PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Muayene hakkında

Emre
21.February.2012, 12:46
Merhaba Arkadaşlar,

20.03.2012' de motorumun muayenesi doluyor. Sanırım randevu alınarak gidiliyormuş. Şu an siteyi incelediğimde son basamağa yaklaştım ve bana Hizmet Modeli şeklinde 3 seçenek sunuyor.

1. Genel Muayene
2. Genel Muayene Tekrarı
3. Yola Elverişlilik Muayenesi

Bunlardan hangisini seçmeliyim?

Ayrıca benim egzozlarımın uçları kesik ve çok ses çıkarıyor. Bu muayeneye engel bir durum mudur? Ayrıca randevu aldığım gün ve saatte giderek hemen halledilebilecek bir iş midir? Ne kadar zamanı mı alır? Çalıştığım için Cumartesi günü gitmeyi düşünüyorum.

Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan bilgi istiyorum.

Şimdiden teşekkürler.

falldown
21.February.2012, 13:03
ilk muayenem 2015 :p
bence 1 dir ya. 2 muayeneye giripte kalanlar için olmalı bence 3 te belli bi yaş üstü araçlar için falan olmalıdır diye düşünüyorum.ama sadece düşünüyorum bilmiorum sen beni dünleme :D . "düşünüyorum öyleyse varım" :p

CELİL
21.February.2012, 13:47
bende şeçeneklerin hangisi olduğunu hatırlayamadım ama genel muayene olması gerekiyor
eksozların açık olması bizimkilerde genelde hafif kusurlu olarak geçiyor sorun olmuyor fakat sorun olursa gitmeden önce servisle görüş elinde kapalı eksoz varsa sorun çıkarsa servise ugrar aynı gün halledersin 8)

serdarozgec
21.February.2012, 15:05
telefonla randevu alman daha mantıklı olabilir bu durumda...

Emre
21.February.2012, 15:27
Başka hatırlayanda olur belki, onun için bekliyorum. Olmadı telefon açarım artık ne yapayım.

Emix
21.February.2012, 16:11
Başka hatırlayanda olur belki, onun için bekliyorum. Olmadı telefon açarım artık ne yapayım.

genel muane olması gerekiyor

ben bi ara öyle işaretledim randovu günü gittim oldum geldim

turq
21.February.2012, 19:20
genel muayene

egzoztlar hafif kusur

max 45 dk. da işin biter 8)

Emre
22.February.2012, 11:55
genel muayene

egzoztlar hafif kusur

max 45 dk. da işin biter 8)

Eyvallah kardeşim, sağolasın :)

Emre
09.March.2012, 18:16
Arkadaşlar canım çok sıkkın :( Bugün hasta halimle araç muayene istasyonuna bir dünya yol gittim. Muayene güzel başladı ancak en son aşamada orjinal egzozlar nerede gibi bir soruyla karşılaştım. 2. el aldığımı dile getirip yardım rica etsemde, görevli arkadaş kurumsal olarak böyle bir iyilik yapamayacağını dile getirdi :(

Egzozların üzerinde E işareti oluyormuş sanırım, onu bulsaydık yine onay verecekti ama incik cincik etmeme rağmen böyle bir işaret göremedim maalesef :( Ağır kusurlu olarak muayeneden kaldım ve 1 ay içerisinde sorunu düzeltip tekrar o bir dünya yolu gitmem gerekecek :(

Motora egzoz için masraf yapmak istemiyorum. Sizden yardım istediğim nokta ise, elinde fazla egzozu olan olup olmadığı? (Egzozunu modifiye ettirmiş birileri varsa belki eski egzozları saklıyolardır diye düşündüm.) Ya da en azından muayeneyi geçene kadar egzozunu bana ödünç verebilecek birisi var mıdır? (Örneğin cumartesi günü gelip egzozu değiştirip muayeneye gidip, aynı günün dönüşünde tekrar geri takabiliriz. 1- 2 saatlik yani) Sıfır egzozu internette gezindim fiyatını bulamadım. Ama 200 TL' nın altında olacağını düşünmüyorum. Bu parada şu an için bana fazla olur. Birileri bana yardımcı olursa çok sevinirim.

