİR GEZİ
MUHTEŞEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM BİR ORGANİZASYON
MUHTEŞEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM İNSANLAR
MUHTEŞEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM BİR BİRLİKTELİK
DAHA MUHTEŞEM OLAN ÇOK ŞEY VAR AMA YAZMAYA GERENK YOK SANIRIM. TABİ BU MUHTEŞEMLİKLERİN EN BAŞINDA ORTA DOĞU VE BALKANLARIN EN BÜYÜK KUMANDANI EMRAH KOMUTAN GELİYOR, KUSURSUZ BİR ORGANİZASYON VE MİSAFİRPERVERLİK ANLAYIŞIYLA OLAYA UNUTULMAYACAK BİR NOKTA KOYMUŞTUR, ELLERİNDEN VE APOLETİNDEKİ YILDIZLARDAN ÖPER KENDİSİNİ GENELKURMAY BAŞKANI OLARAK GÖRMEYİ BİZE NASİP ETMESİNİ ALLAHTAN DİLERİM :) TOMCAT ABİMİZEDE HER NEVİ KATKISINDAN DOLAYI TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM.
ÖYLE İNSANLAR VARDIKİ VARDIKİ AMA NE İNSANLAR BUNLAR, KİNO BABA, OKAN, AKSU ABİMİZ VE BİR SÜRÜ İNSAN, ŞİMDİYE KADAR HEP KABLOLAR ARACILIĞI İLE İLETİŞİM KURMUŞTUK AMA BU BULUŞMA VESİLESİYLE ARAMIZDAKİ BÜTÜN ENGELLER KALKMIŞ OLDU, 40 YILLIK DOSTLAR GİBİ SARILDIK BİRBİRİMİZE KEMİK KIRARCASINA, SOHPETLER ETTİK KAHKAHALAR ATTIK, TARİFİ MÜMKÜN OLMAYAN DUYGULAR YAŞADIK, AMA İNSANA EN ÇOK KOYAN AYRILIK OLDU :( ŞUAN YORGUNLUKTAN ÖLÜYOR OLMAMA KARŞIN AYNI EKİP DEĞİL ESKİŞEHİR KUZEY IRAKTA TOPLANSA BİLE YOLA ÇIKARIM HEMEN, ÖYLE SEVİYOR VE DEĞER VERİYORUM DOSTLARIMA. BU ORGANİZASYONDA BULUNAN HERKESE TÜM SAYGI VE SEVGİLERİMİ EN İÇTEN DİLEKLERİMLE SUNUYORUM, ALLAH HEPİNİZİN YANINDA OLSUN...
MotoJunior
24.June.2007, 23:22
valla abi ayar çekmeklazım burhan bi parmak atar bişeyi kalmaz dert etme sen. bidaha ki sefere geçer.
ahan şimçik geldik .. hemen klavyenin başına geçtim...
herşey çok muhteşemdi...katılan bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler.. yannız organizasyon pek güsel olmadı... :P en son helikoptere bineceedik binemedik.. :P
emrah komtanıma .. sevgili eşleri derya hanımefendiye...ayhan kardeşime ....sonsuz teşekkürler.....olay budur abiciim..bundan soora olan bütün organizasyonlarda hep eskişehir konuşulacaktır emin olun....
heee .. bide .. şeyy....o kadar sponsorun içinde bi benzinlik bulamadınısmı komtanım yaaaa...ayıp yaniiii..... :lol: :lol: :lol: :lol: ben 4 raptor gücünde geldim.. kuruduk valla dönene kadar.... :P :P
heee bi şe daa var.. o neydi ölle yaa motorun arkasındaki top kek mi ne bi çanta vardı. :P ...hayret yaaa... kurye motoru gibi .... :lol: :lol: :lol:
MotoJunior
25.June.2007, 00:03
abi dört raptor gucu dedin ama lpg seni yavaşlattı galiba :D tek raptorlgücü evlerine vardık dinleniyo. saygılar dipsiszgöl 270 km tek raptor gelirsen sponsor olurum.
abi dört raptor gucu dedin ama lpg seni yavaşlattı galiba :D tek raptorlgücü evlerine vardık dinleniyo. saygılar dipsiszgöl 270 km tek raptor gelirsen sponsor olurum.harbiden yaa.. mehmet kardeşim.. dipsiz göl olayını canlandıralım...
MotoJunior
25.June.2007, 00:08
ben canlandırıcam yarın organızasyona başlıyorum. ama rr ı satmamak lazım.
ARKADAŞLAR HERŞEYDEN ÖNCE BENİ HERŞEYE RAĞMEN ALIP KAHRIMI ÇEKEN VE YENİ ARKADAŞLARLA TANIŞMAMA VESİLE OLAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA ÇOK MİNNETTARIM..
TEK KELİMEYLE GEZİ MÜKEMMELDİ , BU ORGANİZASYONDA EMEĞE GEÇEN HERKEZE TEŞEKKÜRLER..
aslanburclu
25.June.2007, 00:11
evet bütün arkadaşlar sağ salim yerlerine ulaşmışlar.allaha şükür acı bir haber almadık vede üzülmedik .
şimdi geleyim sanal alemi gerçek aleme dönmesinde herkesin yani uzak mesefelerdeki arkadaşların kardeşlerin buluşmasına ortam sağlıyan emrah kardeşime ve bu yaptığı organizasyonda onu destekleyen saygıdeğer eşine ve hani o kocaman çok güzel motoru olan sabah akşam üzerinden inmiyen karnını doyuracam diye 24 saat yeminli çalışan( havada karada denizde herzaman her yerde diye yemin eden) ayhan kardeşimede çok çok teşekkür ediyorum .
gelelim bizim duruma şimdi hanım bunları okudu inci hocada verdi gazı işinden izin alamıyan bizim hanım bir gün geç gidipte beni niye götürmedin diye bize küstü hey millet nolcak benim halimmmmmmmmm
HELP HELP Mİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
yenikoylu_ua
25.June.2007, 00:12
Mehmet Okanın RR'ı satıcağı yok yengeden izin alması lazım
Yaşar Komtanım sizin duruma bizim yapabileceğimiz bişi yok sırtınıza yastık filan koyun fazla acımasın
ARKADAŞLAR HERŞEYDEN ÖNCE BENİ HERŞEYE RAĞMEN ALIP KAHRIMI ÇEKEN VE YENİ ARKADAŞLARLA TANIŞMAMA VESİLE OLAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA ÇOK MİNNETTARIM..
