PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Spyder Hakkında Yardım

yeaks
25.February.2011, 06:26
Merhaba uzun bir aradan sonra tekrar burdayım, içimdeki motorsiklet aşkı tekrar canlandı :) eski regalimden ayrılalı uzun bir süre oldu, şimdi yeni bir motorsiklet alma vakti geldi, aklımda RR spyder 350 var fakat gördüğüm kadarıyla uzun boylular için bu motor, benim boy 1.70 bu vites ve frenin bir ayarı varmıdır acaba ? ya da 1.70 boyumla rahat kullanabilirmiyim pedallarla hiç oynamadan ? Aynı şekilde freni ve vitesi önde olan hyosung GV 650 aquila var, birkaç tane uygun fiyatlı 2. el buldum hatta kullanma fırsatım oldu fakat aquilada da aynı durum söz konusu...

Birde eski regalimde şanzımandan çok çektim, sürekli dişli kırıp duruyordu, yeni spyderlarda bu sorun hala devam ediyormu ?

Bunların hepsi bir yana bütçem 6000 tl idi, biraz daha sıkışıp bunu 7.500 e çıkardım... Taş çatlasın 8.000
Bu paraya alınabilecek motorsiklet tavsiye edebilirmisiniz...

Cevaplarınızı bekliyorum
Teşekkürler...

CELİL
25.February.2011, 10:28
merhaba SPYDER pedal konusunu geçen hafta işlemiştik sana buraya kopyalayım

c.tesi emre ltd ye gidip SPYDER VE DAYTONA binip 1.68 buylu biri olarak pedal ve yerden yükliğine baktım bu arada pedalları geri çekmenin yolu yokmuş
SPYDER e oturduğumda ayaklarım DAYTONAYA göre yere daha rahat bastı yani SPYDER yere 2-3 santim daha yakın fakat pedallara ayaklarımın ön kısmıyla basabiliyorum DAYTONA da ise aykalarım pedallara rahatlıkla oturuyor SPYDER e göre 4-5 santim daha yakın bilgilerinize

hyosung gv 650 benimde favori makinam regale göre çok daha kaliteli çok süratli sağlam fakat parçaları çok pahalı ve temin sorunu var eski distribütörün anlaşması 2 sene önce fes edildi şu an kanuni makinaların yeni versiyonu enjektörlü modellerini getiriyor. zor karar kolay gelsin8)

yeaks
25.February.2011, 15:37
Teşekkür ederim...

yeaks
26.February.2011, 03:10
Başka yardımcı olabilecek biri yokmu (:

yeaks
02.March.2011, 01:52
2. el Dragstar 650 almayı düşünüyorum, sport mu clasicc mi tavsiye edersiniz, ve bu makineler kaç bin km gider, kaç binde alayım ?

yeaks
02.March.2011, 17:19
100 kişi görüntülemiş 1 kişi cevap yazdı, hiçmi ilgilenen yok, motosiklet alacağım kimse mi yardımcı olmayacak ?

CELİL
02.March.2011, 17:53
görüntülüyenlerin hepsi üye olmadan siteden faydalanan arkadaşlar o yüzden cevap yok bildiğim kadarıyla forumda dragstar kullanan yok

sir82
03.March.2011, 20:25
Yamaha dragstarlar hava soğutmalı oldukları için pek tercih edilmezler eğer ilgilenirsen Honda shadow VT 750 yada 600 lük öneririm üzmeyen uzun yola iyi giden makinadır şaftlı versiyonlarını bulabilirsen başın hiç ağrımaz, olmadı beğenmedin Kawasaki vn 800 yada en 500 ler çok ideal motorlardır yalnız her ikisindede çok eski model altında bakma yedek parça sıkıntısı çekersin zaten belirttiğin fiyata bu önerdiğim markaları bulabilirsin. Genellikle chopper üzerinden açıklıyorum dragstarları düşünme bu markalar varken ne mutlu bana yardımcı olduysam

yeaks
04.March.2011, 02:09
temiz bir dragstar buldum, büyük ihtimalle onu alacağım 650 lik, bunların yakıtları ne kadardır acaba ?

yeaks
08.March.2011, 03:07
2004 model honda shadow aldım, konu kilitlenebilir, teşekkürler...

CELİL
08.March.2011, 10:17
hayırlı olsun kazsız belasız güle güle kullan :cheesy:

yeaks
09.March.2011, 02:36
teşekkürler :) şimdi egsoz yaptırmak için yer arıyorum varmı tavsiye edebileceğiniz bir yer ?

sir82
09.March.2011, 02:57
Gerçekten iyi bi seçim yapmışsın hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah resimleri bekleriz

CELİL
09.March.2011, 09:37
internette bir yer buldum
http://www.ercanmotorcycle.com/index.html