Teşekkürler,
İyi günler.

falldown
09.March.2012, 18:30
Arkadaşlar canım çok sıkkın :( Bugün hasta halimle araç muayene istasyonuna bir dünya yol gittim. Muayene güzel başladı ancak en son aşamada orjinal egzozlar nerede gibi bir soruyla karşılaştım. 2. el aldığımı dile getirip yardım rica etsemde, görevli arkadaş kurumsal olarak böyle bir iyilik yapamayacağını dile getirdi :(

Egzozların üzerinde E işareti oluyormuş sanırım, onu bulsaydık yine onay verecekti ama incik cincik etmeme rağmen böyle bir işaret göremedim maalesef :( Ağır kusurlu olarak muayeneden kaldım ve 1 ay içerisinde sorunu düzeltip tekrar o bir dünya yolu gitmem gerekecek :(

Motora egzoz için masraf yapmak istemiyorum. Sizden yardım istediğim nokta ise, elinde fazla egzozu olan olup olmadığı? (Egzozunu modifiye ettirmiş birileri varsa belki eski egzozları saklıyolardır diye düşündüm.) Ya da en azından muayeneyi geçene kadar egzozunu bana ödünç verebilecek birisi var mıdır? (Örneğin cumartesi günü gelip egzozu değiştirip muayeneye gidip, aynı günün dönüşünde tekrar geri takabiliriz. 1- 2 saatlik yani) Sıfır egzozu internette gezindim fiyatını bulamadım. Ama 200 TL' nın altında olacağını düşünmüyorum. Bu parada şu an için bana fazla olur. Birileri bana yardımcı olursa çok sevinirim.

Teşekkürler,
İyi günler.

"E" işareti nemiş ya?? acaba şu yuro3 emisyona standartları vb. bi tırıvırılar çıkarmışlardı onunla ilgili bişemi ?
sen yine iyisin bi sürü 250 kullanıcısı var. aynı şey benim başıma gelse napcam 150ci yok.birleşim yerleri flanşlı deil kaynaklı. komple silindir kısmındaki yerden sökmek gerekiyo. o zamanda benimki tek yönden kıvrımlı :D sizlerinkinden yine farklı vs..vs.. neyseki ilk muayene 2015 :P yazmışlar ruhsata :D oda yanlış ya hadi neyse :D

CELİL
09.March.2012, 18:32
Geçmiş olsun kötü birine denk gelmişsin kaç kişi modifiyeli eksozla hafif kusurlu geçti
en iyi çözüm servis onların elinde yedek eksoz veya bakımda olan makinanın eksozu muhakak vardır öncelikle bizim çalıştıgımız ve tanıdıgın diğer servislere bak birinde eksoz vardır yeni almak en az 300 tl kolay gelsin :(

turq
09.March.2012, 19:25
''Orjinal egzoz nerede'' ne demektir ? Sanki motor numarasıyla karşılaştırılacak. Emisyon sorun olacaksa cihaz takıp ölçmesi lazım, desibel sorun olacaksa yine ölçmesi lazım. Benim motor 2 ay önce bağıra bağıra geçti muayeneden. İşgüzar bir elemana denk gelmişsin, geçmiş olsun

synapse333
09.March.2012, 20:24
emix e bi sorun o motoru parçalayıp satmıştı :)

Emre
10.March.2012, 21:18
Valla Kaan anlamadım bende yaa, keşke bulaydım çakma çukma bir E işareti :) Ruhsatta 2015 yazıyorsa hiç el etme boşver, doğru yazsalarmış :) :) Benimde egzoz kaynaklı maalesef. Ben zaten korkuyodum bu muayene olayından, korktuğum başıma geldi :(

Dediğin gibi Celil Abi, Ali Usta' yla falan çözecem olayıda, birinin elinde varsa yinede bir şansımı denemek istedim belki forumdan birisi yardımcı olabilir diye.