TEK KELİMEYLE GEZİ MÜKEMMELDİ , BU ORGANİZASYONDA EMEĞE GEÇEN HERKEZE TEŞEKKÜRLER.. neyi mükemmledi beaa.. bindinmi helikoptere ....alla alllaa... kolesterolümüz fırladı beaaa...et yiye yiye.... :lol:
MotoJunior
25.June.2007, 00:14
komutanım dipsiz gölde telafi ederiz. gönlünü oyle al. az bi araştırmam kaldı yarın öğlen gibi açıcam topiği
MotoJunior
25.June.2007, 00:16
anladım kubi kepek meselesi :cheesy:
aslanburclu
25.June.2007, 00:27
anladım kubi kepek meselesi :cheesy:
lan ne kepeği allahın tombalağı viçdan meselesi ya bende valla üzüldüm ama neyse o kadar kahrımızı çeken hanımlar valla böyle olacağını bilseydim sı.......m işine deyip yaka paça getirirdim. asıl kepekli bide sensin arkadaş markadaş ayağına yalovada gaz kesip hanım yanmasın diye attın klimalı gemiye söyletme beni allahın tek kanatlı kelebeği geldin kestirmeden evine (allahın tombalağı)
ToMCaT
25.June.2007, 00:28
evet bütün arkadaşlar sağ salim yerlerine ulaşmışlar.allaha şükür acı bir haber almadık vede üzülmedik .
şimdi geleyim sanal alemi gerçek aleme dönmesinde herkesin yani uzak mesefelerdeki arkadaşların kardeşlerin buluşmasına ortam sağlıyan emrah kardeşime ve bu yaptığı organizasyonda onu destekleyen saygıdeğer eşine ve hani o kocaman çok güzel motoru olan sabah akşam üzerinden inmiyen karnını doyuracam diye 24 saat yeminli çalışan( havada karada denizde herzaman her yerde diye yemin eden) ayhan kardeşimede çok çok teşekkür ediyorum .
gelelim bizim duruma şimdi hanım bunları okudu inci hocada verdi gazı işinden izin alamıyan bizim hanım bir gün geç gidipte beni niye götürmedin diye bize küstü hey millet nolcak benim halimmmmmmmmm
yengem hiç kafasına takmasın bi toplantıda onun için yaparız be yaşar baba.
zaten voyagerıda unuttun gittin.... :D olmadı valla...
MotoJunior
25.June.2007, 00:29
komutanım kepek meselesi okana sen yanlış anladın ne haddime size böyle yakıştırma
yenikoylu_ua
25.June.2007, 00:29
denedi ama yapamadı komtanım biz benzincideyken geçmişler muhtemelen bizden bir önceki vaapurla geçmiş
komutanım kepek meselesi okana sen yanlış anladın ne haddime size böyle yakıştırmala bakın işinize olm yaaa....ne kepee .. ben taş fırınım.. ehehehehe.... kepekliler belli oldu gördük herkesi.... :P :P :P
ToMCaT
25.June.2007, 00:33
komutanım kepek meselesi okana sen yanlış anladın ne haddime size böyle yakıştırmala bakın işinize olm yaaa....ne kepee .. ben taş fırınım.. ehehehehe.... kepekliler belli oldu gördük herkesi.... :P :P :P
evet herkesi tanıdık... kimse numara yapmasın bundan böleeee..... :D :evil:
sendemi bürütüüssss......... :P :P :P :P
yenikoylu_ua
25.June.2007, 00:34
Ben hiç bişi demicem orda olan herkez gördü yemek yerken Kino babayla Yaşar komtanım sana ne gönderdi
rejim yaptığım için kepek ekmeeee gönderdiler....ne kadar fesatsınıss yaaa.. falla pilla ...aip oluyo amaa.... bi hatunu dövmediim kaldı yanınızda......hala kepekli diyonusss... :P :P :P
aslanburclu
25.June.2007, 00:38
bak şimdi şunun yediği naneye ya ben sana acıdım halinede almadım elinde yoksa kafaya koydum biliyon vermesen döve döve alacaktım elinden.. ammmmm amasıda bu bu sabah aranızdaki muhabeti gördüm dönmüşsün bekar cennetinden yorgunnnn argınnnnnnnnn yatmisın benim boğanın üstüne ha bide ben yanına gelince ben kızmayım diye makinanın üzerinde bana susu bişeydeme su sigarayı yak demen ya görüyon demi ben onun için unutmuş numarasına yattım sevenler AYIRILIRMI YAW ayrılmazzzzz ha bide senin makina medyatik falan oldu ben istemem üle artis martis ...... biliyon ben onu etilerde gezmek için alacam hala gözüm üzerinde ama artisle nasıl gitcez oralara şimdi (güzel kardeşim seni sevgiyle öpüyorum ha bide o tesisin sorumlusunda uzak dur dikkat et iteliyecek birini sana gibi geldi bana)
MotoJunior
25.June.2007, 00:38
abi doğru diyosun hepimiz göerdük. yatmaya yolladım diyr havada bastın :D
ToMCaT
25.June.2007, 00:40
kadına el kalkarmı okanım hemşerim... aaaaa bakma sen onlara :cheesy: :cheesy: :cheesy: :)
sen popülersin abicim ondan.... :lol:
hee yaa... adamın işi gücü yok bütün gece evlendirme memuru gibi çalışıyodu valla...
