Orijinalini görmek için tıklayınız : Spyder 250 cc
Pizman
02.November.2011, 12:28
Herkeze Merhabalar
Aranıza 2010 model 4000 kmde spyderimle Ankara'dan yeni katıldım, forumdaki herkeze sorunsuz, kazasız belasız sürüşler diliyorum.
Motorumun tek sıkıntısı sağ üst zannediyorsam fiber olan motor kapağının alt kısmı kırık ve parça sallanıyor. Bu sıkıntının giderilmesi için ne yapabilirim parçanın aynısından bulabilirmiyim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
CELİL
02.November.2011, 13:02
Merhaba mert aramıza hoş geldin SPYDER in hayırlı olsun kazasız belasız keyifle bin 8)
yan kapagın yenisini makinayı tr ye getiren emre ltd bulabilirsin ama pahalıdır tarifine göre bence kapagın vidalanan ayagı kırılmış oraya çift karışımlı 404 yapıştıcıyla uygun bir pul yapıştırarak veya kenarına görülmeyecek bir yere küçük bir delik del çırt çırtla karşıya bağla veya başka bir formül bularak bağlamayı dene kolay gelsin 8)
falldown
02.November.2011, 13:03
arkadaşım motorun hayırlı olsun nazar
sağ üst motor kapagının alt kısmı... nereyi kasteddini anlayamadım :) ama illaki bulursun yada bişiler uydurursun merak etme...
ene şimdi farkettim celil abi zaten cvp yazmış benden bikaç saniye önce falan olmalı :D
Pizman
02.November.2011, 14:20
Müsadenizle size Celil Abi demek istiyorum,
Emre lmt aradım aynen söylediğin gibi 270 TL fiyat verdiler, kendim bir formul bulmaya çalışacağım, cevaplar için teşekkürler.
slamdunk_tr
05.November.2011, 14:48
Müsadenizle size Celil Abi demek istiyorum,
Emre lmt aradım aynen söylediğin gibi 270 TL fiyat verdiler, kendim bir formul bulmaya çalışacağım, cevaplar için teşekkürler.
çok pahalı arkadaş.. basacağım bu emre motoru ha..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.