Turq kardeş sorma yaa, Celil Abi' nin dediği gibi biraz dürüst birine denk geldim sanırım :)

synapse333 bakalım bende sordum ama onda kalmadı galiba maalesef :(

falldown
12.March.2012, 11:59
Valla Kaan anlamadım bende yaa, keşke bulaydım çakma çukma bir E işareti :) Ruhsatta 2015 yazıyorsa hiç el etme boşver, doğru yazsalarmış :) :)

abi sadece 2015 yazsa iyi. benim ruhsat tam çakma zaten :D dizel gözüküyo motorum :D marka olarak regal raptor deği l dadyw gözüküyo. ilk verdikleri plaka çalıntı çıktı :D yoldayken polis geri aradı. dedi böyle böyle yanlışlık yapmışız :D sen git bunu bastır :D önce birisi dalga geçiyo sandım :D sonra dedim nerden bilicek benim plakayı ve telefon numaramı :D kendi elimle geri yazdım abidik kubidik küçük bi kağıt vardı falan :D
bütün bunlara ragmen motor şaşe numaralarını kontrol bile etmedim :P belki onlarıda yanlış işlemişlerdir. artık ne çekip doldurdularsa :D

turq
12.March.2012, 12:10
abi sadece 2015 yazsa iyi. benim ruhsat tam çakma zaten :D dizel gözüküyo motorum :D marka olarak regal raptor deği l dadyw gözüküyo. ilk verdikleri plaka çalıntı çıktı :D yoldayken polis geri aradı. dedi böyle böyle yanlışlık yapmışız :D sen git bunu bastır :D önce birisi dalga geçiyo sandım :D sonra dedim nerden bilicek benim plakayı ve telefon numaramı :D kendi elimle geri yazdım abidik kubidik küçük bi kağıt vardı falan :D
bütün bunlara ragmen motor şaşe numaralarını kontrol bile etmedim :P belki onlarıda yanlış işlemişlerdir. artık ne çekip doldurdularsa :D

Marka Dadyw yazmasi dogru. Fakat dizel cok iyiymis :) :)

falldown
12.March.2012, 12:14
Marka Dadyw yazmasi dogru. Fakat dizel cok iyiymis :) :)

walla bilmiom arkadaşınkinde regal raptor yazıyodu. bende onu görene kadar dogru sanıyodum ama onunkini görünce benimkinin yanlış oldugunu anladım diye düşünüyodum taki sende "doğru" diyene kadar. kafam karıştı. kiminki doğru şimdi :D
nasıl bi cümle kurmuşum yaw :D

turq
12.March.2012, 12:16
walla bilmiom arkadaşınkinde regal raptor yazıyodu. bende onu görene kadar dogru sanıyodum ama onunkini görünce benimkinin yanlış oldugunu anladım diye düşünüyodum taki sende "doğru" diyene kadar. kafam karıştı. kiminki doğru şimdi :D

Ben dogru derken benim ruhsati baz aldim. Ustalari bekleyelim, nihai karar gelecektir

CELİL
12.March.2012, 12:50
makinaların türkiyeye ilk giriş modeli dadyw idi sonra regal raptor oldu diye biliyorum
birde yellow rock diyede gelmişti diye hatırlıyorum

Emrehan
12.March.2012, 13:03

Peki kardeş sen muayeneye gittiğinde "ruhsatta dizel yazıyor; bu benzinli, nerde bunun orijinal motoru?" demesinler... :?

falldown
12.March.2012, 13:20
Peki kardeş sen muayeneye gittiğinde "ruhsatta dizel yazıyor; bu benzinli, nerde bunun orijinal motoru?" demesinler... :?