ayhan baba kolla kendini ... yaşar baba doğru tespitde bulunmuşşş... :lol:
chopell
25.June.2007, 00:42
:+1: gezinin, insanların, organizasyonun müthişliğini yazmayayım bir kez daha.. sadece teşekkür edeyim ben.. hatta çok teşekkür ederim.. :alkis:
fekat bizim çok büyük sıkıntımız vardı.. kimsenin haberi yok.. :frown:
motorumuss yoktu bizim.. yoktu bizim motorumuzz... :( anlayabilir misiniz ki bu duyguyu.. :hayir:
ama bi rahat geldik ki arabayla sormayın.. :evil: :evil: :twisted: :D
ToMCaT
25.June.2007, 00:45
bak şimdi şunun yediği naneye ya ben sana acıdım halinede almadım elinde yoksa kafaya koydum biliyon vermesen döve döve alacaktım elinden.. ammmmm amasıda bu bu sabah aranızdaki muhabeti gördüm dönmüşsün bekar cennetinden yorgunnnn argınnnnnnnnn yatmisın benim boğanın üstüne ha bide ben yanına gelince ben kızmayım diye makinanın üzerinde bana susu bişeydeme su sigarayı yak demen ya görüyon demi ben onun için unutmuş numarasına yattım sevenler AYIRILIRMI YAW ayrılmazzzzz ha bide senin makina medyatik falan oldu ben istemem üle artis martis ...... biliyon ben onu etilerde gezmek için alacam hala gözüm üzerinde ama artisle nasıl gitcez oralara şimdi (güzel kardeşim seni sevgiyle öpüyorum ha bide o tesisin sorumlusunda uzak dur dikkat et iteliyecek birini sana gibi geldi bana)
abi motör senin itin olur al bin at.... :)
evet abi yaa adam taktı kafayı bana sabah ben uyurken gelmiş kalk diyo burda uyuma gir eve yat muhabbeti falan oldu... yok ab sağol ben almıyım ben kocaoğlanın üstünde rahatım dedim... bilmiyom valla ne olucak bidaha musaözüne gitmesek mi neeeee :roll: :lol:
herkesin sağ salim evlerine ulaştığına cok sevindim
ben halen eskişehirdeyim ve emrah komutan halen beni agırlıyor
anladığım kadarı ile Okan şimdilerde dayağını yiyordur.. Okan sen abicim 3 duble iç bir şey hissetmessin... okanın yaptıklarının tüm acısını şimdi oya hanım cıkartıyordur merak etmeyin
okan aksu da vardı dimi sağ salim ..
Ya Ayhan komutan masa altı burbon ne oldu ben gittikten sonra :? :?
aslında Müslüm baba kısaca yazmış ESKİŞEHİRE TAŞINIYORUM diye :+1: :+1: :+1:
Yaşar komutanım katlanacaksın be abicim küslüğe ablam nedese haklı
aslanburclu
25.June.2007, 01:20
anladığım kadarı ile Okan şimdilerde dayağını yiyordur.. Okan sen abicim 3 duble iç bir şey hissetmessin... okan yaptıklarının tüm acısını şimdi oya hanım cıkartıyordur merak etmeyin
kinom valla hiç sorma hanım bizi çizdi gel kurtar beyawwwww
ha bide masa altı burbon ha yaw sende az değilsin yengeye ve bizlere kırmızı şarap diye yutturdun bende sen gidince okan gösterdi kino baba viskiyi tam götürememiş diye çıkardı masanın üstüne koydu bende telef olmasın dedim senin burbonu mangal başındakilere biraz su birazda buz koyarak içsinlerde nereye yatarsa yatsınlar diye daattım gitti ..(mangal başındakiler kendilerini bilir benden yana yarasınnnnnnnnnn
ToMCaT
25.June.2007, 01:21
anladığım kadarı ile Okan şimdilerde dayağını yiyordur.. Okan sen abicim 3 duble iç bir şey hissetmessin... okanın yaptıklarının tüm acısını şimdi oya hanım cıkartıyordur merak etmeyin
abi masa altı burbonu gençler bulmuşlarr herkes nasiplenmiş ben zaten rakıyla başlamıştım biliyosun...yarasınnnnnnnnnnnn
iyi o zaman ya boşa gitmemişşş tabii ki yarasınnnn
ama ilik gibiydi vallahha gerçi buza alışık değildim ya birden boğazım tıkandı. buzlu olunca
yaşar komutan kurtarma operasyonunu ancak çarşamba gibi olur. aslında sende 1-2 götüreydin (metzeler ilacı ile beraber) baş ağrın falan kalmazdı ama. haaaa şimdi anladım neden senin başın ağrıyordu ablamızı bırakınca arkada, ondan tadın tuzun yoktu..
bak belki bu yazılar :wink: biraz kurtarır seni. bende diyordum yaşar komutan niye düşünceli eğlenmiyor tevekkeli deil anlaşıldıııı :? :?
RızaHoşgör
25.June.2007, 01:32
emrah ve ayhan dostlar emeginizi ne söylesek ne yazsak anlatamayız .
katılan dostların tekerine sağlık gönlü bizimle olupta gelemeyenlere büyük geçmişler olsun neler kaçırdılar bilseler.bahane üretipte gelmeyenler ise çatlasında patlasın
admin im alperim bu topiği taaaaaa ilk mesajından bu yana bir cd formadında tüm katılanlara kopyalayıp yollama sansımız nedir?
sonrasında bu topic i mesajlara kapatalım.ilkti çok özeldi çok güzeldi.
cemcem bak güzel insanlar dayanamıyor resimleri yolluyor .dediğin link i yolla yoksa site çökecek
son söz;
AĞLAMAK İSTİYORUM BU GÜZELLİĞİ YAŞADIĞIMIZ İÇİN
emrah ve ayhan dostlar emeginizi ne söylesek ne yazsak anlatamayız .
katılan dostların tekerine sağlık gönlü bizimle olupta gelemeyenlere büyük geçmişler olsun neler kaçırdılar bilseler.bahane üretipte gelmeyenler ise çatlasında patlasın
admin im alperim bu topiği taaaaaa ilk mesajından bu yana bir cd formadında tüm katılanlara kopyalayıp yollama sansımız nedir?
sonrasında bu topic i mesajlara kapatalım.ilkti çok özeldi çok güzeldi.
cemcem bak güzel insanlar dayanamıyor resimleri yolluyor .dediğin link i yolla yoksa site çökecek
son söz;
AĞLAMAK İSTİYORUM BU GÜZELLİĞİ YAŞADIĞIMIZ İÇİN
boşuna beklemeyin abi bence cemcemi o tatile devam ediyo oyüzden
cemcem
25.June.2007, 03:23
Arkadaşlar Eskişehirde söylediğim gibi aşağıdaki linke tıklayarak resimleri ve videoları upload edebileceginiz sayfayı hazırladım gerçi oraya yazdım ama burada da belirteyim, gönderme tamamlandı uyarısını almadan pencereyi kapatmayın, gönderilecek tüm dosyaların boyutları büyük olacağı için biraz bekletecek sizi bu yüzden az biraz sabır gösterelim sonra uyarıyı aldığınızda başka bir dosya ekleyebilirsiniz, herkese selamlar...
http://www.exduco.net/musaozu
speedygonzales
25.June.2007, 08:51
Emrah komutan organizeyi harika yaptı diye , O'nu üsteğmenlikten, Albay lığa yükselttim , daha ne yapayım? Ama Ayhan'ı unuttum yaw ! Neyse bir dahaki etkinlikte O'na da bişiler düşünürüz !
