Merhaba uzun bir aradan sonra tekrar burdayım, içimdeki motorsiklet aşkı tekrar canlandıeski regalimden ayrılalı uzun bir süre oldu, şimdi yeni bir motorsiklet alma vakti geldi, aklımda RR spyder 350 var fakat gördüğüm kadarıyla uzun boylular için bu motor, benim boy 1.70 bu vites ve frenin bir ayarı varmıdır acaba ? ya da 1.70 boyumla rahat kullanabilirmiyim pedallarla hiç oynamadan ? Aynı şekilde freni ve vitesi önde olan hyosung GV 650 aquila var, birkaç tane uygun fiyatlı 2. el buldum hatta kullanma fırsatım oldu fakat aquilada da aynı durum söz konusu...
Birde eski regalimde şanzımandan çok çektim, sürekli dişli kırıp duruyordu, yeni spyderlarda bu sorun hala devam ediyormu ?
Bunların hepsi bir yana bütçem 6000 tl idi, biraz daha sıkışıp bunu 7.500 e çıkardım... Taş çatlasın 8.000
Bu paraya alınabilecek motorsiklet tavsiye edebilirmisiniz...
Cevaplarınızı bekliyorum
Teşekkürler...

VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)
eski regalimden ayrılalı uzun bir süre oldu, şimdi yeni bir motorsiklet alma vakti geldi, aklımda RR spyder 350 var fakat gördüğüm kadarıyla uzun boylular için bu motor, benim boy 1.70 bu vites ve frenin bir ayarı varmıdır acaba ? ya da 1.70 boyumla rahat kullanabilirmiyim pedallarla hiç oynamadan ? Aynı şekilde freni ve vitesi önde olan hyosung GV 650 aquila var, birkaç tane uygun fiyatlı 2. el buldum hatta kullanma fırsatım oldu fakat aquilada da aynı durum söz konusu...