walla daha 4 senem var :D ozamana bakalım motor kalıcakmı ne kadar dayanıcak hurdaya çıkıcakmı hepsi muamma. gönül isterki uzun yıllar bana yoldaş olsun :D
heea olurda yaşarsa hala A.T belgesini sokarım adamın gözüne. sonrada " sen koskoca emniyet müdürlüğüne yalancımı diyosun " derim :twisted::p

falldown
12.March.2012, 13:24
makinaların türkiyeye ilk giriş modeli dadyw idi sonra regal raptor oldu diye biliyorum
birde yellow rock diyede gelmişti diye hatırlıyorum

işte benimki tam bi klasik :P

abi şaka bi yana ruhsatını incelediğim arkadaşında 2010 model benimkide 2010 model.
neyse benim için sorun yok zaten :D yanlız olmadıgımı bilmek güzel :D

Emre
12.March.2012, 13:30
Yaa Kaan, bu kadar hatanın hepsi seni nasıl buldu hakketten ya? :) :) Adamların kafası kesin bir dünyaymış. Dizel yazılır mı yaa bu nasıl bir kafadır? :) Valla pişmiş tavuğun başına gelmez denen olayların hepsi olmuş neredeyse. Neyse 2015' e çok var dediğin gibi, kim öle kim kala. O zamana kadar muayene sistemide değişir belki :)

Emre
12.March.2012, 13:31
Bu arada benim motorda 2006 model, marka olarak DADYW yazıyor :)

falldown
12.March.2012, 13:34
Bu arada benim motorda 2006 model, marka olarak DADYW yazıyor :)

olley dadyw ler artıyo :D arkadaşın başına kakarım artık :p:p
"olm seninki çakma bak motor kapagında dadyw yazıo falan" diyip kıllandırırım :P

abi sorun diel ne yazarsa yazdın takmıyorum. sürüp keyfime bakıorum. 2015 geldiginde düşünürüm onları artık :D

Emrehan
12.March.2012, 13:51
olley dadyw ler artıyo :D arkadaşın başına kakarım artık :p:p
"olm seninki çakma bak motor kapagında dadyw yazıo falan" diyip kıllandırırım :P

Ben de 2006 model bi makina bakıyorum. Ruhsatında DADYW yazmayanı almam artık. Maksat sana destek olsun. 8)

falldown
12.March.2012, 13:57
Ben de 2006 model bi makina bakıyorum. Ruhsatında DADYW yazmayanı almam artık. Maksat sana destek olsun. 8)

obaaa :D

dadyw çetesi büyüyo :D

turq
12.March.2012, 14:08
walla daha 4 senem var :D ozamana bakalım motor kalıcakmı ne kadar dayanıcak hurdaya çıkıcakmı hepsi muamma. gönül isterki uzun yıllar bana yoldaş olsun :D
heea olurda yaşarsa hala A.T belgesini sokarım adamın gözüne. sonrada " sen koskoca emniyet müdürlüğüne yalancımı diyosun " derim :twisted::p
Senin muayenede Ek-1 belgesi lazım olacak, olurda unutmazsan o tarihe kadar giderken doldurmayı unutma 8)

falldown
12.March.2012, 14:49
Senin muayenede Ek-1 belgesi lazım olacak, olurda unutmazsan o tarihe kadar giderken doldurmayı unutma 8)
biliom o belgeyi hani ruhsat çıkartırken zorla para bayıldığımız - bilgisayar yazısı olucakmışmış diyip farklı bi formda hazırlayıp sonrada adamı müşavirliğe mecbur bırakılan belge. hatırladım :D evlat acısı gibi koymuştu :P

Nevizadeli
12.March.2012, 18:57
benimki 2008 benimkide dadyw yazıyo ama ben araştırmıştım motorun markasını dikkate alıyorlarmıs depoda ne yazdığı önemli değilmiş miş

falldown
12.March.2012, 19:05
benimki 2008 benimkide dadyw yazıyo ama ben araştırmıştım motorun markasını dikkate alıyorlarmıs depoda ne yazdığı önemli değilmiş miş

obaaa :D o zaman motor kapagında yazan dadyw geçerli :D regal raptor çakma mı :mrgreen: çünkü ben kimsede motor kapagında regal yazanı görmedim :P karıştı iyice