Oradaki emeği geçen herkesin davranışlarında, bize karşı hep ilgi alaka ve saygı vardı . Gerçekten Bravo ! İlk gördüğümde "aha dağın başına geldik demiştim, hatta çöl ! Ama ağırlama ve ikramlar, cehennem sıcaklarını da , o zor yolu da unutturdu !
Tanışamadığım diper RR'cileri de tanımak harikaydı. Umarım onlar da beni tanıdıkları için böle sölerler...
Akşam dönüşte, önümüzdeki hafta gideceğimiz beach club ta denize girdik, hamak ta yattık ve sahilde güzel bir akşam yemeği yedik . Sonra da Apartman çocuklarını yolcu ettim.
Harika bir hafta sonunu da ha noktalamış olduk.
TEŞEKKÜRLERRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Bu arada resimlerin hiç biri açılmıyorrrr!
(Ciddi olarak mazereti olmayan ve gelmeyenlerin ifadelerinin alınası konusu unutulmasın!) :twisted: :evil: :evil:
Arkadaşlar bugün itibarı ile Hürriyet gazetesi Anadolu ekinde gazetede cıktık
gerci basın İHA geldiğinde ben yoktum orada ama hadi haberi vereyim scaner yanımda yok birazdan da ben yola cıkıyorum
buraya koyamadım haberi ama emrah komutan koyabilir veya slından görebilirsiniz belkide..
başlık;
MOTORSIKLET TUTKUNLARI ESKİŞEHİRİ KARIŞTIRDI
emniyet yetkilileri bu motorsikletlilerin kimliklerini tespit etmek için yoğun çalışmalar başlattı :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P :P :
yok yok şaka tabii
MOTORSIKLET TUTKUNLARI ESKİŞEHİRDE BULUŞTU diyor ön sayfada iç sayfada da klüp başkanı birakolik Alper aidikurt falan filan....
istanbul - ankara - samsun - mersin tokat tan katılımlar yapıldı ( kelebeklerde vardı tabii) neyse gazete yanımda artık
ToMCaT
25.June.2007, 10:23
arkadaşlar buluşmamızın haberi aşağıdaki linkte
http://www.haberler.com/motosiklet-tutkunlari-eskisehir-de-bulustu-haberi/
müslüm baba
25.June.2007, 10:34
Bence tüm sitelerin içinde en güzel organizasyon buydu, Emrah Komutan elinden geleni yapmış, bundan sonraki organizasyonların da en az bunun kadar güzel olmasını diliyorum,yoksa benim hanım bu yolculuğa bidaha çıkmam dedi halen evde yatıyor :mrgreen: resimler neden açılmıyor.
carvalho
25.June.2007, 11:06
Herşey gayet güzeldi. Yüzyüze yeni tanıştığımız dostlarla 40 yıllık arkadaş gibiydik.
Organizasyonda çok büyük emeği olan, bize neredeyse tek kuruş harcatmadan büyük bir misafirperverlikle ağırlayan Emrah ve Ayhan arkadaşlarımıza teşekkürler...
Umarım gelenekselleştiririz...
Bence tüm sitelerin içinde en güzel organizasyon buydu, Emrah Komutan elinden geleni yapmış, bundan sonraki organizasyonların da en az bunun kadar güzel olmasını diliyorum,yoksa benim hanım bu yolculuğa bidaha çıkmam dedi halen evde yatıyor :mrgreen: resimler neden açılmıyor.bırak şimdi müslüm baba ....bindinmi helikoptere denizaltıya ne organizasyonu yaa.. ne yapmışki emrah komtan...kolesterolumuz arttı et ve hamur işi yemekten... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
yavvv şaka bi yanada nassı ödiices emrah gomtanla ayhan gomtanın hakkını....unutulmas bir hafta sonu yaşattılar bizlere.... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Emrah komtan ve çok kıymetli eşleri.... hayatımda tanıdığım en mütevazi iki insan .... helede sabah ikisi birden masaları toplamaya yardım etmeslermi.. kendi kendime bi utandımki.... :(
Ayhan komtan.....yavvv kardeşim sen ne kadar güler yüzlü .. ne kadar alçak gönüllü bi insansın ....cenabı allah sana on yüzbin tane neslihanları bağışlasın.... :lol: :lol:
ToMCaT
25.June.2007, 11:27
Bence tüm sitelerin içinde en güzel organizasyon buydu, Emrah Komutan elinden geleni yapmış, bundan sonraki organizasyonların da en az bunun kadar güzel olmasını diliyorum,yoksa benim hanım bu yolculuğa bidaha çıkmam dedi halen evde yatıyor :mrgreen: resimler neden açılmıyor.bırak şimdi müslüm baba ....bindinmi helikoptere denizaltıya ne organizasyonu yaa.. ne yapmışki emrah komtan...kolesterolumuz arttı et ve hamur işi yemekten... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
yavvv şaka bi yanada nassı ödiices emrah gomtanla ayhan gomtanın hakkını....unutulmas bir hafta sonu yaşattılar bizlere.... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Emrah komtan ve çok kıymetli eşleri.... hayatımda tanıdığım en mütevazi iki insan .... helede sabah ikisi birden masaları toplamaya yardım etmeslermi.. kendi kendime bi utandımki.... :(
Ayhan komtan.....yavvv kardeşim sen ne kadar güler yüzlü .. ne kadar alçak gönüllü bi insansın ....cenabı allah sana on yüzbin tane neslihanları bağışlasın.... :lol: :lol:
abi insanlar güsel olunca güleryüzlü olmamak eldemi.... bu sizlerin iyiliği ve sıcaklığı dostum inşallah bundan sonra da hep görüşücez... Samsun'a gelicem bak gesdirirsin artık beni oralarda...
speedygonzales
25.June.2007, 11:29
Nereyi gezdirir be o, ya bırak ayhan gözünü sevem , Allah'ın kılıbıkı ! Senin frekans çalamaz O !
Sen bana gel banaaaa !
Gel de eğlenceyi gör !
Baş tacısın !
Götürse götürse camiye götürür cuma günü !
ToMCaT
25.June.2007, 11:34
Nereyi gezdirir be o, ya bırak ayhan gözünü sevem , Allah'ın kılıbıkı ! Senin frekans çalamaz O !
Sen bana gel banaaaa !
Gel de eğlenceyi gör !
Baş tacısın !
orayada geliriz be yaaa ben başı boş adamım kim çağırırsa oraya giderim.... :P YAŞASIN ÖZGÜRLÜK :P :P :P :D
müslüm baba
25.June.2007, 11:36
Sen bana gel banaaaa !
Gel de eğlenceyi gör !
Baş tacısın !
Sen içince şişe kırıyorsun ben gelmem sonra o şişe kafamızda kırılabilir.
emrahss
25.June.2007, 11:39
Sen bana gel banaaaa !
Gel de eğlenceyi gör !
Baş tacısın !
orayada geliriz be yaaa ben başı boş adamım kim çağırırsa oraya giderim.... :P YAŞASIN ÖZGÜRLÜK :P :P :P :D
Yaw devrem, boş kaldın galiba bugün, habire yazıp duruyon. İşine gücüne bak kardeşim, Okana uyma, o patron adam.
Ayıca organizasyonda bi görev verdik, milleti çi börek evine götürecektin, orayı bile bulamadın, gene ben götürdüm, sööletme adamı :D :D
Teşekkür edip durmayın kardeşim, yeter yaw :cheesy: Daha iyisini siz yapın inşallah :cheesy: :cheesy:
Merhaba arkadaşlar,
Cuma günü ilk gelen ekiple 1,5 saat kadar bir tanışma vaktim oldu. Ondan sonraki gün olan Cumartesi günü, 8 aylık oğlumun diş çıkarma huzursuzlukları ve problemleri nedeniyle karşılama ve gezilere katılamadım. Her ne kadar planımı hep bu h.sonuna göre yapmışsam da nasip olmadı. Sizlerden peşinen özür diler, tekrar görüşmek dileğiyle...
Tamamlanmış geziler bölümüne güzel fotoğraflı bir yer açılsa da, orada şöyle fotolar konulsa buradan da baksak nasıl olur?
Sedat
Honda TransAlp
yenikoylu_ua
25.June.2007, 11:45
Yaw devrem, boş kaldın galiba bugün, habire yazıp duruyon. İşine gücüne bak kardeşim, Okana uyma, o patron adam.
Ayıca organizasyonda bi görev verdik, milleti çi börek evine götürecektin, orayı bile bulamadın, gene ben götürdüm, sööletme adamı :D :D
Teşekkür edip durmayın kardeşim, yeter yaw :cheesy: Daha iyisini siz yapın inşallah :cheesy: :cheesy:
Yok yok komtanım daha iyisini yapmamız imkansız :? :? yakınlarda tayin var sanırsam şöle deniz kıyısı biyerlere düşersiniz inşallah 8) 8) seneyede oraya geliriz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ToMCaT
25.June.2007, 11:48
Sen bana gel banaaaa !
Gel de eğlenceyi gör !
Baş tacısın !
devrem bak şimdi kalbimi kırdın bu kadar işin gücün içinde bide siteye yetişmeye çalışıyoz. görmüyosun bunları :D :D :D :P
bak karışmam açarım topkek topiğini salarım siteyi üzerine :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
koçum benim kim tutar seni en büyük komutan emrah komutan :cheesy:
emrahss
25.June.2007, 11:51
Hehehehe.. Top kekimi sevmeyenleri ben de sevmiyorum..
harbiden yavv top kek topiğini açiim ben .. çaktırmadan fotolamıştım zaten...ehiehiehi....
Ayhanım güleryüslü adamım... samsun sana kurban olsun...sen gel hele gerisini merak etme... :lol: :lol: :lol: fatih seni bekliyo zaten....şşşşşş....nessss......
ToMCaT
25.June.2007, 11:55
harbiden yavv top kek topiğini açiim ben .. çaktırmadan fotolamıştım zaten...ehiehiehi....
Ayhanım güleryüslü adamım... samsun sana kurban olsun...sen gel hele gerisini merak etme... :lol: :lol: :lol: fatih seni bekliyo zaten....şşşşşş....nessss......
seçimlerden sonra izine ayrılıcam adamım memlekete gelince sizleride bi ziyaret ederim inşallah..
GÜZEL BİR ORGANİZASYONU GERİDE BIRAKTIK ....
AĞLAMALIMIYIM BİTTİĞİ İÇİN, YOKSA SEVİNMELİMİYİM YAŞADIĞIM İÇİN BİLMİYORUM ...
GEZİ, YOL, ARKADAŞLIK, DOSTLUK, SAMİMİYET, YARDIMLAŞMA, PAYLAŞMA, ÖZVERİ HEPSİ VARDI ...
HERKES BİRBİRİNE BAKARKEN GÖZLERİNİN İÇİ GÜLÜYORDU, SEVGİ DOLU BAKIŞLARI GÖRDÜM YA DAHA NE İSTERİM...
(ADMİN DIŞINDA O SÜREKLİ BİRAYLA GEZDİİ İÇİN GÖZLERİNİ BAKAMADIM.BİRİ BAŞKA YERE DİYERİ BAŞKA YERE BAKIYODU.BAKAMIYOSUN Kİ GÖZLERİNE :D)
EMRAH KOMUTANIM, AYHAN KOMUTANIM BOYLE BİR ŞEYE VESİLE OLDUNUZ EMEK VERDİNİZ ZAMAN HARCADINIZ ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN.. ÇOK TEŞEKKÜRLER NE DESEK AZDIR HANİ...