turq
12.March.2012, 19:23
Şöyle bir detay vereyim iyice karışsın o zaman

Benim ruhsatta dadyv yazıyor :p

falldown
12.March.2012, 19:32
Şöyle bir detay vereyim iyice karışsın o zaman

Benim ruhsatta dadyv yazıyor :p

:D w harfini bilmiomuş senin ruhsatı işleyende sanırım :D abi nasıl bi yerde yaşıoz adamın(emre abinin) egsozda "E" harfi yok diye arıza çıkarıyolar. ama ruhsat dolduran şahışlar ki belli başlı kurumlarda görev alıyolar bu adamlar bu kadar baştan sağma iş yapıyolar bişecik olmuyo. şaka gibi :mrgreen:
orda öküz gibi benzinli yazıyo adam tutmuş dizel yazmış varmı daha ötesi :D harf hatası olsa neyse :mrgreen:

turq
12.March.2012, 19:45
Simdi biri cikip “benim ruhsatta yamaha dragstar yaziyor” derse hic sasirmayacagim :)

Emre
13.March.2012, 10:18
Keşke ruhsatımda Yamaha Dragstar yazacağına egzozumda E yazaydı :p

Emrehan
13.March.2012, 11:18
Ah be abiler... Ankara'da olsanız bu kardeşiniz sayesinde hiç böyle dertleriniz olmazdı. :mrgreen:
Orijinal parça ve yetkili servis olarak tanıdık yok ama, kromaj-nikelaj, orijinali bulunamayan/alınamayan metal aksamın birebir imalatı, mevcut parçalarda bilumum işleme, düzeltme ve modifiye çalışmalarını OSTİM'de her türlü hallederdik.
Senin egzoza E harfi değil Orhun Yazıtlarını işletirdik burda abi. :p
Bu vesileyle Ankara'daki arkadaşlara duyuralım; özellikle metal işleme, düzeltme, kromaj gibi işleriniz olursa ucuz yollu yaptırmaya çalışırız OSTİM'de.8)
Esenlikler dilerim.

falldown
13.March.2012, 11:30
Senin egzoza E harfi değil Orhun Yazıtlarını işletirdik burda abi. :p

çok iyi yaw :cheesy:8)8)8):+1::+1::oky::oky::oky:

falldown
13.March.2012, 11:32

sahibinden satılık "E" harfli egsoz.

arkadaşlar lütfen saçma sapan tekliflerde bulunmayınız sadece yamaha dragstar ile takas edilir :p:p

Emre
13.March.2012, 11:40
Yaa o ilanları okurkende ayrı krize giriyorum :mrgreen: Almaya niyet etsem o yazdıklarından dolayı korkup arayamam yaa :p Nasıl tekliflerde bulunuyorlarsa alıcılar, satıcılar böyle fırça atar gibi açıklamalar yazıyolar :p

mrtckrt
13.March.2012, 22:29
Yaa o ilanları okurkende ayrı krize giriyorum :mrgreen: Almaya niyet etsem o yazdıklarından dolayı korkup arayamam yaa :p Nasıl tekliflerde bulunuyorlarsa alıcılar, satıcılar böyle fırça atar gibi açıklamalar yazıyolar :p

hay yaşa ya aynen katılıyorum biri sahibinden e 5000 diyo onu gören 5200 diyo onu gören 5750 diyor sonra hepsi birbirine bakıyo onlar parasız biz motorsuz :( bide yazıyorlar saçma sapan tekliflerde bulunmayın diye resmen fırça atıyor adam:evil: motor satarken bikaç kişiyi de tokatlarsam iyi olur hesabı yapıyolar herhalde:evil:

CELİL
13.March.2012, 22:42
İnsanlar artık bir acayip bende makinalarımı internet üzerinden sattım oraya ne kadar az rakamda yazsan yarısını teklif ediyorlar ve bu durum 3-5 kişiden sonra sinir bozuyor ama bu karşındaki kişiye saygızlık etmeyi gerektirmiyor cevap vermezsin olur biter 8)