HAYATIMDA UNUTAMAYACAĞIM BİR DOĞUM GÜNÜNE VESİLE OLDUĞUNUZ İÇİN İLK OLARAK SİZE, ARKADAŞLAR VE ABİLERİMİNDE KATILIP BOYLE Bİ GÜN YAŞATTIKLARI İÇİN SONRADA ONLARA COK COK TEŞEŞŞÜR EDERİM...İYİKİ BOYLE Bİ AİLE TANIDIM İYİKİ BOYLE BİR AİLENİN İÇİNDEYİM...
speedygonzales ABİM CİVANIM GİT KURS AL CROSS ÖĞREN SENEYE KADAR ...ANCA DÜŞÜYOSUN .... :D
2. GELENEKSEL RR BULUŞMASINDA KAPIŞALIM YAW ... :D
yenikoylu_ua
25.June.2007, 14:06
Y O R U M S U Z
http://upload8.postimage.org/992221/resim071.jpg (http://upload8.postimage.org/992221/photo_hosting.html)
ToMCaT
25.June.2007, 14:27
Y O R U M S U Z
http://upload8.postimage.org/992221/resim071.jpg (http://upload8.postimage.org/992221/photo_hosting.html)
bu resime cezeryenin sahibinden bir açıklama bekliyoruzzzz
ters giden bişeyler mi var yoksa kino baba.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
aidikurt
25.June.2007, 16:19
Evet Bizim için ilk olan 1 geleneksel regal buluşmasını kazasız belasız atlattık.
Öncelikle desteklerinden dolayı başta emrah komutanıma ve ayhan kardeşime teşekkürleri bir borç bilirim.
Bu kadar kısa sürede o kadar çok yol aldıkki arkadaşlar hayal bile edilemezdi.Ama gerçek oldu.
Para bulunur dostluk bulunmaz.ŞArkıcı bile bunun şarkısını söyledi herhalde ortamdaki dostluğu görünce söyleyesi geldi şarkıyı.
Bu site kuruldugundan beri sanki bir rüyada gibiyim ve bu rüyanın hiç bitmemesini temenni ederim.
aidikurt
25.June.2007, 16:20
Y O R U M S U Z
YORUMU ben yapayım.
işte şeytana ruhuma teslim ettiğim an :evil:
Tamam şimdi açıldı. Sabah beri bir teşekkür de biz yazalım dedik, site yarım açılıyordu, zaten dünya kadar iş vardı arada da yazalım iki satır dedik yazamadık. Kısmet şimdi teşekkür etmekmiş emeği geçen ve gelen tüm arkadaşlara. Yüz yüze daha başka, klavyeden daha da başka, aradaki farkı hepimiz gördük. Bir yerde merak ediyor özlüyorsun bir yerde de görüyor sevinçten ne yapacağını bilemiyorsun. Okan ın dili onun için ilk başlarda tutuktu. Bende resim yok arkadaşlar makina geldiği gibi geri döndü, çünkü perşembe akşamı başlayan baş ağrısı bir türlü geçmedi, orada da devam etti. Durumu çaktırmamaya çalışsamda çok ısrarlara rağmen hepsi hepsi 2 bira içtim. Ağrı kesici de aldım, hani dedim ya valiliğin otoparkında regal orijinal ilk yardım çantanız varmı diye sonra bendekini gösterdim. O sıra içinden ağrı kesici almakla meşguldüm. Derken zonklama ile Eskişehirden aldım benzini transit hiç durmadan Ankara ve eve girdim yattım. Bende Müslüm Baba gibi yolda durmayı sevmem, nerde benzin bitti o zaman yoksa yol bitmez. Sizlerin dostluğu sohbeti olmasaydı bu kafa zonklamasından kesin ya göle atlardım yada Musaözünden kaçardım. Şimdi bekliyoruz yeni etkinliği ve nereye gideceğimizi. Hepinizi çok seviyor kucak dolusu selam gönderiyorum. Hasan kardeşime de çok üzüldüm Allah rahmet eylesin. Motosiklet camiasının ve sevenlerinin başı sağolsun.
müslüm baba
25.June.2007, 17:55
Nerde bu resimler millet meraktan öldü.
yenikoylu_ua
25.June.2007, 18:08
Resimleri CemCem'e atıyoruz o halledecek ama bi iki tane atayım meraklananlar için
http://upload8.postimage.org/995686/eski_ehir020.jpg (http://upload8.postimage.org/995686/photo_hosting.html)
http://upload8.postimage.org/995723/eski_ehir098.jpg (http://upload8.postimage.org/995723/photo_hosting.html)
http://upload8.postimage.org/995781/eski_ehir176.jpg (http://upload8.postimage.org/995781/photo_hosting.html)
müslüm baba
25.June.2007, 20:55
Bu resim işi kötü oldu şimdi sitede hiç resim yayınlanmayacakmı herkes merak ediyor bir sürü insan siteye giriyor ama resim olmayınca beni arıyorlar buraya da resim koyalım bence.
cemcem
25.June.2007, 21:00
Muslum Baba ve diger arkadaslar, haklisiniz resimler online olarak ta goruntilenmeli, ben bunun icin de bir cozum sunuyorum size, herkes resim gonderme isini titizlikle hallederse hemen arkasindan ben bir Album site hazirlayacagim gonderilen resimler orada yayinlanacak hem sitemizi kastirmamis olucaz hem de daha hizli bir cozum olusturacagiz, ancak bunun icin bu geceyi beklemenizi rica edecegim cunku biraz vakit alicak bir islem bu, ama sonucunda cok guzel bir Web Abbum olacak ve o oradan hicbir zaman kaldirilmayacak, herkes resimleri internet uzerinden izleyebilecek ve isteyen begendigi resimi orijinal boyutlarinda kendi bilgisayarina indirebilecek
Saygilar sunuyorum...
müslüm baba
25.June.2007, 21:09
Biraz çabuk zira millete laf anlatmaktan bıktım, alışmış herkes sitede resimlere bakmaya bizim sistem ters geliyor bende sabırsızlanıyorum tabii.
cemcem
25.June.2007, 21:11
Evet ama Muslum Baba, sadece 30 tane resim yuklenmis resim yukleme islemi bitmeden yayina veremeyiz, ben album olayini hazirlamaya basladim, resimleri bir an once gormek isteyen arkadaslar resimlerini yollasinlar, resim yollanmadan benim de yapabilecegim cok fazla birsey yok...
müslüm baba
25.June.2007, 21:17
Gönderin ülen resimleri beni getirmeyin oraya. :x
Biraz geç oldu ama ancak fırsat bulabildim teşekkür mesajı yazmak için. Hernekadar eskişehirde de teşekkürlerimizi bildirmiş olsak da buradada birkez daha bildirmenin gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bukadar güzel bir organizasyon yapmak her babayiğidin harcı değil. Herşey için Emrah komututana teşekkürler. Her katıldfığım gezide motosiklet sevdam ve motor sevdalısı dostlarla bir arada olmak daha çok keyif veriyor. sitemizde çok fazla üye var ama birçoğu sadece seyirci olarak burada yazılanları okuyorlar. Bence bu sessiz izleyiciler bikez olsun gezilere katılmalılar ve daha sonra ne kaçırdıklarını anlayacaklar.
biz gelemeyenler içinde resim yollarsanız sevinirim alperim ayrıca selam............
erol abi resimler yükleniyor şuanda başka birlinke . hepsi toplanınca bütün fotoların oldjğu başka bir albüm linki olacak. bizde merak ediyoruz. bakalım ne resimler çıkacak :)
orda bir BULL vardı ANTALYA'ya gidecekti
ne oldu? öldümü kaldımı? diyenlere... (Gerçi kimse dememiş ama...)
ewet arkadaşlar bende vardım sağ sağlim...
9 saat sürdü ama neyse...
bakalım dönüş kaç saat sürecek????
Emrah ve Ayhan komtanlarımıza sonsuz saygılarımı ve teşekkürlerimi iletiyorum.
Herşey için...
emrahss
27.June.2007, 09:24
Hayırlı yolculuklar Bülent dostum.. Ben katıldığın için teşekkür ederim..
okan
28.December.2007, 23:33
ne günlerdi beee...
canım nostaljik bişiler çekti heralde.... :cry:
BULL
29.December.2007, 00:24
hehehe 15 saatte Antalya'dan Bolu'ya gelmiştim :P
ye ye ye bitmediydi yol bitürlü :mrgreen:
peh pehh peehhh
gençer
29.December.2007, 15:04
onu bunu bilmemde bull cuğum. sen bu regali nasıl tek teker ettin. bi türlü aklım almıyor . anlat hele şu işi bize..
gerçi bu yaptığım pek olmadı. forum kirliliğini pek sevmiyorum alakasız bi başlık altında sormuş oldum ama baktımki 48 sayfa olmuş . bu soruyu sormak için yeni başlıkta açılmaz şimdi..bu başlık uzayacağı kadar uzamış sorayım dedim..
de bakalım nasıl ettin onu?
yeaks
29.December.2007, 15:29
ardçı koltuğuna oturmuş bull abim :mrgreen:
malikocas
30.December.2007, 02:07
iş nedeniyle bi aciliyet çıkmazsa bende geliceğim ama şimdiden bişiy söylemek çok zor benim için ...
görüşmek üzere diyelim....
okan
30.December.2007, 02:27
iş nedeniyle bi aciliyet çıkmazsa bende geliceğim ama şimdiden bişiy söylemek çok zor benim için ...
görüşmek üzere diyelim....eheheh....nereye gelecen kardeşim...
Tayfun
30.December.2007, 02:50
Harbiden he nereye gelicen :?
malikocas
31.December.2007, 00:20
pardon arkdaşlar alkol bazen yanıltıyor insanı.....:))
okan
31.December.2007, 00:23
pardon arkdaşlar alkol bazen yanıltıyor insanı.....:))eheheh.. ilahi malikocas... :mrgreen:
Tayfun
31.December.2007, 00:50
Hahahahaha allahtan erken ayıldın şef, yoksa eskişehirden toplayacaltık seni :P
carvalho
31.December.2007, 10:56
onu bunu bilmemde bull cuğum. sen bu regali nasıl tek teker ettin. bi türlü aklım almıyor . anlat hele şu işi bize..
gerçi bu yaptığım pek olmadı. forum kirliliğini pek sevmiyorum alakasız bi başlık altında sormuş oldum ama baktımki 48 sayfa olmuş . bu soruyu sormak için yeni başlıkta açılmaz şimdi..bu başlık uzayacağı kadar uzamış sorayım dedim..
Adam artçı koltuğuna oturunca motor dururken bile tek tekere kalkıyor.
BULL
31.December.2007, 20:25
hehehe 15 saatte Antalya'dan Bolu'ya gelmiştim
ye ye ye bitmediydi yol bitürlü
peh pehh peehhh
canım gençerim cevabı zaten mesajın içindeydi... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
yemek gördüğüm heryerde durdum
köpüklü ayran, ballı gözleme, köfte, iskender, baklava, cola, dürüm...
ve daha sayamadığım bilimum yeme içme enstrumanı :P
sonuç ortada :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Tayfun
01.January.2008, 22:05
Boşanda semerini ye ya, allahtan afrikada yaşamıyon sen, ne olurdu halin sonra ya :P
BULL
02.January.2008, 01:39
benim değilde afrikanın hali ne olurdu aslında :P :P :P
carvalho
02.January.2008, 11:50
Madagaskarı yerdin sen...
BULL
02.January.2008, 21:12
evet beyler açıklıyorum: 2008 de yepyeni bir BULL olacağım.
bugün rejime başladım, en yakın zamanda da spora başlıyorum...
bizim regalede yazık ama değilmi??? :mrgreen:
Tayfun
02.January.2008, 22:50
Abooooooo kıyamet kopcak, bülent ve rejim kıyamette bile bi araya gelemez yaw :P
haluka28
12.January.2008, 10:54
Motorumuzu aldık çok şükür şimdi en yakın zamanda yapılacak geziyi kolluyorum. varmı bir plan program?
muzoes
12.January.2008, 15:59
Kaçırmışız güzelim geziyi sağlık olsun yenilerini bekliyorum motorumda hazır :)
Tayfun
12.January.2008, 22:25
Hemde eskişehirden olup geziyi kaçırmak daha acı olsa gerek, büyük geziler için yaz sezonunu beklemen gerekli muzo ;)
okan
13.January.2008, 00:42
eskişeer eskişeeer diyonuz içim yaniyo yavv..
nooldu Emrah kumandanım hiç ses yok .. :(
mesajlarıda geri gelmedi hala... :(
bi el atın bakiim yaa.. şşşş yönetiimm uyuma taraftara sahip çık... :evil:
Tayfun
13.January.2008, 02:34
Bende üzüldüm bu duruma ya, ne yapmalıda emrah komutanı geri döndürmeli ????
aslanburclu
13.January.2008, 02:45
ben çok rica ettim ama ........... [smilie=redcolorz3_pdt_05.gif]
BULL
13.January.2008, 03:14
o zaman başka çare kalmadı...
Emrahss komutan!!!
Eğer komutan sen isen gel ordularının başına geç!!!
Yok eğer komutan biz isek; sana emrediyoruz!!!
Gel ordularının başına geç...
[smilie=redcolorz3_pdt_19.gif] 8) [smilie=redcolorz3_pdt_11.gif] :mrgreen:
Tayfun
13.January.2008, 04:21
o zaman başka çare kalmadı...
Emrahss komutan!!!
Eğer komutan sen isen gel ordularının başına geç!!!
Yok eğer komutan biz isek; sana emrediyoruz!!!
Gel ordularının başına geç...
[smilie=redcolorz3_pdt_19.gif] 8) [smilie=redcolorz3_pdt_11.gif] :mrgreen:
Way anasını beeeeee, sırf yemek yemiyomuşun sen :cheesy:
okan
14.January.2008, 01:00
siz sitenin işlerini halledin ben yakında emrahın yanına gidecem .. 8)
silah zoruylada olsa siteye girecess... 8)
Tayfun
14.January.2008, 01:04
siz sitenin işlerini halledin ben yakında emrahın yanına gidecem .. 8)
silah zoruylada olsa siteye girecess... 8)
Valla bu işi yaparsan sen yaparsın okanım, hertürlü arkandayım senin, öyle güzel bir insanı aramızda görmeliyiz tekrar :cry:
RızaHoşgör
09.February.2008, 19:07
Arkadaşlar 1.Buluşmamıza ait hatıralarımı canlandırmak için Sevgili Cem kardeşimizin açtığı Web sayfasını bugün tıkladım.Maalesef sayfa görüntülenemiyor :(
http://www.execreative.com/musaozu/album.php
bizler bu derece vefasız olamayız arkadaşlar.Nasıl olur bizim için ilk olan bu özel geziye ait albümümüz yok oluyor? :(
Hiç bir degere sahip olamiyorsak hiç olmazsa Sevgili Emrah ve Ayhan komutanlarımıza saygımız olmalı ki onlarda uzun süredir aramızda yoklar :(
Evet sevgili Modlar zaman bu zamandır.
Aksu
09.February.2008, 22:16
Evet Rıza haklısın, Emrah ve Ayhan a tabii ki her zaman sevgi ve saygımız var emekleri unutulmaz RR ye verdikleri emek hiç bir zaman göz ardı edilemez.
Linkini verdiğiniz veb sayfası yok olmuş, bu teknik konulardan pek anlamam ama yetkili arkadaşlar ne gerekiyorsa yapacaklardır, bundan da eminim.
Tek dileğim kırılan kalpleri onarmak, küskünleri barıştırmak, onlıne olmayanları geri yuvaya getirmek.
aidikurt
09.February.2008, 22:22
merak etmeyın kardeşler biraaz sabredın sizlere cok guzel suprızlerımız var siteyi cok daha kalıtelı bır hale getırıcez farklı bolumler ve duzenlemeler yapıcaz o zaman cok daha keyıflı ve duzenlı bır hal alıcak.İçiniz rahat olsun bana güvenin ben ne gerekiyorsa yaparım.
Tayfun
10.February.2008, 04:29
Herkes elini taşın altına sokarsa bu işi hallederiz evelallah, bir topik açar elimizdeki resimleri ekleriz içine olur biter, yeni düzene geçelim hallederiz bunu hemen.
RızaHoşgör
11.February.2008, 15:46
Herkes elini taşın altına sokarsa bu işi hallederiz evelallah, bir topik açar elimizdeki resimleri ekleriz içine olur biter, yeni düzene geçelim hallederiz bunu hemen.
evet Tayfun seni bekliyorum
RızaHoşgör
11.February.2008, 20:31
evet Tayfun seni bekliyorum
ben halen bekliyorum
Tayfun
12.February.2008, 03:57
Dur abim biraz yaw, daha yeni taşındık yerleşemedik bile, admin görevlerimizi açmamış daha bi açsın çakacam resimleri güzelcene ;)
RızaHoşgör
12.February.2008, 19:54
Dur abim biraz yaw, daha yeni taşındık yerleşemedik bile, admin görevlerimizi açmamış daha bi açsın çakacam resimleri güzelcene ;)
bekliyorum
okan
13.February.2008, 12:00
dün gece Emrah komtanla görüştüm.. bu aralar işiyle ilgili çok yoğun olduğunu biliyordum.. ayrıca tayin içinde gün saymakta.. bununda stresi üzerindeydi tabiki...
tüm camiaya selamları var....
RızaHoşgör
13.February.2008, 14:02
bekliyorum
bekliyormmmmmmmmmm
Kino
13.February.2008, 14:19
evet dostlar aynen katılıyorum
EMRAH komutan AYHAN komutan neredesinizzzzz ya özletiyonuz kendinizi vallaha
resimleri zamanında ben istemiştim Cemcem'den saolsun bana hepsini bir CD ye cekip göndermişti.
bende onları bir çekim zamanlarına göre tasnif yapacaktım ama olmadı dahası vakit bulamıyorum yapmaya yani kısacası cem'in gönderdiği herhalde o link te olan tüm resimler bende mevcut olması gerekir
istendiği durumda ilgili ve yetkililere gönderilir ( bu arada cem cem ne yapıyor arayan soran yok onu galiba CEMCEM motoru sattın galiba vede bizden koptun herhaldeeee.
RızaHoşgör
15.February.2008, 17:12
bekliyorum.ve sizlerinde beklemesini diliyorum
aidikurt
15.February.2008, 19:31
rıza abi opuyorum seni :) muck biraz bekle önceliklerimiz farklı su an
Tayfun
15.February.2008, 22:56
Valla bende bekliyorum, ney bekliyoz acep :P :P :P
çok güzel günlerdi ... hayatımda hiç unutamayacağım anlar yaşanmıştı ...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.