Emre
14.March.2012, 10:15
Evet abi bizde mezarcıda çoktur tabi ki ondan sapıtıyor demek ki ilan verenlerde :)

Emrehan
14.March.2012, 17:53
hay yaşa ya aynen katılıyorum biri sahibinden e 5000 diyo onu gören 5200 diyo onu gören 5750 diyor sonra hepsi birbirine bakıyo onlar parasız biz motorsuz :( bide yazıyorlar saçma sapan tekliflerde bulunmayın diye resmen fırça atıyor adam:evil: motor satarken bikaç kişiyi de tokatlarsam iyi olur hesabı yapıyolar herhalde:evil:
Abi şu ilana bir bakar mısınız? :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-sifir-ayarinda-regal-raptor-78160630/detay
2006 model DD250E-9B için 4900TL istiyor arkadaş.
Diyor ki :
NOT : LÜTFEN CİDDİ ALICI ARKADAŞLAR MESAJ ATSIN YADA ARASIN SEVİYEYİ DÜŞÜRÜP ABUK SUBUK TEKLİFLERDE BLUNULMASIN YOK SIFIRININ FİYATI YOK ARGO KELİMELER KULLANIP TERBİYE SINIRLARINI ZORLAMAYINIZ. SIFIR FİYATINI ARAŞTIRIP BAKIP ÖLE YAZSIN DİCEM AMA BAKSALAR ZATEN ONU YAPACAK KAPASİTEDE OLASALAR SAÇMA SAPAN ŞEYLER YAZMAZLAR O TÜR ARKADAŞLAR SIFIRI 8,500 TL CİVARINDA ONUDA TÜRKİYEDE BULURSANIZ...ARAC BU BEĞENEN GELİR ALIR BEĞENMEYEN KENDİ İŞİNE BAKAR ARAC BENİM PARA SİZİN GERİSİ TARTIŞMAZ SÖZ KONUSU BİLE OLAMAZ...HAYIRLI ALIŞVERİŞLER DİLİYORUM TÜM ARKADAŞLARA...SAYGILAR....

Bu makina 2006 model DD250E-9B... Çok afedersiniz ilan sahibinin ağzını burnunu kırmak istiyorum söz meclisten dışarı...:shock:

Emre
14.March.2012, 18:34
Adam çok inanmış demek ki ondan gider yapıp duruyo :)

CELİL
14.March.2012, 18:44
Abi şu ilana bir bakar mısınız? :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-sifir-ayarinda-regal-raptor-78160630/detay
2006 model DD250E-9B için 4900TL istiyor arkadaş.
Diyor ki :
NOT : LÜTFEN CİDDİ ALICI ARKADAŞLAR MESAJ ATSIN YADA ARASIN SEVİYEYİ DÜŞÜRÜP ABUK SUBUK TEKLİFLERDE BLUNULMASIN YOK SIFIRININ FİYATI YOK ARGO KELİMELER KULLANIP TERBİYE SINIRLARINI ZORLAMAYINIZ. SIFIR FİYATINI ARAŞTIRIP BAKIP ÖLE YAZSIN DİCEM AMA BAKSALAR ZATEN ONU YAPACAK KAPASİTEDE OLASALAR SAÇMA SAPAN ŞEYLER YAZMAZLAR O TÜR ARKADAŞLAR SIFIRI 8,500 TL CİVARINDA ONUDA TÜRKİYEDE BULURSANIZ...ARAC BU BEĞENEN GELİR ALIR BEĞENMEYEN KENDİ İŞİNE BAKAR ARAC BENİM PARA SİZİN GERİSİ TARTIŞMAZ SÖZ KONUSU BİLE OLAMAZ...HAYIRLI ALIŞVERİŞLER DİLİYORUM TÜM ARKADAŞLARA...SAYGILAR....

Bu makina 2006 model DD250E-9B... Çok afedersiniz ilan sahibinin ağzını burnunu kırmak istiyorum söz meclisten dışarı...:shock:
birde böyle kendini zekii karşıdakini saf sanan ....... arkadaşlarda var ben bu ilana gülerim ancak birde çok saygılı bir arakadaş sonuna saygılarını eklemiş emin olsun herkeste ona saygılarını iletiyordur yanlız arkadaş bizden biriyse haber versin hepsini geri silelim ::mrgreen: :)

Emrehan
14.March.2012, 18:57
birde böyle kendini zekii karşıdakini saf sanan ....... arkadaşlarda var ben bu ilana gülerim ancak birde çok saygılı bir arakadaş sonuna saygılarını eklemiş emin olsun herkeste ona saygılarını iletiyordur yanlız arkadaş bizden biriyse haber versin hepsini geri silelim ::mrgreen: :)
Abi ben dayanamadım gayet saygılı bir mesaj attım kendisine. Ama gerçekten saygılı yazdığım için sinirim geçmedi. :p
Saygı çerçevesini birazcık aşsa mıydım diye düşünmeye başladım. :mrgreen:

cpiler
14.March.2012, 20:43
bu resmen sazan avı hiç bilmeyen piyasayı araştırmayan birini denk getirip kakalarım belki diyo herhalde :D Bide km 7200 mü yazıyo ama ben gülerim :)

falldown
15.March.2012, 12:28
sahibinden satılık "E" harfli egsoz.

arkadaşlar lütfen saçma sapan tekliflerde bulunmayınız sadece yamaha dragstar ile takas edilir :p:p

obaa forumda yeni bi akım başlatmışım haberim yok :p
aklıma feysbuktaki tebowing geldi :p:p

http://im.haberturk.com/galeri/2012/01/17/411940/dbc22eba5c255c6d70d0466c38d34aa3_k.jpg

Emrehan
15.March.2012, 13:21
bu resmen sazan avı hiç bilmeyen piyasayı araştırmayan birini denk getirip kakalarım belki diyo herhalde :D Bide km 7200 mü yazıyo ama ben gülerim :)
Ben bu arkadaşa mesaj attım. Dedim ki bak arkadaş bu motorun sıfırı 7000TL, 2011 modelini de 5250 civarında satıyorlar. Bir de ilanın linkini gönderdim.
Adam bana şu cevabı yazmış :
"ya motordan anlamıyorsun yada amacın sırf demorotize etmek olayı iyi bakarsan vede okursan motorda sonrdan tadilat yapıldığına dair ( american chopper e benzetilmiş ) bende ona özendim aldı diyor neyse benim kimseyi kandırma gib bir niyetim yok alan kişide cahil bir insan değildir elbet söylediklerimin arkasındayım gelir ankarada fiyatı ne motorla ne durumda belgelerim. son bişi daha o motor 2011 model değil 2011 trafik çıkışlı sen bunu yazıyorsun ama yazarkende bende bir atarftan senin sözlerini araştırıyorum yanılıyormuyum diye neyse yinede sağol...benden bir tavisye alıcı isen ara konuş işne gelirse al değilsen kimsenin işine karışıpda moral mozukluğuna vede zaman kaybına neden olma.."
Yazıyı beyaz yapamadım :S
Bi de engellemiş beni; cevap da veremiyorum. Kudurup adamı aramaktan korkuyorum. :p

Emre
15.March.2012, 13:35
American chopper' a benzetildiyse olur o kadar :mrgreen: Boşver bozma sinirlerini bence. Çok komik ama duruma ya :cheesy:

Emrehan
15.March.2012, 13:42
American chopper' a benzetildiyse olur o kadar :mrgreen: Boşver bozma sinirlerini bence. Çok komik ama duruma ya :cheesy:
En azından bu ilanı takibe alıp birkaç ay sonra aramayı düşünüyorum; "ne oldu profesör elinde patladı mı motorun?" demek istiyorum kendisine. :x

turq
15.March.2012, 14:30
“Demorotize etmek” :cheesy: